Sizce bu mesajlarla kullanılıyor mu?

Kaçsın hemen.
İnsanın maddi sıkıntıları olabilir ama bunu karşı tarafa yansıtmak para istiyor anlamına gelir.
Benimde borcum var mesela asla sevgilime bunu dillendirmem.
Herkesin borcu var by devirde kredi kartı vs.
Herkes kendini zor döndürüyor.
Böyle şey olmaz.
Telefonunu bile satacak durumdaysa ki hiç sanmıyorum bu şekilde olmaz.

Merhaba kk kadınları :) soru aslında en yakın dostum için. Çok güvendiği bir flörtü var. Bu kişiyi senelerdir tanıyor. Araları gayet iyiydi. Beyefendi iyi ve kibar. Ben de tanıyorum gerçekten iyi bi insan ama maddi sıkıntılar var. Şu an arkadaşım yanımda iken bu mesajı attı ona. Daha önce sevgilim paramı yediği için beni çok rahatsız etti. O ise art niyet aramıyor . Sizce de amacı kızı yemek değil mi? Bu arada kızın hisleri adamdan daha yoğun. Adam da bunu biliyor adam 31 kız ise 25 yaşında Eki Görüntüle 3207193
Sanki şey yapıyor. Ya aşko benle konuşmak istiyorsan para ver. Ben daha sevgiliyken ki flört bu daha. İş ciddiye binmeden iki tarafında birbirine para meselesi yapmasına karşıyım. Kendi eşim askere gidene kadar asla para mevzusunu açmadım. Askerdeyken de sormadan yolladım. Oda hiç sorma gereği duymaz verirdi. Birbirimizden istemezdik. İsteyemezdik yani. Hala eşimden para isteyemem nedense bir çekiniyorum.

Sanki şey yapıyor. Ya aşko benle konuşmak istiyorsan para ver. Ben daha sevgiliyken ki flört bu daha. İş ciddiye binmeden iki tarafında birbirine para meselesi yapmasına karşıyım. Kendi eşim askere gidene kadar asla para mevzusunu açmadım. Askerdeyken de sormadan yolladım. Oda hiç sorma gereği duymaz verirdi. Birbirimizden istemezdik. İsteyemezdik yani. Hala eşimden para isteyemem nedense bir çekiniyorum.
Ben de annemden isterken çekiniyorum valla kız çocuğu olmama rağmen. Ya iğrenç bi adam tiksindim ve arkadaş yorumları gördü o da biraz soğudu

Ben de annemden isterken çekiniyorum valla kız çocuğu olmama rağmen. Ya iğrenç bi adam tiksindim ve arkadaş yorumları gördü o da biraz soğudu
Ya utanç verici geliyor bana. Niye isteyeyim ki. İşi böyle şakaya vurarak alttan alttan para isteyen erkek bana aşırı itici geliyor. Kız sorsa hadi bir nebze anlarım. Ancak bu bazı erkekler varya hani beleşçi. Boş mezar bulsa girer, keko gibi çorba parası toplarlar. İğrenç tipler Allah esirgesin kadınları onlardan ya.

Birincisi hesabı daime erkek öder bana göre (linçlemeyin benim fikrim) ikinciside klasik taktik bu küçük küçük göz boyayıp büyük büyük alacak. Ahh 25li yaşlar manipüleye çooook müsait yaa. O yaşlarım aklıma geldide . :işsiz:
ya birde 31 yaşına gelmiş hala 1 telefondan gelecek paraya muhtaç olan adamla da ne bileyim. olmaz ya... tamam borç hepimizde de var lakin bir erkeğin Telefon satacak kadar durumu vahimse... Bilemedim

ben kimseye böyle rahat "param yok" diyemem. çok cibiliyetsiz biri olduğunu düşünüyorum. arkadaşınıza sorun bakalım, o bu kadar rahat param yok der miymiş?
Valla annem soruyor sürekli paran var mı diye var diyorjm dilenci miyim ben 24 yaşında kadın çalış derler adama

annene, babana dersin de flörtüne vs asla demezsin yiyici değilsen. bence arkadaşın uzaklaşsın bu adamdan. mevzu para değil.
Parayı geçti bence mevzu yüzsüzlük bir de cinsel hayatları da vardı

Yem atmış. “Para bulamadığım için son çare telefonu satıyorum cano sende varsa 3-5 ateşle telefonu satmayayım, hem iletişimimiz kesilmez.” demek istemiş. Bu devirde bankalardan kredi çekmek kolay. Çekemiyorsa demek ki daha önce bankaya olan borçlarını düzenli ödememiş veya bankalara borcu devam ediyor. Belki durumu bile kötü değil. Arkadaşınızı iyi niyetli görüp “ben bunu yolarım” demiş olabilir. Bu da bir ihtimal.
Muhabbeti bitirsin. Çünkü bu adam onu sevmiyor. Seven erkek karşısındaki kadına güçsüz yönlerini göstermeye utanır. Onun gözünden düşmekten korkar.

X