Sizce bu karakterde birinden koca olur mu?

yok mahcup eder.. çünkü ben garsonlara karşı sanki ben garsonmuşum gibi davranırım kimseyi ezemem. sofrayı toplarım. eve yardımcı abla geldi mi sanki ben yardıma gitmişim gibi davranırım benim de annem var çünkü. ben bu şekildeyken böyle biriyle mutlu olamam. emin değilim yani ondan o yüzden danışmak istedim çok sağolun bu kadar insan da yanılıyor olamaz...

Servisin gecikmesi olayına katılıyorum benim de asla tolerans göstermediğim bir konudur. Herkes işini hakkıyla yapacak. Bu kişiyle evliliğinizi tahmin edebiliyorum. Evlendikten sonra size karşı da bayağı kabalaşacaktır. Küçük dağları ben yarattım modunda biriyle değil evlilik, arkadaşlık bile yapılması güç ister.

adam hayatında hiç zorlukla karşılaşmamış ki mücadeleci olduğunu nerden çıkardınız.. annenizin bir sorusu üzerine kendini eve kapamış tellere çıkmıyor çocuk gibi..
fazlaca şımartılmış ve pohpohlanmış bu adam .. evlenincede küstüm oynamıyorum der..

çok mantıklı :) ailem istemiyor dediğimde hemen hayırlısı dedi zaten. ben biraz olayı bu boyuta çektim sanırm. bende çünkü bir şey yasak oldu mu gözümü karartıp nolursa olsun o amaca ulaşmaya çalışıyorum. galiba tek mücadele eden benim şu durumda bu kadar arada kaldığıma göre. çok teşekkür ederim bu yorum da dank etti. Allah razı olsun hepinizden :)

ben acaba onunla görüşmem için gösterdiği çabayı mücadelecilik olarak mı adlandırmışım? bu dediklerinizi hiç düşünmemiştim doğru... ay insan içindeyken anlamıyor demek nasıl körleştiysem

Vicdan farklı bir şey
Vicdanı yok demek ki
Annene kırılması vs
Emir almayi kimse sevmez bu lafa da sinir oluyorum
Babasının parası olmasaydi yaa benim kişiliğimde emir almak yok diyebilir miydi ?
Çalışmak zor geldi diyemeyen ona sarılıyor .
Şimdiye kadar bir şey başarmış gibi durmuyor aile parası yemek dışında

Benim babamin da arkamda olacağını bileyim çok zengin olalım ben de kafama göre satardım bir şeyler is açardim başka bir işi kapatirdim
Yer acacakmis bilmem neymiş bu mi is yapma planı ?
Büyük konusmayim da çok zengin olsam bile cocuguma aman bizimkiler de para var rahatlığını yaşatmak istemiyorum
Çalışsın görsün emek harcasin
Ter döksün bakalım o zaman günde en az 12 saat ayakta ter döken adamı geç kaldı diye azarlayabilecek mi.

BeniM salak sevgilim çağrı merkezindeki kızı azarlamisti dert olmuştu içime o kız
Yanımda garson filan azarlasa çok çok soğurdum

Yakacaksın başını haberin ola. Annen haklı.

Karakter sıfır. Ne demek garsona kızmak. Emekçi bi insanı, parasıyla hor görenden tiksinirim.

Ayrıca kaba biri. Annesine kardesine sana vs.

Kusura bakma ama mantığını düşünüp onunla evlenmemelisin.

Daire parası harcayan ve bitiren bir adam...
Emir almayı sevmiyor diye kendi işini yapmayacak olan adam...
Babası iş kursun diye bekleyen adam...

Evi var demişsiniz ama yarın öbür gün onu da satıp harcar, 5 parasız kalır.

Sorumluluk sahibi birine benzemiyor hiç.

Bir erkeğin karısına nasıl davranacağını annesine ya da kardeşlerine bakarak anlayabilirsin. Bugün kardeşine bağırıp çağıran yarın da sana aynısını yapar. Garsonu azarlamalar filan da hiç hoş değil.

Ayrıca ben bir erkeğin kendi parasını kendi kazanması gerektiğini düşünüyorum, ha memur olur, usta olur, işçi olur olur yani bir şeyler. Babasının parasıyla da iş kurabilir o da normal ama bu yaşına gelmiş iş kurup para kazanmak hiç mi aklına gelmemiş ? Bu zamana kadar kaç yeri idare etmiş, ne kadar para kazanmış ? kimin hangi sorumluluğunu üstlenmiş ? Yarın bir gün iş kurarlar o da oraya alır bir işletmeci para gelsin diye bekler, kendi işinin başında duracağına, sorumluluk alacağına inanıyor musun ? Bu zamana kadar çalışmayan, para kazanmayan adama sabah erken kalkmak bile zor gelir. Küsme kısmına hiç girmiyorum, evlenecek yaşa gelmiş ama hala çocuk gibi küsmeler... Bu adamdan bir iş çıkacağını sanmıyorum...

Annesine bile kaba hatta bana da kaba davranıyor tarzi bi sey yazıyordu sonrasini okumadim bile.

Ya bi erkek canim gülüm döneminde böyle davraniyirsa yarin bi gun daha cok ezer hatta psikolojik şiddet diye bi sey var parasıyla ve senin evlenip bosanmanla ilgili duymak istemediğin şeyleri duyabilirsin.

aynen insan yaşarken göremiyor bazı şeyleri..
aileniz haklı uzak durun bu adamdan..
sizi beğenmiştir ondan çaba göstermiştir ama keşke bu çabayı iletişim kurmada gösterseymiş.. daha ilk günden küsülür mü yahu.. egosunu nasıl şişirdilerse artık.. terbiyesizlikle alınganlığı karıştırmış..

Haklisin ailesine asiri bagli oluncada olmuyor dengeyi tuturmak cok önemli iste. Umarim Rabbim tez zamanda hakinda hayirli kapilar acar zira isteklerin cok temiz :)

keşke bu kadar günlerce kendimi yiyene kadar buraya yazsaymışım :) doğru dediniz. garson da o kadar kötü oldu ki çok üzüldüm ona.

bi de iş kursa ilerde evi barkı satıp yemeyeceğine de inanamıyorum pek.. topuklamak en iyisi sanırım :)

durum bence cok korkunç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…