Sizce bu karakterde birinden koca olur mu?

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.022
448
İstanbul
Beni bazilariniz biliyor 2 aylik bir evliligim olmustu. Adamin cinsel ve maddi sorunlari yalanlari dolanlari yuzunden bosanmistik. 3 yil oldu. Aslinda her seyi goruyorum ama birine isindim mi olumlu olmaya calisiyorum. Biraz uzub olacak ama gercekten size ve fikirlerinize ihtiyacim var.

Karsima biri cikti. Bu cocuk evin tek oglu. Cok kiymetli oldugunu soyluyor o yuzden. Bazi huylari tam benim istedigim gibi. Karsima hep benden gucsuz erkekler cikardi bu ilk defa benden guclu. Dirençli. Tipine cok isindim. Boyle surekli gorusesim geliyor özlüyorum. Aslinda dusununce de cok gorusmedik. 3 kere.
Sonra bir de o gun ben aileler oldugu icin biraz mesafeli durdum. Aslinda normalde kipir kipir bi kizim ama erkekler oldugunda biraz kasiliyorum. Bu beni soguk ve utangac gormus halbuki tam tersi :)) o gun bana bu durumdan dolayi kirilmisti. Baya kirildi hatta. Oyle ki annem onu bi kenara cekip bir sey sormus ozel. Anneme de tavir yapmis. Sonra benim telefonlarima filan cikmadi kac gun. Ama silmedi de beni hic bir yerden.

Ben bittigini dusundum hatta o ara da o sinirle bi baskasiyla gorusmeyi kabul ettm ama o isi hallettik iptal ettk zaten. Ben tekrar mesaj attm bu cocuga. Kac gundur kendini odasina kapamis evden cikmiyor. Konusmak varken niye sustun diyorum benim soguk oldugumu dusundugu icin ve de annemin bi sorusuna kizmis kirilmis daha fazla agresiflesmemek icin acmamis telefonlarimi.

Annem de kardesim de haliyle artik cocugu istemiyorlar. O gunku tavirlarini da begenmediklerini soylediler. Cocuk bi de agresif. Babasina cok duskun ama annesi ve kiz kardesine kotu davraniyor. Kibar degil onlara karsi. Bana da ara ara kabaliklar yapiyor hatta.

Belki de ailem olumsuz diye gozumde buyudu benim simdi ama bu bana ilerde iyi bir es olabilir mi bilmiyorum.

Artilarini eksilerini yaziyorum. Tanimaya calisiyorum ama bizimkiler artik tanimaya da gerek yok diyorlar en azndan tanimak icin bile bi sans vermemi istemiyorlar. Ben de bunaldim napacagimi bilemedim. Acaba duygusal mi bakiyorum napmam gerekir sizce?

Şimdi sinirli diye biraksam mi acaba diyorum. Ama eski patronlarimdan biri binlerce kisinin nefret ettigi derecede ofkeli bir adamdi. Bi sene aglatti beni baya sonra ben yolunu buldum adamin. Pamuk gibi bi amca oldu bana karsi :) ne desem yapiyor filan beni o kadar koruyup gozetti ki anlatamam. Acaba diyorum bunun da oyle bir yolu var midir?

Hemen de sinirleniyor her seye. Baya dedigi yapilmis ailesinde o yuzden biraz simarigiz.

Ben su an duygusallikla mantigim arasina sıkışıp kaldım. Beni kendime getirir misiniz eger gercekten durum vahimse?

Son düzenleme:
Siz de hızlısınız çocuk iki gün aramadı araya başkasını alacaktınız az kalsın. Belki de adam kel olmasaydı di mi ? Bir de çocuk ve ailesi tarafından bakmak gerek belki de

alakası yok ben günlerce ulaşmaya çalıştım terk edildiğimi düşünüyordum. konuyu başka yerlere çekmezseniz sevinirim.

Icin isimis cocuga belliki. Ama bana fazla simarik ve saygisiz gibi geldi. Küsen insanlari hic anlamiyorum. Annesinin tavrida hic hos degil garsonlara yok yere kötü davranan insanlardan hic haz etmem. Ben sanirim görüsmezdim.

Annesinin ,oğlumu şu zamandan sonra evlendireceğiz, gibi bir yaklaşımı olmuş.Aile ne derse o demektir.
Tamamen kendi fikrim çünkü gelenek,aileler vs evlilikte en irrite olduğum ve çok şükür Rabbime ve eşime ki uzak tuttular beni,işiniz evlenseniz bile yaş gibi duruyor.Sürekli evinizin içinde olacak burunları.

Not:Sanırım sizin de içinize sinmeyen noktalar var ki bize danışma gereği duymuşsunuz

avatarlarınız yüzünden konu sahibiyle seni hep karıştırıyorum ya

Icin isimis cocuga belliki. Ama bana fazla simarik ve saygisiz gibi geldi. Küsen insanlari hic anlamiyorum. Annesinin tavrida hic hos degil garsonlara yok yere kötü davranan insanlardan hic haz etmem. Ben sanirim görüsmezdim.

benim de görüşmemem gerekiyor sanırım ailem de kesinlikle istemiyor. şu ısınma mevzusunu unutabilrim değil mi? terk ettiğinde ilk birkaç gün çok güçlüydüm sonra canım acımaya başladı. geçer ama heralde....

Sizde de bahsettiğiniz kişide de Duygusallık olduğunu düşünmüyorum,sadece gücünden etkileniyorsunuz annesşne kız kardeşine bu şekilde davranan kimbilir size nasıl davranır diyeceğim ama siz çok heveslisiniz ne dersek diyelim evlenir sonrada "kocam bana bağırdı,kocam bana tokat attı,kocam bana ilgi göstermiyo"diye farklı konular açarsınız.

evet o durum da var annesi şu an evlendirmeyi düşünmüyor o yüzden öyle davrandı yani. gerçi bizimki hiç ailesini dinleyecek gibi değil de, ona kalsa hemen evleneceğiz. ailesine ne derse yaptırıyor. hatta ben evlenip ayrılma durumumu da kabul etmezler sandım bir şey diyemezler ben ne dersem o demişti.

şu dediğiniz de çok doğru: evlensek bile iş yaş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…