Siz de hızlısınız çocuk iki gün aramadı araya başkasını alacaktınız az kalsın. Belki de adam kel olmasaydı di mi ? Bir de çocuk ve ailesi tarafından bakmak gerek belki de
cok benzeri bir ilişkiyi arkadasım yaşadı; düğüne bir hafta kala ayrıldı.
duruma bu kadar iyimser bakmana hayran kaldımben bakamzdım valla
gerçekten fahimben biraz saftriğim kendime getirin istedim bu yüzden. gerçekten durum vahim değil mi :)
yaşanılanlar arkadaşımın içinde sevgi bırakmasa da sonrasında da çok yıprandıo zaman ne kadar erken o kadar iyi değil mi
avatarlarınız yüzünden konu sahibiyle seni hep karıştırıyorum yaAnnesinin ,oğlumu şu zamandan sonra evlendireceğiz, gibi bir yaklaşımı olmuş.Aile ne derse o demektir.
Tamamen kendi fikrim çünkü gelenek,aileler vs evlilikte en irrite olduğum ve çok şükür Rabbime ve eşime ki uzak tuttular beni,işiniz evlenseniz bile yaş gibi duruyor.Sürekli evinizin içinde olacak burunları.
Ama benim kolum ağrıdı ayol :)avatarlarınız yüzünden konu sahibiyle seni hep karıştırıyorum ya
Icin isimis cocuga belliki. Ama bana fazla simarik ve saygisiz gibi geldi. Küsen insanlari hic anlamiyorum. Annesinin tavrida hic hos degil garsonlara yok yere kötü davranan insanlardan hic haz etmem. Ben sanirim görüsmezdim.
Ama benim kolum ağrıdı ayol :)
böylede detay belirtirim diyosun yani iyisin
Annesinin ,oğlumu şu zamandan sonra evlendireceğiz, gibi bir yaklaşımı olmuş.Aile ne derse o demektir.
Tamamen kendi fikrim çünkü gelenek,aileler vs evlilikte en irrite olduğum ve çok şükür Rabbime ve eşime ki uzak tuttular beni,işiniz evlenseniz bile yaş gibi duruyor.Sürekli evinizin içinde olacak burunları.
Not:Sanırım sizin de içinize sinmeyen noktalar var ki bize danışma gereği duymuşsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?