Sizce bu karakterde birinden koca olur mu?

şimdi gittiginiz yemek yediginiz yer koftirikl bir yer degil demek ki..
çünkü cok para verdigin bir yerden bekledigin hizmet coktur. iyi para veriyorum iyi hizmet beklerim. bana bunu veremiyorsan kişiye göre değişir ama karşılıgını lafla sözle kalkıp gitmekle alırlar. bende yaparım o cocuk gibi. hiç de cekinmem.
de sizinkiler ile onlar, seninle cocuk bir ara yapamazsınız. evlilik koca patron gibi degildir.
zaten başından sacma bir ilişki gecmiş. tekrar ikinci hataya düşme. para da tatlıdır cezbeder insanı . sen parasını pulunu boşver gerrcekten sana hitap eden bir adam bul.
ailene kulak ver...

garson konusuna pek bir yorum yapmak istemiyorum net yorum yapmak için orada olmak gerekir.bazı mekanlar vardır garsonu,şefi müşteriden daha kasıntıdır.sen mi müşterisin onlar mı müşteridir belli değildir.çağırırsın gelmez, sipariş alırken suratına bakmaz, seninle ilgilenmez resmen tepeden bakar.sinir olurum bi bunlara, bi de biraz yüksek fiyatlı kıyafetler satan mağazalardaki havalı havalı davranıp tepeden bakan satış elemanlarına sinir olurum... bazı mekanlarda çok uzun süre beklediğimiz ve muhattap garson bulamadığımız için kalkıp gittiğimiz çok olmuştur. en son istiklal caddesindeki lüks bir cafeye gittik, elimize biraz para geçti özel bir şeyler yiyelim dedik.garson suratımıza bakmadı mesela sipariş alırken..
bizim milletimiz mağdur,ezilen muhabbeti yapmayı pek sever.hemen işçi emekçi muhabbeti..konu sahibi ailesi ve cocugun ailesinin öyle bir görüşmede esnaf lokantasına gittiğini sanmıyorum arkadaşlar.maddi durumları iyi olduguna göre lüks bir mekana gitmiş olmalılar.e yukarıdaki gibi bir muamele gördülerse de... konudaki garsona acıyanlar olmuş, bir de orada olup görmek lazımdı.bu şekilde bir çıkarımda bulunamayız.
konu sahibinin yazdıkları neticesinde herkes adamı linç etmiş, ama bu kadar bilgi ve değerlendirmeyle böylesine yorumlar yapmak hele ki kararlar falan almak çok saçma.
konu sahibi; annen adama ne sordu? belki bir hadsizlik yapmıştır adam kızdığına göre? olamaz mı?olabilir..hayır,eski sevgililerimden birinin annesiyle heyecanla tanışmaya gittiğimde, başbaşa kaldığımız ilk fırsatta kadın "bakire misin" imalı sorular sormuştu!daha ilk görüşmede!ne kadar da şuursuz ve hadsiz bir davranış..
bence bu kadar bilgi adamı silmeye yeterli değil, bir de ondan dinlemek lazım yukarıda bir arkadaşın yazdığı gibi.annesi ve kızkardeşine davranışları denmiş.. benim de kendi annemin zaman zaman yaptığı hareketler yüzünden ona kinlendiğim olabiliyor.iyice tanımadan yargılara varmayın.. çocuga içim ısındı diyosun, bak sana değer veriyor ki annene kızdığı halde yine yalvarmış..bence biraz daha tanımaya devam etmelisin..

Anladigim kadariyla ve soylediginiz gibi bu cocukdan bayagi hola missing ve haliylede hakli olarak yuvanizi kurup duzeninizi kurmak istiyorsunuz. Ama anladigim kadariyla da mantikli akli basinda birisiniz. Ve zannetmiyorum ki mantiginiz bu birliktelige izin versin. Mantiginizi ve ailenizi dinleyin ve bu isi baslamadan bitirin. Anlattiginiza gore cocuk simarik ve saygisiz. Kendi annesine, kiz kardesine saygisizlik yapan sizin annenize ve size de saygisizlik yapar. Eger bunu kabul ederseniz gidin evlenin derim ama cok gecmeden bosanirsiniz. Samimiyetinize isindim. InsaAllah Allah karsiniza hem sizin hemde ailenizin begenecegi bir esi cikarir ve sizde yuvanizi kurarsiniz biran once. :)

Şöyle diyelim..
Garsona emreden yada bağıran adamlar genelde özgüven eksikli olur diye okumuştum ki çevremde, gerçekten gördüğüm insanlar var böyle. Ayrıca annesine kız kardeşine davranışları kadnlara bakış açısını yansıtıyor bence..
Senin güç olarak gördüğün yanlar acaba özgüven eksikliğini giderme olarak bakmak gerekmiyormu?
Ayrıca okumuş varlıklı ama iş sahibi değil.. Yani o iş tutarmı tutmazmı Allah kerim.. Bilmiyorum sen hoşlanmışsın ama onun gücü güç değil.. Sadece güçlü görünme çabası ve şımarık..

Böyle görgüsüz bir adamla olurmu sence??? Birde agresif diyorsun bir erkekte en minimum seviyede olmasi gereken özellik onda baskin bir sekilde var...
Bence olmaz...

Katılıyorum.

Yalnız boşanmış birinin yoğurdu üfleyerek yemesi gerek sözü inanın hiç ergonomik değil.İlk evlilikte %100 doğru işler.Ancak bir kere evlenip ayrılınca seçenekler daralıyor.Boşanmış adayları beklrmek zorunda kalıyorsun.Boşanmışı da nerde bulacan bulsan güvenecen mi erkeklerde boşanmışlık daha riskli bence.Hiç evlenmemiş biri de severse evleniyor.Yani gel de yoğurdu üfleyecek kadar seç .Seçebilicek seçenekler bulabilirsen..Hele yaş ilerlediğinfe daha zor.Ama şafın vakti var daha o 25..
Ama haklı söz sonuna kadar.Ancak ergonomik değil:)
Reel olmak gerekirse:)

Bunlarin ailece imanlari para olmus.. kendilerine yuksekte gorup, milleti asaliyorlar.. bundan sana es olmaz cnm.. ki bastan belli etmisler kendilerini..

Neylerim arada sevgi olmayan maddiyati..
Neylerim gucune guvenip hirsini garsondan cikaran es adayini..
Neylerim yokluk bilmeyen,gucunu maddiyattan alan,kaba adami..

Esimle ilk yemege ciktigim gun garsona bi ayip yapmisti.
Iste o an sasirip kalmistim.
Sonra ne zaman evliligimde zora dussem, neden onu tam orada o restoranda birakip cikmadim ki diye kendime kizarim.

belki koca olur ama ileride iyi bir baba olamayabilir arkadaşım... boşver bence...

Yeni evlilik arayışın en azından bu sefer görücü usulu olmasın saft
Ben 2. evliliğimi aşık olarak yaptım pişman olursun 2. sürüşündesin bence kendin seçimini kendin yapmalısın seni değil sen seçmelisin ne kadar gereksiz işler bunlar

biraz paralariyla hava atiyorlar gibi

Cocuk garsona kotu davrandi

Annesi de sesli sesli bi daha buraya gelmem dedi

Anneme de tavir yapmis

Sonra benim telefonlarima filan cikmadi kac gun

Cocuk bi de agresif

Bu sebeplerin biri bile reddetmeniz için yeterli bir sebep. İçiniz ısınmış olabilir ama en azından ikinci evliliklerin daha dikkatli yapılması taraftarıyım. Hiçte riske edilecek huylar değil yani.

Yaw biz kadınlar neden hala değerimizi bilemiyoruz illa kafamıza odun mu düşmeli?Bu çocuktan aile babsı olmaz olsa olsa hamam ağası olur .Ona buna bağırır kızar anca.Evlenirsen bu sana da küser aylarca yanına da yatmaz bu tipler böyle,sakın ailenin dediğinden şaşma.Garsona odun gibi davranan ,anneye babaya kızan artist tipleri evinize dahi sokmayın kanımca bunlar ancak zarar getirir.

anlattıklarınızdan adayda şu özellikleri gördüm sanki; şımarık, küstah, çalışmayı sevmeyen ama para harcamayı kısa yoldan çok kazanmayı seven, sinirli, kaba, olgunlaşmamış
nerden mi çıkardım şunlardan
bi araba , bi daire parası harcamış, ne için; gezip tozmak için
emir almayı sevmiomuş; babası iş kurucakmış
28 yaşında bu zmana kadar ne yapmış; baba parası yemiş, pohpohlanmış
sinirliymiş; annesine, kardeşine kötü davranıomuş, garsonları azarlıomuş
anneniz bişey sordu, sizi soğuk buldu die kendini odaya kapatıp telefonlara çıkmıomuş, bi de agresifleşebilirim die açık açık söylüomuş
vee bütün bunlar çok diil 3 görüşme sırası ve arasında oluomuş...
siz de hala soruosunuz oluru var mı die...
ben bilmem onu benim beyime sormak lazım mı diyeyim ne diyeyim

Kac gundur kendini odasina kapamis evden cikmiyor. Konusmak varken niye sustun diyorum benim soguk oldugumu dusundugu icin ve de annemin bi sorusuna kizmis kirilmis daha fazla agresiflesmemek icin acmamis telefonlarimi.

Valla bana hiç sağlam ayakkabı gelmedi.
Hem kabaymış! Bu ne ya çocuk gibi. Maddi durumları iyi ama hala çocuğun işi yok. Ve görgüsüzlük diz boyu.
Bence uzaklaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…