Sizce bu karakterde birinden koca olur mu?

Adam sanki parayı kendi kazanmış da emir almam şu bu. Bırakacaksın bunu beş parasız göreceğiz neler yapacak. Ben öyle yapardım gaddarım yani o konuda. Birincisi adam kendini param var diye bir şey sanıyor ikincisi adam kendini erkeğim diye bir şey sanıyor. 3. Siz bakıcı değilsiniz ki bu yaştan sonra adamı pışpışlayın. 4. Adam garsonu azarlamış. Ben masayı bile üst üste topluyorum ki kolaylık olsun garsona. Koskoca insanı hangi sıfatla azarlıyor iki yemek yedi diye sanki parasını cebine o koymuş gibi. 5. Büyümemiş büyük ihtimal ailesi büyümesine izin vermemiş. Olgun değil. Sinirli. Çarpacaksın bi tane ağzına. İyi yönü var dediniz ama hangisi çözemedim. Heralde ki tipi ama onun daa onla aalakası yok. Allah'ın taktiri. Son olarak boşanmış birinin seçimlerini daha dikkatli yapmasını beklerdim çünkü bir kere ağzı yanmış. Siz daha aileniz bişey demeden bu iş olmaz bence demeliydiniz.

seni bu tutumu korkutmuyormu

tabiki gecer hemen nasil biri oldugunu anlamissin daha iyi senin icin. Illeride olsaydi baglandiktan sonra insan göz yüma biliyor. Küsen erkek (insanla) zor. Nasil beceriyorlar anlamis degilim. Cok agresifse tedavi olsun. Böyle agresif insanlar cevresinide kendinden uzaklastirir sonucta. Bir erkek annesine, kiz kardesine, ablasina karsi sevgili, saygili degilse esine karsi hic olmaz, sanmiyorum. Benim erkek arkadasimda bir evin bir oglu sanki üstün bir özelikmis gibi lanse etmis karsi taraf. Padisah oglu sanirsin. Sen, ben gibi insan iste :) Yinede sen bilirsinde

ailecek görgüsüzüz diye bağırıyorlar bence.çocuk yeni açacağı işten gelecek paradan bahsediyor, garsona tersleniyor, anne restaurantta insanlara ayar çekiyor.

dedikleriniz çoook doğru çok. zaten boşanmış olduğum için dikkatli olmaya duygularıma yenilmemeye çalışıyorum. o yüzden de danışma gereği duydum. tipini beğenmedi bizimkiler :) ben de çok beğenmiş değilim ama içim çok ısındı. normalde bir hatada insan silen biriyim bunda silemedim bi türlü. iyice değerlendirmek istedim çünkü kolay kolay kimseye ısınamıyorum.

dediklerinizi dikkate alacağım çok teşekkür ederm çarpın böyle yüzüme gerçekleri duymaya ihtiyacım var :)

çok doğru. benim boşandığım şahsiyet annesine kız kardeşine çok iyiydi. bana çok ilgisiz hayatımı mahvetti. o yüzden çok aile bağımlısı bir erkek de istemiyordum ama bu da tam tersi bu da kötü. bana da onlara davrandığı gibi davranacak muhtemelen.

ben bilsem bi de sizlere sormazdım boşanma kararımı bile burda istişare ederek almıştım :)) sözlerinizi çok dinliyorum ben kıymet veriyorum yanımda olduğunuz için saolun kk :)

Cocugun tek artisi maddi durumu ve yakisikli olmasi sanirim.
Ben baska arti gormedim.
Yaninizda cebinde uc kurus fazla parasi var diye garson azarlamayi kendinde hak goren, sizi yerli yersiz azarlayan, kaba saba gorgusuz biriyle yapabilirim diyorsaniz gorusun. Ben yapamazdim.

ailecek görgüsüzüz diye bağırıyorlar bence.çocuk yeni açacağı işten gelecek paradan bahsediyor, garsona tersleniyor, anne restaurantta insanlara ayar çekiyor.

dimiii :) eski vatandaş parasız görgüsüzdü. gittim paralı modelini buldum bu sefer. bana hiç normal ayarda biri denk gelmiyor :)

Olmaz.. garson a hitap şekillerinden ne kadar saygılı oldukları ortaya çıkmış. İleride size de saygısızlık yaparlar.

Annesine saygısızlık yapsın
Çünkü annesi de saygısız bir kadın
Yüksek sesle buraya gelmem demeler filan
Zikkim ye

Annesine yaptığı değil de garsona yaptığı şey çok ayıp
Ne hakla başka insanı rencide edebiliyorsun? Kim olarak ne sıfatla

İleride yanında hep kendinden daha az kazanan insanları ezen , garsonu , bekçiyi , guvenlikciyi azarlayan bir dangalakla gezmek seni mahçup etmeyecekse devam et.

alakası yok ben günlerce ulaşmaya çalıştım terk edildiğimi düşünüyordum. konuyu başka yerlere çekmezseniz sevinirim.

E tamam siz de ölüp bitmiyormussunuz iste. Madem ortada büyük bir ask yok hic uzatmayin derim.

yok aksine hiç yakışıklı değil :)) sadece ısınabildim diye genç biri diye şans verdim. çevrem öyle bir çevre ki hep benden çok büyük adamları talip diye getiriyorlar evlenip ayrıldım diye. ben de genç birini istiyorum daha 20 gösteriyorum çünkü. bir de mücadeleci biri muhabbetim filan çok tuttu bunlar. ama yeterli değil sanırım. kabalığa zaten hiç gelebilen biri değillim ve bu ilerde daha da arttıracak dozu muhtemelen.

yapamayacağımı düşündüğüm için beni kendime getirmenizi istedim, şu pembe bulutlar bi dağılsın istedim :)

tabii ki bu adamla zor. Boşanmak da sorun değil de ikinci kez aynı şey olursa daha zor toparlanabilirsiniz ya da kendinizde suç arayabilirsiniz vs. Tam olarak içinize sinen biriyle bir yuva kurma amacıyla yola çıkın

maddi durumunun iyi olması tabi ki güzel bir şey ama mutluluk parayla olmuyor bu kadar kaba birini (sırf maddi durumu iyi diye) 'ben onu adam ederim' düşüncesiyle kendini feda etme bence.. buraya açılan birçok başlık gibi dersin artık 'ilk günden böyleydi de düzelir dedim çok pişmanım evlendiğime'

korkutmaz olur mu hiç :) evlenme kararı almış değilim zaten onu almam çok zor. sadece biraz daha tanısam mı diye düşünüyordum
yani tanımaktan zarar gelmez ama bırakmak olaki istediğinde ne gibi sorunlar çıkar karşına acaba çünkü sen onu tanımak isterken o sana daha da bağlanacak

Bir de bu adamın hiç mücadeleci olduğunu sanmıyorum. Parası hazır işi evi hazır ailesi ne derse yapıyormuş. Ne için mücadele edecek. Hatta tam tersi her şeyi kolay kazandığı için kolay da vazgeçebilir. Ya da siz açık kapı bırakarak ayrılın bakalım ne yapacak ne kadar uğraşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…