Sizce bu bahane mi? Fikir verir misiniz.

Adam gibi ben şöyle yaptım şu şöyle dedi diye anlatmak zor mu? Sanki bir kız bir erkek diyince belli olmuyor. Arkadaşımın başından geçti demenin daha ucuz yolu gibi
Evet bahane

Ve küçük bir yerde yaşıyoruz herkes bizim onunla sevgili olduğumuzu biliyor ve beni tanıştırmak istedikleri insanlar onunla eskiden sevgili olduğum için benimle tanışmak istemiyor..

Adam gibi ben şöyle yaptım şu şöyle dedi diye anlatmak zor mu? Sanki bir kız bir erkek diyince belli olmuyor. Arkadaşımın başından geçti demenin daha ucuz yolu gibi
Evet bahane
Sonraki yorumda ben olduğumu söyledim amaç saklamak değil sizin gibi insanlar sende neden böyle yaptın diye hesap sormasın. Dışardan bakış açısıyla yorum yapsın diye yazdım.
Teşekkürler

Sonraki yorumda ben olduğumu söyledim amaç saklamak değil sizin gibi insanlar sende neden böyle yaptın diye hesap sormasın. Dışardan bakış açısıyla yorum yapsın diye yazdım.
Teşekkürler
Ben diye anlatınca ne fark eder bir kız diyince ne fark eder? Zaten seni tanımadığımız için dışardan yorum yapıyor oluyoruz
İki şekilde de sonuç değişmiyor, dünyanın en boş bahanesiyle terk edilmişsin

Narsist.. beni kendine bağımlı hale getirdi. Onsuz sokağa çıkacak gücü bulamıyorum. Kızlara tavsiyem sakın kendinizden ödün vermeyin… canınızı verin ama kendinizden ödün vermeyin

Haklısınız

Ay bahane olmasa bile şu zihniyette bir adamla evlenip napacan?

Ay bahane olmasa bile şu zihniyette bir adamla evlenip napacan?
Sadece yanyanayken olan mutluluğumuzu özlüyorum. Mühendisim, çalışıyorum, ailem görüp görebileceğiniz en iyi ailelerden biri her şeyim tam çok şükür. Sadece ilişkimiz inanılmaz güzeldi ben eskiden hayatıma giren çıkan hiç bir insanla onunla yaşadıklarımı yaşamadım. Bu yüzden kötü oluyorum.

Bana kalırsa sen kendini kandırıyorsun ilişkimiz inanılmaz güzeldi diye. Şu zihniyette bir adamla inanılmaz güzel bir ilişki yaşanmaz. Muhtemelen her dediğini yapıp suyuna gittiğiniz için ilişkinizde sorun çıkmamıştır.

Evet ben onu kıracak üzecek şüpheye düşürecek hiç bir şey yapmadım. Ama özelden fotoğraflarımızı paylaşsam anlarsınız…

Umarım hiç kimseyle mutlu olamaz ve umarım ki bu hayatta kuzeniyle ge eşiyle sınansın

Umarım hiç kimseyle mutlu olamaz ve umarım ki bu hayatta kuzeniyle ge eşiyle sınansın
beddua etmek yakışmaz size. evet o mutlu olamasın bahaneci ve korkak biri ama kuzen eşini katmayın
Hayatınız muhteşemmiş mesleğinizde var bugün olmasa ilerki yıllarda hayatına elbette sana değer verecek mutlu edecek biri çıkar.

Belki içim yandığı için bilmiyorum ama bende tamiri mümkün olmayan ağır hasarlar bıraktı. Sağlığımı kaybettim, psikolojik destek alıyorum. Sadece işe gidiyorum geliyorum gün boyunca sadece akşam olsa da uyku ilacı içip uyusam diye hayal kuruyorum. Sokağa çıkamıyorum o mutsuz olmasın diye senelerdir hiç çıkmadım çünkü bir tane bile dostum kalmadı diyebilirim.. olanları da kendi dertlerimle sıkıp boğmak istemiyorum çünkü gündemim aklım fikrim sadece o. Ayaklarımın üzerinde durabilmek çok istiyorum ama öyle özgüvenimi kırdı ki aynaya bile bakamıyorum

Bunun erkeği kadını yok. Ben de eşim önceden kuzenimle sevgili olmuş olsun istemem,bu ilişkiyi kabul de etmem,hiç başlamam. Bunun neresi bahane? Tam tersi ilkeli bir duruş bence.

Bunun erkeği kadını yok. Ben de eşim önceden kuzenimle sevgili olmuş olsun istemem,bu ilişkiyi kabul de etmem,hiç başlamam. Bunun neresi bahane? Tam tersi ilkeli bir duruş bence.

evet baştan olmaz dese bende anlayabilirdim hiç güzel anılar biriktirmemiş sevmemiş olurduk arkadaşlığımız devam ederdi ancak baştan problem olmadığını söylemişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…