- 22 Ekim 2023
- 160
- 510
- 18
- 19
Adam gibi ben şöyle yaptım şu şöyle dedi diye anlatmak zor mu? Sanki bir kız bir erkek diyince belli olmuyor. Arkadaşımın başından geçti demenin daha ucuz yolu gibimerhaba,
İki kişi var 10 yıldır arkadaşlar bir kız bir erkek bunlar on yıl sonra sevgili oluyorlar. Ancak arkadaşlıkları sırasında kızla erkeğin kuzeni arasında yakınlaşma mesajlaşma vs oluyor. Sonra erkek kızı kuzenimle bi geçmişin var kabul edemiyorum diyerek terk ediyor, sevsem de kabul edemem diyor. Yakınlaşmanın olduğu zaman kız 7-8.sınıfa gidiyor dolayısıyla çok büyük bir cinsellik vs yok arada sadece bir kez masum bir öpücük ve mesajlar.
Sizce adamın bahanesi mi?
Yoksa bir erkek için kabullenmek zor mu?
Ayrıca erkek bunu bilerek ilişkiye başlıyor, sonradan öğrendiği bir durum değil. Şimdiki yaşları 26-27. Kuzeni olan diğer erkekte evlendi ve iki kuzen arasında büyük bir samimiyet yok.
E zaten ta 8 yaşında biliyomuş. Bi dönem unutup sevgilin olmuş sonra tekrar mı hatırlamış?O an arkadaşım olduğu için gezide olduğumuz için senin kuzenin bana bunu yaptı diye o an ona söyledim
Çocuk başka bir kızla nişanlandı ama sonra ayrıldı diye biliyorum, emin değilim. Arkadaşım ise 1.5 senedir başka biriyle evli, oldukça da mutlu.Peki sonları ne oldu??
Sonraki yorumda ben olduğumu söyledim amaç saklamak değil sizin gibi insanlar sende neden böyle yaptın diye hesap sormasın. Dışardan bakış açısıyla yorum yapsın diye yazdım.Adam gibi ben şöyle yaptım şu şöyle dedi diye anlatmak zor mu? Sanki bir kız bir erkek diyince belli olmuyor. Arkadaşımın başından geçti demenin daha ucuz yolu gibi
Evet bahane
Allah mutlu mesut etsin inşallah arkadaşınızıÇocuk başka bir kızla nişanlandı ama sonra ayrıldı diye biliyorum, emin değilim. Arkadaşım ise 1.5 senedir başka biriyle evli, oldukça da mutlu.
Ben diye anlatınca ne fark eder bir kız diyince ne fark eder? Zaten seni tanımadığımız için dışardan yorum yapıyor oluyoruzSonraki yorumda ben olduğumu söyledim amaç saklamak değil sizin gibi insanlar sende neden böyle yaptın diye hesap sormasın. Dışardan bakış açısıyla yorum yapsın diye yazdım.
Teşekkürler
Narsist.. beni kendine bağımlı hale getirdi. Onsuz sokağa çıkacak gücü bulamıyorum. Kızlara tavsiyem sakın kendinizden ödün vermeyin… canınızı verin ama kendinizden ödün vermeyinKabullenmesi gereken birşey yok ortada. Çocukmuşsunuz. Yetişkin iken bile ilişkiniz olabilirdi kuzeniyle. Bunu bildiğini söylüyorsunuz. 2.5 sene sonra bunu dile getirmesi çok saçma. İşim gücüm var diyorsunuz, ailem arkamda diyorsunuz. Kendinizi değersizlestirmeyin. Kabullenmek ne demek yahu. Bile bile sevgili olmuş. Aman ben kabullenemiyorum diyorsa, kapı orda o zaman. Ortada yalan vs olur, durum değişir (ki o zaman bile kabullenme kelimesini kullanmazdım ben). Kendinize yazık etmeyin bence..
HaklısınızBen diye anlatınca ne fark eder bir kız diyince ne fark eder? Zaten seni tanımadığımız için dışardan yorum yapıyor oluyoruz
İki şekilde de sonuç değişmiyor, dünyanın en boş bahanesiyle terk edilmişsin
İnşallah bakabilirim. Ve onun mutsuzluğuna şahit olurumbahane. kız önüne baksın
Ay bahane olmasa bile şu zihniyette bir adamla evlenip napacan?Görüşmeye başladığımız gün kendim söyledim kuzenin aramızda problem olmayacaksa çok güzel bir ilişkimiz olur diye. Yok yaa o çocukluktu dedi. Şimdi de diyor ki işler ciddiye binince ailemin karşısına çıkamam. Karımın dudağına değmiş dudağı olan kuzenimi düğünüme çağıramam.
Sadece yanyanayken olan mutluluğumuzu özlüyorum. Mühendisim, çalışıyorum, ailem görüp görebileceğiniz en iyi ailelerden biri her şeyim tam çok şükür. Sadece ilişkimiz inanılmaz güzeldi ben eskiden hayatıma giren çıkan hiç bir insanla onunla yaşadıklarımı yaşamadım. Bu yüzden kötü oluyorum.Ay bahane olmasa bile şu zihniyette bir adamla evlenip napacan?
Bana kalırsa sen kendini kandırıyorsun ilişkimiz inanılmaz güzeldi diye. Şu zihniyette bir adamla inanılmaz güzel bir ilişki yaşanmaz. Muhtemelen her dediğini yapıp suyuna gittiğiniz için ilişkinizde sorun çıkmamıştır.Sadece yanyanayken olan mutluluğumuzu özlüyorum. Mühendisim, çalışıyorum, ailem görüp görebileceğiniz en iyi ailelerden biri her şeyim tam çok şükür. Sadece ilişkimiz inanılmaz güzeldi ben eskiden hayatıma giren çıkan hiç bir insanla onunla yaşadıklarımı yaşamadım. Bu yüzden kötü oluyorum.
Evet ben onu kıracak üzecek şüpheye düşürecek hiç bir şey yapmadım. Ama özelden fotoğraflarımızı paylaşsam anlarsınız…Bana kalırsa sen kendini kandırıyorsun ilişkimiz inanılmaz güzeldi diye. Şu zihniyette bir adamla inanılmaz güzel bir ilişki yaşanmaz. Muhtemelen her dediğini yapıp suyuna gittiğiniz için ilişkinizde sorun çıkmamıştır.
Bana kalırsa sen kendini kandırıyorsun ilişkimiz inanılmaz güzeldi diye. Şu zihniyette bir adamla inanılmaz güzel bir ilişki yaşanmaz. Muhtemelen her dediğini yapıp suyuna gittiğiniz için ilişkinizde sorun çıkmamıştır.
beddua etmek yakışmaz size. evet o mutlu olamasın bahaneci ve korkak biri ama kuzen eşini katmayınUmarım hiç kimseyle mutlu olamaz ve umarım ki bu hayatta kuzeniyle ge eşiyle sınansın
beddua etmek yakışmaz size. evet o mutlu olamasın bahaneci ve korkak biri ama kuzen eşini katmayın
Hayatınız muhteşemmiş mesleğinizde var bugün olmasa ilerki yıllarda hayatına elbette sana değer verecek mutlu edecek biri çıkar.
beddua etmek yakışmaz size. evet o mutlu olamasın bahaneci ve korkak biri ama kuzen eşini katmayın
Hayatınız muhteşemmiş mesleğinizde var bugün olmasa ilerki yıllarda hayatına elbette sana değer verecek mutlu edecek biri çıkar.
Bunun erkeği kadını yok. Ben de eşim önceden kuzenimle sevgili olmuş olsun istemem,bu ilişkiyi kabul de etmem,hiç başlamam. Bunun neresi bahane? Tam tersi ilkeli bir duruş bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?