• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bu bahane mi? Fikir verir misiniz.

Yetişkin olarak sevgili olsaydınız ve kuzeni ya da arkadaşıyla sevgili olmanız problem olurdu ama ikinizde çocukmuşsunuz. Evet bahane aramış.

2.5 sene sonrası ise kesin bahane. İlişki evlilige doğru mu gidiyordu? Çünkü sizi oyalamis ve iş ciddiye binince bunu kaçmak için kullanmış sanırım. Üzülmeyin.. siz daha iyilerine layıksıniz
Evet çünkü ilişkide bir sorun yoktu. Meslek sahibiyim çeyizim vs her şeyim hazır. Ailem evlenmemi istiyordu

Benzer bir senaryo arkadaşımın başına gelmişti. Şahitlik etmedim hiç ama anlatmıştı bana. Üçüncü kişi kuzen yerine yakın arkadaştı. Çocuk çok sevdiğini ama ölse de ilişki yaşayamayacağını çünkü istese de sevgili gibi göremediğini söylemişti. Bana o zaman da çok saçma gelmişti çünkü kızı sürekli rahatsız ediyordu ama mevzu sevgili olmaya gelince "hayır olmaz" diyordu. Bence sadece takıntı yapmıştı ve kız bir başkasıyla sevgili olmasın, yakınımda olsun diye uğraşıyordu. Uzun lafın kısası; bahane. Hele ki ilişkiye başlayıp sonradan bu sebeple ayrıldıysa kesin bahane. Muhtemelen vicdan rahatlatmak için kullanabileceği tek konu başlığı buydu.
İnanır mısınız annemde sadece vicdanını rahatlatmak için bir bahane olduğunu söylüyor

Evet çünkü ilişkide bir sorun yoktu. Meslek sahibiyim çeyizim vs her şeyim hazır. Ailem evlenmemi istiyordu
Böylesi daha hayırlı olmuş. İş daha ilerlediğinde, evlilik sonrası ya da çocuk varken de böyle birşey yapabilirdi..

Yetişkin olarak sevgili olsaydınız ve kuzeni ya da arkadaşıyla sevgili olmanız problem olurdu ama ikinizde çocukmuşsunuz. Evet bahane aramış.
Zaten adam evlendi. Bu çocuk kuzeninin kına gecesine bile katılmadı, yani çok büyük bir samimiyetleri yok. Sadece benim ailem kuzenimle olan geçmişini kabul edemez vs diyor.

Küçücüksünüz ne kadar ciddi bir sevgililik olabilir adı sevgililik bile değil o yaşlarda. Bence bahane. Hadi bahane olmasın sizinkinin kafa yapısı sıkıcı ve saçma

İnanır mısınız annemde sadece vicdanını rahatlatmak için bir bahane olduğunu söylüyor
Çünkü seven insan böyle yapmaz. Sizin için böylesi belki daha iyi olmuştur. Samimiyetleri bile yok demişsiniz, bahaneden öte bir şey olduğunu sanmıyorum asla.

merhaba,
İki kişi var 10 yıldır arkadaşlar bir kız bir erkek bunlar on yıl sonra sevgili oluyorlar. Ancak arkadaşlıkları sırasında kızla erkeğin kuzeni arasında yakınlaşma mesajlaşma vs oluyor. Sonra erkek kızı kuzenimle bi geçmişin var kabul edemiyorum diyerek terk ediyor, sevsem de kabul edemem diyor. Yakınlaşmanın olduğu zaman kız 7-8.sınıfa gidiyor dolayısıyla çok büyük bir cinsellik vs yok arada sadece bir kez masum bir öpücük ve mesajlar.

Sizce adamın bahanesi mi?
Yoksa bir erkek için kabullenmek zor mu?
Ayrıca erkek bunu bilerek ilişkiye başlıyor, sonradan öğrendiği bir durum değil. Şimdiki yaşları 26-27. Kuzeni olan diğer erkekte evlendi ve iki kuzen arasında büyük bir samimiyet yok.
Bahane

Bahane tabi ki vicdanen kendini rahatlatmak için bu yolu seçmiş.Boşuna beklemeyin bu lafını yemez başka aşka yelken açmıştır çoktan, yakında haberini alırsınız......

2,5 sene ilişkş yaşadık ve sonunda bunu duydum..
2,5 yıl sonra mı aklına gelmiş peki derler adama,ilk görüşmeye başladığınız dönem olsa tamam derdim ama 2,5 yıldır sevgilisiniz %100 bahane.

Bahane tabi ki vicdanen kendini rahatlatmak için bu yolu seçmiş.Boşuna beklemeyin bu lafını yemez başka aşka yelken açmıştır çoktan, yakında haberini alırsınız......
Hep gel gitliydi. Geldi yapamıyorum dedi gitti ayrı kalamıyorum dedi geldi. Ve sonunda bitti hem de gururumu kırarak bitirdi. Bunu söyledikten sonra tekrar barıştı benimle kabullendim dedi yine ayrıldı.

Belkide. Ben hala kabullendim diyip dönmesini bekliyorum..
Kabullenmesi gereken birşey yok ortada. Çocukmuşsunuz. Yetişkin iken bile ilişkiniz olabilirdi kuzeniyle. Bunu bildiğini söylüyorsunuz. 2.5 sene sonra bunu dile getirmesi çok saçma. İşim gücüm var diyorsunuz, ailem arkamda diyorsunuz. Kendinizi değersizlestirmeyin. Kabullenmek ne demek yahu. Bile bile sevgili olmuş. Aman ben kabullenemiyorum diyorsa, kapı orda o zaman. Ortada yalan vs olur, durum değişir (ki o zaman bile kabullenme kelimesini kullanmazdım ben). Kendinize yazık etmeyin bence..

2,5 yıl sonra mı aklına gelmiş peki derler adama,ilk görüşmeye başladığınız dönem olsa tamam derdim ama 2,5 yıldır sevgilisiniz %100 bahane.
Görüşmeye başladığımız gün kendim söyledim kuzenin aramızda problem olmayacaksa çok güzel bir ilişkimiz olur diye. Yok yaa o çocukluktu dedi. Şimdi de diyor ki işler ciddiye binince ailemin karşısına çıkamam. Karımın dudağına değmiş dudağı olan kuzenimi düğünüme çağıramam.

Görüşmeye başladığımız gün kendim söyledim kuzenin aramızda problem olmayacaksa çok güzel bir ilişkimiz olur diye. Yok yaa o çocukluktu dedi. Şimdi de diyor ki işler ciddiye binince ailemin karşısına çıkamam. Karımın dudağına değmiş dudağı olan kuzenimi düğünüme çağıramam.
öf bu ne dram ya.. sanki nolmuş? aman boşver konu sahibi. garip saçma takıntıları olan bir adam bu. dönerse bile kabul etme. bir de hatam geleceğime mani oldu diyorsun olayı göremiyorsun. ortada hata yok. geleceğim dediğin adam da çocukluk muhabbetini dudağı dudağına değdi bilmem ne melodramına çeviren bir garip adam.

Benimde son sözüm inşallah eşinle kuzeninin adı çıkar sokaklara çıkamazsın dedim. Rabbimden isterim ki beni kandırdığı kadar kandırılsın. Suçladığı üzdüğü kadar üzülsün. sonradan öğrenmiş olsa böyle beddua etmezdim. Madem bu sorundu bunu belli etseydin. Bana diyor ki böyle bir bedduaya hakkın yok,hakkın varsa amin diyor. ama ben hakkım olduğunu düşünüyorum.

öf bu ne dram ya.. sanki nolmuş? aman boşver konu sahibi. garip saçma takıntıları olan bir adam bu. dönerse bile kabul etme. bir de hatam geleceğime mani oldu diyorsun olayı göremiyorsun. ortada hata yok. geleceğim dediğin adam da çocukluk muhabbetini dudağı dudağına değdi bilmem ne melodramına çeviren bir garip adam.
Ki. Kendisi çok gevşek sevgilileriyle aynı evlerde yaşamalar vs her şeyi yaptı. Böyle tutucu bir insan da değil yani

Benzer bir senaryo arkadaşımın başına gelmişti. Şahitlik etmedim hiç ama anlatmıştı bana. Üçüncü kişi kuzen yerine yakın arkadaştı. Çocuk çok sevdiğini ama ölse de ilişki yaşayamayacağını çünkü istese de sevgili gibi göremediğini söylemişti. Bana o zaman da çok saçma gelmişti çünkü kızı sürekli rahatsız ediyordu ama mevzu sevgili olmaya gelince "hayır olmaz" diyordu. Bence sadece takıntı yapmıştı ve kız bir başkasıyla sevgili olmasın, yakınımda olsun diye uğraşıyordu. Uzun lafın kısası; bahane. Hele ki ilişkiye başlayıp sonradan bu sebeple ayrıldıysa kesin bahane. Muhtemelen vicdan rahatlatmak için kullanabileceği tek konu başlığı buydu.
Peki sonları ne oldu??

Back