Başrolde benim olmam ya da olmamam ne fark edecek ki? Öyle yazmak istedim. Evet başrolde ben varım bundan utanacak değilim.Şunları bir kız bir erkek diye yazınca baş rolde sizin olduğunuzu anlamıyor muyuz sizce?
Bahane…
Kişiyi tanımadan aklını okumamız mümkün değil.merhaba,
İki kişi var 10 yıldır arkadaşlar bir kız bir erkek bunlar on yıl sonra sevgili oluyorlar. Ancak arkadaşlıkları sırasında kızla erkeğin kuzeni arasında yakınlaşma mesajlaşma vs oluyor. Sonra erkek kızı kuzenimle bi geçmişin var kabul edemiyorum diyerek terk ediyor, sevsem de kabul edemem diyor. Yakınlaşmanın olduğu zaman kız 7-8.sınıfa gidiyor dolayısıyla çok büyük bir cinsellik vs yok arada sadece bir kez masum bir öpücük ve mesajlar.
Sizce adamın bahanesi mi?
Yoksa bir erkek için kabullenmek zor mu?
Ayrıca erkek bunu bilerek ilişkiye başlıyor, sonradan öğrendiği bir durum değil. Şimdiki yaşları 26-27. Kuzeni olan diğer erkekte evlendi ve iki kuzen arasında büyük bir samimiyet yok.
Çocuk bir okul gezisinde kenarda beni öptü ben de karşılık vermedim. Hatta gidip arkadaşlarıma anlattım tedirgin olarak. Yaşlar belki daha bile küçüktü hatırlamıyorum.8. Sınıfta ben ip atlıyordum, çizgi oynuyordum. Ne masum öpücüğü yaa?
Ayrıca evet bahane.
Yemedin icmedin sevgiline mi anlattın? Yoksa kuzeninden mi duymuş ?Çocuk bir okul gezisinde kenarda beni öptü ben de karşılık vermedim. Hatta gidip arkadaşlarıma anlattım tedirgin olarak. Yaşlar belki daha bile küçüktü hatırlamıyorum.
O an arkadaşım olduğu için gezide olduğumuz için senin kuzenin bana bunu yaptı diye o an ona söyledimYemedin icmedin sevgiline mi anlattın? Yoksa kuzeninden mi duymuş ?
Ve zaten mesajlaşmıştık bunun üzerine, bu bidaha olmasın vs gibisinden. Herkes duymuştu bu olayı, onların ailesinden bir kaç kişi dahil.Yemedin icmedin sevgiline mi anlattın? Yoksa kuzeninden mi duymuş ?
Kişi biraz fazla takıntılı,ozaman doğru olabilir. Teşekkür ederim yorum için.Kişiyi tanımadan aklını okumamız mümkün değil.
Bahane de olabilir, gerçekten öyle düşünüyor da olabilir.
2,5 sene ilişkş yaşadık ve sonunda bunu duydum..Benim anlattıklarından çıkarımım şöyle oldu. 10 yıl sonra sevgili olunmuş. Erkek yürümeyeceğini düşünmüş. 10 yıllık da arkadaşlık var. Neden yürümeyecegini açıkladığında da ilerde arkadaşlığı toparlamak mümkün olmayacak muhtemelen. Arkadaşlığı ilerde kurtarabilmek adına daha önceden bildiği çocuksu bir durumu bahane etmiş..
Aferin. Ayrıca cevabım bahane. Seven insan zorlaştırmaz kolaylaştırır.Ve zaten mesajlaşmıştık bunun üzerine, bu bidaha olmasın vs gibisinden. Herkes duymuştu bu olayı, onların ailesinden bir kaç kişi dahil.
Teşekkür ederim yorumunuz için. Haklısınız, sevse ne olursa olsun kabullenebilirdiAferin. Ayrıca cevabım bahane. Seven insan zorlaştırmaz kolaylaştırır.
2.5 sene sonrası ise kesin bahane. İlişki evlilige doğru mu gidiyordu? Çünkü sizi oyalamis ve iş ciddiye binince bunu kaçmak için kullanmış sanırım. Üzülmeyin.. siz daha iyilerine layıksıniz2,5 sene ilişkş yaşadık ve sonunda bunu duydum..
Hatan mani olmadı, herifin istememesi mani oldu. Bu hiç büyütülecek bir şey değil bakıldığında. Gereksizce olay olmuş.Ailelerin duyduğu bir sevgililik bir yaşanmışlık dahi olsa bunu kabul eden erkekler tanıyorum. Kuzeniyle yemiş içmiş gezmiş kadınlarla evlenen erkekler görüyorum. Bu kadar küçük yaşta yapılmış bir hata benim geleceğime mani oldu. Çok üzgünüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?