Sizce bizden olur mu?

Bence kaçırma hemen evlen bu adamla. Çünkü insanın başına ne gelirse kendi tercihlerinden gelir. Senin de başına gelecek var belli ki.

Sizden gerçekten hoşlansaydı elinin altında diğer kadını tutmazdı diye düşünüyorum ben.
Hayır olmaz.
Konuştuğu biri varken seninle konuşmaya çalışan biri, gün gelir seninle konuşurken başkasıyla konuşur.
Şimdiden birşeyler gizleyen insanla olmaz.
Eğlenilecek ve evlenilecek kız kriterleri olan biriyle mi olmak istersiniz?
Ya bir gün canı yine eğlenmek isterse?
Olur tabi. Ama huyu degısmeyecek.
Bu konuda aklasa kendısını benzer konu baska insanla olacak, gene onune cıkacak
İnsanlar degısmez.
Başına bela arıyorsun resmen. Konunun tamamını okumayı bile içim almadı. Bu adamla evlenmeyi bırak slm bile vermezdim.
Göz göre göre kendinizi ateşe atmayın.
Bence kaçırma hemen evlen bu adamla. Çünkü insanın başına ne gelirse kendi tercihlerinden gelir. Senin de başına gelecek var belli ki.

Saolun tekrar kendime geldim evet üzgünüm ama benim.icin doğrusu bu haklısınız. Ben umut etmek istiyordum hayal kurmak sevilmek hoşuma gidiyor ama sonunda ya daha çok üzülürsem işte o var. Kendisiyle konuştum az önce baya morlai bozuldu suratı düştü ağlayacak gibi oldu neden bu kararı aldım birden diyor zaman verecektin hani dedi. Güvenemem.olmayacak dedim. Şuan neden diyor ve aşırı mutsuz oldu oturuyor öyle yerinde. Biliyorum bende uzulecegim duygularım var iken uzak kalarak ama bu duygular bitmeli. En önemlisi ben kendimi başka şeylerle beslemeliyim zor bile olsa

bu konunun birebir aynısını bi kaç hafta önce burada okumuştum.. aynı konuyu tekrar mı açtınız?

Bir kez yalan söylememiş çok kez yalan söylemiş. Ayrıca yalan söylerken gayet yüzüne bakıp konuşuyor. Hiç sevmedim bu seni çok üzer

En doğrusunu yaptın. Yolun açık olsun, bundan çok daha mutlu olacağına eminim.

adam size açılmamış bile sizi ilgilendirmez ne yaptıgı yanlış düsünüyosunuz sizinle herseyi konustu diye bence fazla hayal kurmuşsunuz boşluktan oldugunu düsünüyorum yalnız bir döneminizde biri yanınızda olunca farklı anlamışsınız bence. Hii oldu ki sevgili oldunuz nasıl güvenceksiniz adam ne ugruna başka ülkeye gitmiş bi kadının yanına.Ve o tarz kadınlar yüzünden cinsel birliktelik yasadıgı birine hastalık bulastırabilir. Uzak durulması gereken bir tipleme

En doğrusunu yaptın. Yolun açık olsun, bundan çok daha mutlu olacağına eminim. ❤

Umarım öyle olur cheryl . Kendimi korumak zorundayım. Az çok biliyosun geçirdiğim buhranlari. Yine içim daraliyor yine olmadı biri diye yalnızım diye ama napabilirim ki .. cidden baht mi.yok anlamadim

Yani kisaca diyorsun ki "ben dram ariyorum". Yani tamam ergenliginizi yasayin ama beyininizide kullanin. "Basta ikimizi beraber götürmek istedi" düsünen biri ile beraberlik neden? Sirf "O Ukraynali yell%*a yedirmem" hisinden mi?

Bence biraz büyümen lazim.

Umarım öyle olur cheryl . Kendimi korumak zorundayım. Az çok biliyosun geçirdiğim buhranlari. Yine içim daraliyor yine olmadı biri diye yalnızım diye ama napabilirim ki .. cidden baht mi.yok anlamadim
Evet biliyorum.
Sadece zamanı değil, inan bana.
Herkes birgün ruh eşini bulacak, sende öyle.
Ama o zamana kadar kendini yanlış insanlardan koruman lazım, psikolojin için.

Her yalanı çıktığında ayrı kıvırmış belli ki güvenilmez birisi.
Ama ne dersek diyelim sizin vazgeçmeyeceğiniz de ortada.

Dil dile değmeden öğrenilmiyor işte

Güvenmeyin adama. Sizi saf bulmuş yalan söylüyor. Ayrıca hayat görüşleriniz çok farklı. Şu an en fazla yapacağı sizin gözünüze girmek için belli bir süre olmadığı bir kalıba girmek olacaktır ama adamın özü değişmez. Zaten ortada bie ilişki de başlamamışken hiç girişmeyin buna. Başka adam mı yok.

"Dil dile değmeden dil öğrenilmez" mottosunun yılmaz savunucusu olmuş adam. Siz hala "ama beni anlıyor" bilmem ne diyorsunuz.
Anlamıyor, anlamayacak. Kadın ruhundan anlayan bir tip olsa, ikinci kadınla sevişmek bir kenara aklından geçirince kötü hisseder.

Olsun ben seviyorum kabul ediyorum derseniz de; evlenin siz bu adamla, yarın bir gün kuma falan getirir, metres tutarsa; "tüm kadın cinsinden nefret ediyorum ama o beni anlıyor." dersiniz.

Sizden olmaz.Velev ki oldu sevgilim yada kocam Ukrayna'lı bir kadınla beni aldatıyor dersin bu seferde.
Ukrayna defteri kolay kolay kapanmaz.Allah vere kadın kucağında çocuk seninkinin kapıya dayanmasa

Doğru kararı vermişsiniz.
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın ve gönlünüze göre versin.

Üç ihtimal var;
1-çok safsınız.
2-körkütük aşıksınız gözünüzün önünde olup biteni görmek istemiyorsunuz.
3-özgüven-sevgi eksikliği kaynaklı psikolojik sıkıntılarınız var, çaresini de bu adam tarafından sevilmek zannediyorsunuz.

Kesin olan şu ki:
Her halükarda sizden olmaz.

Tahminin şu ki:
Biz ne dersek diyelim, siz, bu işi oldurmaya çalışacaksınız ve adama tekrar şans verip, süreçte daha çok üzüleceksiniz.

Yanlız olmak bu kadar mı kötü birşey? Hayatta herşey gelebilir insanın başına neden kendi başınıza dik durmak istemiyorsunuz.Sürekli böyle erkek desteği aramak hayatta sizi çok üzebilir biliyorsunuz değil mi?Lütfen yanlış anlamayın ama çok naif karakterlisiniz üzerler sizi.

Neden peki ? O da yalnızken boyle hatalar yapmış ama şimdiden sonra benle düzgün bir ilişki içine giremez mi ? Bana çok ilgili davranıyor
siz bu adamı affedersiniz falan. mutluluklar dilerim sürekli onu korumaya çalışıyorsunuz belli ki. sonra burada konu açarsınız beni chat sitelerinden biriyle aldatmış ama ben yine de onu seviyorum diye.

Annemin yüzüne bakacak halim kalmadı mı dedi?? Hahahaha tam bir çakal...Sen daha çoook üzülürsün bu adamla devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…