- 11 Aralık 2018
- 40.968
- 254.624
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cevap vereyim; OLMAZ.
Erkekler her yalanı kılıfına göre uydurmayı çok iyi biliyor ya yok seni kaybetmekten korktum yok pratik içindi şuydu buydu falan.
Yurt dışına çıkınca onunla işini görücek buradaykende seninle birlikte olacak işte.
Dip dipe çalışıyorsunuz diye neden onu vazgeçilmez olarak görüyorsun ki ?
Sizden gerçekten hoşlansaydı elinin altında diğer kadını tutmazdı diye düşünüyorum ben.
Hayır olmaz.
Konuştuğu biri varken seninle konuşmaya çalışan biri, gün gelir seninle konuşurken başkasıyla konuşur.
Şimdiden birşeyler gizleyen insanla olmaz.
Eğlenilecek ve evlenilecek kız kriterleri olan biriyle mi olmak istersiniz?
Ya bir gün canı yine eğlenmek isterse?
Ahh cheryl vah cheryl gördün mü bak şimdi de neyle sinaniyorum.. tam karşıma biri çıktı hoşlanıyorm ve durum bu. Bunu da sordum bugün benim için onu bıraktın yarın başkası için beni ne malum diye.. o gerçek bir ilişki değildi olacak tutulur bir yanı yoktu haz ilişkisiydi dedi.
Olur tabi. Ama huyu degısmeyecek.
Bu konuda aklasa kendısını benzer konu baska insanla olacak, gene onune cıkacak
İnsanlar degısmez.
Kendini adamın çok masum iyi olduğuna filan inandırmaya çalışıyorsun, yapma bunu. Mümkün olduğu kadar uzak dur, duyguların bir anda bitmez ama duygularının çok derin olduğuna da inandırma kendini. Sen şu an boşluktasın ve onunla flört muhtemelen iyi hissettirdiği için çok hoşlandığına inandırdın kendini. Zannetmiyorum çok derin duygulara sahip olduğunu. Ne o kadınla bir daha iletişime geç, ne de o adamla iş dışında muhatap ol benim tavsiyem. Zamanla anlayacaksın nasıl bir belayı savdığını eğer uzak durursan.
Yapacağın şey basit, kendine adamın yaptığı adiliği hatırlatacaksın sürekli, iş yerinde konuşma, surat as demiyorum, ama mesafeni koru, bak adam bildiğin çakal, seni parmağında oynatır, üzmeye kıyamaz lafını kalbinin saflığına veriyorum zira erkek milleti yıllarını verdiği karısının gözünün yaşına bakmıyor, aklını kullan, ilgini başkalarına yoğunlaştır. Arkadaşlarınla görüş , hobiler bul, sosyalleş. Hayat bir türk filmi ya da pembe dizi değil tatlım adamlar aşık olunca ya da birinden hoşlanınca karakteri değişmiyor.
Siz birlikte olmayı kafayı koymuşsunuz. Bin kişi de olmaz dese siz oldurtacaksınız. O yüzden boşverin o ilişkiyi yaşayın. Ömrünüzde bundan daha iyi bir fırsat asla çıkmazdı. Kendinizi travmatize edin. Üzün. Hayatınızda asla unutamayacağız çok büyük hatalar yapın. Hatta gidin sırf çok yalnızım bahanesine sığınarak size en büyük kötülüğü yapacak o adamla evlenin. Bulunmaz hint kumaşı çünkü. Birde sizi anlamıyor o. Sizin hoşunuza gidecek lafları söylemiş. Kafasını sallayıp dinlemiş. Sizin dostunuz değil. Dost ihanet etmez. O daha ilişkinin en başında ihanet etmiş. Ama ne fark edeer siz aksi her şeyi reddediyorsunuz zaten. Boşverin evlenin ve ömrünüzü hep 'yazık şu kadına' cümlesindeki kadın olarak geçirin
Hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarı yetti zaten olmaz.bu adamın yalanlarına kanmayın yarın birgün gayrimeşru çocukta çıkarsa şaşırmam.ingilizce pratikte işin kılıfı olmuş adam resmen şeyinin derdine ukraynaya kadar gitmiş.verilmiş sadakanız varmış işler ciddiye binmeden görmüşsünüz.bu saatten sonra oldurmaya çalışmak aptallık olur.
her verilen akıla tavsiyeye aynı şeyi yazmissin yani sonuçta başka çaren yok görünüyor.. Madem aynı masada çalışıyorsunuz duyguların da yoğun kaçış yok mutluluklar. Yalnız ufak bi sorun var adam karaktersiz.
Başına bela arıyorsun resmen. Konunun tamamını okumayı bile içim almadı. Bu adamla evlenmeyi bırak slm bile vermezdim.
Göz göre göre kendinizi ateşe atmayın.
kadınla sizden önce tanışmış. belli ki belirli ihtiyaçlar konuşmaya devam etmiş. ama size duyguları ciddi olsa, siz samimi oldukça kadından kopardı tamamen.
bu noktada hala konuşup bitiricem diyorsa bence bitirmeyecek. nasılsa uzakta bir kadın.
sadece görmeyin diye iletişime dikkat eder.
ben çok da birşey beklemeyin derim.
yalnızlığınızı dağıtmak için kurs vs yazılsanız daha iyi olmaz mı
Zaten psikolojik olarak sıkıntılı günler geçirmişsiniz. Bu adamla bir şeyler yaşarsanız inanın ki o günlerden daha daha kötü günler geçirirsiniz ve kimbilir belki toparlanmanız yıllar alır. Adam %100 karaktersiz. Ha bi de yazan oldu mu bilmem, bu adam o ukraynalıdan büyük ihtimal cinsel yolla bulaşan hastalık da kapmıştır. Bence hem beden hem ruh sağlınız için bu şahıstan uzak durun.
Bence kaçırma hemen evlen bu adamla. Çünkü insanın başına ne gelirse kendi tercihlerinden gelir. Senin de başına gelecek var belli ki.
Bir kez yalan söylememiş çok kez yalan söylemiş. Ayrıca yalan söylerken gayet yüzüne bakıp konuşuyor. Hiç sevmedim bu seni çok üzerPsikolojik olarak kötü bir dönem geçirdim 9 ay kadar çalışmadım baya kötüydü derken bir iş çıktı karşıma evime de çok yakın işe başladım. Kariyer olarak istediğim tipte degildi lakin para için ve ruh sagligim için gerekliydi. Şuan patronumdan vs bir şikayetim yok .
Burada patronun kuzeni biri var beraber calisiyoruz aynı masayı paylaşıyoruz. İlk zamanalrdan anladım benzer yonlerimiz olduğunu o da çok yalnizdi bende. Hatta onun ailesi bile yanında değil başka bir kuzeniyle yaşıyor. Ailesinden uzak büyümüş hep bana hayatını anlattı içini açtı bnde ona .. zamanla daha da samimi olduk yani aramızda hoşlanti olduğu bariz belliydi. Derkeeen onun mesajlaşmalarını görüyordum en başta baya mesajlasiyordu kim diye sordum yabancı biri ingilizce pratik için dedi üzerinde durmadım. Sonra bir gün o kişiyle aşkım canım cicimli konuştuklarını gördüm tabi ingilizce. Sordum soyeldi Ukraynalı bir kadınmış boşanmış iki çocuklu biriymiş. İngilizce pratik sitesnden tanışmış sonra konuşmalar zamanla samimiyete dönmüş. Bunu öğrenince baya kötü oldum bana söylemediği için söylesem seni kaybederdim dedi flört um var mı deseydim benle konuşmazdın vs dedi . Zaten olacak bir sey değil göreceğim biri bile değil başka ülkede filan dedi. Neyse zamanla tekrar samimi olduk bana baya ilgili davranıyor idi. Mesajlasmalari baya azaldı farketmistim. Sonra birgün sinemaya gittik herşey daha guzellesiyordu ki sabah işyerine girmeden mesajlastigini gördüm ve orda anladım girerken ve çıkınca mesajalstiklarini üzerine gidince daha fazla dayanamadı ve herşey ortaya çıktı WhatsApp ini bilerek açık bırakip gitmisti işyerinde dışarıya bende karistirdim. Gördüm ki kadınla meğer bunlar bulusmuslar Kasım ayında filan . Bu Ukrayna'ya gittiğini söylemişti tek başına gezmeye 3 günlük meğer kadınla buluşmuslar yemiş içmiş gezmiş sevismisler vs vs. Ben bunlari gördüm hepten çöktüm anksiyete atağı yaşadım. Ondan nefret ettim ateş püskürdm işyerinde dip dibeyiz ama konuşmadım günlerce . Hayalkırıklığı çok kötüydü. Sakinlesince konuşmaya başladık herşeyi anlattı. İngilizce kursundan sonra bircok kişiyle konuşmaya başlamış o siteden mesajalsmis vs pratik amaçlı lakin bu kadınla daha çok konuşmaya baslamislar kadın çıplak fotoğraflar atmaya başlamış sonra da bunu yanına çağırmış. Bu da zaten erkek değil mi işte bir tarafları söz konusu olunca aklı ucmustur birde yalnız tabi biliyorum yani ne arkadaşı var ne bişey tek şeyi iş hayatı. Kadınla böyle bir ilişki yaşamışlar iki kez gitmiş yanına. Bana soyleyememis şuanda da benden başka bilen yok bu durumu. Ailemin yanına gitmedim 5-6 aydır annemin yuzune bakacak halim yok filan dedi bana . Son 5-6 ayda yaşanmış bunlar yani. Kasımda gorusmusler 2. Olarak. Bende Aralık'ta işe başladım 3 ay oldu tam. Ben gelince işin içine girince duyguları bana yönelmiş zaten o kadınla da cinsel bir ilişki olduğu için bu ay son kez görüşüp bitirecekmis iletişimi. Ben öğrenince gorusmediler yani zaten haftasonu bile çalışıyordu gorusmemstir diye düşünüyorum. Kadına benden bahsetmiş bizden 10 yaş büyük bir kadın fake hesaptan kadınla başka biriymiş gibi konuştum evliyim diyor ama bizimki 3 kez evlenip boşanmış biri diyor hangisi doğru bilemiyorum. Kadın sürekli online yani tam yolunda macera peşinde belli . Tüm Ukrayna Rus kadınlarından nefret ediyorum. Beni üzen bizimkinin bana yalan söylemesiydi . Açıklaması korktum oldu. Kaybetmekten . Ondan tiksinmemden. Cunku ben cinsel ilişkilerden zamanimizdaki kötü ilişkilerden haz etmedigimi onla konuşmuştum . Bende onlar gibiydim oysa söyleyemedim dedi. Şuan kadını sildi engelledi konuşmuyor . Hem kontrol ettim hemde öyle söyledi. Aslında o ilk öğrendiğim anda asla ona güvenmem demiştim.ama şuan surkeli aynı ortamdayiz hoşlanıyorum ondan ve zamana bırakmak istediğimi söyledim bu durumu. Ona guvenmemin zor olacağını söyledim. İletişim kurmadan da olmuyor iş yerinde her dk dip dibe olunca küçük bir ofis zaten ve basbasayiz. Bir yanım beni anladığı için yanımda olduğu için ona çekiliyor seviyor gibi hissediyorum zamanla ona güvenirsem uzaktan takip edip belki olabilir biseyler diyor. Bir yanım ise bir kez o kadar yalan söylediyse hep söyler diyor. Çok kararsızım . Yani evet sevgili değildik sonuçta beni aldatmış sayılmaz benden önce başlamış bir iliskiydi bu hata olduğunu ve pişman olduğunu söylüyor zaten. Ama yinede kararsız kalıyorum. Sizlere ak danışmak istedim.. biliyorum bazılarınız ya boşver onu salla gitsin diyecek ama yapamıyorum işte fiziki ve duygular şartlar dolayısıyla.
bu konunun birebir aynısını bi kaç hafta önce burada okumuştum.. aynı konuyu tekrar mı açtınız?
En doğrusunu yaptın.Saolun tekrar kendime geldim evet üzgünüm ama benim.icin doğrusu bu haklısınız. Ben umut etmek istiyordum hayal kurmak sevilmek hoşuma gidiyor ama sonunda ya daha çok üzülürsem işte o var. Kendisiyle konuştum az önce baya morlai bozuldu suratı düştü ağlayacak gibi oldu neden bu kararı aldım birden diyor zaman verecektin hani dedi. Güvenemem.olmayacak dedim. Şuan neden diyor ve aşırı mutsuz oldu oturuyor öyle yerinde. Biliyorum bende uzulecegim duygularım var iken uzak kalarak ama bu duygular bitmeli. En önemlisi ben kendimi başka şeylerle beslemeliyim zor bile olsa
En doğrusunu yaptın.Yolun açık olsun, bundan çok daha mutlu olacağına eminim. ❤
Çünkü hoşlanıyorum. Yalnızım . Paylaşıma ihtiyacım var ve herkes anlamıyor o anlıyordu beni. Ortak noktalarımız var. Kadınla şuan konuşmayı kesti ama beni kazanmaya çalışıyor.. başta beraber götürmeyi düşündü bencede kararsizdi çünkü benle de kesin bişey olmadığı için ki bunu söylemişti açıkça. Şimdiden sonrasina bakmam.gerekmez.mi
Evet biliyorum.Umarım öyle olur cheryl . Kendimi korumak zorundayım. Az çok biliyosun geçirdiğim buhranlari. Yine içim daraliyor yine olmadı biri diye yalnızım diye ama napabilirim ki .. cidden baht mi.yok anlamadim
Yanlız olmak bu kadar mı kötü birşey? Hayatta herşey gelebilir insanın başına neden kendi başınıza dik durmak istemiyorsunuz.Sürekli böyle erkek desteği aramak hayatta sizi çok üzebilir biliyorsunuz değil mi?Lütfen yanlış anlamayın ama çok naif karakterlisiniz üzerler sizi.Umarım öyle olur cheryl . Kendimi korumak zorundayım. Az çok biliyosun geçirdiğim buhranlari. Yine içim daraliyor yine olmadı biri diye yalnızım diye ama napabilirim ki .. cidden baht mi.yok anlamadim
siz bu adamı affedersiniz falan. mutluluklar dilerim sürekli onu korumaya çalışıyorsunuz belli ki. sonra burada konu açarsınız beni chat sitelerinden biriyle aldatmış ama ben yine de onu seviyorum diye.Neden peki ? O da yalnızken boyle hatalar yapmış ama şimdiden sonra benle düzgün bir ilişki içine giremez mi ? Bana çok ilgili davranıyor
Ben nicklere pek dikkat etmiyorum malesef..Hayır ben ilk defa anlatıyorum kimmiş o konuyu açan aynı derde sahip olduğum kişi bende bilmek isterim