Sizce bizden olur mu?

Buna inanmıyorum ben..
Cinsel iliskisi olmamış olmayabilir diyorsun da o konuda doğru söylediğini nerden biliyorsun? Sen de istediğin için şu an gerçeklere kapalısın, ama mutlaka göreceksin.
Başına bela arıyorsun resmen. Konunun tamamını okumayı bile içim almadı. Bu adamla evlenmeyi bırak slm bile vermezdim.
Göz göre göre kendinizi ateşe atmayın.
Her şey apaçık ortada.

Deneyin, görün, üzülün, ne diyelim.
Bence kaçırma hemen evlen bu adamla. Çünkü insanın başına ne gelirse kendi tercihlerinden gelir. Senin de başına gelecek var belli ki.
Bir kez yalan söylememiş çok kez yalan söylemiş. Ayrıca yalan söylerken gayet yüzüne bakıp konuşuyor. Hiç sevmedim bu seni çok üzer
Evet biliyorum.
Sadece zamanı değil, inan bana.
Herkes birgün ruh eşini bulacak, sende öyle.
Ama o zamana kadar kendini yanlış insanlardan koruman lazım, psikolojin için.
Her yalanı çıktığında ayrı kıvırmış belli ki güvenilmez birisi.
Ama ne dersek diyelim sizin vazgeçmeyeceğiniz de ortada.
Sizden olmaz.Velev ki oldu sevgilim yada kocam Ukrayna'lı bir kadınla beni aldatıyor dersin bu seferde.
Ukrayna defteri kolay kolay kapanmaz.Allah vere kadın kucağında çocuk seninkinin kapıya dayanmasa
siz bu adamı affedersiniz falan. mutluluklar dilerim sürekli onu korumaya çalışıyorsunuz belli ki. sonra burada konu açarsınız beni chat sitelerinden biriyle aldatmış ama ben yine de onu seviyorum diye.
Annemin yüzüne bakacak halim kalmadı mı dedi?? Hahahaha tam bir çakal...Sen daha çoook üzülürsün bu adamla devam et

son durum şu ki kendimi bok gibi hissediyorum. evet yalnızlık sevgi eksikliği gibi sorunlarım vardı . en yakın arkadasımın evlenecek olmasıyla da arttı da arttı. biliyorum safça davranıyor olabilirim. ben şuna sıgındım kendimi inandırmak için 2 arkadasımla da konuyu paylasmıstım sonucta sen yokken olmus bitmiş senle sevgili henüz değilken olan seylerdi dediler zamana bırak dediler bnde öyle yapayım bari dedim. sevme sevilme enerjimi yükseltiyordu suan yne moralim diplerde. onla paylastım bu düşüncelerimi ona artık inanamayacagımı vs . bizden birşey olmayacagını. İçeri gitmiştim geri geldim onu ağlamaklı gördüm sağa sola yürüyordu . şimdi de dil döküyor ben zaten o değildim diye. normal ilişkileri olmus aslında ilk cinselliğini kız arkadasıyla yasamıs lisede baslayıp üniteye kadar devam eden. böyle bir ilişkisi ilk defa olmus. bn kararsızdım önceden ama ne istediğimi gerekten biliyorum seni mutlu edicem bana hemen güvenmemeni anlıyorum diyor. empati yapıyorum haklısın ama zaman ver gör diyor. bir sürü sey yazmıs dısarı cıktı da kendisi suan malum aynı isyerinde aynı masada calısıyoruz demiştim. bilmiyorum ya inanmıyorum ve güvenmiyorum. Ya zamanla kadınla yine konustugunu görürüm derim haklıymısım illa bişeyini görürüm yakalarım dip dibe olunca. yada bilemiyorum içimde şüpheyle yine olmaz ama hergün onla iletişimde oldugum için duygularım arada zorlayabilir bu yalnızlıktan sıgınma da olabilir ilgi de olabilir. suan bilemiyorum.. 1 seneye yakın konustugum bir arkadasım vardı erkek psikolojik sorunlarda birbirimize destek oldugumuz o da bu durum cıkınca benim basıma benle konusmayı kesti benden hoslanıyormus cünkü.. velhasıl ondan da oldum en azından arada konusup görüştüğüm bir arkadastı. üzgün ve mutsuzum malesef..

Neresi sen yokken ya, sana mavi boncuk verirken mesajlasıyormus işte

ilk cinselliğini kız arkadasıyla yasamıs lisede baslayıp üniteye kadar devam eden. böyle bir ilişkisi ilk defa olmus.
Bu adam neden cinsel hayatından bu kadar bahsediyor.
Utanmasa ilkim sen olacaksın hepsi hevesti diyecek.inanmak isterseniz ne ala

Hızınızı alamayıp sizden öncesine kadar gitmissiniz(bu kısım kimseyi ilgilendirmezdi oysa yaşayan dışında).Konu Ukrayna'lı kadında kalsaydı keşke.Utanç verici olmuş

suan sorguladıgım en son sey bu inan neden sordum fian gibisinden.. basına gelse anlarsın o sinir ve hayalkırklıgıyla herseyi sorabiliyosun.. şimdi ise süt liman bin pişman ama inanamıyosun işte. yine yalnızsın güvensizsin malesef tutunacak dalların kırılmıs halde devam etmek zorundasın

Bok gibi hisset diye yazmadık inan.
Ama gözünü açmazsan daha ağır bir darbe geliyor. Bu tipler yoluna paspas olsa üstüne bas geç. Düzelmezler.
Ayrıca hayır demen gerekene hayır demezsen, doğru adam sana gelemez.
Akışa bırak, yalnızlık öcü değil.

Yalan ya neden illa ki bunu kabul etmek zorundasın? Sonuç ne ? Neye karar verdin?

Bizden bişi olmaz dedin ve ağlamaklı gördün onu, sağa sola gidip geliyordu...
Yok anasının yüzüne bakamıyormuş...
Vay arkadaş şu çakal herifler tam oscarlık oyuncu...Bir de görmüyor musun seni enayi yerine koymaya çalışıyor...
Adam bi yandan senden ilgi alıp ego beslerken, arka planda üstelik senden aşırı gizlemeye bile gerek görmeden ukraynalıyla mesajlasıyordu...Sen bunu gördüğün halde hala benden önceymiş diosun...Sana da "ingilizce pratik yapıyoruz" diyordu..."Yaz kızım 5 kilo çimento" ...Yaw he he...

Allahım yarabbi çok safsın harbiden..
Seninki sadece ihtiyaç, boşluktasın ama yanlış yerdesin...Buraya yazıyorum bu herif asla seni mutlu etmez

Eglenilecek kız da değil ki kadın onun için bizim yaş 27. Kadın 38 yaşında iki çocuklu boşanmış ta ukraynada yaşayan biri.. :/
Daha ne olsun, boşanmış, yabancı ve büyük.. (bazı erkekler cinsel yönden yaşı büyük kadın isterler)

Sevgili konu sahibi yalnızliktan arkadaşsızliktan ve aile baskısindan dolayi bile bile kendinizi üzeceksiniz kabullenmiyor sunuz ama olmaz

Instagram'dan sildi whatsapina baktım engelliydi. Ayrıca kadına beni söylemiş ki kadın ınstagram'dan beni engellemiş.
kadın sizi insta.dan neden engelledi biliyor musunuz?
Allah bilir ona ne dedi de engelletti
belki peşimde dolanan biri seni rahatsız etmesin dedi
belki de kadın 2. kadın olmayı kabul etti sen onu rahatsız etme diye engelledi veya engelletti
aşk böyle bişey işte
keşke kör etmese

Bir kadın fotoğraf attı diye Ukrayna'ya giden adam... Nasıl güveneceksiniz bilmem. Komşu şehir bile değil ülke değiştirmiş direkt

İşten çıksan başka bir iş baksan anladığıma göre idealindeki işte değilmiş zaten gerçi arabekse bağladığına göre boşuna yazılıyor burda gibi neyse hayırlısı

Sen o boynuzu takmadan rahat etmeyeceksin, durum alenen ortada sen hala beni seviyor diye kendini kandırıyorsun. O kadının bir resmine adam ülke değiştirmiş,kadını görmek için ayağına kadar gitmiş, sen hala önemli değildi diye kendini kandırıyorsun. Hoş o adam seni aldatsada sen yine onu bırakmazsın. Onlar ihtiyaç beni seviyor diye dolanırsın ortalarda. Sizin gibi kızları görünce bazen bazı kadınların yaşadıklarını hak ettiklerini düşünüyorum.

biraz içinde bulundugum durum ve psikolojiye göre yorum yaparsan sevinirim yalnız uslubun fazla sert.. bende biliyorum farkındayım ama kıç kıça oturuyorum işyerinde dahi zaten buraya konu acma nedenim kendimi ikna etmek ve dış gözlerin gördüğünü görebilmek

İşten çıksan başka bir iş baksan anladığıma göre idealindeki işte değilmiş zaten gerçi arabekse bağladığına göre boşuna yazılıyor burda gibi neyse hayırlısı

ya bn o yokken zaten arabeskteydım 9 ay evde yattım yanlızlıktan acı cektim psikolojik dertlr aile dertleri hepsi karısmıstı. işyeri idealim değil ama patronum iyi evime 5 dk paraya ihtiyacım var

Bir arkadaşım sıkıldıysan yerini değiştir sen bir ağaç değilsin gibilerinden bir laf ederdi şimdi aklıma gelmedi tam nasıl olduğu
Devam etmek zorunda değilsin.Başka iş bakabilirsin.Dünyada tek bu adam varmış gibi bu çaba neden? Dipdibe olma uzaklaş ayrıca bu bey ziyadesiyle dilbaz bir şekilde alttan girip üstten çıkıyor seni ikna ediyor.Sende ikna olmayı biraz istiyorsun gibi.Elma kurtlandı bir kere bundan sonra hep kemirecek içini.ne kadar inanmak istersen iste.Yanılıyorsam affet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…