- 26 Kasım 2015
- 1.916
- 546
- 123
Buna inanmıyorum ben..
Zaten bence afedersiniz de sırf uçkurunun derdine Ukrayna'ya giden adamdan genel olarak hayır gelmez. Hem evlenemem onunla, 3 kez evlenmiş boşanmış, yaşı çok diye b*k atıyor kadına, hem de sırf cinsellik için taa Ukrayna'ya gidiyor. Mide bulandırıcı iğrenç bir tip.
Hayırlısı
Adamla tanıştığında seni gözüne kestirmiş, mesajlaşmasını görmüşsün inkar etmiş, sonra mesajları görmüşsünüz, görüşmedim telefon ilişkisi diye inkar etmiş, görüşmeyeceğim demiş yalan söylemiş, siz sevgili değilsiniz ama flört etmeye başlamışsınız, adamı gene yakalamışsınız, üstelik bu sefer arada cinsellikte olduğunu öğrenmişsiniz adam hala görüşüyor ve tekrar buluşma planı yapıyor ve siz hala adamın laflarına inanmayı seçiyorsunuz farkındamısınız bu adam size sürekli yalan söylüyor. Birde beni kırmaktan korkar diyorsunuz, sizi kırmaktan korkar hali bu mu yani? Hala da son defa görüşmenin cinsellik yaşanmadan ayrılmak için olduğu söylemine inanıyorsunuz. Sizin gözünüze perde inmiş, alemin uçkur düşkününü romeo yerine koyuyorsunuz onu anladık da burada hiçbir kadın erkek arkadaşınızın saçma sapan bahanelerine inanmaz, sen kararını vermişsin ayrıca bize ne soruyorsun. İlerde kadının üstünde de yakalasan, adam ben seni seviyorum bu ihtiyaç dese inanacak gibi görünüyorsun. Neden konu açtın ben anlamadım. İki lafından biri ilişkileri ciddi değil, eee ciddi değilde adam kadını koynuna almış mı almış, kadını görmek için o kadar yol gitmiş , sana rağmen görüşmeye devam etmiş, eee sonunda nikah kıymayacak diye bu senin için ciddi bir ilişki değilse biz ne diyebiliriz. Sana tek tavsiyem kendine biraz saygın olsun erkek arkadaşının sende kabul etmeyeceği şeyleri kabul edecek kadar acizmisin? Aynı ilişkiyi o çocuğa rağmen sen yaşayıp devam ettirsen o seni ne yerine koyardı bir düşün istersen?
Siz birlikte olmayı kafayı koymuşsunuz. Bin kişi de olmaz dese siz oldurtacaksınız. O yüzden boşverin o ilişkiyi yaşayın. Ömrünüzde bundan daha iyi bir fırsat asla çıkmazdı. Kendinizi travmatize edin. Üzün. Hayatınızda asla unutamayacağız çok büyük hatalar yapın. Hatta gidin sırf çok yalnızım bahanesine sığınarak size en büyük kötülüğü yapacak o adamla evlenin. Bulunmaz hint kumaşı çünkü. Birde sizi anlamıyor o. Sizin hoşunuza gidecek lafları söylemiş. Kafasını sallayıp dinlemiş. Sizin dostunuz değil. Dost ihanet etmez. O daha ilişkinin en başında ihanet etmiş. Ama ne fark edeer siz aksi her şeyi reddediyorsunuz zaten. Boşverin evlenin ve ömrünüzü hep 'yazık şu kadına' cümlesindeki kadın olarak geçirin
Hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarı yetti zaten olmaz.bu adamın yalanlarına kanmayın yarın birgün gayrimeşru çocukta çıkarsa şaşırmam.ingilizce pratikte işin kılıfı olmuş adam resmen şeyinin derdine ukraynaya kadar gitmiş.verilmiş sadakanız varmış işler ciddiye binmeden görmüşsünüz.bu saatten sonra oldurmaya çalışmak aptallık olur.
Cinsel iliskisi olmamış olmayabilir diyorsun da o konuda doğru söylediğini nerden biliyorsun? Sen de istediğin için şu an gerçeklere kapalısın, ama mutlaka göreceksin.
her verilen akıla tavsiyeye aynı şeyi yazmissin yani sonuçta başka çaren yok görünüyor.. Madem aynı masada çalışıyorsunuz duyguların da yoğun kaçış yok mutluluklar. Yalnız ufak bi sorun var adam karaktersiz.
Başına bela arıyorsun resmen. Konunun tamamını okumayı bile içim almadı. Bu adamla evlenmeyi bırak slm bile vermezdim.
Göz göre göre kendinizi ateşe atmayın.
kadınla sizden önce tanışmış. belli ki belirli ihtiyaçlar konuşmaya devam etmiş. ama size duyguları ciddi olsa, siz samimi oldukça kadından kopardı tamamen.
bu noktada hala konuşup bitiricem diyorsa bence bitirmeyecek. nasılsa uzakta bir kadın.
sadece görmeyin diye iletişime dikkat eder.
ben çok da birşey beklemeyin derim.
yalnızlığınızı dağıtmak için kurs vs yazılsanız daha iyi olmaz mı
Zaten psikolojik olarak sıkıntılı günler geçirmişsiniz. Bu adamla bir şeyler yaşarsanız inanın ki o günlerden daha daha kötü günler geçirirsiniz ve kimbilir belki toparlanmanız yıllar alır. Adam %100 karaktersiz. Ha bi de yazan oldu mu bilmem, bu adam o ukraynalıdan büyük ihtimal cinsel yolla bulaşan hastalık da kapmıştır. Bence hem beden hem ruh sağlınız için bu şahıstan uzak durun.
Her şey apaçık ortada.
Deneyin, görün, üzülün, ne diyelim.
Sizden önce başlamış ve ciddi olmayan bir ilişki anladığım kadarıyla ama sizden gizleyip konuşmaya devam etmesi hata, Hadi diyelim ki konuşmaya devam etti, sizden hoşlanıyor ama durumunuz belirsizdi yani çıkmıyordunuz, size söylemek zorunda değildi ama "sana söyleseydim benimle konuşmazdın" demesi hatasını ele veriyor; bir nevi sizi kandırmış oluyor bence yanlış bir şey.
Bence kaçırma hemen evlen bu adamla. Çünkü insanın başına ne gelirse kendi tercihlerinden gelir. Senin de başına gelecek var belli ki.
Bir kez yalan söylememiş çok kez yalan söylemiş. Ayrıca yalan söylerken gayet yüzüne bakıp konuşuyor. Hiç sevmedim bu seni çok üzer
adam size açılmamış bile sizi ilgilendirmez ne yaptıgı yanlış düsünüyosunuz sizinle herseyi konustu diye bence fazla hayal kurmuşsunuz boşluktan oldugunu düsünüyorum yalnız bir döneminizde biri yanınızda olunca farklı anlamışsınız bence. Hii oldu ki sevgili oldunuz nasıl güvenceksiniz adam ne ugruna başka ülkeye gitmiş bi kadının yanına.Ve o tarz kadınlar yüzünden cinsel birliktelik yasadıgı birine hastalık bulastırabilir. Uzak durulması gereken bir tipleme
Evet biliyorum.
Sadece zamanı değil, inan bana.
Herkes birgün ruh eşini bulacak, sende öyle.
Ama o zamana kadar kendini yanlış insanlardan koruman lazım, psikolojin için.
Her yalanı çıktığında ayrı kıvırmış belli ki güvenilmez birisi.
Ama ne dersek diyelim sizin vazgeçmeyeceğiniz de ortada.
Dil dile değmeden öğrenilmiyor işte
Güvenmeyin adama. Sizi saf bulmuş yalan söylüyor. Ayrıca hayat görüşleriniz çok farklı. Şu an en fazla yapacağı sizin gözünüze girmek için belli bir süre olmadığı bir kalıba girmek olacaktır ama adamın özü değişmez. Zaten ortada bie ilişki de başlamamışken hiç girişmeyin buna. Başka adam mı yok.
"Dil dile değmeden dil öğrenilmez" mottosunun yılmaz savunucusu olmuş adam. Siz hala "ama beni anlıyor" bilmem ne diyorsunuz.
Anlamıyor, anlamayacak. Kadın ruhundan anlayan bir tip olsa, ikinci kadınla sevişmek bir kenara aklından geçirince kötü hisseder.
Olsun ben seviyorum kabul ediyorum derseniz de; evlenin siz bu adamla, yarın bir gün kuma falan getirir, metres tutarsa; "tüm kadın cinsinden nefret ediyorum ama o beni anlıyor." dersiniz.
Sizden olmaz.Velev ki oldu sevgilim yada kocam Ukrayna'lı bir kadınla beni aldatıyor dersin bu seferde.
Ukrayna defteri kolay kolay kapanmaz.Allah vere kadın kucağında çocuk seninkinin kapıya dayanmasa
Yanlız olmak bu kadar mı kötü birşey? Hayatta herşey gelebilir insanın başına neden kendi başınıza dik durmak istemiyorsunuz.Sürekli böyle erkek desteği aramak hayatta sizi çok üzebilir biliyorsunuz değil mi?Lütfen yanlış anlamayın ama çok naif karakterlisiniz üzerler sizi.
siz bu adamı affedersiniz falan. mutluluklar dilerim sürekli onu korumaya çalışıyorsunuz belli ki. sonra burada konu açarsınız beni chat sitelerinden biriyle aldatmış ama ben yine de onu seviyorum diye.
Annemin yüzüne bakacak halim kalmadı mı dedi?? Hahahaha tam bir çakal...Sen daha çoook üzülürsün bu adamla devam et
son durum şu ki kendimi bok gibi hissediyorum. evet yalnızlık sevgi eksikliği gibi sorunlarım vardı . en yakın arkadasımın evlenecek olmasıyla da arttı da arttı. biliyorum safça davranıyor olabilirim. ben şuna sıgındım kendimi inandırmak için 2 arkadasımla da konuyu paylasmıstım sonucta sen yokken olmus bitmiş senle sevgili henüz değilken olan seylerdi dediler zamana bırak dediler bnde öyle yapayım bari dedim. sevme sevilme enerjimi yükseltiyordu suan yne moralim diplerde. onla paylastım bu düşüncelerimi ona artık inanamayacagımı vs . bizden birşey olmayacagını. İçeri gitmiştim geri geldim onu ağlamaklı gördüm sağa sola yürüyordu . şimdi de dil döküyor ben zaten o değildim diye. normal ilişkileri olmus aslında ilk cinselliğini kız arkadasıyla yasamıs lisede baslayıp üniteye kadar devam eden. böyle bir ilişkisi ilk defa olmus. bn kararsızdım önceden ama ne istediğimi gerekten biliyorum seni mutlu edicem bana hemen güvenmemeni anlıyorum diyor. empati yapıyorum haklısın ama zaman ver gör diyor. bir sürü sey yazmıs dısarı cıktı da kendisi suan malum aynı isyerinde aynı masada calısıyoruz demiştim. bilmiyorum ya inanmıyorum ve güvenmiyorum. Ya zamanla kadınla yine konustugunu görürüm derim haklıymısım illa bişeyini görürüm yakalarım dip dibe olunca. yada bilemiyorum içimde şüpheyle yine olmaz ama hergün onla iletişimde oldugum için duygularım arada zorlayabilir bu yalnızlıktan sıgınma da olabilir ilgi de olabilir. suan bilemiyorum.. 1 seneye yakın konustugum bir arkadasım vardı erkek psikolojik sorunlarda birbirimize destek oldugumuz o da bu durum cıkınca benim basıma benle konusmayı kesti benden hoslanıyormus cünkü.. velhasıl ondan da oldum en azından arada konusup görüştüğüm bir arkadastı. üzgün ve mutsuzum malesef..