Sizce bizden olur mu?

Kapilmamaliyim. Yine kapiliyordm bilerek açtım.bu konuyu.. hepsinin farkındayım sağolun ama işte hoşlanmak duygularım beni zorluyor. Keşke duygularım bitse ona karşı tamamen. :KK43: Psikolojik olarak kendim bazı metotlar uyguluyorum bayagidir.

Kendini adamın çok masum iyi olduğuna filan inandırmaya çalışıyorsun, yapma bunu. Mümkün olduğu kadar uzak dur, duyguların bir anda bitmez ama duygularının çok derin olduğuna da inandırma kendini. Sen şu an boşluktasın ve onunla flört muhtemelen iyi hissettirdiği için çok hoşlandığına inandırdın kendini. Zannetmiyorum çok derin duygulara sahip olduğunu. Ne o kadınla bir daha iletişime geç, ne de o adamla iş dışında muhatap ol benim tavsiyem. Zamanla anlayacaksın nasıl bir belayı savdığını eğer uzak durursan.

Bunu bende düşündüm birden bire kesip atamamis tabi kez kez gorusmusler cinsel ilişkileri olmuş o yakınlıktan sonra .. bilmiyorm gerçekten kafam.karisik şuan kadını engelledi sildi ama

Olur mu olmaz mı diye soruyorsun.

Arkadaşlar geliyor. Olmaz diyor.

Sen savunma yapıyorsun. Arkadaşları aksi bir fikre ikna etmeye çalışıyorsun.

Çünkü sen aslında kararını vermişsin.

Ne yapacağını sen biliyorsun.

Ben de biliyorum.

Ve burdaki arkadaşlar da biliyor.

Netice olarak bizden tam olarak neyi öğrenmeye çalışıyorsun?

Neden verdiğin kararı bize onaylatmak istiyorsun?

Biliyorum.. peki nasıl davranacagim bu durumda hergün burnumun dibinde olan birine. Soğuk sadece iş arkadaşı desem olmuyor hergünumu beton suratimla geciremiyorum . Zaten rahatlamaya bazen konuşmaya ihtiyaç duyuyorum bazen paylaşmaya. Normal paylaş et kons ama onla ilişki düşünme desem kendime mantıklı mı ? Duygularım olmasa kolay da şuan hoşlanti var arada
Yapacağın şey basit, kendine adamın yaptığı adiliği hatırlatacaksın sürekli, iş yerinde konuşma, surat as demiyorum, ama mesafeni koru, bak adam bildiğin çakal, seni parmağında oynatır, üzmeye kıyamaz lafını kalbinin saflığına veriyorum zira erkek milleti yıllarını verdiği karısının gözünün yaşına bakmıyor, aklını kullan, ilgini başkalarına yoğunlaştır. Arkadaşlarınla görüş , hobiler bul, sosyalleş. Hayat bir türk filmi ya da pembe dizi değil tatlım adamlar aşık olunca ya da birinden hoşlanınca karakteri değişmiyor.

Olur mu olmaz mı diye soruyorsun.

Arkadaşlar geliyor. Olmaz diyor.

Sen savunma yapıyorsun. Arkadaşları aksi bir fikre ikna etmeye çalışıyorsun.

Çünkü sen aslında kararını vermişsin.

Ne yapacağını sen biliyorsun.

Ben de biliyorum.

Ve burdaki arkadaşlar da biliyor.

Netice olarak bizden tam olarak neyi öğrenmeye çalışıyorsun?

Neden verdiğin kararı bize onaylatmak istiyorsun?

Hayırdır niye azarladin anlamadım ?
Niye agresifsin yazmak.zorunda.degilsin ki...
İkna ekmeye calismiyorum kendimi ikna etmeye çalışıyorum çünkü duygularım var yanlısı gördüğüm halde .

Yapacağın şey basit, kendine adamın yaptığı adiliği hatırlatacaksın sürekli, iş yerinde konuşma, surat as demiyorum, ama mesafeni koru, bak adam bildiğin çakal, seni parmağında oynatır, üzmeye kıyamaz lafını kalbinin saflığına veriyorum zira erkek milleti yıllarını verdiği karısının gözünün yaşına bakmıyor, aklını kullan, ilgini başkalarına yoğunlaştır. Arkadaşlarınla görüş , hobiler bul, sosyalleş. Hayat bir türk filmi ya da pembe dizi değil tatlım adamlar aşık olunca ya da birinden hoşlanınca karakteri değişmiyor.

Haklısın biliyorum..
Şimdi de beni kazanmak.icin biseyler yapıp duruyor . Mesela geçen gün yoga kursuna gittim sonuçta önüme geldi beni almaya geliyormuş. Zaten her dk seni düşünüyorum eve gidip napacaktim dedi.
Benim.esas sorunum kendimle farkındayım ben zaten. Sevme.sevilme.ihtiyacim var bu yüzden kolay kapılıyorum . Yalnızlık boşluk çok kötü

Haklısın biliyorum..
Şimdi de beni kazanmak.icin biseyler yapıp duruyor . Mesela geçen gün yoga kursuna gittim sonuçta önüme geldi beni almaya geliyormuş. Zaten her dk seni düşünüyorum eve gidip napacaktim dedi.
Benim.esas sorunum kendimle farkındayım ben zaten. Sevme.sevilme.ihtiyacim var bu yüzden kolay kapılıyorum . Yalnızlık boşluk çok kötü
O zaman destek alacaksın tatlım. Bak sana hayatla ilgili bir sır vereyim. Bir insan önce kendini sevmeli ki başkaları da onu sevsin Hayat sana sadece senin kendine layık bulduğun insanları verir aslında. Sen kendini seveceksin ve değer vereceksin ki sana layık olduğunu düşündüğün insanları hayatına alacaksın. Benim bir insanın hatasında onu affetmek için önemli bir kıstasım vardır. Aynı yanlışı ben ona yapsam affedermiydi diye sorarım objektif olarak kendime? Benden istediği şansı bana tanımayacak kimseyi hayatımda tutmam ailem bile olsa. Zira kimse benden değerli değil. Bunun tek istisnası evladımdır. Sana da tavsiye ederim. Gereksiz fedakarlık ve af acizlik getirir unutma.

Benim cinsel ilişkiye karşı tutumum farklı ama tutucuyum. Bunu biliyor benle yasayamayacagini ..
Cinsel ilişki yaşamaya alışmış bir insan (ki bu adam o kadar yoklukta ki gidip taa Ukrayda'dan bulmuş) kolay kolay duramaz. Seninle yaşayamayacağını biliyorsa seninleyken o kadınla ya da bir başkasıyla takılması kuvvetle muhtemel.
Peki ben ne yapacağım bu durumda. Sictigimin duyguları beni zorluyor. Ona çekiliyorum. İşyerinde de dip dibeyiz . Aynı isyeri değil bariz aynı masada tüm gün onunlayim... Of of cidden sinaniyorum
Hafiften iş aramaya başla derim. Yoksa kapılıp gideceksin, olan sana olacak üzülüyorum. Adam belli ki gamsız sapık herifin teki. Senin temiz duylarını incitmesine izin verme. Yeni yeni toparlamışsın, bak psikolojinin düzelmiş olması bu yazılarına bile yansımış. Bu adamla eskisinden daha kötü olursun demedi deme. Yapma bunu kendine.

Zaten bence afedersiniz de sırf uçkurunun derdine Ukrayna'ya giden adamdan genel olarak hayır gelmez. Hem evlenemem onunla, 3 kez evlenmiş boşanmış, yaşı çok diye b*k atıyor kadına, hem de sırf cinsellik için taa Ukrayna'ya gidiyor. Mide bulandırıcı iğrenç bir tip.
Ya aşırı ucuzcu bir tip.Gerçekten bu durumda parayla ilişki yaşayan erkeklerin bile bu adamın yanında bir gururu var, bu adamda o da yok. Sırf bedava seks için Ukrayna'dan sevgili yapmış adam şaka gibi.

O zaman destek alacaksın tatlım. Bak sana hayatla ilgili bir sır vereyim. Bir insan önce kendini sevmeli ki başkaları da onu sevsin Hayat sana sadece senin kendine layık bulduğun insanları verir aslında. Sen kendini seveceksin ve değer vereceksin ki sana layık olduğunu düşündüğün insanları hayatına alacaksın. Benim bir insanın hatasında onu affetmek için önemli bir kıstasım vardır. Aynı yanlışı ben ona yapsam affedermiydi diye sorarım objektif olarak kendime? Benden istediği şansı bana tanımayacak kimseyi hayatımda tutmam ailem bile olsa. Zira kimse benden değerli değil. Bunun tek istisnası evladımdır. Sana da tavsiye ederim. Gereksiz fedakarlık ve af acizlik getirir unutma.
Ya aşırı ucuzcu bir tip.Gerçekten bu durumda parayla ilişki yaşayan erkeklerin bile bu adamın yanında bir gururu var, bu adamda o da yok. Sırf bedava seks için Ukrayna'dan sevgili yapmış adam şaka gibi.

Bedava olur.mu oraya gidip gelmek de para

Cinsel ilişki yaşamaya alışmış bir insan (ki bu adam o kadar yoklukta ki gidip taa Ukrayda'dan bulmuş) kolay kolay duramaz. Seninle yaşayamayacağını biliyorsa seninleyken o kadınla ya da bir başkasıyla takılması kuvvetle muhtemel.
Hafiften iş aramaya başla derim. Yoksa kapılıp gideceksin, olan sana olacak üzülüyorum. Adam belli ki gamsız sapık herifin teki. Senin temiz duylarını incitmesine izin verme. Yeni yeni toparlamışsın, bak psikolojinin düzelmiş olması bu yazılarına bile yansımış. Bu adamla eskisinden daha kötü olursun demedi deme. Yapma bunu kendine.

Bilemiyorum bu cinsellik mevzususunu illa yaşayan hep yaşayacak konusunda aynı dusunmuyorum ya ben. Yani bu çocuk için değil genel olarak öyle düşünmüyorm. Bana söylediği üni 1 de yaşamış ilk kız arkadaşıyla olmuş. Ee ondan sonra olmamış mesela açık açık sordum sonra bu kadın taa şimdi arada kaç yıl var normal.sevgilileri olmuş hatta en sonuncu sevgilisi türbanli biri yani baya tutucu bir kızmış.
İş aramaya gelince cheryl iş aradım baya belki hatirliyosundur bulamadım bir türlü. Zaten mesleğimi yapmayı istemiyorm burası benm alanimda rahat biryer maaş da ortalama . Yol yok yürüyerek gidip geliyorum çok yakın evime . Bu yüzden iş bakmak istemiyorum. Psikolojimi aslında topluyorum ben sadece yalnızlık sorun yaratıyor bana . Yogaya başladım. Kendimi iyileştirmem lazım herşeyden önce farkındayım. Buradaki patron da baya iyi biri patron gibi bile değil o yüzden başka ise arayalım gelmiyor. Bide kpss deneyeyim diyorum burda para için çalışırken ve mesaisiz çok yoğun biryer değilken fırsat. Tek bozan işte malesef bu çocuk hoslanmis olmam surkeli gözümün önünde olması ama yanlış biri olması

Siz birlikte olmayı kafayı koymuşsunuz. Bin kişi de olmaz dese siz oldurtacaksınız. O yüzden boşverin o ilişkiyi yaşayın. Ömrünüzde bundan daha iyi bir fırsat asla çıkmazdı. Kendinizi travmatize edin. Üzün. Hayatınızda asla unutamayacağız çok büyük hatalar yapın. Hatta gidin sırf çok yalnızım bahanesine sığınarak size en büyük kötülüğü yapacak o adamla evlenin. Bulunmaz hint kumaşı çünkü. Birde sizi anlamıyor o. Sizin hoşunuza gidecek lafları söylemiş. Kafasını sallayıp dinlemiş. Sizin dostunuz değil. Dost ihanet etmez. O daha ilişkinin en başında ihanet etmiş. Ama ne fark edeer siz aksi her şeyi reddediyorsunuz zaten. Boşverin evlenin ve ömrünüzü hep 'yazık şu kadına' cümlesindeki kadın olarak geçirin

Bedava olur.mu oraya gidip gelmek de para
Ama sıkıntısız seks
İstediği herşeyi yapabileceği, belki de fantezilerini gerçekleştireceği sıkıntısız seks.
Ha aşkımı canımı konuşuyorsa arada sadece cinsellik değil duygusal anlamda da birşeyler vardır, buna emin ol.
Bilemiyorum bu cinsellik mevzususunu illa yaşayan hep yaşayacak konusunda aynı dusunmuyorum ya ben. Yani bu çocuk için değil genel olarak öyle düşünmüyorm. Bana söylediği üni 1 de yaşamış ilk kız arkadaşıyla olmuş. Ee ondan sonra olmamış mesela açık açık sordum sonra bu kadın taa şimdi arada kaç yıl var normal.sevgilileri olmuş hatta en sonuncu sevgilisi türbanli biri yani baya tutucu bir kızmış.
İş aramaya gelince cheryl iş aradım baya belki hatirliyosundur bulamadım bir türlü. Zaten mesleğimi yapmayı istemiyorm burası benm alanimda rahat biryer maaş da ortalama . Yol yok yürüyerek gidip geliyorum çok yakın evime . Bu yüzden iş bakmak istemiyorum. Psikolojimi aslında topluyorum ben sadece yalnızlık sorun yaratıyor bana . Yogaya başladım. Kendimi iyileştirmem lazım herşeyden önce farkındayım. Buradaki patron da baya iyi biri patron gibi bile değil o yüzden başka ise arayalım gelmiyor. Bide kpss deneyeyim diyorum burda para için çalışırken ve mesaisiz çok yoğun biryer değilken fırsat. Tek bozan işte malesef bu çocuk hoslanmis olmam surkeli gözümün önünde olması ama yanlış biri olması
Ya bence erkekler kadınlara göre daha baskın cinsel arzu içerisindeler. Mesela onlarda sürekli bir sperm üretimi var ve bunların ya rüyalanma ya cinsle ilişki ya da masturbasyon yoluyla atılması gerekiyor. O yüzden diyorum yani.
Anlıyorum seni, sende bizi anlıyorsun bak bu güzel. Onun yanlış olduğunu biliyorsun. İnan bana buradaki kimse seni kırmak, incitmek için sana bunları söylemiyor. Ama bu insan yanlış biri. Sana istediğin hayatı, istediğin aşkı ve evliliği veremez. İstediği kadar tutucu biriyle sevgili olsun, bu sana yalan söylediği gerçeğini değiştirebilir mi? Bu seni kandırmaya, seni saf yerine koymaya çalıştığı gerçeğini değiştirebilir mi? Allah bilir belki de ondan da yalan söylediği için ayrılmıştır, bilemezsin. Sen sana daha başındayken yalan söyleyen birine güvenebilir misin? Seni bu platformda tırnağımın ucu kadar tanımayı başarabildiysem sen bu adamla yapamazsın. Bir süre iyi gitti diyelim, ilk kavgamızda yine aklına gelecek, zaman zaman aklını kurcalayacak. Ve cevabından asla emin olamadığın,ona sorsan bile emin olamayacağın sorular kafanda dönüp duracak.
"acaba yeniden yalan söyledi mi?"
"acaba yeniden yalan söyleyecek mi?"
Bunlar ağlasa zırlasa dahi cevabından asla emin olamayacağın sorular. Sen hassas bir kadınsın. Ve psikolojisini yeni yeni düzeltmiş. Bu yüzden bu adamın seni yeniden o korku dolu günlere götürmesine izin verme. Ve tekrarlıyorum, bir kere yalanını yakaladığın insanın 1000 doğrusunu sorgularsın. Güven olmadan ne evlilik olur ne sevgililik.

Hepsini okuyamadım ama okuduğum kadarı yetti zaten olmaz.bu adamın yalanlarına kanmayın yarın birgün gayrimeşru çocukta çıkarsa şaşırmam.ingilizce pratikte işin kılıfı olmuş adam resmen şeyinin derdine ukraynaya kadar gitmiş.verilmiş sadakanız varmış işler ciddiye binmeden görmüşsünüz.bu saatten sonra oldurmaya çalışmak aptallık olur.

Cinsel iliskisi olmamış olmayabilir diyorsun da o konuda doğru söylediğini nerden biliyorsun? Sen de istediğin için şu an gerçeklere kapalısın, ama mutlaka göreceksin.

Biliyorum.. peki nasıl davranacagim bu durumda hergün burnumun dibinde olan birine. Soğuk sadece iş arkadaşı desem olmuyor hergünumu beton suratimla geciremiyorum . Zaten rahatlamaya bazen konuşmaya ihtiyaç duyuyorum bazen paylaşmaya. Normal paylaş et kons ama onla ilişki düşünme desem kendime mantıklı mı ? Duygularım olmasa kolay da şuan hoşlanti var arada
her verilen akıla tavsiyeye aynı şeyi yazmissin yani sonuçta başka çaren yok görünüyor.. Madem aynı masada çalışıyorsunuz duyguların da yoğun kaçış yok mutluluklar. Yalnız ufak bi sorun var adam karaktersiz.

Başına bela arıyorsun resmen. Konunun tamamını okumayı bile içim almadı. Bu adamla evlenmeyi bırak slm bile vermezdim.
Göz göre göre kendinizi ateşe atmayın.

kadınla sizden önce tanışmış. belli ki belirli ihtiyaçlar konuşmaya devam etmiş. ama size duyguları ciddi olsa, siz samimi oldukça kadından kopardı tamamen.
bu noktada hala konuşup bitiricem diyorsa bence bitirmeyecek. nasılsa uzakta bir kadın.
sadece görmeyin diye iletişime dikkat eder.
ben çok da birşey beklemeyin derim.
yalnızlığınızı dağıtmak için kurs vs yazılsanız daha iyi olmaz mı

Psikolojik olarak kötü bir dönem geçirdim 9 ay kadar çalışmadım baya kötüydü derken bir iş çıktı karşıma evime de çok yakın işe başladım. Kariyer olarak istediğim tipte degildi lakin para için ve ruh sagligim için gerekliydi. Şuan patronumdan vs bir şikayetim yok .
Burada patronun kuzeni biri var beraber calisiyoruz aynı masayı paylaşıyoruz. İlk zamanalrdan anladım benzer yonlerimiz olduğunu o da çok yalnizdi bende. Hatta onun ailesi bile yanında değil başka bir kuzeniyle yaşıyor. Ailesinden uzak büyümüş hep bana hayatını anlattı içini açtı bnde ona .. zamanla daha da samimi olduk yani aramızda hoşlanti olduğu bariz belliydi. Derkeeen onun mesajlaşmalarını görüyordum en başta baya mesajlasiyordu kim diye sordum yabancı biri ingilizce pratik için dedi üzerinde durmadım. Sonra bir gün o kişiyle aşkım canım cicimli konuştuklarını gördüm tabi ingilizce. Sordum soyeldi Ukraynalı bir kadınmış boşanmış iki çocuklu biriymiş. İngilizce pratik sitesnden tanışmış sonra konuşmalar zamanla samimiyete dönmüş. Bunu öğrenince baya kötü oldum bana söylemediği için söylesem seni kaybederdim dedi flört um var mı deseydim benle konuşmazdın vs dedi . Zaten olacak bir sey değil göreceğim biri bile değil başka ülkede filan dedi. Neyse zamanla tekrar samimi olduk bana baya ilgili davranıyor idi. Mesajlasmalari baya azaldı farketmistim. Sonra birgün sinemaya gittik herşey daha guzellesiyordu ki sabah işyerine girmeden mesajlastigini gördüm ve orda anladım girerken ve çıkınca mesajalstiklarini üzerine gidince daha fazla dayanamadı ve herşey ortaya çıktı WhatsApp ini bilerek açık bırakip gitmisti işyerinde dışarıya bende karistirdim. Gördüm ki kadınla meğer bunlar bulusmuslar Kasım ayında filan . Bu Ukrayna'ya gittiğini söylemişti tek başına gezmeye 3 günlük meğer kadınla buluşmuslar yemiş içmiş gezmiş sevismisler vs vs. Ben bunlari gördüm hepten çöktüm anksiyete atağı yaşadım. Ondan nefret ettim ateş püskürdm işyerinde dip dibeyiz ama konuşmadım günlerce . Hayalkırıklığı çok kötüydü. Sakinlesince konuşmaya başladık herşeyi anlattı. İngilizce kursundan sonra bircok kişiyle konuşmaya başlamış o siteden mesajalsmis vs pratik amaçlı lakin bu kadınla daha çok konuşmaya baslamislar kadın çıplak fotoğraflar atmaya başlamış sonra da bunu yanına çağırmış. Bu da zaten erkek değil mi işte bir tarafları söz konusu olunca aklı ucmustur birde yalnız tabi biliyorum yani ne arkadaşı var ne bişey tek şeyi iş hayatı. Kadınla böyle bir ilişki yaşamışlar iki kez gitmiş yanına. Bana soyleyememis şuanda da benden başka bilen yok bu durumu. Ailemin yanına gitmedim 5-6 aydır annemin yuzune bakacak halim yok filan dedi bana . Son 5-6 ayda yaşanmış bunlar yani. Kasımda gorusmusler 2. Olarak. Bende Aralık'ta işe başladım 3 ay oldu tam. Ben gelince işin içine girince duyguları bana yönelmiş zaten o kadınla da cinsel bir ilişki olduğu için bu ay son kez görüşüp bitirecekmis iletişimi. Ben öğrenince gorusmediler yani zaten haftasonu bile çalışıyordu gorusmemstir diye düşünüyorum. Kadına benden bahsetmiş bizden 10 yaş büyük bir kadın fake hesaptan kadınla başka biriymiş gibi konuştum evliyim diyor ama bizimki 3 kez evlenip boşanmış biri diyor hangisi doğru bilemiyorum. Kadın sürekli online yani tam yolunda macera peşinde belli . Tüm Ukrayna Rus kadınlarından nefret ediyorum. Beni üzen bizimkinin bana yalan söylemesiydi . Açıklaması korktum oldu. Kaybetmekten . Ondan tiksinmemden. Cunku ben cinsel ilişkilerden zamanimizdaki kötü ilişkilerden haz etmedigimi onla konuşmuştum . Bende onlar gibiydim oysa söyleyemedim dedi. Şuan kadını sildi engelledi konuşmuyor . Hem kontrol ettim hemde öyle söyledi. Aslında o ilk öğrendiğim anda asla ona güvenmem demiştim.ama şuan surkeli aynı ortamdayiz hoşlanıyorum ondan ve zamana bırakmak istediğimi söyledim bu durumu. Ona guvenmemin zor olacağını söyledim. İletişim kurmadan da olmuyor iş yerinde her dk dip dibe olunca küçük bir ofis zaten ve basbasayiz. Bir yanım beni anladığı için yanımda olduğu için ona çekiliyor seviyor gibi hissediyorum zamanla ona güvenirsem uzaktan takip edip belki olabilir biseyler diyor. Bir yanım ise bir kez o kadar yalan söylediyse hep söyler diyor. Çok kararsızım . Yani evet sevgili değildik sonuçta beni aldatmış sayılmaz benden önce başlamış bir iliskiydi bu hata olduğunu ve pişman olduğunu söylüyor zaten. Ama yinede kararsız kalıyorum. Sizlere ak danışmak istedim.. biliyorum bazılarınız ya boşver onu salla gitsin diyecek ama yapamıyorum işte fiziki ve duygular şartlar dolayısıyla.
Zaten psikolojik olarak sıkıntılı günler geçirmişsiniz. Bu adamla bir şeyler yaşarsanız inanın ki o günlerden daha daha kötü günler geçirirsiniz ve kimbilir belki toparlanmanız yıllar alır. Adam %100 karaktersiz. Ha bi de yazan oldu mu bilmem, bu adam o ukraynalıdan büyük ihtimal cinsel yolla bulaşan hastalık da kapmıştır. Bence hem beden hem ruh sağlınız için bu şahıstan uzak durun.

Sizden önce başlamış ve ciddi olmayan bir ilişki anladığım kadarıyla ama sizden gizleyip konuşmaya devam etmesi hata, Hadi diyelim ki konuşmaya devam etti, sizden hoşlanıyor ama durumunuz belirsizdi yani çıkmıyordunuz, size söylemek zorunda değildi ama "sana söyleseydim benimle konuşmazdın" demesi hatasını ele veriyor; bir nevi sizi kandırmış oluyor bence yanlış bir şey.

Back
X