Sizce bizden olur mu?

Ben adamla beraber olucam demedim. Kiyasladigin benim de demedim arkadaşın dan bahsettiğin için örnek verdim. Tavrın kendine değer vermekten çok kibir içeriyor. Saldırgan lasma durudk yere neden olur bir insanda /? Farketmedigin başka sorunların olabilir sanıyorum. Neyse by..
Senin istediğin cevapları yazmayınca kibirli ve saldırgan oluyorum öylemi :) gerçekler acıdır ve gerçekleri söylemek saldırganlık değildir senin gibi özgüven düşüklüğü problemim olmadığı çok belli benim tavrım güçü bir kadın tavrıdır ve evet senin bunu algılayabilmen çok güç adamla birlikte olucaksın istediğin cevapları vermediğimizde ki tavırlarından belli ama buraya herkes gibi yazıyorum daha çok aldatılıcaksın

Senin istediğin cevapları yazmayınca kibirli ve saldırgan oluyorum öylemi :) gerçekler acıdır ve gerçekleri söylemek saldırganlık değildir senin gibi özgüven düşüklüğü problemim olmadığı çok belli benim tavrım güçü bir kadın tavrıdır ve evet senin bunu algılayabilmen çok güç adamla birlikte olucaksın istediğin cevapları vermediğimizde ki tavırlarından belli ama buraya herkes gibi yazıyorum daha çok aldatılıcaksın

Sen kafanın içinde ne yasiyosun çok merak ettim. Önce düzgün konuşmayı öğren özgüvenin düşük vs diyerek nereye varmaya calisiyosun zaten sorun yaşadığını söyleyen birine bunu soyleyince eline ne geçiyor kendini tatmin edip kavga eder şekil konuşman zaten öfke bozukluğu yaşadığını bunu da şuan bana yonelttigini gösteriyor. Birde depresyon yaşayıp sözde hastanede yatmissin ona rağmen karşında şuan bu tip sorunları olan birine böyle davranabiliyosun ya cidden git bı insanlığını sorgula. Senin gibiler ne kadar vicdandan yoksun ciddi anlamda şaşırıyorum. Zaten bunlar da boş sen anlamayacak yine saldıracaksin ne de olsa. Adamla beraber olacakmisim da bla bla .. bu konu ayrı senin tavrın apayrı şuan . Hey yarabbim kimlerle beraber yaşıyoruz. Senin gerçekten zor günler geçirdiğine asla inanmıyorum şuan empati yoksunusun. Kibrinden geçilmiyor. He süpersin sen tamam mükemmelsin rahatlayabilirsin

Neden peki ? O da yalnızken boyle hatalar yapmış ama şimdiden sonra benle düzgün bir ilişki içine giremez mi ? Bana çok ilgili davranıyor
açıkçası bi şuan sana ne desek sen kalbini dinleyeceğin için buradakileri dinlemeyeceksin.Burda olumsuz bişey denildiği zaman onu ve ilişkinizi korumaya geçiyorsunuz burdan anladım kalbinize söz geçiremiyeceğinizi.Açıkçası erkekler cinsel isteklerini yerine getiren kadınları hayatlarında pek tutmuyorlar.(BENCE) her insanın duygusal yönleri var siz cinsel değilde duygusal olarak ona yaklaşıyorsunz.Bence bir şans daha verin.Sizden önce yanlız bir adam,her ne kadr karşı olsakda devir malum,yanlz adam hep cinsel arzusunu yerine getirir.Belki siz onu değiştirirsinz,ama bu değişim yolunda çok dikkat etmelisiniz,eğer güvenilir biri değilse bu yolda sizi tekrar cinsellikle hayal kırıklığına uğratacaktır.

Back
X