- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
Prens harry megan markle ile evlendi, bu adam kim ki Rus kadınla evlenmez?Aynen çok saçma . Sadece cinsellik değil baya baya askimli konuşuyordu. Ama onla evlenip edemez aile yapısını vs hepsini biliyorum bu onun için gizli bir ilişki ve kimse onu böyle bilmiyor diye açıkça da söyledi bana.
Arayabilirsin. Ama kadın yalan söylüyor, konuşmuyorum da diyebilir. Yani doğruyu söyleyip söylemediğinden hiçbir zaman emin olamazsın. O yüzden psikolojini daha da bozma derim, zira ileride senin için daha büyük bir yıkım olur. Çünkü sdam yalancı. Daha başında yaaln söyleyen adam ileride de söyler. O kadın olmasa başkası olur. Belki bu sefer onun için seni terkeder. Bilemezsin, asla emin olamazsın. :/
Basini okudum, olmaz.net.Psikolojik olarak kötü bir dönem geçirdim 9 ay kadar çalışmadım baya kötüydü derken bir iş çıktı karşıma evime de çok yakın işe başladım. Kariyer olarak istediğim tipte degildi lakin para için ve ruh sagligim için gerekliydi. Şuan patronumdan vs bir şikayetim yok .
Burada patronun kuzeni biri var beraber calisiyoruz aynı masayı paylaşıyoruz. İlk zamanalrdan anladım benzer yonlerimiz olduğunu o da çok yalnizdi bende. Hatta onun ailesi bile yanında değil başka bir kuzeniyle yaşıyor. Ailesinden uzak büyümüş hep bana hayatını anlattı içini açtı bnde ona .. zamanla daha da samimi olduk yani aramızda hoşlanti olduğu bariz belliydi. Derkeeen onun mesajlaşmalarını görüyordum en başta baya mesajlasiyordu kim diye sordum yabancı biri ingilizce pratik için dedi üzerinde durmadım. Sonra bir gün o kişiyle aşkım canım cicimli konuştuklarını gördüm tabi ingilizce. Sordum soyeldi Ukraynalı bir kadınmış boşanmış iki çocuklu biriymiş. İngilizce pratik sitesnden tanışmış sonra konuşmalar zamanla samimiyete dönmüş. Bunu öğrenince baya kötü oldum bana söylemediği için söylesem seni kaybederdim dedi flört um var mı deseydim benle konuşmazdın vs dedi . Zaten olacak bir sey değil göreceğim biri bile değil başka ülkede filan dedi. Neyse zamanla tekrar samimi olduk bana baya ilgili davranıyor idi. Mesajlasmalari baya azaldı farketmistim. Sonra birgün sinemaya gittik herşey daha guzellesiyordu ki sabah işyerine girmeden mesajlastigini gördüm ve orda anladım girerken ve çıkınca mesajalstiklarini üzerine gidince daha fazla dayanamadı ve herşey ortaya çıktı WhatsApp ini bilerek açık bırakip gitmisti işyerinde dışarıya bende karistirdim. Gördüm ki kadınla meğer bunlar bulusmuslar Kasım ayında filan . Bu Ukrayna'ya gittiğini söylemişti tek başına gezmeye 3 günlük meğer kadınla buluşmuslar yemiş içmiş gezmiş sevismisler vs vs. Ben bunlari gördüm hepten çöktüm anksiyete atağı yaşadım. Ondan nefret ettim ateş püskürdm işyerinde dip dibeyiz ama konuşmadım günlerce . Hayalkırıklığı çok kötüydü. Sakinlesince konuşmaya başladık herşeyi anlattı. İngilizce kursundan sonra bircok kişiyle konuşmaya başlamış o siteden mesajalsmis vs pratik amaçlı lakin bu kadınla daha çok konuşmaya baslamislar kadın çıplak fotoğraflar atmaya başlamış sonra da bunu yanına çağırmış. Bu da zaten erkek değil mi işte bir tarafları söz konusu olunca aklı ucmustur birde yalnız tabi biliyorum yani ne arkadaşı var ne bişey tek şeyi iş hayatı. Kadınla böyle bir ilişki yaşamışlar iki kez gitmiş yanına. Bana soyleyememis şuanda da benden başka bilen yok bu durumu. Ailemin yanına gitmedim 5-6 aydır annemin yuzune bakacak halim yok filan dedi bana . Son 5-6 ayda yaşanmış bunlar yani. Kasımda gorusmusler 2. Olarak. Bende Aralık'ta işe başladım 3 ay oldu tam. Ben gelince işin içine girince duyguları bana yönelmiş zaten o kadınla da cinsel bir ilişki olduğu için bu ay son kez görüşüp bitirecekmis iletişimi. Ben öğrenince gorusmediler yani zaten haftasonu bile çalışıyordu gorusmemstir diye düşünüyorum. Kadına benden bahsetmiş bizden 10 yaş büyük bir kadın fake hesaptan kadınla başka biriymiş gibi konuştum evliyim diyor ama bizimki 3 kez evlenip boşanmış biri diyor hangisi doğru bilemiyorum. Kadın sürekli online yani tam yolunda macera peşinde belli . Tüm Ukrayna Rus kadınlarından nefret ediyorum. Beni üzen bizimkinin bana yalan söylemesiydi . Açıklaması korktum oldu. Kaybetmekten . Ondan tiksinmemden. Cunku ben cinsel ilişkilerden zamanimizdaki kötü ilişkilerden haz etmedigimi onla konuşmuştum . Bende onlar gibiydim oysa söyleyemedim dedi. Şuan kadını sildi engelledi konuşmuyor . Hem kontrol ettim hemde öyle söyledi. Aslında o ilk öğrendiğim anda asla ona güvenmem demiştim.ama şuan surkeli aynı ortamdayiz hoşlanıyorum ondan ve zamana bırakmak istediğimi söyledim bu durumu. Ona guvenmemin zor olacağını söyledim. İletişim kurmadan da olmuyor iş yerinde her dk dip dibe olunca küçük bir ofis zaten ve basbasayiz. Bir yanım beni anladığı için yanımda olduğu için ona çekiliyor seviyor gibi hissediyorum zamanla ona güvenirsem uzaktan takip edip belki olabilir biseyler diyor. Bir yanım ise bir kez o kadar yalan söylediyse hep söyler diyor. Çok kararsızım . Yani evet sevgili değildik sonuçta beni aldatmış sayılmaz benden önce başlamış bir iliskiydi bu hata olduğunu ve pişman olduğunu söylüyor zaten. Ama yinede kararsız kalıyorum. Sizlere ak danışmak istedim.. biliyorum bazılarınız ya boşver onu salla gitsin diyecek ama yapamıyorum işte fiziki ve duygular şartlar dolayısıyla.
Aynen çok saçma . Sadece cinsellik değil baya baya askimli konuşuyordu. Ama onla evlenip edemez aile yapısını vs hepsini biliyorum bu onun için gizli bir ilişki ve kimse onu böyle bilmiyor diye açıkça da söyledi bana.
Prens harry megan markle ile evlendi, bu adam kim ki Rus kadınla evlenmez?
Sana yalan söylemeside mi senden önceydi? adam seninleyken sana yalan söylemiş ikinizi bir arada tutmaya çalışmış yakalanınca klasik erkek lafı olarak seni kaybetmekten korktum demiş. Daha ne olsunsen bu adama muhtaç değilsin ki peşinden gitme bir süre uzak tut kendınden eskisi gibi yüz verme
özele bak istersenBen tekrar iyi davranmaya başladım her gün dip dibe tabi inanmak istedim sanırım şuan tekrar sinirim bozuldu.
Evet terketmek oluyor. Çünkü yasakta olsa yanlışta olsa onunla bir ilişki içerisindeymiş ve aşkımı canımı konuşuyormuş. Cinsel ilişkileri de varmış. Ve sen gelmişsin. Sana ilgi gösterirken aynı anda onunla da aşkımı konuşuyormuş. Ve bunu sen görene kadar söylemememiş, İngilizce grubundan diye seni geçiştirmiş. Yani seni bariz bir şekilde kandırmış. Şimdi düşün. O kadın varken karşısına daha cazip biri çıktı, sen. Peki sen varken karşısına daha cazip biri çıktığında ne yapacak? Tabiki seni bırakacak. İyimser düşünmek istiyorsun anlıyorum seni ama çok üzülebilirsin. Bir erkek güven duygusunun oluşacağı evrede yalan söylüyorsa o erkekten hayır gelmez. Bir erkek ilişki durumu hakkında yalan söylüyorsa o erkekten yine hayır gelmez.Terketmek mi oluyor bu sence? Düşündüm bunu da. Zaten onla sonu yoktu diyor ki evet yok naoacak evlenecek mi onla hayır. Ben gelince benim gibi biriyle karşılaşınca zamanla sana olan duygularim arttı diyor onu istemiyorm hiçbir şekilde hataydı vs dedi. Hani Ukraynalı bir kız olsa yaşıt vs evlilik de olabilecek bişey anlarım.. ama kadın çok rahat biri. Kadınla fake hespatan başka biri gibi konsuuyorm hatta şuan bile yazdı kadın niye uyumadın diye film izliyormuş bu saatte.. kocam var diyor ama kadın da bu profilden şüpheli başta benim gercek profilimi engelleyip bu profile de kimsin biri mi baktiriyor bana gibi şeyler sordu oyunları sevmem vs demişti mesela. O yüzden kadına tak diye ben şu kişiyim diyip sorasim geliyor ama işte kadın rahat sonuçta konuşsa bile belkide yoo diyecek nasıl olsa genç bir erkekle cilvelesmek hoşuna gidiyor
Bende sızın gıbı dusunuyorum ama, kadına sevısırken kadınım dedıgıne de eminim.Ben mi çok kötü düşünüyorum bilmiyorum ama bence adam kadın ile sırf cinsellik için yakınlık kurdu sonra da kadının huyuna suyuna gitmek için canımlı cicimli konuştu. Adamın düşüncesine göre "evli çocuklu bir kadın benim eşim olamaz" Adam bence tipik Türk mantığıyla donanmış.
Onunla neden evlenmesin evlenecek degıl demıssın?
Rus 38 yasında cocuklu dıye mı? Belkı tam da evlenilecek kadındır, neden kadını gomdun?
Kadının hayrına olmus bitmesi, bu adamla degıl sevısmek ıkı kelam edilmez.
Evet terketmek oluyor. Çünkü yasakta olsa yanlışta olsa onunla bir ilişki içerisindeymiş ve aşkımı canımı konuşuyormuş. Cinsel ilişkileri de varmış. Ve sen gelmişsin. Sana ilgi gösterirken aynı anda onunla da aşkımı konuşuyormuş. Ve bunu sen görene kadar söylemememiş, İngilizce grubundan diye seni geçiştirmiş. Yani seni bariz bir şekilde kandırmış. Şimdi düşün. O kadın varken karşısına daha cazip biri çıktı, sen. Peki sen varken karşısına daha cazip biri çıktığında ne yapacak? Tabiki seni bırakacak. İyimser düşünmek istiyorsun anlıyorum seni ama çok üzülebilirsin. Bir erkek güven duygusunun oluşacağı evrede yalan söylüyorsa o erkekten hayır gelmez. Bir erkek ilişki durumu hakkında yalan söylüyorsa o erkekten yine hayır gelmez.
HayırlısıÇünkü aile yapısı çevresi buna uygun değil yapamaz böyle bişey onda o cesaret yok çocuk gibi kalır o kadının yanında bu konuda . Kadını gömme amacıyla söylemedim hemen savunmaya geçmeye gerek yok. Bende çok üzgünüm hoslanmasaydim keske
Evet terketmek oluyor. Çünkü yasakta olsa yanlışta olsa onunla bir ilişki içerisindeymiş ve aşkımı canımı konuşuyormuş. Cinsel ilişkileri de varmış. Ve sen gelmişsin. Sana ilgi gösterirken aynı anda onunla da aşkımı konuşuyormuş. Ve bunu sen görene kadar söylemememiş, İngilizce grubundan diye seni geçiştirmiş. Yani seni bariz bir şekilde kandırmış. Şimdi düşün. O kadın varken karşısına daha cazip biri çıktı, sen. Peki sen varken karşısına daha cazip biri çıktığında ne yapacak? Tabiki seni bırakacak. İyimser düşünmek istiyorsun anlıyorum seni ama çok üzülebilirsin. Bir erkek güven duygusunun oluşacağı evrede yalan söylüyorsa o erkekten hayır gelmez. Bir erkek ilişki durumu hakkında yalan söylüyorsa o erkekten yine hayır gelmez.
Peki ben ne yapacağım bu durumda. Sictigimin duyguları beni zorluyor. Ona çekiliyorum. İşyerinde de dip dibeyiz . Aynı isyeri değil bariz aynı masada tüm gün onunlayim... Of of cidden sinaniyorum
Benim aklıma ilk bu geldi.
Adam neden taa Ukrayna'daki kadını bekleyip dursun ki, yanı başında ona duygusal olarak bağlanmaya hazır bir kadın varken. Yani özür dilerim söylemek istemedim ama durum bu maviay. Adam yalancı ve karaktersiz. Kadınları bu sebeple kullanan biri seni neden kullanmasın?
İşten çık diyorum ben. Bu kadar net. Çünkü ruh sağlığından daha önemli değil. Patronun kuzeni olduğuna göre o çıkmayacak muhtemelen sen çık, zaten corona var. Sonra başka iş bakarsın. Açlıktan ölmeyeceksen, yanında ailen varsa dert etme.
Malesef ki bn 9 ay evde yattım. Babam ameliyat oldu ve eve bakmak durumundayım kardesim.ile beraber . En yakın arkadaşım evleniyor ve asiir yalnız boktan hissediyorm. İşten çıkamam bu yüzden. Onunla dip dibeyken de yüz vermesem.bile zamanla hislerim geçer diye ummaktan başka çarem kalmıyor bu durumda
Hayırlısı o zaman ne diyelim. Umarım kapılmazsın ve daha çok yıpranmazsın. Psikolojik tedavi alıyor muydun sen? Alamıyorsan mutlaka destek almaya çalış lütfen. İnşallah kendini toparlarsın en kısa zamanda.
Adamla tanıştığında seni gözüne kestirmiş, mesajlaşmasını görmüşsün inkar etmiş, sonra mesajları görmüşsünüz, görüşmedim telefon ilişkisi diye inkar etmiş, görüşmeyeceğim demiş yalan söylemiş, siz sevgili değilsiniz ama flört etmeye başlamışsınız, adamı gene yakalamışsınız, üstelik bu sefer arada cinsellikte olduğunu öğrenmişsiniz adam hala görüşüyor ve tekrar buluşma planı yapıyor ve siz hala adamın laflarına inanmayı seçiyorsunuz farkındamısınız bu adam size sürekli yalan söylüyor. Birde beni kırmaktan korkar diyorsunuz, sizi kırmaktan korkar hali bu mu yani? Hala da son defa görüşmenin cinsellik yaşanmadan ayrılmak için olduğu söylemine inanıyorsunuz. Sizin gözünüze perde inmiş, alemin uçkur düşkününü romeo yerine koyuyorsunuz onu anladık da burada hiçbir kadın erkek arkadaşınızın saçma sapan bahanelerine inanmaz, sen kararını vermişsin ayrıca bize ne soruyorsun. İlerde kadının üstünde de yakalasan, adam ben seni seviyorum bu ihtiyaç dese inanacak gibi görünüyorsun. Neden konu açtın ben anlamadım. İki lafından biri ilişkileri ciddi değil, eee ciddi değilde adam kadını koynuna almış mı almış, kadını görmek için o kadar yol gitmiş , sana rağmen görüşmeye devam etmiş, eee sonunda nikah kıymayacak diye bu senin için ciddi bir ilişki değilse biz ne diyebiliriz. Sana tek tavsiyem kendine biraz saygın olsun erkek arkadaşının sende kabul etmeyeceği şeyleri kabul edecek kadar acizmisin? Aynı ilişkiyi o çocuğa rağmen sen yaşayıp devam ettirsen o seni ne yerine koyardı bir düşün istersen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?