Sizce bizden olur mu?

Prens harry megan markle ile evlendi, bu adam kim ki Rus kadınla evlenmez?

Terketmek mi oluyor bu sence? Düşündüm bunu da. Zaten onla sonu yoktu diyor ki evet yok naoacak evlenecek mi onla hayır. Ben gelince benim gibi biriyle karşılaşınca zamanla sana olan duygularim arttı diyor onu istemiyorm hiçbir şekilde hataydı vs dedi. Hani Ukraynalı bir kız olsa yaşıt vs evlilik de olabilecek bişey anlarım.. ama kadın çok rahat biri. Kadınla fake hespatan başka biri gibi konsuuyorm hatta şuan bile yazdı kadın niye uyumadın diye film izliyormuş bu saatte.. kocam var diyor ama kadın da bu profilden şüpheli başta benim gercek profilimi engelleyip bu profile de kimsin biri mi baktiriyor bana gibi şeyler sordu oyunları sevmem vs demişti mesela. O yüzden kadına tak diye ben şu kişiyim diyip sorasim geliyor ama işte kadın rahat sonuçta konuşsa bile belkide yoo diyecek nasıl olsa genç bir erkekle cilvelesmek hoşuna gidiyor

Basini okudum, olmaz.net.

Evlenmek mi mesele? Seninle evlenip başka kadınlarla gününü gün etmesini mi istersin? Çünkü adam seni de onu da cepte tutmaya çalışmış en baştan beri. Evlenince de muhtemelen aynı şeyi yapacak.

Prens harry megan markle ile evlendi, bu adam kim ki Rus kadınla evlenmez?

Ben mi çok kötü düşünüyorum bilmiyorum ama bence adam kadın ile sırf cinsellik için yakınlık kurdu sonra da kadının huyuna suyuna gitmek için canımlı cicimli konuştu. Adamın düşüncesine göre "evli çocuklu bir kadın benim eşim olamaz" Adam bence tipik Türk mantığıyla donanmış.

Ben tekrar iyi davranmaya başladım her gün dip dibe tabi inanmak istedim sanırım şuan tekrar sinirim bozuldu.

Evet terketmek oluyor. Çünkü yasakta olsa yanlışta olsa onunla bir ilişki içerisindeymiş ve aşkımı canımı konuşuyormuş. Cinsel ilişkileri de varmış. Ve sen gelmişsin. Sana ilgi gösterirken aynı anda onunla da aşkımı konuşuyormuş. Ve bunu sen görene kadar söylemememiş, İngilizce grubundan diye seni geçiştirmiş. Yani seni bariz bir şekilde kandırmış. Şimdi düşün. O kadın varken karşısına daha cazip biri çıktı, sen. Peki sen varken karşısına daha cazip biri çıktığında ne yapacak? Tabiki seni bırakacak. İyimser düşünmek istiyorsun anlıyorum seni ama çok üzülebilirsin. Bir erkek güven duygusunun oluşacağı evrede yalan söylüyorsa o erkekten hayır gelmez. Bir erkek ilişki durumu hakkında yalan söylüyorsa o erkekten yine hayır gelmez.

Bende sızın gıbı dusunuyorum ama, kadına sevısırken kadınım dedıgıne de eminim.

Mesajlarda sevgilim askım diyen adam zaten durust degıl.
Sevısmek ıcın gorusuyorsa oyle davransın, askım demesin.
Yok askiysa sahiden, maviay55 a gelip sadece seks ıcın dıyıp kadını asagı cekıp satmasın.
Özetle adam bes para etmez.

Ama maviay55 belli ki adamla sevgılı olacak, olsun bakalım.
Hakkında Hayırlısı da olsun.

Çünkü aile yapısı çevresi buna uygun değil yapamaz böyle bişey onda o cesaret yok çocuk gibi kalır o kadının yanında bu konuda . Kadını gömme amacıyla söylemedim hemen savunmaya geçmeye gerek yok. Bende çok üzgünüm hoslanmasaydim keske

Zaten bence afedersiniz de sırf uçkurunun derdine Ukrayna'ya giden adamdan genel olarak hayır gelmez. Hem evlenemem onunla, 3 kez evlenmiş boşanmış, yaşı çok diye b*k atıyor kadına, hem de sırf cinsellik için taa Ukrayna'ya gidiyor. Mide bulandırıcı iğrenç bir tip.

Hayırlısı

Peki ben ne yapacağım bu durumda. Sictigimin duyguları beni zorluyor. Ona çekiliyorum. İşyerinde de dip dibeyiz . Aynı isyeri değil bariz aynı masada tüm gün onunlayim... Of of cidden sinaniyorum

Peki ben ne yapacağım bu durumda. Sictigimin duyguları beni zorluyor. Ona çekiliyorum. İşyerinde de dip dibeyiz . Aynı isyeri değil bariz aynı masada tüm gün onunlayim... Of of cidden sinaniyorum

İşten çık diyorum ben. Bu kadar net. Çünkü ruh sağlığından daha önemli değil. Patronun kuzeni olduğuna göre o çıkmayacak muhtemelen sen çık, zaten corona var. Sonra başka iş bakarsın. Açlıktan ölmeyeceksen, yanında ailen varsa dert etme.

Benim cinsel ilişkiye karşı tutumum farklı ama tutucuyum. Bunu biliyor benle yasayamayacagini ..

Malesef ki bn 9 ay evde yattım. Babam ameliyat oldu ve eve bakmak durumundayım kardesim.ile beraber . En yakın arkadaşım evleniyor ve asiir yalnız boktan hissediyorm. İşten çıkamam bu yüzden. Onunla dip dibeyken de yüz vermesem.bile zamanla hislerim geçer diye ummaktan başka çarem kalmıyor bu durumda

Hayırlısı o zaman ne diyelim. Umarım kapılmazsın ve daha çok yıpranmazsın. Psikolojik tedavi alıyor muydun sen? Alamıyorsan mutlaka destek almaya çalış lütfen. İnşallah kendini toparlarsın en kısa zamanda.

Adamla tanıştığında seni gözüne kestirmiş, mesajlaşmasını görmüşsün inkar etmiş, sonra mesajları görmüşsünüz, görüşmedim telefon ilişkisi diye inkar etmiş, görüşmeyeceğim demiş yalan söylemiş, siz sevgili değilsiniz ama flört etmeye başlamışsınız, adamı gene yakalamışsınız, üstelik bu sefer arada cinsellikte olduğunu öğrenmişsiniz adam hala görüşüyor ve tekrar buluşma planı yapıyor ve siz hala adamın laflarına inanmayı seçiyorsunuz farkındamısınız bu adam size sürekli yalan söylüyor. Birde beni kırmaktan korkar diyorsunuz, sizi kırmaktan korkar hali bu mu yani? Hala da son defa görüşmenin cinsellik yaşanmadan ayrılmak için olduğu söylemine inanıyorsunuz. Sizin gözünüze perde inmiş, alemin uçkur düşkününü romeo yerine koyuyorsunuz onu anladık da burada hiçbir kadın erkek arkadaşınızın saçma sapan bahanelerine inanmaz, sen kararını vermişsin ayrıca bize ne soruyorsun. İlerde kadının üstünde de yakalasan, adam ben seni seviyorum bu ihtiyaç dese inanacak gibi görünüyorsun. Neden konu açtın ben anlamadım. İki lafından biri ilişkileri ciddi değil, eee ciddi değilde adam kadını koynuna almış mı almış, kadını görmek için o kadar yol gitmiş , sana rağmen görüşmeye devam etmiş, eee sonunda nikah kıymayacak diye bu senin için ciddi bir ilişki değilse biz ne diyebiliriz. Sana tek tavsiyem kendine biraz saygın olsun erkek arkadaşının sende kabul etmeyeceği şeyleri kabul edecek kadar acizmisin? Aynı ilişkiyi o çocuğa rağmen sen yaşayıp devam ettirsen o seni ne yerine koyardı bir düşün istersen?

Kapilmamaliyim. Yine kapiliyordm bilerek açtım.bu konuyu.. hepsinin farkındayım sağolun ama işte hoşlanmak duygularım beni zorluyor. Keşke duygularım bitse ona karşı tamamen. Psikolojik olarak kendim bazı metotlar uyguluyorum bayagidir.

Biliyorum.. peki nasıl davranacagim bu durumda hergün burnumun dibinde olan birine. Soğuk sadece iş arkadaşı desem olmuyor hergünumu beton suratimla geciremiyorum . Zaten rahatlamaya bazen konuşmaya ihtiyaç duyuyorum bazen paylaşmaya. Normal paylaş et kons ama onla ilişki düşünme desem kendime mantıklı mı ? Duygularım olmasa kolay da şuan hoşlanti var arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…