sizce beni yanlış anlar mı? yoksa yine takıntı mı yapıyorum?

Ben evli değilim bu akrabalık ilişkilerini çok bilmiyorum ama bence çok tatlı ve düşünceli bir hareket ben olsam çok mutlu olurdum ve değer gördüğümü hissederdim

Keske birisi benim evime gelirken yemek getirip, temizlik yapsa yemin ederim ölene kadar bu iyiligini asla unutmazdim

Ben evli değilim bu akrabalık ilişkilerini çok bilmiyorum ama bence çok tatlı ve düşünceli bir hareket ben olsam çok mutlu olurdum ve değer gördüğümü hissederdim
ama işte birden dedim ki eşimin kuzeni gelip evimi Temizlese ben noluyo derdim rahatsız olurdum açığımı arıyor gibi hissederdim. Hani normalde evi hep tertemiz olurdu bugün öyle görünce elinde süpürge. Bir de benim kendi yeğenlerim İngilterede yaşıyor onların yerine kuzenimin çocuğunu koydum seviyorum yani.

Bu kadar iş yapıp ustune bana pis demek istedi seklinde bir trip yersen birdaha o kisiyle görüşme. 2 kucuk cocukla bir ogun yemek olmasi çölde su bulmak gibi birsey bence
öyle bir şey demedi ama düşünür mü bilmiyorum sonuçta lohusa ve evi hep temiz olurdu titiz olduğunu biliyorum belki sonra dert edinmiştir bilmiyorum olabilir huzursuz hissettim burda da herkesin sen ne yaptın senin ne haddine demesini bekledim ama demek ki normalmiş diyorum şükür

Kuruntu yapmissin ya. Bence hos bir davranis olmus

Buraya yazılanları okuduğum zaman halkımızın ne kadar az kitap okuduğunu anlıyorum. Kendini ifade etme, temel cümleleri kurma, kompozisyon yazma, özet geçme, noktalama işareti kullanımı gibi çok basit konulara vakıf değiller. Siz de bunlardan birisiniz. Cümlelerinizin başı nerede, sonu nerede belirsiz. Noktalama yok. Okudum okudum, okudum… Ne okudum dedim…

belki algılama sorunun vardır

Annem bile yapmadı bana şu yaptıklarınızı.
Bu şekilde sadece kıymetsiz bi insan olarak görülürsünüz diyeceğim ama yaşınız da epey küçük sanırım .
Tüm bunları yapmanız ve tüm yaptıklarınızı bi kenarıya atıp sorguladıklarınız ve sadece özellikle bunun için konu açıp detay detay yazmanız kendinizle ilgili sorunları akla getiriyor .
Değersiz hissetme ,kendini sevmeme, başkalarını memnun ederek kendini sevdirmeye çalışma ,özgüvensizlik ..bu böyle
sıralanır gider diyeceğim de yok yok bence yaşınız küçük

sürekli yaptığım bir şey değil aslında bu ilk defa yaptım kendi evimde evet temizlik yapıyorum zaten seviyorum da. Ama bir kere arkadaşım evleneceği için yardım ettim onun dışında kimseye yardım etmiş değilim bu konuda bu yüzden biraz diken üstünde oldum keşke gaza gelmeseydim diyerek. 23 yaşındayım 24 olacağım. değersiz hissi var evet ama özgüvenli biriyimdir ama dışarı karşı bilmiyorum kıymetsiz olursam olayım onun için kıymetli olup olmamak bana bir şey ifade ediyor mu bilmiyorum teşekkür ederim

Bunu sormanız takıntılı biri olduğunuzu gösteriyor sanki. yoksa böyle küçük birşeye takılmaz kimse. Psikolojik destek aldınız mı hiç

Keşke yeni doğum yaptığımda bana da bunları yapan olsaydı. Vallahi okurken Allah razı olsun dedim durdum

Ağrısı kalmamıştır artık. Ondan sordum. Kendini idare edebilir artık.
Mesele ağrı değil ki. Büyüğü 1 yaşında iki çocuk. Küçüğüm 2 yaşında, büyüğüm 4 ama hala birşey yapamıyorum. Çünkü küçük asla kucağımdan inmiyor

Mesele ağrı değil ki. Büyüğü 1 yaşında iki çocuk. Küçüğüm 2 yaşında, büyüğüm 4 ama hala birşey yapamıyorum. Çünkü küçük asla kucağımdan inmiyor
Benim çevremde çok arkadaşım var aralarında 1 yaş olup yapabilen o yüzden dedim. Benim de ikizlerim var mesela. Birilerine güvenerek çocuk yapmıyoruz

Benim çevremde çok arkadaşım var aralarında 1 yaş olup yapabilen o yüzden dedim. Benim de ikizlerim var mesela. Birilerine güvenerek çocuk yapmıyoruz
Birine güvendiğim anlamı mı çıkıyor mesajdan bizim evimizi de kendimiz temizledik, her şeyini kendimiz yaptık. ama şu yapılanı biri bana yapsa çok dua ederdim dedim. Desteğe de hayır demem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…