çok samimi değiliz zaten ama aramız iyi. Ondan çok kuzenimle samimiyim abim gibi görüyorum. Bilmiyorum ben de pişman oldum ama üzüldüm görünce ve sürekli gitmiyorum nasılsaBu kadar kafaya takmak yorar sizi. Ortada sorun yok rahat olun. Hiçbir şey düşünmemistir. Ben olsam memnun olurum. Yinede çok samimiyet bazen kötü oluyor dozunda olun
hayır normalde yapmıyorum. Yengem dediğim kişi amcamın eşi. doğum yapan da amcamın oğlunun eşi. Normalde evine fazla gitmişliğim yok gitsem bile misafirliğe gittim ama kuzenimin eşi ben taşınırken gelip bana yardım ettiKötü bişey yapmamışsın normalde de yapıyor muydun ve bu bahsettiğin yengen mi
Sonra kuzenim geldi o da izinli ama saçma sapan işler peşinde araba aldı denk gelmiş fırsat olmuş eski arabasını sattı vs onunla uğraşıyor günlerce.
mıymıntı dediğim doğum yapan değilNolur benim de kuzenim olur musunuz martta doğumum ben de sezaryen olacağım ben de mıymıntıyım
Ben bizzat doğum yapacak kişi olarak mıymıntıyım düşün işte! Gel benim kuzenim olmıymıntı dediğim doğum yapan değildoğum yapanın kaynanası
ya iyi niyet değil zaten kuzenimin çocuğunu çok seviyorum o gün gidince de süpürge yaptığını görünce ben yaparım dedim yaptığım şey bi mutfak oturma odası ama yine de diyorum acaba beni yanlış anlamış mıdır çünkü düşünüyorum benim eşimin kuzeni gelip koltuğu vs çekse ben sanırım kızardımBence çok iyi niyetli yaklaşmışsınız. Bunu yanlış anlayacak kişi kusuru dönüp kendinde aramalı. Ama naçizane tavsiyem bu kadar samimi davranmayın çünkü insanlar genellikle iyilikten pek anlamazlar.
babası nerde o niye yapmıyor seni çağırıyorlar diyen biri çıkar diye dedimBu detayi vermenize gercekten gerek var miydi?
gelirim valla ama bebeği de severim djdjsnnsBen bizzat doğum yapacak kişi olarak mıymıntıyım düşün işte! Gel benim kuzenim ol