Hayır yok canım. Bu kadınla daha önce yapılan ve bitmiş bir iş var. Güya bir konuyla ilgili eşime bir şeyler geliyormuş da o da bu iyi biliyor buna soruyormuş. Peki bunca masum bir şeyse neden silmiş telefondan.bence aldatma yok
adam aldatsa mesaj falanda atar
kadını kendi ismiyle kaydetmez
eşinin işi ne
görüşmek muhattap olmak zorunda oldugu bayanlar varmı
Oooff tatlım bilmiyorum yaaa. İşte telefondan kayıtları silmemiş olsa her şeye tamam diyeceğim. Ama o nokta mahvediyor her şeyi.öyle de bazı insanlar böyle konuşabiliyor sdc 1 kişiye değil herkese.Şahit olduğum böyle fazla samimi çok insan var bende hoşlanmıyorum ama o kişilere de bişey demek bana düşmez.O yüzden biraz daha bekleseydin keşke tek tel.dökümanı yeterli delil sayılmayabilir.Aranızda açılmayacak yaralar oluşturmayın..
SAOL çok yardımcı oldun. Açsın bakalım da benim iki çift söyleyecek lafım olur herhalde. Ayrıca ben bugüne kadar hiç bir erkek iş arkadaşıma "canım" demedim. Diyen de görmedim. Belki benim ortamım farklıdır bilemem tabi.
Ama bu kadar samimi bir hanım arkadaşı var ve hiç bilmiyorum. Diğer bir hanım daha var. Onu biliyorum mesela. Kutlama mesajları filan da atıyor. Ama onunla tel konuşması yok hiç mesela.işte iş yerinde hafta sonu suraya gideceğiz demiş olabilir.
ben de konusurum çıkısta suraya gideceğim ya da hafta sonu gelsin sunu yapacagım demiş olabilir. yani bunu kocanızın bilmesi çok tuhaf bir durum değil aslında
Hayır yok canım. Bu kadınla daha önce yapılan ve bitmiş bir iş var. Güya bir konuyla ilgili eşime bir şeyler geliyormuş da o da bu iyi biliyor buna soruyormuş. Peki bunca masum bir şeyse neden silmiş telefondan.
neden silmiş sana söyleyeyim...Oooff tatlım bilmiyorum yaaa. İşte telefondan kayıtları silmemiş olsa her şeye tamam diyeceğim. Ama o nokta mahvediyor her şeyi.
Hiç bir sorun yoktu. Çok mutluyduk. Mükemmel bir hayatımız olduğunu düşünüyordum. Ama her zamankinden daha canlı gibiydi. Yani adlandıramadığım bir başkalık işte. İş görüşmesini yanlış anlayacak bir insan olmadığımı da biliyor. Çok fazla görüşmesinin dikkatimi celbedeceğini düşündüğü için yaptı. Yani ört bas olayı. maalesef.ya erkeklerin hepsi düz mantık
eşim görürse kızar yanlış anlar
güvenmez korkusu var
onun için saklamaya çalışıyorlar
davranışlarında bir gariplik varmı peki
eskisi gibimi herşey
sana ilgisi çocuklara ilgisi
nedense bana da öyle geldineden silmiş sana söyleyeyim...
Adam bu kadar tepki vereceğini biliyormuş çünkü karısını iyi tanımış...
Silmeseydi daha mı sakin yaklaşacaktın
neden silmiş sana söyleyeyim...
Silmeseydi daha mı sakin yaklaşacaktın[/QUOTE
Elbette. Dikkatimi çekerse bu kim diye soracaktım. O da bu işle ilgili diyecekti. Ve konu kapanacaktı.
aynısını bir kadın yapsa?neden silmiş sana söyleyeyim...
Silmeseydi daha mı sakin yaklaşacaktın
Hiç bir sorun yoktu. Çok mutluyduk. Mükemmel bir hayatımız olduğunu düşünüyordum. Ama her zamankinden daha canlı gibiydi. Yani adlandıramadığım bir başkalık işte. İş görüşmesini yanlış anlayacak bir insan olmadığımı da biliyor. Çok fazla görüşmesinin dikkatimi celbedeceğini düşündüğü için yaptı. Yani ört bas olayı. maalesef.
Benim aklıma da şu geldi. Ben olayı daha fazla büyütürüm diye önce o saldırıya geçti. Bana bu iftira atıyor gibilerinden.
Benim aklıma da şu geldi. Ben olayı daha fazla büyütürüm diye önce o saldırıya geçti. Bana bu iftira atıyor gibilerinden.
nedense bana da öyle geldi
kadın canım cicim diye konuşan biri sizde aşırı kıskançsanız
böyle olay çıkaracağınızı tahmin edip kayıtları silmiş
bence siz yanlış anlamışsınız konu sahibi
ya eger bir adam karşısındakini mutlu ediyorsa seni edemez
hem seni hemde karşısındakini aynı anda mutlu edemezki
belkide sana başkalık dedigin şey sana öyle geldi
ben aldatıldıgını düşünmüyorum niyeyse
şuan ne durumdasınız
eşin ne yapıyor