Sizce aldatılmış mıyım?

bence aldatma yok
adam aldatsa mesaj falanda atar
kadını kendi ismiyle kaydetmez
eşinin işi ne
görüşmek muhattap olmak zorunda oldugu bayanlar varmı
Hayır yok canım. Bu kadınla daha önce yapılan ve bitmiş bir iş var. Güya bir konuyla ilgili eşime bir şeyler geliyormuş da o da bu iyi biliyor buna soruyormuş. Peki bunca masum bir şeyse neden silmiş telefondan.

Oooff tatlım bilmiyorum yaaa. İşte telefondan kayıtları silmemiş olsa her şeye tamam diyeceğim. Ama o nokta mahvediyor her şeyi.

Elinizde aldatmaya dair hiç bir kanıt yokken söyleyeceğiniz iki çift laf hakimin gözünde muhtemelen kıskanç kadın vakası olarak kalacaktır.
Bazı insanlar diğer insanları kadın erkek olarak ayırmazlar. Çok şaşıracaksınız ama birbirlerine canım, cicim, beyb falan diyen karşı cinse mensup iş arkadaşları var. Ailenizden, eşinizden çok zaman geçirdiğiniz insanlara canım demek bu kadar sıkıntı yaratmamalı bence.

Ama bu kadar samimi bir hanım arkadaşı var ve hiç bilmiyorum. Diğer bir hanım daha var. Onu biliyorum mesela. Kutlama mesajları filan da atıyor. Ama onunla tel konuşması yok hiç mesela.

ya erkeklerin hepsi düz mantık
eşim görürse kızar yanlış anlar
güvenmez korkusu var
onun için saklamaya çalışıyorlar
davranışlarında bir gariplik varmı peki
eskisi gibimi herşey
sana ilgisi çocuklara ilgisi

Oooff tatlım bilmiyorum yaaa. İşte telefondan kayıtları silmemiş olsa her şeye tamam diyeceğim. Ama o nokta mahvediyor her şeyi.
neden silmiş sana söyleyeyim...
Adam bu kadar tepki vereceğini biliyormuş çünkü karısını iyi tanımış...
Silmeseydi daha mı sakin yaklaşacaktın

Hiç bir sorun yoktu. Çok mutluyduk. Mükemmel bir hayatımız olduğunu düşünüyordum. Ama her zamankinden daha canlı gibiydi. Yani adlandıramadığım bir başkalık işte. İş görüşmesini yanlış anlayacak bir insan olmadığımı da biliyor. Çok fazla görüşmesinin dikkatimi celbedeceğini düşündüğü için yaptı. Yani ört bas olayı. maalesef.

nedense bana da öyle geldi

kadın canım cicim diye konuşan biri sizde aşırı kıskançsanız
böyle olay çıkaracağınızı tahmin edip kayıtları silmiş
bence siz yanlış anlamışsınız konu sahibi

aynısını bir kadın yapsa?
eşi kızar diye her gün 10dk konustugu bir adamla görüşmelerini silse..
ve kocası bunu öğrenip cok kızsa buraya konu acsa ne yazardık.
hatalısın derdik, neden sildin derdik..
yani bence ''tepkinden korktum'' acıklaması bazı durumlarda fazla kolaya kacmak oluyor.

madem tepkıyı bılıyorsun neden bu raddeye getırıyorsun? neden baştan bak bu benım arkadasım tanıstırayım demıyorsun. bugun x ile su muhabbetımız oldu diye ufak ufak karınla da paylasmıyorsun vs vs..

ya eger bir adam karşısındakini mutlu ediyorsa seni edemez
hem seni hemde karşısındakini aynı anda mutlu edemezki
belkide sana başkalık dedigin şey sana öyle geldi
ben aldatıldıgını düşünmüyorum niyeyse
şuan ne durumdasınız
eşin ne yapıyor

Benim aklıma da şu geldi. Ben olayı daha fazla büyütürüm diye önce o saldırıya geçti. Bana bu iftira atıyor gibilerinden.

Aman yok ya uğraşmaya korkardı bence oralarda tadı kaçmasın diye telefonunu kapardı hatta. Yani düşünüyorum öyle mana yaratcak olsam kendim mesaj atarım senin eşine "eşinizin ne yaptığını anlamadım. benim samimiyetim size özel değil. benim de eşim yanımda asılsız suçlamalarda bulunmayın" gibisinden. Hiç karıştırmazdım kocamı, duyarsa da o mesajı gösterirdim. Bence adamı kendi karıştırmamıştır yani, adam duyduğu için açıklama yapmak zorunda kalmıştır adama. O da aramıştır. En kötü ihtimalle budur yani bana kalırsa.

ay çok üzüldüm,neden sakin kalamadın dicem kolyasa sen kal diceksın,senın elinde somut birşey yokken sende ikna olmazsın,bence aralarında bişey yokturda belki başlayacaktı,sen yakmışın ortalığı,haytta başlamaz,ama bazen sarsıntılar iyi gelir,evlilik oturur

Benim aklıma da şu geldi. Ben olayı daha fazla büyütürüm diye önce o saldırıya geçti. Bana bu iftira atıyor gibilerinden.

Aman yok ya uğraşmaya korkardı bence oralarda tadı kaçmasın diye telefonunu kapardı hatta. Yani düşünüyorum öyle mana yaratcak olsam kendim mesaj atarım senin eşine "eşinizin ne yaptığını anlamadım. benim samimiyetim size özel değil. benim de eşim yanımda asılsız suçlamalarda bulunmayın" gibisinden. Hiç karıştırmazdım kocamı, duyarsa da o mesajı gösterirdim. Bence adamı kendi karıştırmamıştır yani, adam duyduğu için açıklama yapmak zorunda kalmıştır adama. O da aramıştır. En kötü ihtimalle budur yani bana kalırsa.

insanı gördüğünden duydugundan bile çaydırmaya calısıyorlar
bakın eskı esımle sevgılısı arasında boyle bır konusma olmustu .

gercı kadının o ıs arkadası oldugunu soylememıstı yanı daha oncede konustuk bıttı demıstı( cunku evet devam eden bır ılıskısı vardı ve gercek kımlıgı saklamak ıcın yakalanmadan once gorustugu kadınların bırını yem atmıstı bana ) bende telefonda konusurken yakalamıstım

bende senın gıbı aratmıstım

eskı kocam;merhaba ben m...
eski metresim ; kim tanıyamadım
eski kocam ; galerici m...
eski metresim ; hm tanıdım hayırdır ?

orada ıyamet koptu yahu ben adamı daha 30 dk once yakaladım kadın unutmus bızımkını ben zaten baska bırınden suphelenıyordum ve onları ıbretı aleme rezıl ederım dıye( kı yaptım) saklamaya calısmıstı neyse. tabı agzıyla asla dıger kadını kabul etmemıstı
aradan baya zaman gectı bak dusunum 5 sene bıttı ayrılalı
ben hala dıyorum kız cute ne bok dondu o ara? gozum gordu kulagım duydu oyle bır ınkar ve dolaplar dondukı ınsan bazen suphe edıyor kendınden bıle.
buarada bahsettıgım eskı metreste guya nısanlıymıs benıde nısanlısı dıye bırı aramıs yalan tabı buldular bı tane k.cı yamalı arattılar
hos ben o kadına kızmamıstım ben asıl hedefım suanda bırlıkte ldugu adamdı
velhasıl kelam o kadınada, eskı kocamada hatta o donem asık oldugu kadında benım tırnagımın ucundakı pıslık olamazlar onlara sumukleırmı atmam benı b.ktan b.ktan mevzularla ugrasıtmıslardı el bırlıgı ıle.
sonracıma ıste hersey bıttı

cevap verıyorum , aldatılmısınız gıbı duruyor ayan beyan

off çok saçma geldi bana okurken..aldatılmışmısın aldatılmamışmısın bilemem ama çocuklarına çok üzüldüm keşke onların önünde bu dereceye gelmeseydiniz..yazık..

Her şey için özür diledi. Tüm suç ondaymış. Beni böyle bir durumda bıraktığı, öyle tuhaf tarzda konuşan birisiyle konuşup bir de gizlediği ve beni üzdüğü için çok kötüymüş. Ben ona akşam eve gelme dedim. Ama gelecektir %100.

Anlattığınıza göre eşiniz iyi biri, evden işe işten eve giden biri. Ama siz onum üzerinde korku Cumhuriyeti kurmuşsunuz. Zaten yaptıklarınızdan da anlaşılıyor bu. Yani adam silmiş korkmuş da silmese de aynı tepki olurdu sanırım. adamı sindirip sonra da niye sildin denmesi absürd olmuş yani

Cok erken davranmissin biraz takip etseydin keske mutlaka mesaj ya da baska bisey çıkardı gercekten arkadaslarsa dustugunuz durumu düşünemiyorum bile o zaman napcaksiniz

kadında ki nasıl bir inandırıcılıktır ki kocasına aratyor rezil ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…