Sizce aldatılmış mıyım?

Hayır yok canım. Bu kadınla daha önce yapılan ve bitmiş bir iş var. Güya bir konuyla ilgili eşime bir şeyler geliyormuş da o da bu iyi biliyor buna soruyormuş. Peki bunca masum bir şeyse neden silmiş telefondan.

Belki eşiniz bu hanımla konuşmaktan hoşlanmıştır. O yüzden kendisi bahaneler üretip arıyordur. Aklından kalbinden başka şeyler geçtiği için de saklama ihtiyacı hissetmiştir. Ama kadın açısından belki hiç bir şey yoktur. Belki eşiniz daha önce haftasonları da aradığından garipsememiştir. Ve genel olarak insanlarla canımlı cicimli konuşan bir tip olabilir.

Saklamamalıydı, madem yanlış anlayacağını biliyor en başından açıklamasını yapacaktı ki bu geldik gittik meselesi sadece iş konuşmalarının yapılmadığını da gösteriyor. Gereksiz bir samimiyete girmesine gerek yoktu eşinin. Yüzde yüz aldatmıştır diyemem ancak insanda şüphe uyandırıyor evet. Ben kız arkadaşlarıma bile canım cicim diyemem bu insanların saçma rahatlığı beni deli ediyor açıkçası.
Hakaret davası açarsa da telefon dökümlerini gösterir, uzun konuşmalar yapıldığını, telefonda ilk cümlesinde canımlı konuştuğunu ve sende eşinle birlikte olduğu intibası uyandırdığını söylersin. O uğraşsın sonra ispat etsin .. Tabi eşin tanıklık yapacak ki anlattığına göre dünden razı olur böyle bir şeye :) Hakim zaten soruyor, bu kadar uzun uzun ne konuştunuz diye. Orada açıklamasını, yapılan işlerin detayını anlatır artık.

Aferin wala iyi yapmışsın, eşin de o eşine canım diyen kadında dikkat eder bundan sonra hal ve hareketlerine.

Sizin emın olmadan boylesıne tavır göstermeniz hoş olmamış elbette..

Keza ben pek kullanmam ama calısmakta bulunduğum sırkette aile gibiyiz. Keza kullanılırsa veya yakın arkadaşlarımız arasından nısanlıma böyle bı davranışta bulunulsa garıp karşılamam.. Ki telefonla iletişim halindeyiz sürekli..Birbirimizi tanımamızdan mütevellit. Bu kadar ıclı dışlı konuşacak safhaya gelip sizinle tanıstırmamıs olması mide bulandırıcı taraf.. Tabi karsı tarafın lakaytlığından da kaynaklanmış olabilir.

ama sizide tanımadığım ıcın bısey söyleyemem.. Esi cok kıskanç bır arkadaşım var.. Yaptıgı ayıp günah olmadığı halde, kimi yerde esınden gızlemek zorunda kalıyor yeri geldiğinde..Ben bile huzursuz oluyorum ve hıc samımıyet kurmuyorum..

Benım nısanlım a böyle bır ıthamda bulunsam; hele bıde ustune görüşmekte olduğu kısıye hakaretler yağdırsam arkasına bile bakmadan benı terkeder.. Bekara karı boşamak kolay derim ama bilmiyorum bende olsam aynısını yapardım.. Suclu olması kayıtları sılmesi belkide kuyruğunu kıstırıp sıze dönmeye calısması bundan..

Biraz fevri davranmışsınız. Keşke sadece eşinize kızıp olayı orda bıraksaymışsınız.
Ortada tam bişey yok çünkü. Biraz takip etseydiniz ya da sakin kafayla düşünüp başka bir yoldan öğrenme yoluna gitseniz daha iyi olurdu.
Çünkü cep telefonlarında olabiliyor böyle yanlış anlamaya mahal verecek durumlar.

off çok saçma geldi bana okurken..aldatılmışmısın aldatılmamışmısın bilemem ama çocuklarına çok üzüldüm keşke onların önünde bu dereceye gelmeseydiniz..yazık..
Daha saçmasını sen yaşamazsın umarım arkadaşım.

Biraz fevri davranmışsınız. Keşke sadece eşinize kızıp olayı orda bıraksaymışsınız.
Ortada tam bişey yok çünkü. Biraz takip etseydiniz ya da sakin kafayla düşünüp başka bir yoldan öğrenme yoluna gitseniz daha iyi olurdu.
Çünkü cep telefonlarında olabiliyor böyle yanlış anlamaya mahal verecek durumlar.

Diğer arama kayıtları duruyor aradan sadece bu kadınla olan görüşmeler silinmiş. Mesela bir tarihte 5 kişiyle görüştüyse sadece bu kadın yok. özellikle aradan silmiş. Bir de daha önce şüpheli bir mevzu olmuştu ben yapacak olsam gizlemeyi silmeyi bilmiyor muyum demişti. Demek ki biliyormuş.

her gün aldatilma konusu okumaktan icimiz sisti,kadinlara neden bunu yasatiyorlar ya,esine bagli ve cocuklarini seviyorsan ne diye elin kadini ile konusmak derdin nedirr ya?? kaldi ki o arayanin o kadinin kocasi olduguna inanmiyorum yine de bu bir zannnn. kocan ayib etmis ne diyebilirim is icin o kadar uzun konusulur mu onu da bilemiyorum. ama esinizin genel davranislari evine bagli diyorsunuz.. kafada deli sorular..

Allah yardımcın olsun inşallah, hakkında hayırlısı olsun, inan ben de çoook üzüldüm, yaşanabilecek en ağır ve kötü olayı yaşamışsın. Aldattı mı aldattı mı bişey diyemem ama umarım herşey iyi olur... :KK43:

her gün aldatilma konusu okumaktan icimiz sisti,kadinlara neden bunu yasatiyorlar ya,esine bagli ve cocuklarini seviyorsan ne diye elin kadini ile konusmak derdin nedirr ya?? kaldi ki o arayanin o kadinin kocasi olduguna inanmiyorum yine de bu bir zannnn. kocan ayib etmis ne diyebilirim is icin o kadar uzun konusulur mu onu da bilemiyorum. ama esinizin genel davranislari evine bagli diyorsunuz.. kafada deli sorular..

Aynen canım genel durumla bu mevzu uyuşmadığı için zaten kafa karışması. Offf offf yaşamayan bilmez.

Aynen canım genel durumla bu mevzu uyuşmadığı için zaten kafa karışması. Offf offf yaşamayan bilmez.

simdi nerde esiniz? ve bu olanlara normal mi tepki verdi yoksa bagirarak cagirarark mi savundu kendisini

Allah yardımcın olsun inşallah, hakkında hayırlısı olsun, inan ben de çoook üzüldüm, yaşanabilecek en ağır ve kötü olayı yaşamışsın. Aldattı mı aldattı mı bişey diyemem ama umarım herşey iyi olur... :KK43:[/QU

Teşekkür ederim arkadaşım. Herkesin hayatı iyi gider inşallah.

Olay gereksiz yere çirkinleşmiş. Bu işi çirkinleştiren de sen olmuşsun.

İnsanlar iyi anlaştığı iş arkadaşlarına canım diye hitap edebilirler. Bunda illa art niyet aramak, aldatma teşebbüsü gibi görmek çok abes. Hakikaten bazı insanlar arkadaşlık ilişkilerinde bu şekilde rahat olabiliyorlar. Eşin kadının nereye gideceğini bilebilir bu da gayet doğal. Günde kaç saati bir arada geçirdiğimiz insanlarla iş dışında şeyler de paylaşabiliriz. H.sonu planlarımızdan bahsedebiliriz. Robot değiliz ki sadece iş konuşalım. Elinde doğru düzgün kanıt olmadan eşini suçlamış kadını aratmışsın. Hadi arattın diyelim, kendin bağırıp çağırarak kendini küçük düşürmüşsün ayrıca eşini de rezil etmişsin. Şimdi eşinle o kadın aynı iş yerinde karşılaşınca ne olacak, nasıl devam edecekler bir şey yaşanmamış gibi? İşin içine kadının kocası da karışmış vs....Olaylar iyice çirkin bir hal almış. Olayların bu raddeye gelmesine izin verdiğin için kusura bakma ama hatalısın.

Ayrıca eşinin o konuşma kayıtlarını silmesini de hiç tuhaf bulmadım. Seni tanıyormuş baksana. Emin lmadığın bir konuda bile böyle fırtınalar kopartmışsın. Sanki silmeyip bırakmasa aynısını yapmayacaktın.

Lütfen bu yazdıklarım sert gelmesin ama ben burdaki pek çok kadının aksine sana ayna tutmaya çalışıyorum. Olayların bir de bu yüzü var. He eşin daha önce seni şüphelendirecek başka şeyler varsa, daha önce aldatma teşebbüsü olduysa bilemem ama herşey iyiyken bir şey yokken neden direk aklın aldatmaya gidiyor anlamadım. Benim nişanlım da bir çok kadınla bir arada çalışıyor ofis ortamında. Empati yaptım, acaba ben nasıl tepki verirdim dedim. Vallahi yaptıklarının onda birini bile yapmazdım. Nişanlımı dinlerdim.

simdi nerde esiniz? ve bu olanlara normal mi tepki verdi yoksa bagirarak cagirarark mi savundu kendisini

Ben ağzıma geleni saydım o dinledi. Şu an iştedir herhalde bilmiyorum. Sabah eline bavulu verip akşam eve gelme dedim. Aklıma yapacak başka şey gelmedi. Ama gelir o kesin.

Ben ağzıma geleni saydım o dinledi. Şu an iştedir herhalde bilmiyorum. Sabah eline bavulu verip akşam eve gelme dedim. Aklıma yapacak başka şey gelmedi. Ama gelir o kesin.

:KK43: bagirip cagirip üste cikmamasi yine pozitif bi durum diye düsünüyorum,sucluluk psikoloji insani bagirtir genelde. aksam geldigi zaman sakin sakin konusmalisin bence bu isi...altinda yatan sebepler neler hepsini sor bence. ama o kadina acayip gicik oldum ya. ne pislik kadinlar var Allah islah etsin.

Olay gereksiz yere çirkinleşmiş. Bu işi çirkinleştiren de sen olmuşsun.

İnsanlar iyi anlaştığı iş arkadaşlarına canım diye hitap edebilirler. Bunda illa art niyet aramak, aldatma teşebbüsü gibi görmek çok abes. Hakikaten bazı insanlar arkadaşlık ilişkilerinde bu şekilde rahat olabiliyorlar. Eşin kadının nereye gideceğini bilebilir bu da gayet doğal. Günde kaç saati bir arada geçirdiğimiz insanlarla iş dışında şeyler de paylaşabiliriz. H.sonu planlarımızdan bahsedebiliriz. Robot değiliz ki sadece iş konuşalım. Elinde doğru düzgün kanıt olmadan eşini suçlamış kadını aratmışsın. Hadi arattın diyelim, kendin bağırıp çağırarak kendini küçük düşürmüşsün ayrıca eşini de rezil etmişsin. Şimdi eşinle o kadın aynı iş yerinde karşılaşınca ne olacak, nasıl devam edecekler bir şey yaşanmamış gibi? İşin içine kadının kocası da karışmış vs....Olaylar iyice çirkin bir hal almış. Olayların bu raddeye gelmesine izin verdiğin için kusura bakma ama hatalısın.

Ayrıca eşinin o konuşma kayıtlarını silmesini de hiç tuhaf bulmadım. Seni tanıyormuş baksana. Emin lmadığın bir konuda bile böyle fırtınalar kopartmışsın. Sanki silmeyip bırakmasa aynısını yapmayacaktın.

Lütfen bu yazdıklarım sert gelmesin ama ben burdaki pek çok kadının aksine sana ayna tutmaya çalışıyorum. Olayların bir de bu yüzü var. He eşin daha önce seni şüphelendirecek başka şeyler varsa, daha önce aldatma teşebbüsü olduysa bilemem ama herşey iyiyken bir şey yokken neden direk aklın aldatmaya gidiyor anlamadım. Benim nişanlım da bir çok kadınla bir arada çalışıyor ofis ortamında. Empati yaptım, acaba ben nasıl tepki verirdim dedim. Vallahi yaptıklarının onda birini bile yapmazdım. Nişanlımı dinlerdim.

Daha önce de bir yalanını yakalamıştım. Bir günde gelmedim bu hale. Öncelikle sadece aynı binadalar aynı bölümde sürekli görüşmüyorlar. Ve ben hiç duymadım bu kadının adını. Diğerlerini duydum. Eşimin bu kadar samimi arkadaşını bilirdim herhalde değil mi.? Bir kandil mesajı atar. Adı geçer. Çocuğa hediye gönderir. Eve hayırlı olsuna gelir. Sen öyle tepki verirsin ben böyle tepki veririm arkadaşım. Gerçekten başına gelmeyince ne tepki vereceğini bilemiyor insan. Şu garip durumun içine düşmekten ben de memnun değilim. Ama hayatta her şey oluyormuş işte. Ben de buradaki konulara çok asıp kesmiştim. Ama öyle olmuyor işte. Daha önceki mevzuda da şöyle demişti ayrıca. Ben yapacak olsam "silmeyi gizlemeyi" bilmiyor muyum. Demek ki telefon kayıtlarını bir amaçla silmiş değil mi?

:KK43: bagirip cagirip üste cikmamasi yine pozitif bi durum diye düsünüyorum,sucluluk psikoloji insani bagirtir genelde. aksam geldigi zaman sakin sakin konusmalisin bence bu isi...altinda yatan sebepler neler hepsini sor bence. ama o kadina acayip gicik oldum ya. ne pislik kadinlar var Allah islah etsin.
Onun genel tavrı böyleymiş. Bir de nasıl bir insan olduğunu görsem özür dilermişim. Ben kimsenin kocasına canım demedim bugüne kadar. Hep belli bir mesafede konuşurum ki arkadaşlarımla da sıkıntı olmasın. Arkadaşça konuşmayla diğer konuşmayı da ayırt edebilecek yaşta ve tecrübedeyim. Sağ olasın arkadaşım.

Onun genel tavrı böyleymiş. Bir de nasıl bir insan olduğunu görsem özür dilermişim. Ben kimsenin kocasına canım demedim bugüne kadar. Hep belli bir mesafede konuşurum ki arkadaşlarımla da sıkıntı olmasın. Arkadaşça konuşmayla diğer konuşmayı da ayırt edebilecek yaşta ve tecrübedeyim. Sağ olasın arkadaşım.

bu erkeklerin saf mi diyim salak mi diyim yanlari da beni acayip ayar ediyor,onlara göre diger kadinlar hep masum ve iyi, cok iyi insanmis miiiissss.. birak Allah askina ya,biz böyle davrandik mi camur atan taraf bir de biz oluyoruz ya ben ona bozuluyorummm hooof

Arkadaşlar hepinizden Allah razı olsun. Yorumlarınızı okumak çok iyi geliyor. Olaylara farklı açılardan bakabilmek her zaman en iyisi. Ama insan durumun içerisinde olunca çok da sağlıklı düşünemiyor tabi ki.

X