- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
Hayır yok canım. Bu kadınla daha önce yapılan ve bitmiş bir iş var. Güya bir konuyla ilgili eşime bir şeyler geliyormuş da o da bu iyi biliyor buna soruyormuş. Peki bunca masum bir şeyse neden silmiş telefondan.
Daha saçmasını sen yaşamazsın umarım arkadaşım.off çok saçma geldi bana okurken..aldatılmışmısın aldatılmamışmısın bilemem ama çocuklarına çok üzüldüm keşke onların önünde bu dereceye gelmeseydiniz..yazık..
Biraz fevri davranmışsınız. Keşke sadece eşinize kızıp olayı orda bıraksaymışsınız.
Ortada tam bişey yok çünkü. Biraz takip etseydiniz ya da sakin kafayla düşünüp başka bir yoldan öğrenme yoluna gitseniz daha iyi olurdu.
Çünkü cep telefonlarında olabiliyor böyle yanlış anlamaya mahal verecek durumlar.
her gün aldatilma konusu okumaktan icimiz sisti,kadinlara neden bunu yasatiyorlar ya,esine bagli ve cocuklarini seviyorsan ne diye elin kadini ile konusmak derdin nedirr ya?? kaldi ki o arayanin o kadinin kocasi olduguna inanmiyorum yine de bu bir zannnn. kocan ayib etmis ne diyebilirim is icin o kadar uzun konusulur mu onu da bilemiyorum. ama esinizin genel davranislari evine bagli diyorsunuz.. kafada deli sorular..
Aynen canım genel durumla bu mevzu uyuşmadığı için zaten kafa karışması. Offf offf yaşamayan bilmez.
Allah yardımcın olsun inşallah, hakkında hayırlısı olsun, inan ben de çoook üzüldüm, yaşanabilecek en ağır ve kötü olayı yaşamışsın. Aldattı mı aldattı mı bişey diyemem ama umarım herşey iyi olur...[/QU
Teşekkür ederim arkadaşım. Herkesin hayatı iyi gider inşallah.
simdi nerde esiniz? ve bu olanlara normal mi tepki verdi yoksa bagirarak cagirarark mi savundu kendisini
Ben ağzıma geleni saydım o dinledi. Şu an iştedir herhalde bilmiyorum. Sabah eline bavulu verip akşam eve gelme dedim. Aklıma yapacak başka şey gelmedi. Ama gelir o kesin.
Olay gereksiz yere çirkinleşmiş. Bu işi çirkinleştiren de sen olmuşsun.
İnsanlar iyi anlaştığı iş arkadaşlarına canım diye hitap edebilirler. Bunda illa art niyet aramak, aldatma teşebbüsü gibi görmek çok abes. Hakikaten bazı insanlar arkadaşlık ilişkilerinde bu şekilde rahat olabiliyorlar. Eşin kadının nereye gideceğini bilebilir bu da gayet doğal. Günde kaç saati bir arada geçirdiğimiz insanlarla iş dışında şeyler de paylaşabiliriz. H.sonu planlarımızdan bahsedebiliriz. Robot değiliz ki sadece iş konuşalım. Elinde doğru düzgün kanıt olmadan eşini suçlamış kadını aratmışsın. Hadi arattın diyelim, kendin bağırıp çağırarak kendini küçük düşürmüşsün ayrıca eşini de rezil etmişsin. Şimdi eşinle o kadın aynı iş yerinde karşılaşınca ne olacak, nasıl devam edecekler bir şey yaşanmamış gibi? İşin içine kadının kocası da karışmış vs....Olaylar iyice çirkin bir hal almış. Olayların bu raddeye gelmesine izin verdiğin için kusura bakma ama hatalısın.
Ayrıca eşinin o konuşma kayıtlarını silmesini de hiç tuhaf bulmadım. Seni tanıyormuş baksana. Emin lmadığın bir konuda bile böyle fırtınalar kopartmışsın. Sanki silmeyip bırakmasa aynısını yapmayacaktın.
Lütfen bu yazdıklarım sert gelmesin ama ben burdaki pek çok kadının aksine sana ayna tutmaya çalışıyorum. Olayların bir de bu yüzü var. He eşin daha önce seni şüphelendirecek başka şeyler varsa, daha önce aldatma teşebbüsü olduysa bilemem ama herşey iyiyken bir şey yokken neden direk aklın aldatmaya gidiyor anlamadım. Benim nişanlım da bir çok kadınla bir arada çalışıyor ofis ortamında. Empati yaptım, acaba ben nasıl tepki verirdim dedim. Vallahi yaptıklarının onda birini bile yapmazdım. Nişanlımı dinlerdim.
Onun genel tavrı böyleymiş. Bir de nasıl bir insan olduğunu görsem özür dilermişim. Ben kimsenin kocasına canım demedim bugüne kadar. Hep belli bir mesafede konuşurum ki arkadaşlarımla da sıkıntı olmasın. Arkadaşça konuşmayla diğer konuşmayı da ayırt edebilecek yaşta ve tecrübedeyim. Sağ olasın arkadaşım.bagirip cagirip üste cikmamasi yine pozitif bi durum diye düsünüyorum,sucluluk psikoloji insani bagirtir genelde. aksam geldigi zaman sakin sakin konusmalisin bence bu isi...altinda yatan sebepler neler hepsini sor bence. ama o kadina acayip gicik oldum ya. ne pislik kadinlar var Allah islah etsin.
Onun genel tavrı böyleymiş. Bir de nasıl bir insan olduğunu görsem özür dilermişim. Ben kimsenin kocasına canım demedim bugüne kadar. Hep belli bir mesafede konuşurum ki arkadaşlarımla da sıkıntı olmasın. Arkadaşça konuşmayla diğer konuşmayı da ayırt edebilecek yaşta ve tecrübedeyim. Sağ olasın arkadaşım.