Sizce aldatılmış mıyım?

Bana bir çok açıdan gereksiz ve saçma geldi hikaye. Sadece telefon görüşmesinden aldatma hikayesi çıkmaz. İş arkadaşları birbirlerine canım diyebilirler. Fazla abartılı tepkiler verilmiş bence. Aldatma vardır yoktur bilemem ama burda anlatılanlardan aldatma sonucu çıkaramıyorum ben.
Kadın size dava açma hakkına sahip. Umarım açar da. Siz de böylece her önünüze gelene küfür edemeyeceğinizi anlarsınız.

SAOL çok yardımcı oldun. Açsın bakalım da benim iki çift söyleyecek lafım olur herhalde. Ayrıca ben bugüne kadar hiç bir erkek iş arkadaşıma "canım" demedim. Diyen de görmedim. Belki benim ortamım farklıdır bilemem tabi.

Çok sıkıştırdım. Yem attım. Söylersen affedeceğim ama böyle sürüncemede kalırsa bu iş biter. Boşanırız diye. Yemin billah ediyor inandığı her şey üzerine. Sadece arkadaşça ve iş konuştuk diyor.
Canim valla benim kocada hala inkar ediyor onlari gozuyle gormeyen kalmadi ama yemin billah inkar ediyor .

nedense bana aldatma varmış gibi gelmedi.kadının kocası bu denli rahat davrandığına göre ve tek kanıt arada bir yapılan telefon konuşmaları olduğuna göre gerçekten iş için olabilir.
Bir kanıtta o telefon görüşmelerinin kayıtlarının telefondan silinmesi.

Canim son durum bosanma devam ediyor.Metreside habire mahkemede kocama sahitlik edip duruyor .Ortada buyuk bir mal var o yuzden yapmadiklari oyun kalmadi .Yani allah buyuk diyorum simdilik dava sonuclarini bekliyorum bende.Kocamda barismak icin hala ugrasiyor ama oda ayri bir tuzak tabi sirf mal icin baris cabasinda .Hala metresiyle beraber.
Cocuklarini gormuyor
Oyle karisk bir hikaye benimkisi
Burda kkda ki her konuda benim yasadiklarima benzeyen bir sey var illa

kanıtların sağlam sanırım, dilerim maddi tüm haklarını alarak boşanırsın manevi olarak da en kısa zamanda toparlanmanı dilerim çok zor

Bir kanıtta o telefon görüşmelerinin kayıtlarının telefondan silinmesi.

bilemedim ki.ama belki senden kortuğu için falandır ya da yanlış anlayacağını biildiği içindir.aldatma içerikli bir konuda ilk defa belki yapmamıştır diye düşünüyorum ben.

bu kadar tepki vereceğinize biraz daha bekleyip hal ve hareketlerini gözlemleseydiniz keşke.Aşırı agresif davranmışsınız.Tek tel. konuşmasından aldattı kanısına varmak doğru değil bana göre
Kadının konuşma tarzını duymanız lazımdı. Kadınlar hisseder böyle şeyleri. Bir de eşimin başka telefonda konuştuğu hiç kadın iş arkadaşı yok. :KK43:

bilemedim ki.ama belki senden kortuğu için falandır ya da yanlış anlayacağını biildiği içindir.aldatma içerikli bir konuda ilk defa belki yapmamıştır diye düşünüyorum ben.
Sağol arkadaşım. Öyle bile olsa benden gizli biriyle bu kadar samimi olması bile yeterli değil mi? Güven bir kez sarsıldı mı eskisi gibi olmuyor sanırım.

Kadının konuşma tarzını duymanız lazımdı. Kadınlar hisseder böyle şeyleri. Bir de eşimin başka telefonda konuştuğu hiç kadın iş arkadaşı yok. :KK43:

kadın suraya geldık işte derken acaba iş yerinde hafta sonu eşimle suraya gidecegız dedı falan da o yuzden böyle söylemiş olabilir mi.
eşim yanımda zaten demiş ya.

10 dakika benimle konuşmayan eşim başkasıyla konuşuyorsa bi sıkıntı wardır şüphe uyandrcak bir çok neden war ortada

kanıtların sağlam sanırım, dilerim maddi tüm haklarını alarak boşanırsın manevi olarak da en kısa zamanda toparlanmanı dilerim çok zor
Sagol canim insallah
Kanit olarak ask mesajlari ,siddet ,alkolu,gecmisinde yasadiklari delillerle sabit.Biran once bitsin istiyorum nerdeyse 2 yil olucak.

Sağol arkadaşım. Öyle bile olsa benden gizli biriyle bu kadar samimi olması bile yeterli değil mi? Güven bir kez sarsıldı mı eskisi gibi olmuyor sanırım.

o konuda tabi ki haklısın sonuçta bende eşimin iş arkadaşı dahi olsa biriyle telde o kadar çok konuşmasını istemem hele benden saklayarak bunu yapması güvenimi alt üst eder ancak aldatma kısmından emin olmalısın.

Kimseye fazla değer vermemek gerek. Kimseyi kusursuz hatasız bilmemek gerek. Büyük hayal kırıklığı yaşamamak için..
Bence de aldatma yok. Ama kusursuz değil eşiniz.. Pek çoğumuzun eşi gibi..

bence aldatma yok
adam aldatsa mesaj falanda atar
kadını kendi ismiyle kaydetmez
eşinin işi ne
görüşmek muhattap olmak zorunda oldugu bayanlar varmı

kadın suraya geldık işte derken acaba iş yerinde hafta sonu eşimle suraya gidecegız dedı falan da o yuzden böyle söylemiş olabilir mi.
eşim yanımda zaten demiş ya.
Eşimle buluşacağı yere geldiğini söylediğini sanmıyorum. Eşim hafta sonları filan çıkmaz öyle dışarıya. Benim anladığım bu kadın şehir dışına filan çıktı ve kocam da bunu biliyor ki. Kadın geldik diyor. Yani bir sohbetin devamı gibi.

10 dakika benimle konuşmayan eşim başkasıyla konuşuyorsa bi sıkıntı wardır şüphe uyandrcak bir çok neden war ortada
Her gün de arar beni bir kaç defa. Ama hiç o kadar uzun konuşmayız. :KK43:

öyle de bazı insanlar böyle konuşabiliyor sdc 1 kişiye değil herkese.Şahit olduğum böyle fazla samimi çok insan var bende hoşlanmıyorum ama o kişilere de bişey demek bana düşmez.O yüzden biraz daha bekleseydin keşke tek tel.dökümanı yeterli delil sayılmayabilir.Aranızda açılmayacak yaralar oluşturmayın..

Eşimle buluşacağı yere geldiğini söylediğini sanmıyorum. Eşim hafta sonları filan çıkmaz öyle dışarıya. Benim anladığım bu kadın şehir dışına filan çıktı ve kocam da bunu biliyor ki. Kadın geldik diyor. Yani bir sohbetin devamı gibi.
işte iş yerinde hafta sonu suraya gideceğiz demiş olabilir.
ben de konusurum çıkısta suraya gideceğim ya da hafta sonu gelsin sunu yapacagım demiş olabilir. yani bunu kocanızın bilmesi çok tuhaf bir durum değil aslında

X