Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana bir çok açıdan gereksiz ve saçma geldi hikaye. Sadece telefon görüşmesinden aldatma hikayesi çıkmaz. İş arkadaşları birbirlerine canım diyebilirler. Fazla abartılı tepkiler verilmiş bence. Aldatma vardır yoktur bilemem ama burda anlatılanlardan aldatma sonucu çıkaramıyorum ben.
Kadın size dava açma hakkına sahip. Umarım açar da. Siz de böylece her önünüze gelene küfür edemeyeceğinizi anlarsınız.
Canim valla benim kocada hala inkar ediyor onlari gozuyle gormeyen kalmadi ama yemin billah inkar ediyor .Çok sıkıştırdım. Yem attım. Söylersen affedeceğim ama böyle sürüncemede kalırsa bu iş biter. Boşanırız diye. Yemin billah ediyor inandığı her şey üzerine. Sadece arkadaşça ve iş konuştuk diyor.
Bir kanıtta o telefon görüşmelerinin kayıtlarının telefondan silinmesi.nedense bana aldatma varmış gibi gelmedi.kadının kocası bu denli rahat davrandığına göre ve tek kanıt arada bir yapılan telefon konuşmaları olduğuna göre gerçekten iş için olabilir.
Canim son durum bosanma devam ediyor.Metreside habire mahkemede kocama sahitlik edip duruyor .Ortada buyuk bir mal var o yuzden yapmadiklari oyun kalmadi .Yani allah buyuk diyorum simdilik dava sonuclarini bekliyorum bende.Kocamda barismak icin hala ugrasiyor ama oda ayri bir tuzak tabi sirf mal icin baris cabasinda .Hala metresiyle beraber.
Cocuklarini gormuyor
Oyle karisk bir hikaye benimkisi
Burda kkda ki her konuda benim yasadiklarima benzeyen bir sey var illa
Bir kanıtta o telefon görüşmelerinin kayıtlarının telefondan silinmesi.
Kadının konuşma tarzını duymanız lazımdı. Kadınlar hisseder böyle şeyleri. Bir de eşimin başka telefonda konuştuğu hiç kadın iş arkadaşı yok.bu kadar tepki vereceğinize biraz daha bekleyip hal ve hareketlerini gözlemleseydiniz keşke.Aşırı agresif davranmışsınız.Tek tel. konuşmasından aldattı kanısına varmak doğru değil bana göre
Sağol arkadaşım. Öyle bile olsa benden gizli biriyle bu kadar samimi olması bile yeterli değil mi? Güven bir kez sarsıldı mı eskisi gibi olmuyor sanırım.bilemedim ki.ama belki senden kortuğu için falandır ya da yanlış anlayacağını biildiği içindir.aldatma içerikli bir konuda ilk defa belki yapmamıştır diye düşünüyorum ben.
Kadının konuşma tarzını duymanız lazımdı. Kadınlar hisseder böyle şeyleri. Bir de eşimin başka telefonda konuştuğu hiç kadın iş arkadaşı yok.
Sagol canim insallahkanıtların sağlam sanırım, dilerim maddi tüm haklarını alarak boşanırsın manevi olarak da en kısa zamanda toparlanmanı dilerim çok zor
Sağol arkadaşım. Öyle bile olsa benden gizli biriyle bu kadar samimi olması bile yeterli değil mi? Güven bir kez sarsıldı mı eskisi gibi olmuyor sanırım.
Eşimle buluşacağı yere geldiğini söylediğini sanmıyorum. Eşim hafta sonları filan çıkmaz öyle dışarıya. Benim anladığım bu kadın şehir dışına filan çıktı ve kocam da bunu biliyor ki. Kadın geldik diyor. Yani bir sohbetin devamı gibi.kadın suraya geldık işte derken acaba iş yerinde hafta sonu eşimle suraya gidecegız dedı falan da o yuzden böyle söylemiş olabilir mi.
eşim yanımda zaten demiş ya.
Her gün de arar beni bir kaç defa. Ama hiç o kadar uzun konuşmayız.10 dakika benimle konuşmayan eşim başkasıyla konuşuyorsa bi sıkıntı wardır şüphe uyandrcak bir çok neden war ortada
öyle de bazı insanlar böyle konuşabiliyor sdc 1 kişiye değil herkese.Şahit olduğum böyle fazla samimi çok insan var bende hoşlanmıyorum ama o kişilere de bişey demek bana düşmez.O yüzden biraz daha bekleseydin keşke tek tel.dökümanı yeterli delil sayılmayabilir.Aranızda açılmayacak yaralar oluşturmayın..Kadının konuşma tarzını duymanız lazımdı. Kadınlar hisseder böyle şeyleri. Bir de eşimin başka telefonda konuştuğu hiç kadın iş arkadaşı yok.
işte iş yerinde hafta sonu suraya gideceğiz demiş olabilir.Eşimle buluşacağı yere geldiğini söylediğini sanmıyorum. Eşim hafta sonları filan çıkmaz öyle dışarıya. Benim anladığım bu kadın şehir dışına filan çıktı ve kocam da bunu biliyor ki. Kadın geldik diyor. Yani bir sohbetin devamı gibi.