Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Düşününce olmuyor ben bana yapılmasını sevmiyorum eşim benim arkadaşlarımıa karışmıyor çünkü erkek samimi olduğum hiç bir arkadasim yok çünkü oda kıskanç ve gelemez böyle şeye benim bir arkadaşım beni yolda görsem nasılsın gamze dese normal ama nasılsın canım dese eşimde bunu kabul etmez biliyorum cunku

Aşırı kıskançsiniz . Ben neyim o zaman off dert oldu bana

Siz nasil davraniyorsaniz adam da ona gore sekil aliyor iste. Sizin de samimi arkadasiniz olsun,neden yok,bu da sizin eksikliginiz iste. Hic mi okul okumadiniz? Liseden arkadasimi gorunce boynuna sarilirim ben misal (lanet virusten once tabii) en guzel gunlerimiz beraber gecmistir,napacagiz merhaba x bey bilmukabele ben de sizi pek ozledim mi diyecegiz komik.
Siz kendinizi de esinizi de alistirin yavas yavas. Yersiz kiskancliklarla zaten yeteri kadar zor olan evlilik kurumunu daha da zorlastirmayin ve tavsiyem bir is bulun kendinize. Evde oturmaktan oluyor bunlar

Büyük ihtimalle eşiniz bugün ise gidince arkadaşına kusura bakma, karım çok kıskanç biliyorsun mesajı atmak zorunda kaldım gibi birşeyler söylemiştir.

Normal insan, bu mesajlaslardan sonra bir acıklama yapma isteği duyar çünkü.

Evet herkesin sabrının sınırı var benimde var

Böyle devam edin o zaman siz bilirsiniz.
Eşinizin telefonundan ona buna mesaj atın, başkalarının hitaplarının hesabını adama sorup kavga edin.
Sonra da "neden eşim bana saygı duymuyor" diye başınızı duvarlara vurursunuz. Kimse, bu kadar özgüvensiz, karşıdakini kurtlar kapıp götürecekmiş de hayatı kayacakmış gibi davranan birine saygı duymaz çünkü.

iyi de bu yaptığınız da iyileşme değil ki. hatta eşinizin telefonundan eşinizin ağzından mesaj atmak açıp kadınla direkt konuşmaktan daha kötü.
bunu da burada çözebileceğinizi sanmıyorum. gerçek anlamda profesyonel destek almanız gerekli. çünkü kıskanmanın da sınırı olmalı.
bunun evlilik hayatını birden çok tatmakla da alakası yok. bu insanın davranış şekli ile alakalı. sevgiliniz de olsa böyle davranmak size kaybettirir.
ve en önemlisi insanların size uymasını bekliyorsunuz. peki o kadında "ben insan canlısı biriyim, neden konuşmamı sana göre değiştireyim" derse.. o zamanda siz onun kişiliğine saygı göstermemiş olacaksınız..
anlatmaya çalıştığım bu..

Gecen hafta acilan konulari gorduk,kiskancligin,ofke nobetlerinin nasil biktirdigini. Yeteri kadar bdv konusu okumamis arkadas

herşeyin fazlası zarar. bence karı-kocada olunsa insan bir sınır koyabilmeli.
sonuçta eşlerin/sevgililerin dışarıda kimlerle konuştuğunu dakika dakika takip edemeyiz.. hadi bu kadını tanıyor, tanımadığı biri söylüyor olsa iş ortamında bunu nasıl engelleyebilir insan..

Daha evli değilim ama evlendiğimde de kimsenin bana bu şekilde davranmasını istemezdim. Evlendiğinizde kimse kimsenin sahibi olmuyor, sadece ortak bir yaşam alanı oluşturuluyor. Ne var canım dediyse sanki ne olacak? O zaman hiç çalıştırmayın kocanızı...

Sizim kocanıza yapsalar iyi mi demedim sordum size yapılsa böyle birşey sakın kalacakmisiniz eğer kalıyorsanız neden nasıl bi fikir olur belki bana da demi komik ya hani gülerim birazda

e yani ben biri sevgilime telefonu kaparken hadi canım görüşürüz diyince sinir krizi geçirecek kadar ciddiye almıyorum hayatı : )

hayır insan gibi öneride de bulunuyorum ama hep laf sokma derdindesiniz.

erkek arkadaşımın yanında, normal bir erkek arkadaşımla konuşurken 'tammam bebişim kendine iyi bak çok öpüyorum muuaah' diyebilirim çünkü neden demeyeyim? bana da denebilir keza. benim insanlarla samimiyetim bu şekilde örneğin, bu bana çok normal. 'canım' kelimesi de artık herkesin dilinde, refleks olarak kullanılan bir kelime, ve altında bir şey yatmsına ihtimal dahi vermiyorum. 0-10 arasında abartma puanınız 15 bence.

Hayır aksine eşim yüzünden ben böyle oldum . Okul okudum tabiki üniversitede arkadaşlarım la birlikte gülereklam iniyor çok muhabbet ediyorduk ama seviyeli şekilde tabiki canım cicim olmadı ama kanda kankacim derdik. Eşim Nişancılık dönemimde aşırı kıskançtır hesabıma bile ünitenin arkadaşlarımı eklettirmiyordu şimdi de karşı ama sanki o huy ondan çıktı bana geldi ben öncesinde çok umursamazdim eşim rahatsız oluyor diye hep dikkat ettim şimdi eşim hala kıskanç ama aşırısı yok ben aşırı oldu

e yani ben biri sevgilime telefonu kaparken hadi canım görüşürüz diyince sinir krizi geçirecek kadar ciddiye almıyorum hayatı : )

hayır insan gibi öneride de bulunuyorum ama hep laf sokma derdindesiniz.
Ya ben bunun neresinde size laf soktum hala anlamıyorum . Neyse tam siz öneri vermeyin demeki ben size kendimi anlatamiycam

Siz nasıl öptüm bebeğim normal karsiliyorsaniz ben o kadar karşılaşıyorum buda anlaşılmıyor ben size karşı onay veriyorum

En azından bilmezsin seni hasta edecek seviyeye getirmemiş olur

bi fikir olur belki bana da demi komik ya hani gülerim birazda

dediğiniz için insan öyle düşünüyor tabi.
Ya konunun başınıza alsaydınız ben burda yeniyim tam ne nerde kime ne yazmışım bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla siz benimle alay eder gibi komik bularak konuştunuz bende ona itinaden yazdım eğer kırıcı olduysam kusura bakmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…