- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.301
- 528
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Siz hep evdeymişsiniz. Dışarı çıksanız kız arkadaşlarınızla çıkıyorsunuz. Eşiniz sizi kimden ne için kıskansın ki bu şartlar altında? Sosyalleşen çevresi olan eşiniz olduğu için kıskanma işi de sizde kalmış. Anlattıklarınıza göre eşiniz de hiç normal değil. Madem ikiniz beraber evde oturun karşı cinsten kimse görmesin ikinizi de. Mümkün mü böyle bir hayat?Hayır aksine eşim yüzünden ben böyle oldum . Okul okudum tabiki üniversitede arkadaşlarım la birlikte gülereklam iniyor çok muhabbet ediyorduk ama seviyeli şekilde tabiki canım cicim olmadı ama kanda kankacim derdik. Eşim Nişancılık dönemimde aşırı kıskançtır hesabıma bile ünitenin arkadaşlarımı eklettirmiyordu şimdi de karşı ama sanki o huy ondan çıktı bana geldi ben öncesinde çok umursamazdim eşim rahatsız oluyor diye hep dikkat ettim şimdi eşim hala kıskanç ama aşırısı yok ben aşırı oldu
O zamn illaki biri birine uyuyor bu hayatta. O zamn o beden ben olmayayım.iyi de bu yaptığınız da iyileşme değil ki. hatta eşinizin telefonundan eşinizin ağzından mesaj atmak açıp kadınla direkt konuşmaktan daha kötü.
bunu da burada çözebileceğinizi sanmıyorum. gerçek anlamda profesyonel destek almanız gerekli. çünkü kıskanmanın da sınırı olmalı.
bunun evlilik hayatını birden çok tatmakla da alakası yok. bu insanın davranış şekli ile alakalı. sevgiliniz de olsa böyle davranmak size kaybettirir.
ve en önemlisi insanların size uymasını bekliyorsunuz. peki o kadında "ben insan canlısı biriyim, neden konuşmamı sana göre değiştireyim" derse.. o zamanda siz onun kişiliğine saygı göstermemiş olacaksınız..
anlatmaya çalıştığım bu..
Siz nasıl öptüm bebeğim normal karsiliyorsaniz ben o kadar karşılaşıyorum buda anlaşılmıyor ben size karşı onay veriyorum
Tabiki deil daha dün bir iş buldum eşim beğenmedi. Anlatmak istediğim bu ben eşime saygı duyuyorum ve onun için doğru şekilde davranıyorum tanı ben istesem bir ısrar bi şekil alınır o farklı ama biraz bunalımdayım sanırımSiz hep evdeymişsiniz. Dışarı çıksanız kız arkadaşlarınızla çıkıyorsunuz. Eşiniz sizi kimden ne için kıskansın ki bu şartlar altında? Sosyalleşen çevresi olan eşiniz olduğu için kıskanma işi de sizde kalmış. Anlattıklarınıza göre eşiniz de hiç normal değil. Madem ikiniz beraber evde oturun karşı cinsten kimse görmesin ikinizi de. Mümkün mü böyle bir hayat?
Canım diyebilir herkes herkese ama daha dünkü iş arkadaşı diyemez bana görecanımı neden normal karşılamadınız onu anlamadım o halde
Ama farkına varmalı degilmiYok artık hadi diyelim kıskanıyorsun canım dedi diye mesaj atmak da çok ayıp olmuş.
Ozguvenim var demedimBüyük rezillik.
Ayrıca kabul et, özgüvenli falan değilsin.
Siz hep evdeymişsiniz. Dışarı çıksanız kız arkadaşlarınızla çıkıyorsunuz. Eşiniz sizi kimden ne için kıskansın ki bu şartlar altında? Sosyalleşen çevresi olan eşiniz olduğu için kıskanma işi de sizde kalmış. Anlattıklarınıza göre eşiniz de hiç normal değil. Madem ikiniz beraber evde oturun karşı cinsten kimse görmesin ikinizi de. Mümkün mü böyle bir hayat?
Davranmışsınız da madalya verilmemiş sonunda. Siz evdesiniz, sürekli kafanızda kuruyorsunuz eşinizle ilgili ihtimalleri eşiniz işine gidiyor sosyalleşiyor geri geliyor. Eşinizin niye bu kadar anlayışlı olduğunu şimdi daha iyi anladım. Her istediği oluyormuş zaten sizin kaprisleri de idare ediveriyor.Tabiki deil daha dün bir iş buldum eşim beğenmedi. Anlatmak istediğim bu ben eşime saygı duyuyorum ve onun için doğru şekilde davranıyorum tanı ben istesem bir ısrar bi şekil alınır o farklı ama biraz bunalımdayım sanırım
Anlamadim neden arabadan binaya hizlica kosturuyorsunuzBende eşim de çok kıskanç insanlarız öyle ki arabadan inip binaya gelene kadar maraton koşturur bana alıştım zamanla usain bolt olduk sayesinde bu bizim olayımız aramızdaki manyaklık. Herneyse eşimin bayan iş arkadaşları var iş harici kimse kimseyle görüşmez iş için eşimi ararlar abi abla diye konuşulur konu kapanır yanlış anlaşılmaya mahiyat verilmez. Eşime de güvenim sonsuz çok şükür. Herkesin aile içindeki sevgisi kıskançlıkları her şeyi farklıdır sizin için normal olan başkası için olmayabilir. Bana göre eşiniz adınıza iş arkadaşına mesaj atmanız son derece yanlış siz evlisiniz eşinize karşı güvensizlik varsa ne kendinizi ne de eşinizi yıpratın. Güvenszlik ayrı tatlı kıskançlıklar ayrı ha oldu ki insanlık hali bizde agzımızdan başkalarına kaçırabiliriz. Görümcem bir keresinde abisine aşkım demiş sevgilisi ile hep öyle konuştugu için sonra utandı abim anladımı diye beni aradı olabilir yani.ben olsam canım dedi diye" aaa canım dedi minnoşa bak sen der "hıhıhı diye tehditvari gülerdim konuyu uzatmazdım ben tatlı atışırdım eşimde anlar konu kapanır birdaha da açmazdım. Siz birazcık evhamlanmışsınız sanki. Böyşe şeyler uzarıtlıpta ortada birşey yokken ilişkiyi yormaya gelmez hem kendi hem eşinizin psikolojisi için de.
Konuyu saptırmaniz sizi nereye götürecek ben size beni haklı sayın demiyorum ki ya burda edebiyata girdiniz evet öfkeliyim buna beni tanıyanlar benimle olanlar dikkat etmeli kim olursa olsun... eğer etmeyeceklerini tutamam ya defolup giderler.ayrıca ne yalan söylemesi ne sahtekarlığı ben daha eşime bir tane yalan söylemedim. Eşimin seviyorum ha benim yaptıklarım zoruna gidiyor bana dayanamayarak gider ne diye saygı duyacağım seviyorum diye yaptıklarını yanına bikarbonat ah vah mi vekeyim
evet ınan oyle olacak ,Evet çalışmıyorum decamlı evdeyim bir isim olsa çalışsam vakit bulamam tartışacak konu olsa ciddi ciddi olsa yorgunlukla umursamam herhalde
İşi çok yoğun ve stresli hiç o kadar güzel vakit geçirdiğini sanmıyorum daha çok eve gelinDavranmışsınız da madalya verilmemiş sonunda. Siz evdesiniz, sürekli kafanızda kuruyorsunuz eşinizle ilgili ihtimalleri eşiniz işine gidiyor sosyalleşiyor geri geliyor. Eşinizin niye bu kadar anlayışlı olduğunu şimdi daha iyi anladım. Her istediği oluyormuş zaten sizin kaprisleri de idare ediveriyor.
Ben eşime yalan söylemedim. Bayana da yalan olarak düşünmedim öfkeliydim yazdım. Bunda burda bir arkadaş çok güzel bir dille açıkladı anladım. Eşimi seviyorum tabiki kaybetmek istemem ben burda size neden yalan soyleyim .ama gideceği varsa da gider arkasından ağıt mi yakayım ne yapayım yani gitmeye gözü olan zaten gidiyor.ama benimle evliykende başkaları ile bu derece samimi olamazEsinizin is arkadasina esinizmis gib mesaj atarak yalan soylemis/sahtekarlik yapmis oldunuz
Bunu esinizden izinsiz yaptiniz, adami da yok saymis oldunuz.
Esini kaybetmekten korkmayan kadin, bir 'canim' kelimesine delirmez hanimefendicim, kendinizi kandirmayin.
Hayir, seviyorsunuz diye yaptiklari yanina kar kalmasın da ortada yapilan bir sey yok.
Çalışmayı düşünüyorum. Seviyeli düzgün bir iş bulursam tabiki şimdi heryerde çalışamam bende de iş seçme durumu varevet ınan oyle olacak ,
sımdı bos durmaktan esını dusunup kafana takıyorsun
Öyle bir takıntısı var hızlı yürüpyüp kimseyle karşılaşmak istemiyor binaya birisi girip çıkıçagı zaman arabadan indirmez bekletir takıntılı manyak. Öyle kendince huyları vardır evlendiğimiz ilk zamanlar acayip kıskanç tı şimdi yavaş yavaş düzeldi çok şükür.Kendi hızlı hızlı yürüyebilir herifin bacak boyu 1 metreden fazla yanında kaplumbaga gibi yürüdüğüm için koşturuyor.Anlamadim neden arabadan binaya hizlica kosturuyorsunuz
Mesleğiniz var mı ?Çalışmayı düşünüyorum. Seviyeli düzgün bir iş bulursam tabiki şimdi heryerde çalışamam bende de iş seçme durumu var
İşletme mezunuyum. Lisans ama iş bulamadım ayrıca iki yıllık da web programlama okudum ama malesef yaşadığım şehir çok küçük iş imkanı çok fazla deilMesleğiniz var mı ?
Yani sizin eşinizinki de çok normal sayılmazÖyle bir takıntısı var hızlı yürüpyüp kimseyle karşılaşmak istemiyor binaya birisi girip çıkıçagı zaman arabadan indirmez bekletir takıntılı manyak. Öyle kendince huyları vardır evlendiğimiz ilk zamanlar acayip kıskanç tı şimdi yavaş yavaş düzeldi çok şükür.Kendi hızlı hızlı yürüyebilir herifin bacak boyu 1 metreden fazla yanında kaplumbaga gibi yürüdüğüm için koşturuyor.
İşi çok yoğun ve stresli hiç o kadar güzel vakit geçirdiğini sanmıyorum daha çok eve gelin
Ben eşime yalan söylemedim. Bayana da yalan olarak düşünmedim öfkeliydim yazdım. Bunda burda bir arkadaş çok güzel bir dille açıkladı anladım. Eşimi seviyorum tabiki kaybetmek istemem ben burda size neden yalan soyleyim .ama gideceği varsa da gider arkasından ağıt mi yakayım ne yapayım yani gitmeye gözü olan zaten gidiyor.ama benimle evliykende başkaları ile bu derece samimi olamaz
Esinizin is arkadasina esinizmis gib mesaj atarak yalan soylemis/sahtekarlik yapmis oldunuz
Bunu esinizden izinsiz yaptiniz, adami da yok saymis oldunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?