Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz hep evdeymişsiniz. Dışarı çıksanız kız arkadaşlarınızla çıkıyorsunuz. Eşiniz sizi kimden ne için kıskansın ki bu şartlar altında? Sosyalleşen çevresi olan eşiniz olduğu için kıskanma işi de sizde kalmış. Anlattıklarınıza göre eşiniz de hiç normal değil. Madem ikiniz beraber evde oturun karşı cinsten kimse görmesin ikinizi de. Mümkün mü böyle bir hayat?

O zamn illaki biri birine uyuyor bu hayatta. O zamn o beden ben olmayayım.
Hatanın farkına vardım ama teşekkür ederim

Tabiki deil daha dün bir iş buldum eşim beğenmedi. Anlatmak istediğim bu ben eşime saygı duyuyorum ve onun için doğru şekilde davranıyorum tanı ben istesem bir ısrar bi şekil alınır o farklı ama biraz bunalımdayım sanırım

bazı ilişkilerin başında bence rol dağılımları oluyor. ve ilk kim kıskanırsa sonra ilişki boyunca hep kıskanıyor.
tabi ki herkes sevdiğini sakınır ama hangi durumda tepki koyulduğu önemli.

Davranmışsınız da madalya verilmemiş sonunda. Siz evdesiniz, sürekli kafanızda kuruyorsunuz eşinizle ilgili ihtimalleri eşiniz işine gidiyor sosyalleşiyor geri geliyor. Eşinizin niye bu kadar anlayışlı olduğunu şimdi daha iyi anladım. Her istediği oluyormuş zaten sizin kaprisleri de idare ediveriyor.

Anlamadim neden arabadan binaya hizlica kosturuyorsunuz

Sıkıntı sizde. Size selam soylemis kadın. Üstüne msj attırmak eşim kıskandı yazdirmak çok saçma. Eşiniz bir iki alttan alır birgun yeter der bilginiz olsun.

Esinizin is arkadasina esinizmis gib mesaj atarak yalan soylemis/sahtekarlik yapmis oldunuz
Bunu esinizden izinsiz yaptiniz, adami da yok saymis oldunuz.

Esini kaybetmekten korkmayan kadin, bir 'canim' kelimesine delirmez hanimefendicim, kendinizi kandirmayin.

Hayir, seviyorsunuz diye yaptiklari yanina kar kalmasın da ortada yapilan bir sey yok.

İşi çok yoğun ve stresli hiç o kadar güzel vakit geçirdiğini sanmıyorum daha çok eve gelin
Ben eşime yalan söylemedim. Bayana da yalan olarak düşünmedim öfkeliydim yazdım. Bunda burda bir arkadaş çok güzel bir dille açıkladı anladım. Eşimi seviyorum tabiki kaybetmek istemem ben burda size neden yalan soyleyim .ama gideceği varsa da gider arkasından ağıt mi yakayım ne yapayım yani gitmeye gözü olan zaten gidiyor.ama benimle evliykende başkaları ile bu derece samimi olamaz

Anlamadim neden arabadan binaya hizlica kosturuyorsunuz
Öyle bir takıntısı var hızlı yürüpyüp kimseyle karşılaşmak istemiyor binaya birisi girip çıkıçagı zaman arabadan indirmez bekletir takıntılı manyak. Öyle kendince huyları vardır evlendiğimiz ilk zamanlar acayip kıskanç tı şimdi yavaş yavaş düzeldi çok şükür.Kendi hızlı hızlı yürüyebilir herifin bacak boyu 1 metreden fazla yanında kaplumbaga gibi yürüdüğüm için koşturuyor.

Yani sizin eşinizinki de çok normal sayılmaz Ama siz de kıskaç olduğunuzu söylemişssiniz yani her iki tarafta tölere edebiliyosa sorun olmaz ama konu sahibinin eşi patlama noktasına geldi gelecek

Esinizin is arkadasina esinizmis gib mesaj atarak yalan soylemis/sahtekarlik yapmis oldunuz
Bunu esinizden izinsiz yaptiniz, adami da yok saymis oldunuz.

Yalan sadece ese soylenen bir sey degil.
Kadini bal gibi kandirmissiniz iste.

Ne derece samimi olmus?
Napmis bu adam?
Kadin gayri ihtiyari canim demis, bu mu samimiyet?

Ne kendinize ne esinize guveniniz var
Ya sevmiyor yalan soyluyorsunuz, ya seviyor, giden gider napim diye yalan soyluyorsunuz.
Bir 'canim' kelimesine, esinizi is arkadasina rezil etmissiniz,
Kendinizi de ozguvensiz ve esine guvenmeyen bir kadin yerine koymussunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…