• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben eşime yalan söylemedim. Bayana da yalan olarak düşünmedim öfkeliydim yazdım. Bunda burda bir arkadaş çok güzel bir dille açıkladı anladım. Eşimi seviyorum tabiki kaybetmek istemem ben burda size neden yalan soyleyim .ama gideceği varsa da gider arkasından ağıt mi yakayım ne yapayım yani gitmeye gözü olan zaten gidiyor.ama benimle evliykende başkaları ile bu derece samimi olamaz

hiç çalıştınız mı ? bu durumda çalışırken herkese suratsız davranmanız, en ufak canım, gamzecim gibi bir kelimede "benimle böyle konuşamazsın" diye uyarmanız lazım.
bu durumda da iş arkadaşınız olmaz doğru düzgün.

Niyetim asla sizi kırmak veya incitmek değil, belli ki çalışmayınca psikolojik olarak biraz yorulmussunuz. Bazı insanlar böyledir evde olmak pek iyi gelmez, fazla düşünmeye başlarlar.

Ama bakın bir hemcinsiniz olarak rica ediyorum, lütfen bir daha böyle şeyler yapmayın. O kadında en ufak bir art niyet varsa (sanmıyorum ama) arkanızdan kıs kıs gülmüştür çünkü. Kendinizi bu duruma düşürmeyin, gidecek olan gidiyor, yapacak olan yapıyor öyle canımla cicimle olacak iş değil o, ruhunuz bile duymuyor çoğu zaman. Evet bazen insan kıskanabilir fakat bunu eşinizle aranızda çözün, karşıya yansıtmayın derim ben. Zaten bir sıkıntı olacak olursa hep şunu düşünün, o kaybeder siz değil. Aldatan esas kendini aldatır çünkü. Ömrünüzü, eşiniz bile olsa bir insanın dedektifliğini yaparak geçiremezsiniz. Canınıza yazık. Eşiniz için değil, kendi rahatınız için düşüncelerinizi bu şekilde yönlendirmeniz sizin için daha olumlu olacaktır bence.

Niyetim asla sizi kırmak veya incitmek değil, belli ki çalışmayınca psikolojik olarak biraz yorulmussunuz. Bazı insanlar böyledir evde olmak pek iyi gelmez, fazla düşünmeye başlarlar.

Ama bakın bir hemcinsiniz olarak rica ediyorum, lütfen bir daha böyle şeyler yapmayın. O kadında en ufak bir art niyet varsa (sanmıyorum ama) arkanızdan kıs kıs gülmüştür çünkü. Kendinizi bu duruma düşürmeyin, gidecek olan gidiyor, yapacak olan yapıyor öyle canımla cicimle olacak iş değil o, ruhunuz bile duymuyor çoğu zaman. Evet bazen insan kıskanabilir fakat bunu eşinizle aranızda çözün, karşıya yansıtmayın derim ben. Zaten bir sıkıntı olacak olursa hep şunu düşünün, o kaybeder siz değil. Aldatan esas kendini aldatır çünkü. Ömrünüzü, eşiniz bile olsa bir insanın dedektifliğini yaparak geçiremezsiniz. Canınıza yazık. Eşiniz için değil, kendi rahatınız için düşüncelerinizi bu şekilde yönlendirmeniz sizin için daha olumlu olacaktır bence.
Ay çok teşekkür ederim ya böyle yorumlar alınca mutlu oluyorum. Tam bu son daha olmayacak diyorum inşallah da olmaz sabırlı olmaliyim olacak olan zaten oluyor haklisiniz🖒

Sizin gibi insanları asla anlamıyorum ve normal bulmuyorum. Bütün dünya kocanızın peşinde değil. Kadın-erkek iş ve okul hayatında iç içe ve bu gayet normal. Siz böyle yaparak sadece kendinizi değil eşinizi de rezil etmişsiniz. Gerçi eşiniz de takıntılı bir insanmış, tam birbirinizi bulmuşsunuz. Kendi içinizdeki sorunlarınızı kendi içinizde halletseniz kimseyi karıştırmasanız keşke

Yalan sadece ese soylenen bir sey degil.
Kadini bal gibi kandirmissiniz iste.

Ne derece samimi olmus?
Napmis bu adam?
Kadin gayri ihtiyari canim demis, bu mu samimiyet?

Ne kendinize ne esinize guveniniz var
Ya sevmiyor yalan soyluyorsunuz, ya seviyor, giden gider napim diye yalan soyluyorsunuz.
Bir 'canim' kelimesine, esinizi is arkadasina rezil etmissiniz,
Kendinizi de ozguvensiz ve esine guvenmeyen bir kadin yerine koymussunuz.
Yalan eşe söylenirse demedim siz yalan söylediniz dediniz bende eşime yalan söylemedim dedim çünkü eşime soylediginizi sandım sonra geri döndü olay bayana dediniz bende bayana yalan söylediğimi bile fark etmedim öfke ile hareket ettim dedim şimdi buna bir açıklık getireyim..Benim çevrem böyle samimiyet ahlak ile sınırlıdır ben de samimiyim herkesle ama canım demiyorum rahatsız oldum eşimi uyardım baya ada keza öfke ile yazdım iyi de yaptım. Bana göre ecunku o bayan yarın benim çok saygı duyduğum birinin yanında da bu kelimeyi kullanır ve o zamn iş başka olur bunlar sadece bi uyarı. Kendime güvenim neden olmasın kendime güvenim çokkk eşime de güveniyorum ama bu tarz olaylar yaşayınca krize giriyorum anliyormusunuz ellerim titriyor o olayı atlatamıyorum.ayrıca yine diyorum evet eşimi seviyorum severek evlendim hala da seviyorum ama bana bir yanlışı olursa yada gamze ben ayrılmak istiyorum derse ne diyim ya siz söyleyin sevenler ne yapıyor..

Sizin gibi insanları asla anlamıyorum ve normal bulmuyorum. Bütün dünya kocanızın peşinde değil. Kadın-erkek iş ve okul hayatında iç içe ve bu gayet normal. Siz böyle yaparak sadece kendinizi değil eşinizi de rezil etmişsiniz. Gerçi eşiniz de takıntılı bir insanmış, tam birbirinizi bulmuşsunuz. Kendi içinizdeki sorunlarınızı kendi içinizde halletseniz kimseyi karıştırmasanız keşke
Ayy herşeyi de bir siz biliyorsunuz .. şu platformda ne kadar anlayışlı varsa sizin gibi anlasyisizlari da var evet... Herkes sbeim kocamın peşinde kocam çok yakışıklı kıskanıyorum... bütün kızlar kocama aşık peşinde dönüyorlar

Ayy herşeyi de bir siz biliyorsunuz .. şu platformda ne kadar anlayışlı varsa sizin gibi anlasyisizlari da var evet... Herkes sbeim kocamın peşinde kocam çok yakışıklı kıskanıyorum... bütün kızlar kocama aşık peşinde dönüyorlar

Siz anlayış üzerinden ders verebilecek en son insansınız bence oraya hiç girmeyin. İşte öyle zannediyorsunuz anladık belli orası da, öyle değil. Biraz özgüvenin sahibi olsanız ve eşinize güvenseniz böyle tuhaf takıntılarınız olmaz aynısı eşiniz için de geçerli. Karı koca psikolojik destek alın bence

Son düzenleme:
2
Siz anlayış üzerinden ders verebilecek en son insansınız bence oraya hiç girmeyin. İşte öyle zannediyorsunuz anladık belli orası da, öyle değil. Biraz özgüvenin sahibi olsanız ve eşinize güvenseniz böyle tuhaf takıntılarınız olmaz aynısı eşiniz için de geçerli. Karı koca psikolojik destek alın bence
Evet ruh hastasıyım tedaviye ihtiyacım var ..

Yalan eşe söylenirse demedim siz yalan söylediniz dediniz bende eşime yalan söylemedim dedim çünkü eşime soylediginizi sandım sonra geri döndü olay bayana dediniz bende bayana yalan söylediğimi bile fark etmedim öfke ile hareket ettim dedim şimdi buna bir açıklık getireyim..Benim çevrem böyle samimiyet ahlak ile sınırlıdır ben de samimiyim herkesle ama canım demiyorum rahatsız oldum eşimi uyardım baya ada keza öfke ile yazdım iyi de yaptım. Bana göre ecunku o bayan yarın benim çok saygı duyduğum birinin yanında da bu kelimeyi kullanır ve o zamn iş başka olur bunlar sadece bi uyarı. Kendime güvenim neden olmasın kendime güvenim çokkk eşime de güveniyorum ama bu tarz olaylar yaşayınca krize giriyorum anliyormusunuz ellerim titriyor o olayı atlatamıyorum.ayrıca yine diyorum evet eşimi seviyorum severek evlendim hala da seviyorum ama bana bir yanlışı olursa yada gamze ben ayrılmak istiyorum derse ne diyim ya siz söyleyin sevenler ne yapıyor..

anlik öfke nedir?
Bir an gozunuz doner, o kadini kendiniz ararsiniz.
Ama siz esinizin telefonundan esinize caktirmadan mesaj cekmeyi ve o mesajda ne yazacağınızı düşündünüz.
Bunun adi anlik ofke degil.

Baskasinin yani demissiniz elalem ne der diye mi tum bu tantana?
Hayir, o da bahaneniz.
Mesele elalem olsa,
Krize girip, ellerinizin titremesi falan fazla degil mi?
Yada bunlar sizce de bir rahatsizlik belirtisi degil mi?
Profesyonel yardım alin o vakit.
Yaşanmışlık varsa bilemem ama su yaptığınız asiri tepki.

Ben de sizin gibi dusunuyorum,
Seviyorsunuz diye her seyine eyvallah etmek zorunda degilsiniz.
Ama sizin sevginiz saglikli degil, o yüzden bu soylediginiz de inandirici gelmedi.
Ispata da luzum yok, herkes kendini biliyor.

Aşırı kıskançsiniz . Ben neyim o zaman 😊off dert oldu bana
Ya bunu bu kadar büyütmeyin dozunda yaşayın. Eşim hatrı sayılır bir yakışıklılık ve dikkat çekiciliğe sahip yanımda yürüyor gözünün içine baka baka süzüyor bazı hemcinslerim. Ama bir Allah’ın günü aman şu kadınların saçını başını yolayım lafı geçmemiştir hatta ondan sonra bana da bakanlara tebessüm etmişliğim var aklımdan aksine hoşuma bile gidiyor ne güzel bu adam benim seçtiğim insan ve kalbi gibi yüzü de güzel diyor mutlu oluyorum. E ne yapayım bu adamı fanusta mı saklayayım işe gitmesin mi oradaki kadınlarla muhatap olmasın mı ? Veya dünyada ki tek erkek bu mu ? Bundan iyisi hiç mi yok öldü mü bu erkeklerin devamı ? Ya bakın cidden kendinize bakın özgüvenli olun şöyle bir ortama girdiğinizde ben buradayım deyin. Benim eşim arkadaşları ile görüştüğümüzde bana kitleniyor insanlar pür dikkat dinliyor diye hayran kalıyor. Muzkad bir özgüveni bir alımlılığı var diyor sürekli bana. Siz ne zaman adamdan çıkıp kendinize odaklanırsanız onun da ilgisini çeker böyle gırtlaklamazsınız adamı. Herkes kocanıza kuyruk değil rahat olun. Ben kendimi dünyanın en güzel kadını gibi hissediyorum biricik eşsizim ve eşim başkasına bakıyorsa bu benden birşey eksiltmez. Sizde bu cümlemi tekrarlayın

Veya dünyada ki tek erkek bu mu
Sanırım bu cümleler artık yordu beni. Ne güzel baslamiş ne güzel yorullamistiniz .evet benim eşim deil siz böylesiniz bakanlara gülüyorsunuz ben gülemiyorum. Bu insanım yapısıdır degilmi büyüdüğü gördüğü öğrendiği şeylerdir bunu neden böyle kabul etmiyorum .edilecek şeyler var ben alıp kocayı evde saklayiım da demiyorum.

anlik öfke nedir?
Bir an gozunuz doner, o kadini kendiniz ararsiniz.
Ama siz esinizin telefonundan esinize caktirmadan mesaj cekmeyi ve o mesajda ne yazacağınızı düşündünüz.
Bunun adi anlik ofke degil.

Baskasinin yani demissiniz elalem ne der diye mi tum bu tantana?
Hayir, o da bahaneniz.
Mesele elalem olsa,
Krize girip, ellerinizin titremesi falan fazla degil mi?
Yada bunlar sizce de bir rahatsizlik belirtisi degil mi?
Profesyonel yardım alin o vakit.
Yaşanmışlık varsa bilemem ama su yaptığınız asiri tepki.

Ben de sizin gibi dusunuyorum,
Seviyorsunuz diye her seyine eyvallah etmek zorunda degilsiniz.
Ama sizin sevginiz saglikli degil, o yüzden bu soylediginiz de inandirici gelmedi.
Ispata da luzum yok, herkes kendini biliyor.
Benim eşimin telefonundan mesaj atmayın sebebi kızı aslında kırmadan olayı öğrenmek. Aklıma ne yalan ne dolan geldi nede kurdum eşim tv izlerken aldım teli yazdım o da yanımda ama dikkat etmedı kızdan cevap gelip ben tatmin oldum o bana yetti ve sonra eşime verdim telefonu. Bu son bir daha böyle olmasın diye eşim de biliyor yazdığımı..
Diğer konu ise bunun bir rahatsızlık olmadığını da soylemedim şimdi ikimiz basbasa iken bu kadr gerilip elim titriyorsa öyle bir konumda ne olurum siz tahmin edin yani tedavi olmam tedaviye karşıyım da demiyorum.ve yasaidg8m yerde psikoloji adında hiç bir polikinik yok . Yani çoktan giderdim imkan dogrudltusunda. Sevgi çok güzel birşey ben eşimi çok seviyorum ama bana bu arkadaşları falan can sıkıcı saygısızca geliyor ve saygı uçup gidince sevgiyide götürüyor ben o saygıyi korumaya çalışıyorum eğer yaptığımı mantıklı bulsaydım buraya yazmazdım .

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back