• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkes kulu ve kölesi, herkes onun hassasiyetlerini önemsemek zorunda.
kadın kendi kocasını önemsemiyor daha, ona saygısı yok.
karı koca da olsa onun telefonundan ve ağzından mesaj atmak nedir ya ?
Sizin başınıza gelse sanki oh canım he he der geçersinizbana yardımcı mi oluyorsunuz şimdi hakaret mi ediyordunuz belli deil

Bazen insanların boşluğuma gelip de çıkıveriyor ağzından öyle. Ne bileyim hiç mi yanlışlıkla filan kargocuya görüşürüz filan demediniz veya akşam değilken iyi akşamlar diyerek vedalaşmadınız. Aynı o şekil bir şey yani. Kaldı ki eşiniz o kadar emin ki kendisinden hoparlör açık şekildr konuşmuş. Bir kaygısı olsa arar konuşur kapatır yani.

Ayrıca eşim telefondan arkadaşıma yazsa niye öyle dedin niye böyle yaptın bilmem ne diye herhalfe kıyameti koparırdım beni nasıl küçük düşürdüğünün rezil ettiğinin farkında mısın diye.Eşiniz yine anlayışlı davranmış. Bence fazla naz aşık usandırmadan biraz kendinizi törpüleyin.
Bakin bu yorum.gayet açıklayıcı olmuştur yanlış yapmışım ve yanlışımız gerekçesi de var şimdi mesaj atmamın yanlış olduğunu fark ettim tesekurler

Sizin başınıza gelse sanki oh canım he he der geçersinizbana yardımcı mi oluyorsunuz şimdi hakaret mi ediyordunuz belli deil

size yardımcı olmak zorunluluğum yok.
ben okuduğum konuya kendi mantığım ve hayat görüşümle cevaplar yazıyorum.
ayrıca çoğumuz destek alıp bu durumunuzu iyileştirmeniz gerektiğini söyledik ki, asıl yardım budur.

siz istiyorsunuz ki biz o kadını da kocanızı da gömelim, haklısın diyelim. siz de bu gazla gidip daha çok esip gürleyin.
gerçekleri okumak zorunuza gidince de hemen "ama sizin başınıza gelse".

benim sevgilime de bunu diyeni duydum, hiçte arkasında bir iş aramadım. çünkü belliydi o an ağız alışkanlığıyla söylenmiş işte.
yada ben özgüven sahibiyim bilemedim. sevgilimin benden bir canım kelimesiyle vazgeçeceğinden korkmadım hiç.

sonra erkekler kadınları garip garip genelleyince kızıyoruz. demek hep böyle örnekler yüzünden
Söz genelleme
Esegin aklinda karpuz yoksa da zorla karpuz kabugunu sokmussunuz. Totosunu kaldirmaya, bulunmaz hint kumasi gibi gostermeye ne gerek var ki? Bu sekilde onleyemezsiniz niyeti bozuk adami. Yapacagi olan yapar. Ha birsey yapar aldatirsa zaten evrene salarsiniz olur biter.
İşte oo sorun değilde bişey olur kendimi toplayamm kafasındayım eşimi seviyorum ama dikkat siz bu konularda bende buna karşı korkum oluyor ya bişey olursa diye

Telefonda su isterken bile insan 'görüşürüz' diyebiliyor 'yanlışlıkla'. Bu gerçekten de su getiren adamla görüşmek istediğimiz için olmuyor.
Bende çok kıskancım o yüzden anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Eşinizle gerekenleri konuşmuşsunuz zaten bide kadına mesaj yazmak fazla geldi bana.
Buarada insanların aklına zorla bişeyleri sokmaya gerek yok. Sizin yaptığınız tam olarak bu.

size yardımcı olmak zorunluluğum yok.
ben okuduğum konuya kendi mantığım ve hayat görüşümle cevaplar yazıyorum.
ayrıca çoğumuz destek alıp bu durumunuzu iyileştirmeniz gerektiğini söyledik ki, asıl yardım budur.

siz istiyorsunuz ki biz o kadını da kocanızı da gömelim, haklısın diyelim. siz de bu gazla gidip daha çok esip gürleyin.
gerçekleri okumak zorunuza gidince de hemen "ama sizin başınıza gelse".

benim sevgilime de bunu diyeni duydum, hiçte arkasında bir iş aramadım. çünkü belliydi o an ağız alışkanlığıyla söylenmiş işte.
yada ben özgüven sahibiyim bilemedim. sevgilimin benden bir canım kelimesiyle vazgeçeceğinden korkmadım hiç.
Ben kocamın benden vazgeçmesinden kormuyorum. Hayat biri gider biri gelir onu sevmek bununda sever ama diyemez benim huyumu bilen söyleyemez öyle birşey. Söz bana yardımcı olmayın öyle bir zorunluluğunuz yok ayrıca siz dediğinize bir bakın ben diğer arkadaşlar a hak verdim kocamı yada iş arkadaşını gömdüler ama açıklayıcı oldular

Telefonda su isterken bile insan 'görüşürüz' diyebiliyor 'yanlışlıkla'. Bu gerçekten de su getiren adamla görüşmek istediğimiz için olmuyor.
Bende çok kıskancım o yüzden anlamaya çalışıyorum ama olmuyor. Eşinizle gerekenleri konuşmuşsunuz zaten bide kadına mesaj yazmak fazla geldi bana.
Buarada insanların aklına zorla bişeyleri sokmaya gerek yok. Sizin yaptığınız tam olarak bu.
Evet sonrasında onuda düşündüm çok öfkeliyim. Bir anda parliyorum

Bende eşim de çok kıskanç insanlarız öyle ki arabadan inip binaya gelene kadar maraton koşturur bana alıştım zamanla usain bolt olduk sayesinde bu bizim olayımız aramızdaki manyaklık. Herneyse eşimin bayan iş arkadaşları var iş harici kimse kimseyle görüşmez iş için eşimi ararlar abi abla diye konuşulur konu kapanır yanlış anlaşılmaya mahiyat verilmez. Eşime de güvenim sonsuz çok şükür. Herkesin aile içindeki sevgisi kıskançlıkları her şeyi farklıdır sizin için normal olan başkası için olmayabilir. Bana göre eşiniz adınıza iş arkadaşına mesaj atmanız son derece yanlış siz evlisiniz eşinize karşı güvensizlik varsa ne kendinizi ne de eşinizi yıpratın. Güvenszlik ayrı tatlı kıskançlıklar ayrı ha oldu ki insanlık hali bizde agzımızdan başkalarına kaçırabiliriz. Görümcem bir keresinde abisine aşkım demiş sevgilisi ile hep öyle konuştugu için sonra utandı abim anladımı diye beni aradı olabilir yani.ben olsam canım dedi diye" aaa canım dedi minnoşa bak sen der "hıhıhı diye tehditvari gülerdim konuyu uzatmazdım ben tatlı atışırdım eşimde anlar konu kapanır birdaha da açmazdım. Siz birazcık evhamlanmışsınız sanki. Böyşe şeyler uzarıtlıpta ortada birşey yokken ilişkiyi yormaya gelmez hem kendi hem eşinizin psikolojisi için de.

Söz genelleme

İşte oo sorun değilde bişey olur kendimi toplayamm kafasındayım eşimi seviyorum ama dikkat siz bu konularda bende buna karşı korkum oluyor ya bişey olursa diye
Umarım öyle birşey olmaz ama olabilirde.

Kimsenin evliliğinin, eşinin sadakatinin garantisi yok.

Böyle yaparak olacak olan birşeyi de engeleyemezsiniz.

İlk önce bu kafa yapısında kurtulmanız lazım.

Eşini hayatın merkezi yapmış kadın kafası oluyor genelde bu,her hareketine, her sözüne anlam yüklüyorsunuz. Rahat bırakın eşinizi de kendinizi de.

Umarım öyle birşey olmaz ama olabilirde.

Kimsenin evliliğinin, eşinin sadakatinin garantisi yok.

Böyle yaparak olacak olan birşeyi de engeleyemezsiniz.

İlk önce bu kafa yapısında kurtulun. Eşini hayatın merkezi yapmış kadın kafası oluyor genelde bu,her hareketine, her sözüne anlam yüklüyorsunuz. Rahat bırakın eşinizi de kendinizi de.
Evet biraz eşimi. Kontrol altında tutmak gibi bir çabanın içindeyim bunu yavaş yavaş fark ettim

Ben kocamın benden vazgeçmesinden kormuyorum. Hayat biri gider biri gelir onu sevmek bununda sever ama diyemez benim huyumu bilen söyleyemez öyle birşey. Söz bana yardımcı olmayın öyle bir zorunluluğunuz yok ayrıca siz dediğinize bir bakın ben diğer arkadaşlar a hak verdim kocamı yada iş arkadaşını gömdüler ama açıklayıcı oldular

tek bir soru:
siz neden huyunu bildiğiniz diğer insanlara anlayış göstermiyorsunuz ? o kadının tarzı herkesle samimi konuşmak olabilir.

neyse kadından hıncınızı alamadınız burada kabağı bana patlatmak için çabalamazsınız umarım.

Bu onemsedigimi mi gösteriyor. Hayır eşimi önemsediğim için deil bu ben bana saygısızlık yapıldığını beni onun karşısında küçük düşürdüğünü düşünüyorum bu önemsemek değil
Bilakis,esinizi hayatinizin merkezine koymussunuz,saniyorsunuz ki siz goz kulak olmazsaniz esinize yuruyecekler,alip kaciracaklar falan. Ben o kadinin yerinde olsaydim bu kadar kibar olmazdim size karsi. Cunku yaptiginiz sey saygisizlik ve terbiyesizlik. Ne kadar ozguvensiz oldugunuzu gosteriyor kusura bakmayin.

Bilakis,esinizi hayatinizin merkezine koymussunuz,saniyorsunuz ki siz goz kulak olmazsaniz esinize yuruyecekler,alip kaciracaklar falan. Ben o kadinin yerinde olsaydim bu kadar kibar olmazdim size karsi. Cunku yaptiginiz sey saygisizlik ve terbiyesizlik. Ne kadar ozguvensiz oldugunuzu gosteriyor kusura bakmayin.

ay şimdi gelir sizin kocanıza yapsalar iyi mi diye..
ben laf anlatmaktan vazgeçtim.
umarım böyle devam edip daha kötü konular açmaz.

Kadının söylediğinde bir şey yok. Üstelik nişanlıymış. Buna rağmen "sıkıntı bende mi" diyorsunuz.
Yahu millet ne yapsın sizin kocanızı? Bu kocalar çok mu zor bulunuyor ki adamların peşinde böyle helak oluyorsunuz?
Hem eşinizi rezil etmişsiniz hem kendinizi.
Bu kadar kıskançsanız tedavi olun. Herkesin sabrının sınırı var.

ay şimdi gelir sizin kocanıza yapsalar iyi mi diye..
ben laf anlatmaktan vazgeçtim.
umarım böyle devam edip daha kötü konular açmaz.
Gecen hafta acilan konulari gorduk,kiskancligin,ofke nobetlerinin nasil biktirdigini. Yeteri kadar bdv konusu okumamis arkadas ;)

tek bir soru:
siz neden huyunu bildiğiniz diğer insanlara anlayış göstermiyorsunuz ? o kadının tarzı herkesle samimi konuşmak olabilir.

neyse kadından hıncınızı alamadınız burada kabağı bana patlatmak için çabalamazsınız umarım.
Ya hayır size neden yapayım ben açıklayamıyorum. Bayana daha sert çıkardım kendimi tutuyorum değişmek için çabalıyorum çok daha önceleri bu olsa büyük olaya yaşardık bayanı ben arayıp ne demek istiyorsun dan başlardım ama üstüne gitmedim eşimin kısa kestim ama ne bayana nede size birşey demiyorum evet bayan beni tanıyor dikkat etmesini isterdim boşluğuna gelmiş eyvallah yarın birlikte otururuz çay içeriz o sorar anlatır ben açıklarım o aciklar bayana da saygım var büyük olay yaşamış üstüne gitmedim şişede patlamam bana yanlış insanlar söylüyorsunuz doğruyu anlatıyorsunuz ben evlilik hayatını ömrümde on kez tatmadım herkesen gibi başladım ama kontrollü seviyeli yürüsün isterim size teşükür ederim yanlış sa yanlış diyin ama size patlamam biraz açıklayamıyorum burda hani cümlelerim farklı yere cekilebiliyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back