• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Esiniz bahsetmistir sizin ne kadar kiskanc oldugunuzdan. Kadin bilmiyor mu saniyorsunuz?

Valla esim de ben de calisan insanlariz. (Ben virus sebebiyle ayrildim daha yeni) hepimizin de karsi cinsten pek cok arkadasi var. Canim cicim muhabbetleri de yapiyoruz cunku is arkadasi ile samimi olmak hosumuza gidiyor. Ben sahsen hic hoslanmam esimin is arkadasimla olan sohbetime karismasini ne munasebet,cok kucultucu bir durum. 36 yasinda kadinim,kendime sahip cikamayacak kadar kucuk degil ki yasim,veli destegine ihtiyacim yok. Esim de ayni sekilde gunde belki on tane kadinla konusuyordur,kimisi is icabi,kimisi samimi arkadas muhabbeti.Onca sene okuduk,calistik, hep kendi cinsimiz degildi yanimizdakiler. Sosyallesmekten hic de zarar gormedik. Ha ben ya da esim aldatacaksak da aldatiriz yani buna bir digerimiz engel olamaz ki,karaktersiziz demek ki aldatmisiz derim gecerim
Düşününce olmuyor ben bana yapılmasını sevmiyorum eşim benim arkadaşlarımıa karışmıyor çünkü erkek samimi olduğum hiç bir arkadasim yok çünkü oda kıskanç ve gelemez böyle şeye benim bir arkadaşım beni yolda görsem nasılsın gamze dese normal ama nasılsın canım dese eşimde bunu kabul etmez biliyorum cunku

Evet eşimden 1-2 yaş küçük sanırım daha önce eşim çok iyi kız vs diye bahsedince değil altında birşey aramak birde eşimin değer verdiği biri diye iftara çağırmıştım. Güldük eğlendik eşime canım da der yani bilmiyorum gerçekten aşırı kıskanç biriyim ama kıskançlık da mantıklı olmalı.
Aşırı kıskançsiniz . Ben neyim o zaman 😊off dert oldu bana

Düşününce olmuyor ben bana yapılmasını sevmiyorum eşim benim arkadaşlarımıa karışmıyor çünkü erkek samimi olduğum hiç bir arkadasim yok çünkü oda kıskanç ve gelemez böyle şeye benim bir arkadaşım beni yolda görsem nasılsın gamze dese normal ama nasılsın canım dese eşimde bunu kabul etmez biliyorum cunku
Siz nasil davraniyorsaniz adam da ona gore sekil aliyor iste. Sizin de samimi arkadasiniz olsun,neden yok,bu da sizin eksikliginiz iste. Hic mi okul okumadiniz? Liseden arkadasimi gorunce boynuna sarilirim ben misal ;) (lanet virusten once tabii) en guzel gunlerimiz beraber gecmistir,napacagiz merhaba x bey bilmukabele ben de sizi pek ozledim mi diyecegiz ;) komik.
Siz kendinizi de esinizi de alistirin yavas yavas. Yersiz kiskancliklarla zaten yeteri kadar zor olan evlilik kurumunu daha da zorlastirmayin ve tavsiyem bir is bulun kendinize. Evde oturmaktan oluyor bunlar

Evet herkesin sabrının sınırı var benimde var

Böyle devam edin o zaman siz bilirsiniz.
Eşinizin telefonundan ona buna mesaj atın, başkalarının hitaplarının hesabını adama sorup kavga edin.
Sonra da "neden eşim bana saygı duymuyor" diye başınızı duvarlara vurursunuz. Kimse, bu kadar özgüvensiz, karşıdakini kurtlar kapıp götürecekmiş de hayatı kayacakmış gibi davranan birine saygı duymaz çünkü.

Ya hayır size neden yapayım ben açıklayamıyorum. Bayana daha sert çıkardım kendimi tutuyorum değişmek için çabalıyorum çok daha önceleri bu olsa büyük olaya yaşardık bayanı ben arayıp ne demek istiyorsun dan başlardım ama üstüne gitmedim eşimin kısa kestim ama ne bayana nede size birşey demiyorum evet bayan beni tanıyor dikkat etmesini isterdim boşluğuna gelmiş eyvallah yarın birlikte otururuz çay içeriz o sorar anlatır ben açıklarım o aciklar bayana da saygım var büyük olay yaşamış üstüne gitmedim şişede patlamam bana yanlış insanlar söylüyorsunuz doğruyu anlatıyorsunuz ben evlilik hayatını ömrümde on kez tatmadım herkesen gibi başladım ama kontrollü seviyeli yürüsün isterim size teşükür ederim yanlış sa yanlış diyin ama size patlamam biraz açıklayamıyorum burda hani cümlelerim farklı yere cekilebiliyor

iyi de bu yaptığınız da iyileşme değil ki. hatta eşinizin telefonundan eşinizin ağzından mesaj atmak açıp kadınla direkt konuşmaktan daha kötü.
bunu da burada çözebileceğinizi sanmıyorum. gerçek anlamda profesyonel destek almanız gerekli. çünkü kıskanmanın da sınırı olmalı.
bunun evlilik hayatını birden çok tatmakla da alakası yok. bu insanın davranış şekli ile alakalı. sevgiliniz de olsa böyle davranmak size kaybettirir.
ve en önemlisi insanların size uymasını bekliyorsunuz. peki o kadında "ben insan canlısı biriyim, neden konuşmamı sana göre değiştireyim" derse.. o zamanda siz onun kişiliğine saygı göstermemiş olacaksınız..
anlatmaya çalıştığım bu..

Gecen hafta acilan konulari gorduk,kiskancligin,ofke nobetlerinin nasil biktirdigini. Yeteri kadar bdv konusu okumamis arkadas :KK66:

herşeyin fazlası zarar. bence karı-kocada olunsa insan bir sınır koyabilmeli.
sonuçta eşlerin/sevgililerin dışarıda kimlerle konuştuğunu dakika dakika takip edemeyiz.. hadi bu kadını tanıyor, tanımadığı biri söylüyor olsa iş ortamında bunu nasıl engelleyebilir insan..

Daha evli değilim ama evlendiğimde de kimsenin bana bu şekilde davranmasını istemezdim. Evlendiğinizde kimse kimsenin sahibi olmuyor, sadece ortak bir yaşam alanı oluşturuluyor. Ne var canım dediyse sanki ne olacak? O zaman hiç çalıştırmayın kocanızı...

Sizim kocanıza yapsalar iyi mi demedim sordum size yapılsa böyle birşey sakın kalacakmisiniz eğer kalıyorsanız neden nasıl bi fikir olur belki bana da demi komik ya hani gülerim birazda

e yani ben biri sevgilime telefonu kaparken hadi canım görüşürüz diyince sinir krizi geçirecek kadar ciddiye almıyorum hayatı : )

hayır insan gibi öneride de bulunuyorum ama hep laf sokma derdindesiniz.

erkek arkadaşımın yanında, normal bir erkek arkadaşımla konuşurken 'tammam bebişim kendine iyi bak çok öpüyorum muuaah' diyebilirim çünkü neden demeyeyim? bana da denebilir keza. benim insanlarla samimiyetim bu şekilde örneğin, bu bana çok normal. 'canım' kelimesi de artık herkesin dilinde, refleks olarak kullanılan bir kelime, ve altında bir şey yatmsına ihtimal dahi vermiyorum. 0-10 arasında abartma puanınız 15 bence.

Siz nasil davraniyorsaniz adam da ona gore sekil aliyor iste. Sizin de samimi arkadasiniz olsun,neden yok,bu da sizin eksikliginiz iste. Hic mi okul okumadiniz? Liseden arkadasimi gorunce boynuna sarilirim ben misal :KK66: (lanet virusten once tabii) en guzel gunlerimiz beraber gecmistir,napacagiz merhaba x bey bilmukabele ben de sizi pek ozledim mi diyecegiz :KK66: komik.
Siz kendinizi de esinizi de alistirin yavas yavas. Yersiz kiskancliklarla zaten yeteri kadar zor olan evlilik kurumunu daha da zorlastirmayin ve tavsiyem bir is bulun kendinize. Evde oturmaktan oluyor bunlar
Hayır aksine eşim yüzünden ben böyle oldum . Okul okudum tabiki üniversitede arkadaşlarım la birlikte gülereklam iniyor çok muhabbet ediyorduk ama seviyeli şekilde tabiki canım cicim olmadı ama kanda kankacim derdik. Eşim Nişancılık dönemimde aşırı kıskançtır hesabıma bile ünitenin arkadaşlarımı eklettirmiyordu şimdi de karşı ama sanki o huy ondan çıktı bana geldi ben öncesinde çok umursamazdim eşim rahatsız oluyor diye hep dikkat ettim şimdi eşim hala kıskanç ama aşırısı yok ben aşırı oldu

e yani ben biri sevgilime telefonu kaparken hadi canım görüşürüz diyince sinir krizi geçirecek kadar ciddiye almıyorum hayatı : )

hayır insan gibi öneride de bulunuyorum ama hep laf sokma derdindesiniz.
Ya ben bunun neresinde size laf soktum hala anlamıyorum . Neyse tam siz öneri vermeyin demeki ben size kendimi anlatamiycam

erkek arkadaşımın yanında, normal bir erkek arkadaşımla konuşurken 'tammam bebişim kendine iyi bak çok öpüyorum muuaah' diyebilirim çünkü neden demeyeyim? bana da denebilir keza. benim insanlarla samimiyetim bu şekilde örneğin, bu bana çok normal. 'canım' kelimesi de artık herkesin dilinde, refleks olarak kullanılan bir kelime, ve altında bir şey yatmsına ihtimal dahi vermiyorum. 0-10 arasında abartma puanınız 15 bence.
Siz nasıl öptüm bebeğim normal karsiliyorsaniz ben o kadar karşılaşıyorum buda anlaşılmıyor ben size karşı onay veriyorum

herşeyin fazlası zarar. bence karı-kocada olunsa insan bir sınır koyabilmeli.
sonuçta eşlerin/sevgililerin dışarıda kimlerle konuştuğunu dakika dakika takip edemeyiz.. hadi bu kadını tanıyor, tanımadığı biri söylüyor olsa iş ortamında bunu nasıl engelleyebilir insan..
En azından bilmezsin seni hasta edecek seviyeye getirmemiş olur

bi fikir olur belki bana da demi komik ya hani gülerim birazda

dediğiniz için insan öyle düşünüyor tabi.
Ya konunun başınıza alsaydınız ben burda yeniyim tam ne nerde kime ne yazmışım bilmiyorum ama hatırladığım kadarıyla siz benimle alay eder gibi komik bularak konuştunuz bende ona itinaden yazdım eğer kırıcı olduysam kusura bakmayin

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back