- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
Düşününce olmuyor ben bana yapılmasını sevmiyorum eşim benim arkadaşlarımıa karışmıyor çünkü erkek samimi olduğum hiç bir arkadasim yok çünkü oda kıskanç ve gelemez böyle şeye benim bir arkadaşım beni yolda görsem nasılsın gamze dese normal ama nasılsın canım dese eşimde bunu kabul etmez biliyorum cunkuEsiniz bahsetmistir sizin ne kadar kiskanc oldugunuzdan. Kadin bilmiyor mu saniyorsunuz?
Valla esim de ben de calisan insanlariz. (Ben virus sebebiyle ayrildim daha yeni) hepimizin de karsi cinsten pek cok arkadasi var. Canim cicim muhabbetleri de yapiyoruz cunku is arkadasi ile samimi olmak hosumuza gidiyor. Ben sahsen hic hoslanmam esimin is arkadasimla olan sohbetime karismasini ne munasebet,cok kucultucu bir durum. 36 yasinda kadinim,kendime sahip cikamayacak kadar kucuk degil ki yasim,veli destegine ihtiyacim yok. Esim de ayni sekilde gunde belki on tane kadinla konusuyordur,kimisi is icabi,kimisi samimi arkadas muhabbeti.Onca sene okuduk,calistik, hep kendi cinsimiz degildi yanimizdakiler. Sosyallesmekten hic de zarar gormedik. Ha ben ya da esim aldatacaksak da aldatiriz yani buna bir digerimiz engel olamaz ki,karaktersiziz demek ki aldatmisiz derim gecerim