• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kadının söylediğinde bir şey yok. Üstelik nişanlıymış. Buna rağmen "sıkıntı bende mi" diyorsunuz.
Yahu millet ne yapsın sizin kocanızı? Bu kocalar çok mu zor bulunuyor ki adamların peşinde böyle helak oluyorsunuz?
Hem eşinizi rezil etmişsiniz hem kendinizi.
Bu kadar kıskançsanız tedavi olun. Herkesin sabrının sınırı var.
Evet herkesin sabrının sınırı var benimde var

Bdv nedir? Benim konuların mi evet bir çok sorunu yazıyorum açıkladı rahatlatıyor herkes burda eşime hak verirse ben bunu anlar yanlışımız düzeltmeye calisirim
Bir derdim var bolumu.
Hayir baska uye arkadaslarimizin konularindan bahsediyorum. Kiskanclik,ofke ve bunlarin disa vurumu erkeklerin sabrini tuketiyor. Bugun boyle sessiz kalan kocaniz ileride “eeeh yeter be senle mi ugrasicam” diyebilir. Esinizi gercekten seviyorsaniz boyle sacma davranislarda bulunmayin. Aldatacak erkek her yerde her turlu aldatir ruhunuz duymaz. Onceden engelleyeyim,aman adama goz kulak olayim,her haltina karisayim,tum arkadasliklarina ve iliskilerine müdahale edeyim derken adami kaybedersiniz. İkinize yazik olur bizden soylemesi

Bir derdim var bolumu.
Hayir baska uye arkadaslarimizin konularindan bahsediyorum. Kiskanclik,ofke ve bunlarin disa vurumu erkeklerin sabrini tuketiyor. Bugun boyle sessiz kalan kocaniz ileride “eeeh yeter be senle mi ugrasicam” diyebilir. Esinizi gercekten seviyorsaniz boyle sacma davranislarda bulunmayin. Aldatacak erkek her yerde her turlu aldatir ruhunuz duymaz. Onceden engelleyeyim,aman adama goz kulak olayim,her haltina karisayim,tum arkadasliklarina ve iliskilerine müdahale edeyim derken adami kaybedersiniz. İkinize yazik olur bizden soylemesi
Bu tarz açıklamalarda yardımcı oluyorsunuz teşekkür ederim en azından bir hata var ana ne kadarı bana bağlı anlayabiliyorum

Eşimin şirketten arkadaşı instagramdan ikinizi de öpüyorum muzkada selam yazmış ben de bizde seni yazdım eşim mesajı gösterince. Böyle şeylere takılmayın sizden önce tanıdığı insanlar olabiliyor bazen iş arkadaşları

Bilakis,esinizi hayatinizin merkezine koymussunuz,saniyorsunuz ki siz goz kulak olmazsaniz esinize yuruyecekler,alip kaciracaklar falan. Ben o kadinin yerinde olsaydim bu kadar kibar olmazdim size karsi. Cunku yaptiginiz sey saygisizlik ve terbiyesizlik. Ne kadar ozguvensiz oldugunuzu gosteriyor kusura bakmayin.
Kadınla konuşmadım ki ben bana karşı ne diyebilir. Peki siz nasıl. Sakın kalıyorsunuz her halde hep güllük gülistanlık geçimilyondur

ay şimdi gelir sizin kocanıza yapsalar iyi mi diye..
ben laf anlatmaktan vazgeçtim.
umarım böyle devam edip daha kötü konular açmaz.
Sizim kocanıza yapsalar iyi mi demedim sordum size yapılsa böyle birşey sakın kalacakmisiniz eğer kalıyorsanız neden nasıl bi fikir olur belki bana da demi komik ya hani gülerim birazda

Yaş farkı varmı. Aralarında eşinizle arkadasinin
Evet eşimden 1-2 yaş küçük sanırım daha önce eşim çok iyi kız vs diye bahsedince değil altında birşey aramak birde eşimin değer verdiği biri diye iftara çağırmıştım. Güldük eğlendik eşime canım da der yani bilmiyorum gerçekten aşırı kıskanç biriyim ama kıskançlık da mantıklı olmalı.

Ben kocamın benden vazgeçmesinden kormuyorum. Hayat biri gider biri gelir onu sevmek bununda sever ama diyemez benim huyumu bilen söyleyemez öyle birşey. Söz bana yardımcı olmayın öyle bir zorunluluğunuz yok ayrıca siz dediğinize bir bakın ben diğer arkadaşlar a hak verdim kocamı yada iş arkadaşını gömdüler ama açıklayıcı oldular

Siz esinize zerre saygi duymuyorsunuz.
Esim benim adima kimseye mesaj atamaz.
Ben yanlış bir sey yapmis olsam dahi yapamaz.
Bu karsinizdaki insana yalan soylemek/sahtekarlık, yaninizdaki insani da yok saymak.
Ben boyleyim, beni boyle biliyordu bahane degil.
Hata ediyorsanız kabuk edip duzeltmeye calismak erdemdir
Yapılan hatada israr etmek basiretsizliktir.
Kiskancim, ofkeliyim, cabuk parliyorum, cok alinganim gibi bahaneler yaptiklarinizi hakli cikarmaz
O Zaman cinayet isleyen adamin da bir anda gözü dönüyor, o da napalim oyle biri..
Karisina bakan adami yumruklayan da hakli cunku kiskanc adam, napsin yani kiskaniyorsa karisini?

Kadınla konuşmadım ki ben bana karşı ne diyebilir. Peki siz nasıl. Sakın kalıyorsunuz her halde hep güllük gülistanlık geçimilyondur
Esiniz bahsetmistir sizin ne kadar kiskanc oldugunuzdan. Kadin bilmiyor mu saniyorsunuz?

Valla esim de ben de calisan insanlariz. (Ben virus sebebiyle ayrildim daha yeni) hepimizin de karsi cinsten pek cok arkadasi var. Canim cicim muhabbetleri de yapiyoruz cunku is arkadasi ile samimi olmak hosumuza gidiyor. Ben sahsen hic hoslanmam esimin is arkadasimla olan sohbetime karismasini ne munasebet,cok kucultucu bir durum. 36 yasinda kadinim,kendime sahip cikamayacak kadar kucuk degil ki yasim,veli destegine ihtiyacim yok. Esim de ayni sekilde gunde belki on tane kadinla konusuyordur,kimisi is icabi,kimisi samimi arkadas muhabbeti.Onca sene okuduk,calistik, hep kendi cinsimiz degildi yanimizdakiler. Sosyallesmekten hic de zarar gormedik. Ha ben ya da esim aldatacaksak da aldatiriz yani buna bir digerimiz engel olamaz ki,karaktersiziz demek ki aldatmisiz derim gecerim

Siz esinize zerre saygi duymuyorsunuz.
Esim benim adima kimseye mesaj atamaz.
Ben yanlış bir sey yapmis olsam dahi yapamaz.
Bu karsinizdaki insana yalan soylemek/sahtekarlık, yaninizdaki insani da yok saymak.
Ben boyleyim, beni boyle biliyordu bahane degil.
Hata ediyorsanız kabuk edip duzeltmeye calismak erdemdir
Yapılan hatada israr etmek basiretsizliktir.
Kiskancim, ofkeliyim, cabuk parliyorum, cok alinganim gibi bahaneler yaptiklarinizi hakli cikarmaz
O Zaman cinayet isleyen adamin da bir anda gözü dönüyor, o da napalim oyle biri..
Karisina bakan adami yumruklayan da hakli cunku kiskanc adam, napsin yani kiskaniyorsa karisini?
Konuyu saptırmaniz sizi nereye götürecek ben size beni haklı sayın demiyorum ki ya burda edebiyata girdiniz evet öfkeliyim buna beni tanıyanlar benimle olanlar dikkat etmeli kim olursa olsun... eğer etmeyeceklerini tutamam ya defolup giderler.ayrıca ne yalan söylemesi ne sahtekarlığı ben daha eşime bir tane yalan söylemedim. Eşimin seviyorum ha benim yaptıklarım zoruna gidiyor bana dayanamayarak gider ne diye saygı duyacağım seviyorum diye yaptıklarını yanına bikarbonat ah vah mi vekeyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back