- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi gamze660gamze
Madem yaptığınız Hersey normal ;neden buraya konu açtınız ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu anlattığınız durum şu şartlar altında sorun olmalı: Siz beyaz tenli olmasanız ve arkadaşınız beyaz tenli olsa. Buna rağmen eşiniz üçünüzün olduğu bir ortamda ben beyaz tenli kadınları severim dese haklısınız derdim. Sizin anlattığınız örnek gayet normal. Eşiniz beyaz tenli kadın beğeniyormuş ki sizinle evlenmiş yani. Çok belirgin bir özellik değil ki beyaz tenli olmak.Belki eşimin hatasıdır arkadaşım öyle görecektir. Bakın benim eşim patavatsız ben kapalı bir bayanım eşim benim iş arkadasalarım la yemek yerken bayan (esra) ile sohbet ederken ben beyaz tehlikeden hoşlanıyorum dedi eşyaya ve Esra da beyaz tenli ama ben de beyaz tnliyim eşim şimdi bunu konu açıldı lafın arasından dedi ama Esra bi an öyle bi baktı şaşırdı eşimin tepkisi yanlış diyor ama ağzından çıktı bir kere bunu ben en yakın arkadaşıma anlatamadım çünkü bana göre beni orda küçük düşürdü ve herşeyi aciklayamiyorsun
Alt tarafı bir "canım" kelimesi yüzünden sanki kız kocanıza asılmış gibi tepki vermenize gerek yoktu. Burda herkesin anlatmaya çalıştığı nokta bu. İnsanın 1 saniyelik boşluğuna gelmiş olabilir, ağız alışkanlığı olmuş olabilir.Rezil olacak ne yaptım eşimin adına yazdım eşim zaten bunu ona söyleyecekti gamze böyle şeylerde rahatsız diye bunda rezillik bir durum görümuyorum
Belki eşimin hatasıdır arkadaşım öyle görecektir. Bakın benim eşim patavatsız ben kapalı bir bayanım eşim benim iş arkadasalarım la yemek yerken bayan (esra) ile sohbet ederken ben beyaz tehlikeden hoşlanıyorum dedi eşyaya ve Esra da beyaz tenli ama ben de beyaz tnliyim eşim şimdi bunu konu açıldı lafın arasından dedi ama Esra bi an öyle bi baktı şaşırdı eşimin tepkisi yanlış diyor ama ağzından çıktı bir kere bunu ben en yakın arkadaşıma anlatamadım çünkü bana göre beni orda küçük düşürdü ve herşeyi aciklayamiyorsun
Yaptığım normal demedim.ben aşırı tepki göstermedi zaten ama bunu büyütsem mi.yoksa kapatsanız doğru dedim sorduğum soru bu bi yazı var ama bunun ana fikrini çıkarmak zor . NeyseMadem yaptığınız Hersey normal ;neden buraya konu açtınız ?
Bakin yaklaşık iki ay önce bayan ben ve eşim sahadaydik şakalaşırken elini eşime sürdü ay mikrop şeklinde ve ben eşimin yanında oturuyorum ve daha önce kıza kıskanç sınırlı vs anlattım bana biri böyle dese yanımdaki kişiye dikkat ederim.Nişancılık döneminde iş yerimde bir abi vardı daha önce beni. Yerime gelen bayan kızla ilişki yasamis abinin eşi o kadar üzgün ve kötü günler geçirmiş ben kırılmış yanlış anlamasın diye hep dikkat ettim abiye karşı asla kelimelerimi yanlış kullanamdim seçerek konuştum o bayan benim sorunumu biliyor böyle yaomamaliydi ama yaptı
evet eşiniz de biraz dikkat edebilirmiş hani. bilemedim. allah kolaylık versin
Ben zaten bunun boşluğa gelmiş olmasını diledim ve öyle saydım ama huzursuz oldum kapatmak istemiyorum konuyu çünkü bu bayan yarın yine birşey der şimdi sustum ki sorma susamamAlt tarafı bir "canım" kelimesi yüzünden sanki kız kocanıza asılmış gibi tepki vermenize gerek yoktu. Burda herkesin anlatmaya çalıştığı nokta bu. İnsanın 1 saniyelik boşluğuna gelmiş olabilir, ağız alışkanlığı olmuş olabilir.
evetEşime açıyorum şimdi niye öyle diyorsunuz ben bu kadar çekilmez insanmı oldum
Karşısındaki başka biri ve evli . Sizin kocanıza bir bayan gelse elini üstüne silse şaka yapsa eşime yapmadı ama koluna girse ki başka elemanlarinkina yapiyormus hoşunuza gider miohhooooo
bende el şakası diyince bambaşka bişey sanmıştım, yahu insan bazen birinin yanından geçerken bile bir saniye der dokunur vs.
bir kötü örnek yüzünden insan bu kadar herşeyi kendine kötü yormaz.
sağlıksız bir düşünce yapısı.
ayrıca kimse sana göre hareket etmek zorunda değil. ne demek o kadın dikkat etseydi, hiiiç öyle bir mecburiyeti yok.
belki biraz mesafe koyabilir. konu sahibi aşırı kıskanç biri sonuçta.Eşi neye dikkat edecek adam nasıl engellicek canım demesini
Eşi neye dikkat edecek adam nasıl engellicek canım demesini
Siz beni bir çuvala koyup atın denize ya
Mesela basit bir uyarı burcu gamze böyle el şakası canım çizimler sevmiyor ve rahatsız oluyor seni anlıyorum samimiyetine karşı saygım sonsuz ama dikkat edelim diyebilir mesela basit bir örnekEşi neye dikkat edecek adam nasıl engellicek canım demesini
Benim hata payım %85 mi offf cidden bu normal mi yanibelki biraz mesafe koyabilir. konu sahibi aşırı kıskanç biri sonuçta.
ama tekrar ediyorum. bu diyalogda hiç bir sorun yok. hiç bir büyütülecek bi şey yok. eşinin hata payı %10, karşıdaki bayanın %5
Karşısındaki başka biri ve evli . Sizin kocanıza bir bayan gelse elini üstüne silse şaka yapsa eşime yapmadı ama koluna girse ki başka elemanlarinkina yapiyormus hoşunuza gider mi
Hayır bildir ve dikkat etmeli dedim herkes yoldan geçen de dikkat etsin demiyorum. Ayrıca sıkıldıysa benden boşar çokta takmam ama şuan yanımdaysa dikkat edecek ben bunlara gelemem oda gelemezsem dediğiniz gibi mahkeme ordaTamam karşı taraf sizi bilerek seçti de
İsteyerek de boşayabilir çok zor değil günümüz şartlarında
Kadınların yuvanızı yıkması için bir şey yapmasına gerek yok siz saçma hezeyanlarınızla yıkacaksınız gibi....
bir de yuva yıkma yolunda canım kelimesi fazla masum ve normal
Kimse uzun vadede buna tahammül etmez
Ben etmem abi mahkeme orada sonuçta
bir de yok kıskanç ve sinirli olduğumu biliyor yazmıssınız hıhı evet çevre size uyar aman siz sakın düzeltmeye kalkmayın herkes size uyar
ee sonuçta biliyorlar
Mesela basit bir uyarı burcu gamze böyle el şakası canım çizimler sevmiyor ve rahatsız oluyor seni anlıyorum samimiyetine karşı saygım sonsuz ama dikkat edelim diyebilir mesela basit bir örnek
Mesela basit bir uyarı burcu gamze böyle el şakası canım çizimler sevmiyor ve rahatsız oluyor seni anlıyorum samimiyetine karşı saygım sonsuz ama dikkat edelim diyebilir mesela basit bir örnek