• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bakin konu sahibi bu hafta burda 2 konu açıldı ikisi de şununla ilgiliydi "eşimin canini burnundan getirdim onun gözünde tum kredimi bitirdim beni terk etti simdi de kapisisna paspas oldum ama dönmüyor"
Yapmayın insanlık dışı kaprisler nazlar yapip cigerini sokup kendinizden soğutup sonra da ayağına paspas olmayın

Böyle bir şeyi bir insana söylemenin ne kadar alçaltıcı olduğunun farkına vardığınız an düzelmeye başlayacaksınız. Şimdi ne desek boş. Tüm kadınlar sizin kocanızın peşinde değil. Biri bana senin gibi mesaj atsa küfürü basar engellerim senin kocana mı kaldım diye.
Herhangi oda onu yapsın. Desin yani sıkıntı yok . Ben burda herkes benim kocamın peşinde mi dedim ?

Valla benim de saçmasapan konuştuğum çok oldu alakasız insanlara. Konu sahibi canım deyince böyle tepki verince masum örnekler vereyim dedim. İyi ki boşamamış beni demek ki eşim 😳
Dur şimdi ortalık karışık zaten konu sahibesi canim dediğinde yaptıkları ortada Allah muhafaza öptüm dese falan hani bi an katliam çıkar demek :KK53:

Hayır bildir ve dikkat etmeli dedim herkes yoldan geçen de dikkat etsin demiyorum. Ayrıca sıkıldıysa benden boşar çokta takmam ama şuan yanımdaysa dikkat edecek ben bunlara gelemem oda gelemezsem dediğiniz gibi mahkeme orda
Niye siz kendiniz iletişim kuramıyor musunuz
Ne alaka yanlış olan davranış değiştirilir aksi halde yalnız kalırsınız
Aa pardon umrunuzda değil dimi ondan yuvam yıkılır endişesi taşıyorsunuz

guvenınız zedelenmiş guvenmediğiniz adamı yanınızda taşıyorsunuz evet cidden umrunuzda değilmiş fark ettim

Bence 99 valla. Kiskanclikla kocayi elinden kaciran binlerce kadindan biri olma yolundasiniz
Hani koca kacsin mesele degil de,siz cok onemsiyorsunuz adami onun icin soyledim.
Bu onemsedigimi mi gösteriyor. Hayır eşimi önemsediğim için deil bu ben bana saygısızlık yapıldığını beni onun karşısında küçük düşürdüğünü düşünüyorum bu önemsemek değil

Rezil olduğumu düşünmüyorum. Eğer bir insan bu tarz şeyden rahatsız ise biraz dikkat etmeli ayrıca olayı büyümedim zaten ama bence sizde dikkat edin benim gibi aşırı kıskanç çok insan var
Asiri kiskanclik bir davranis sekli ve duzeltilebilir. Kk olarak senin rezil lldugunu dusunuyoruz ortak kararimiz. Ben oyle bir insanla olmak istemem sahsen beni boyle kucuk dusurecek biriyle. Bilerek evlendi diyorsunuzda yasayinca adam boguldugunu baskilandigini gorecek. Bence o huyunuzu torpulemeye calisin.

Böyle bir şeyi bir insana söylemenin ne kadar alçaltıcı olduğunun farkına vardığınız an düzelmeye başlayacaksınız. Şimdi ne desek boş. Tüm kadınlar sizin kocanızın peşinde değil. Biri bana senin gibi mesaj atsa küfürü basar engellerim senin kocana mı kaldım diye.

ya ben cidden anlamıyorum, o zaman tatile gidince kocasının önünden eskaza iki kere aynı bikinili kız geçse, bunda da anlam arayacak.

Siz beni bir çuvala koyup atın denize ya

Mesela basit bir uyarı burcu gamze böyle el şakası canım çizimler sevmiyor ve rahatsız oluyor seni anlıyorum samimiyetine karşı saygım sonsuz ama dikkat edelim diyebilir mesela basit bir örnek
Bunun eşiniz ne kadar saçma bir duruma düşürdüğünü anlamıyor musunuz gerçekten?

Eşinizi çocuk mu, velim izin vermiyor bundan sonra böyle yapma desin?

İş arkadaşlarıyla yakınlığini belirleyecek olan eşinizdir. Bu olayda birşey yok ama olsa bile eşinizle sorununuzu çözersiniz, kadına bana canım deme dedirtmekle ancak küçük düşüyorsunuz

Böyle davranmaya devam edin, çok pişman olursunuz birkaç seneye.

Dur şimdi ortalık karışık zaten konu sahibesi canim dediğinde yaptıkları ortada Allah muhafaza öptüm dese falan hani bi an katliam çıkar demek :KK53:
Bakin samimi olduğunuz insana canımda dersiniz öptüm benimde iş arkadaşım oldu ben böyle büyüdüm bu bana göre yanlış. Kız arkadaşım var çok samimi. Olduğum ona eşim canım dese sesimi çıkarmam ama eşimin iş arkadaşı daha iki aylık üç aylık bir samimiyet bu bana saygısızlık diyorum

Bu iş kıskançlığa mi giriyor ben kızıyorum daha çok tavrı mi bilerek yapıyorlar gibi geliyor
ağız alışkanlığıdır. bilerek yaptıklarını sanmam. hatta eşiniz dikkat ediyor gibi bile geldi bana. yoksa size duyurmaz mevuzuyu. kızı arar geçerdi. sırf neden aradın demeyesiniz diye sizi de haberdar etmiş olaydan. art niyetli değiller bence ne kız ne de eşiniz

Tamam karşı taraf sizi bilerek seçti de
İsteyerek de boşayabilir çok zor değil günümüz şartlarında
Kadınların yuvanızı yıkması için bir şey yapmasına gerek yok siz saçma hezeyanlarınızla yıkacaksınız gibi....

bir de yuva yıkma yolunda canım kelimesi fazla masum ve normal
Kimse uzun vadede buna tahammül etmez
Ben etmem abi mahkeme orada sonuçta

bir de yok kıskanç ve sinirli olduğumu biliyor yazmıssınız hıhı evet çevre size uyar aman siz sakın düzeltmeye kalkmayın herkes size uyar

ee sonuçta biliyorlar

herkes kulu ve kölesi, herkes onun hassasiyetlerini önemsemek zorunda.
kadın kendi kocasını önemsemiyor daha, ona saygısı yok.
karı koca da olsa onun telefonundan ve ağzından mesaj atmak nedir ya ?

Esegin aklinda karpuz yoksa da zorla karpuz kabugunu sokmussunuz. Totosunu kaldirmaya, bulunmaz hint kumasi gibi gostermeye ne gerek var ki? Bu sekilde onleyemezsiniz niyeti bozuk adami. Yapacagi olan yapar. Ha birsey yapar aldatirsa zaten evrene salarsiniz olur biter.

Yok ben burda bayanın beni tanıdığı halde söylediği kelimeye takıldım yoldan geçen bikinili kim nedir niye ona takilayim

controlfreak misiniz ?
insanlarn davranışlarını yönetemezsiniz.

bir de hani siz nişanlıyken aynı yerdeydiniz, o kadın da orda çalışıyodu. şimdi 2-3 aylık iş arkadaşı oldu. ne kadarlık evlisiniz ?

Bakin samimi olduğunuz insana canımda dersiniz öptüm benimde iş arkadaşım oldu ben böyle büyüdüm bu bana göre yanlış. Kız arkadaşım var çok samimi. Olduğum ona eşim canım dese sesimi çıkarmam ama eşimin iş arkadaşı daha iki aylık üç aylık bir samimiyet bu bana saygısızlık diyorum
Kusura bakmayın hiç inandırıcı değilsiniz. Sizde arkadaşınızı eşinize asılmakla suçlayacak kapasite var.

ağız alışkanlığıdır. bilerek yaptıklarını sanmam. hatta eşiniz dikkat ediyor gibi bile geldi bana. yoksa size duyurmaz mevuzuyu. kızı arar geçerdi. sırf neden aradın demeyesiniz diye sizi de haberdar etmiş olaydan. art niyetli değiller bence ne kız ne de eşiniz
Aralarında bişey olduğunu kesinlikle düşünmüyorum ama kız aşırı samimi böyle can ciğer gibi ve ben rahatsız oluyorum eşime de söyledim dikkat ederim dedi oda şaşırdı canım diyince daha önce dedi mi işte falan dedim herkese karşı öyle bana deme diye daha önce boşluğuna gelmiştir dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back