- 10 Ocak 2009
- 4.210
- 7.582
- 358
- Konu Sahibi gamze660gamze
arkadaşlarınızla eşiniz konuşabiliyor mu?Sorun şu ki anlatamıyorum kimseye en yakın arkadaşıma bile bu tarz şeyleri yumuşatmak anlatıyorum ya eşimi kötü bi karakter olarka görürse diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlarınızla eşiniz konuşabiliyor mu?Sorun şu ki anlatamıyorum kimseye en yakın arkadaşıma bile bu tarz şeyleri yumuşatmak anlatıyorum ya eşimi kötü bi karakter olarka görürse diye
Bu derece kıskançlık yapıp olay çıakrıyorsanız evet çekilmezsiniz kusura bakmayın. Benim de evli erkek arkadaşlarım var ve bazen telefonu kapatırken tamam canım da diyorum, hadi öpüyorum da diyorum. Yuva mı yıkmış oluyorum şimdi yada yuva yıkmaya mı çalışıyorum? Hiç kötü bir şey de gelmiyor aklıma, sizde sorun var. Hele kıza öyle mesaj atarak o kadar rezil etmisşiniz ki kendinizi....Eşime açıyorum şimdi niye öyle diyorsunuz ben bu kadar çekilmez insanmı oldum
Sorun şu ki anlatamıyorum kimseye en yakın arkadaşıma bile bu tarz şeyleri yumuşatmak anlatıyorum ya eşimi kötü bi karakter olarka görürse diye
Yakın arkadaş beni bilir bana göre davranirvalla böyle arkadaşım olsa bağımı koparırım mazallah eşine meraba desem ortalığı ayağa kaldırır.
Eşinizin bBakin yaklaşık iki ay önce bayan ben ve eşim sahadaydik şakalaşırken elini eşime sürdü ay mikrop şeklinde ve ben eşimin yanında oturuyorum ve daha önce kıza kıskanç sınırlı vs anlattım bana biri böyle dese yanımdaki kişiye dikkat ederim.Nişancılık döneminde iş yerimde bir abi vardı daha önce beni. Yerime gelen bayan kızla ilişki yasamis abinin eşi o kadar üzgün ve kötü günler geçirmiş ben kırılmış yanlış anlamasın diye hep dikkat ettim abiye karşı asla kelimelerimi yanlış kullanamdim seçerek konuştum o bayan benim sorunumu biliyor böyle yaomamaliydi ama yaptı
Bu kişininde pek arkadaşı olduğunu sanmıyorum. Hastalık derecesinde kıskanç ve şüpheci Allah yakınlarına sabır versin.valla böyle arkadaşım olsa bağımı koparırım mazallah eşine meraba desem ortalığı ayağa kaldırır.
Allah akil fikir versin..Amin inşallah.ama.benimde huyum bu bende bilerek isteyerek seçti evlendi
niye canım'biye canım' nedir arkadaşlar ya
Rezil olduğumu düşünmüyorum. Eğer bir insan bu tarz şeyden rahatsız ise biraz dikkat etmeli ayrıca olayı büyümedim zaten ama bence sizde dikkat edin benim gibi aşırı kıskanç çok insan varBu derece kıskançlık yapıp olay çıakrıyorsanız evet çekilmezsiniz kusura bakmayın. Benim de evli erkek arkadaşlarım var ve bazen telefonu kapatırken tamam canım da diyorum, hadi öpüyorum da diyorum. Yuva mı yıkmış oluyorum şimdi yada yuva yıkmaya mı çalışıyorum? Hiç kötü bir şey de gelmiyor aklıma, sizde sorun var. Hele kıza öyle mesaj atarak o kadar rezil etmisşiniz ki kendinizi....
niye canım
sanırım
Rezil olacak ne yaptım eşimin adına yazdım eşim zaten bunu ona söyleyecekti gamze böyle şeylerde rahatsız diye bunda rezillik bir durum görümuyorumKusurabakmayın ama kendinizi ve eşinizi gerçekten rezil ettiniz. Böyle konular hassas noktanız olabilir ama kendinizi biraz törpülemeniz lazım. Karşıdaki kişiyi de şüphe altında bırakıyorsunuz ve bu hiç hoş değil.
Tekrar ediyorum küçük düştüğümü yada rezil olduğumu düşünmüyorum çünkü karşımdaki insan yabancı deil en azından benim nasıl karakterde sınırlı biri olduğumu biliyor dikkat etseymisSadece esinizi degil kendinizi de kucuk dusurmussunuz tebrikler. Cogu insana bende canim derim karsidaki insan size selam soylemis. Karsinizdaki bu saatte sonra sizi kaale almaz, esinizi de. Rahatlarsiniz kucuk dustugunuzle kalirsiniz
tüm dünya size ayak uyduramaz.Rezil olduğumu düşünmüyorum. Eğer bir insan bu tarz şeyden rahatsız ise biraz dikkat etmeli ayrıca olayı büyümedim zaten ama bence sizde dikkat edin benim gibi aşırı kıskanç çok insan var
evet eşiniz de biraz dikkat edebilirmiş hani. bilemedim. allah kolaylık versinYa olayı büyümedim ama üzüldüm ben açıkçası halimi biliyorlar diye üzgünüm dikkat etmesi gerekirdi
Belki eşimin hatasıdır arkadaşım öyle görecektir. Bakın benim eşim patavatsız ben kapalı bir bayanım eşim benim iş arkadasalarım la yemek yerken bayan (esra) ile sohbet ederken ben beyaz tehlikeden hoşlanıyorum dedi eşyaya ve Esra da beyaz tenli ama ben de beyaz tnliyim eşim şimdi bunu konu açıldı lafın arasından dedi ama Esra bi an öyle bi baktı şaşırdı eşimin tepkisi yanlış diyor ama ağzından çıktı bir kere bunu ben en yakın arkadaşıma anlatamadım çünkü bana göre beni orda küçük düşürdü ve herşeyi aciklayamiyorsunEşini niye kötü olarak görsün adamın yaptığı hiçbir yanlış yok şuana kadar anlattıklarınıza göre. Anormal olan sizsiniz
Ohoo şimdide fesat oldum moralim bozuldu gittikçe kendime bunları ders edinmem lazimtüm dünya size ayak uyduramaz.
onun yerine her dakika fesatlık düşünmeden eşinize biraz nefes aldırabilirsiniz.
Evet etse hocam sorun kalmayacak teşekkür ederimevet eşiniz de biraz dikkat edebilirmiş hani. bilemedim. allah kolaylık versin