Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce bir sorun yaşadık zaten ama dediğim gibi emin olamadım . Öyle kaldı o yüzden herşeyi büyütüyorum.

Yani yan yana masa da oturuyor diye kimse tepki vermez aha canım dedi diye kızıyorum ama aynı arabada gidip geliyor aynı ofiste oturuyor ona bişey dedim mi.vardır bi belli sebebleri . Ha sizin suçunuz var siz sebebi oldunuz demiyorum boşanmaları gerekmiş boşanmış ama sizin verdiğiniz örnekte sanki beni kıskandı ayrıldı oha der gibisiinzi

Ne alaka yahu ? Nasil okuyorsunuz siz yazdiklarimi , kac sene sonra bosanmislarbbenle ne alakasi var konunun ? Adamin gittigi ofiste de devam etmis bu sacma sapan kiskancliklarina
Bizim ofiste tek kadin bendim ve yoneticimizdi , yoneticiden kiskanamayacagina gore benden kiskandi , gittiği ofiste daha fazla kadin vardi artik orda neden iskillendi bilemem
Benimle alakasi yok bosanmalarinin , kadinin asiri ve sacma kiskancligiyla alakasi var ki kadin gercekten cok cok güzel bir kadindi ve adam da cok asikti karisina , yaptiklariyla soğuttu adami kendisinden

Ben sizinle alakalı demedim.boşanmaları gerekmiş boşanmış lar dedim nasıl okuyorsunuz diyordunuz siz nasıl okuyorsunuz??

ama işte o derece kıskanç kadınlar için başkasının üzerine suç mu attım düşüncesi yok ki. ona göre her kadın bir tehlike ve uzaklaştırılması gerekli acilen.
o karşı taraftaki kadın incinmiş, saçma bir durumda kalmış önemi yok.
çünkü onlara göre diğer tüm kadınlar erkeklere askıntı, bir tek kendileri ahlak abideleri.
çok iyi yapmışsınız şikayet etmekle. çünkü siz sineye çekseniz, o kadın iş yerine gelir olay çıkarırdı mutlaka. daha da içinden çıkılmaz olurdu.

Eşinizin de sizin de normal olmadığını ve "basit/insani" dialoglara bile tepki verecek kadar evliliğin hayatı birbirine zehir etmek olduğunu sanmanızı bi kenara koyarak sadece şu yukarıdaki konuşmanın alt metnini yapayım size naçizhane;
Eşiniz bu arkadaşıyla sizin olmadığınız bir vakit şöyle bir konuşma yapmış; "gamze pek normal değildir, canım cicim laflarını kıskanır hayatı bana dar eder o yüzden sen onun yanında ve akşam konuşacak olursak telefonlarda konuşmalarına dikkat et ki başım belaya girmesin canım olur mu?" zira aksi taktirde hiçbir normal kadın, bir normal erkek arkadaşıyla yaptığı sıradan ve normal bir konuşmanın karşılığında böyle bir uyarı ve sitem duymayı gururuna yediremez bu birr.. İkincisi de bi de arayıp açıklayayım mı falan hiç demez

PS : Bir de dikkatimi çeken konunun başından beri "bayan da bayan" diyip duruyorsunuz. Bir "kadın"dan bahsederken "bayan" denmez "kadın" denir. Bayan bir hitap biçimidir, kadın cinsiyet belirtir. Üni. mezunu bir insana yakıştıramıyorum böyle hataları o yüzden uyarmak istedim.

Hayır calismiyorum eşime daha önce çok dedim.uygun bir dille buna zorluyor
O zaman ya bu deveyi güdeceksiniz ya bu diyardan gideceksiniz.Ya ben ciddi bir şekilde bak ben kıskancım bir daha böyle şeyler görürsem boşarım seni diyeceksiniz(blöf yapmayın gerçekten yapacaksanız söyleyin bunu) ya da bu şekilde yaşamaya devam edeceksiniz ta ki eşiniz kıskançlıktan bunalıp o sizi bırakana kadar.Seçim sizin

Biliyorum , zaten hem isin buyuyecegini tahmin ettim hem de kendime hakaret olarak algiladim bunu , olay sadece ben kiskancim kocami ucan disi sinekten kiskanirim olayi degil , bir dusun bakalim o disi sinek senin kocani ne yapsin , ve karsidaki kadini nasil kucuk dusuren bir harekettir bu resmen iftira atiyorsun ne hakla ? Hangimizin başka kadina boyle bir iftira atmaya hakki var , ben bu tarz konularda gercekten cok sinirleniyorum ve isin komik tarafi da tecrubeme gore boyle kadinlarin kocasi hep cok sadik ve cok asik adamlar oluyor maalesef

açık söyluyorum ben erkek olsam eşim böyle yapsa inadına kadınlarla samimi olurum sırf inadına.
telefondan onun adıyla mesaj yazmak, bu kadar itici harekete nadiren rastlanır.

Buranın en güzel yanı arada yazım hatalarımızı düzeltiyorzeşim aksine konuşmaz kıza bişey demez ya biliyorsun gamze işte der belki oda en fazla buna eminim ha kız da yazdı gözümle gördüm bunda ne anlatmak istediginz arkadaşı istersen gamzeyi arıtım dedi . Ben bunda normal anlıkoşullarda söyledi tartışmayın açıklayınm gamzeye diye düşündüm

aynen benim de yediremediğim birşey bu kendime.
beni tanımayan biri, sırf aynı iş yerinde çalışıyorum diye beni potansiyel metres gözüyle göremez.
hele bi de eskaza güzel, ilgi çekici bir kadınsanız oohh seyreleyin cümbüşü..
iş yerinde çok sevdiğim bir arkadaşım var, mesai saatleri dışında mesajlaşmak gerekirse hiç çekinmeden yazarım, o da bana yazar. o evli, benim sevgilim var. telefonu bazen "hadi görüşürüz ....cim" diye kapatıyoruz, henüz kimse şüphelenmedi.

başka bir iş arkadaşımıza X bey şeklinde son derecede resmi bir iş mesajı atmıştım. karısı evde olay çıkarmış misal.
neden iş arkadaşı mesai saati dışında yazıyomuş, neden mail atmamış..
iyi de 7/24 üretim yapan firmayız ve ilaç üretiyoruz. işimizde çoğu zaman dakikalar önemli. mail mi hızlı mesaj mı ?
ve o kadın öğretmendi bir de, hani eğitimsiz biri de değil.

Kızın nişanlı olduğuna emin deilim . Sadece bir duyum ve hiç belli deil.bana bu sebepten ilgi duymayacaksa duymasın ne yapabilirim ki

Bisanmaktan korkmuyorum çünkü ailem arkamda bana hak verecektir ki haklıysam. Bu tarz konuşmaları yapıyoruz ama tekrarlıyor bu sefer başka arkadaşla mesela .ama bilmiyorum dediğiniz gibi olacak ya bu şekilde eğitecek yada bin önce bitecek

Söz genelleme

İşte oo sorun değilde bişey olur kendimi toplayamm kafasındayım eşimi seviyorum ama dikkat siz bu konularda bende buna karşı korkum oluyor ya bişey olursa diye
Esin koskica adam. Nasil davranacagini bilir. Karakterinde aldatma varsa da bunu ne kadar kontrol altinda tutmaya calissan da onleyemezsun. Yapacak adam iki taşın arasinda yine yapar. Ise gidiyorum der sen nereye gittigini bilemezsin. Hayatini korkularinla cehenneme cevirmemin anlami yok. Merak etme basa gelince toparliyor insan kendini. Aldatilmis bosanmis biri olarak yaziyorum. Tavsiyem hayatini esinin uzerine kurma. Ve korkma. Neden korkarsan başına o geliyor.

kıskanan insan kendisine guvenmiyordur, benden guzelini zekisini gencini bulacak beni bırakacak,ben yanlız ölucem diye diye kendini paralıyodur. anlamadığım şey bu hareketleri kendilerine nasıl yakıştırdıkları. benim eşim birisine dese çgo senin canım demene olay çıkardı,seni kıskandı dese bile yerin dibine girerim.
bir de o kızın kendisini bir halt sanması da cabası, beni eşinden kıskandı demek ki şöyle böyle guzelim diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…