- 4 Mart 2020
- 462
- -16
- 13
- 33
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Aldatılmaktan korkuyorum başıma gelmesin diye çabalıyorum ve dediğiniz gibi bu çabahar aksine beni oraya itiyorEsin koskica adam. Nasil davranacagini bilir. Karakterinde aldatma varsa da bunu ne kadar kontrol altinda tutmaya calissan da onleyemezsun. Yapacak adam iki taşın arasinda yine yapar. Ise gidiyorum der sen nereye gittigini bilemezsin. Hayatini korkularinla cehenneme cevirmemin anlami yok. Merak etme basa gelince toparliyor insan kendini. Aldatilmis bosanmis biri olarak yaziyorum. Tavsiyem hayatini esinin uzerine kurma. Ve korkma. Neden korkarsan başına o geliyor.
işte ben de tam bunu kastediyorum "ya biliyorsun gamze işte" bu ne demek sizce? Normal olmayan bir durumun açıklaması, ve idare edilmesinin rica edilmesi.. Çünkü bir arkadaşına "canım" dedi diye kendisinden uyarı alıyorsa bir kadın bunu hakaret olarak algılar normal koşullarda siz burayı kaçırıyorsunuz. Hem resmen "eşine sarkıntılık ettiğini" düşünen birini arayıp bir de niye açıklama yapsın ki bir kadın? Tam da "idare etmek" içinBuranın en güzel yanı arada yazım hatalarımızı düzeltiyorzeşim aksine konuşmaz kıza bişey demez ya biliyorsun gamze işte der belki oda en fazla buna eminim ha kız da yazdı gözümle gördüm bunda ne anlatmak istediginz arkadaşı istersen gamzeyi arıtım dedi . Ben bunda normal anlıkoşullarda söyledi tartışmayın açıklayınm gamzeye diye düşündüm
Evlenmeden öncede böylemiydi yani kız arkadaşları olduğunu biliyormuydunuzBisanmaktan korkmuyorum çünkü ailem arkamda bana hak verecektir ki haklıysam. Bu tarz konuşmaları yapıyoruz ama tekrarlıyor bu sefer başka arkadaşla mesela .ama bilmiyorum dediğiniz gibi olacak ya bu şekilde eğitecek yada bin önce bitecek
Aynen bizim ısyerinde bir abi vardı, adamdan ters bir bakış görmemiştim hiç. Zamanla karısından şikayet etmeye başladı, karısı aşırı kiskancti, adamın o gün konuştuğu kadınları arardı falan. Zamanla adamın bana bakışları değişti en sonunda hoşlandığını söyledi. Madem kıskanıp hayati zindan ediyir bari deysin kafasına girmişti.açık söyluyorum ben erkek olsam eşim böyle yapsa inadına kadınlarla samimi olurum sırf inadına.
telefondan onun adıyla mesaj yazmak, bu kadar itici harekete nadiren rastlanır.
Aynen bizim ısyerinde bir abi vardı, adamdan ters bir bakış görmemiştim hiç. Zamanla karısından şikayet etmeye başladı, karısı aşırı kiskancti, adamın o gün konuştuğu kadınları arardı falan. Zamanla adamın bana bakışları değişti en sonunda hoşlandığını söyledi. Madem kıskanıp hayati zindan ediyir bari deysin kafasına girmişti.
Haklısınızişte ben de tam bunu kastediyorum "ya biliyorsun gamze işte" bu ne demek sizce? Normal olmayan bir durumun açıklaması, ve idare edilmesinin rica edilmesi.. Çünkü bir arkadaşına "canım" dedi diye kendisinden uyarı alıyorsa bir kadın bunu hakaret olarak algılar normal koşullarda siz burayı kaçırıyorsunuz. Hem resmen "eşine sarkıntılık ettiğini" düşünen birini arayıp bir de niye açıklama yapsın ki bir kadın? Tam da "idare etmek" içinYani merak etmeyin normal zamanda onların arkadaşlıkları kendi istedikleri şekilde ilerliyor. Sadece siz "idare ediliyorsunuz" o kadar.. Özetle demem o ki; kimse kimseyi kontrol ettiğini sanmasın (kocası bile olsa) baskıyla,uyarıyla vs. herkesin birbirinden bağımsız yaşadığı bir hayat var dışarıda.. Kötü bişey yapmak isteyen zaten yapar siz kontrol edemezsiniz. Ve kötü bişey yapmak canım/cicimle olmuyor, insanın niyeti bozuk olsun yeter.
kıskanan insan kendisine guvenmiyordur, benden guzelini zekisini gencini bulacak beni bırakacak,ben yanlız ölucem diye diye kendini paralıyodur. anlamadığım şey bu hareketleri kendilerine nasıl yakıştırdıkları. benim eşim birisine dese çgo senin canım demene olay çıkardı,seni kıskandı dese bile yerin dibine girerim.
bir de o kızın kendisini bir halt sanması da cabası, beni eşinden kıskandı demek ki şöyle böyle guzelim diye.
Benim bahsettigim is arkadasimin karisi da ogrermendiaynen benim de yediremediğim birşey bu kendime.
beni tanımayan biri, sırf aynı iş yerinde çalışıyorum diye beni potansiyel metres gözüyle göremez.
hele bi de eskaza güzel, ilgi çekici bir kadınsanız oohh seyreleyin cümbüşü..
iş yerinde çok sevdiğim bir arkadaşım var, mesai saatleri dışında mesajlaşmak gerekirse hiç çekinmeden yazarım, o da bana yazar. o evli, benim sevgilim var. telefonu bazen "hadi görüşürüz ....cim" diye kapatıyoruz, henüz kimse şüphelenmedi.
başka bir iş arkadaşımıza X bey şeklinde son derecede resmi bir iş mesajı atmıştım. karısı evde olay çıkarmış misal.
neden iş arkadaşı mesai saati dışında yazıyomuş, neden mail atmamış..
iyi de 7/24 üretim yapan firmayız ve ilaç üretiyoruz. işimizde çoğu zaman dakikalar önemli. mail mi hızlı mesaj mı ?
ve o kadın öğretmendi bir de, hani eğitimsiz biri de değil.
Evet evlenmedenAynen bizim ısyerinde bir abi vardı, adamdan ters bir bakış görmemiştim hiç. Zamanla karısından şikayet etmeye başladı, karısı aşırı kiskancti, adamın o gün konuştuğu kadınları arardı falan. Zamanla adamın bana bakışları değişti en sonunda hoşlandığını söyledi. Madem kıskanıp hayati zindan ediyir bari deysin kafasına girmişti.
Evet evlenmeden önce ilk başlarda çok iyi geldi aşırı kıskanç kimseyle paylaşmayan kız arkadaşlarımı bile herkese izin vermeyen biri.sonralari bir olay oldu onuda anlatayım. Nisanlanmamiza 1 ay var herşey hazır eşim çalıştığı restoranda bir bayanın ondan numara istediğini söyledi bende ne yaptın dedim vermedim dedi kik çıktı gün kız restorana çalışmak için girdi dedi neden dedim tanıdığın varmış öğrenci para lazımmış part çalışacıkmış dedi sonra sen fazla samimi olma dedim tam dedi ben buna inandım çünkü ciddi ciddi hiç kötü bişey geçmedi aklımdan güveniyorum derken bir gün birini gönderdim restorana o izlemişkızı buna sen benim belammısın demiş eşimde evet tatlı bela demiş ben orda koptum inanırken böyle seviyesiz olmasına dayanamadım kızı görmek için restorana gittim öğün kız bana tip tip baktı daha fazla kafam karıştı sonra kızın internet hesabını bulup yazdım ne var aranızda neden bakıyorsun dedim bana kız direk canım bak sevgilin bana şunu dedi bunu dedi benden haşlanmış ben istemedim onu ben zor erkeği severim faln beni.dünyam yıkıldı eşimi aradım aramızda 1 saat var bindi geldi saatlerce ağladım kızı aradım eşimle yuzlestirdim telefonda eşim kıza bağırdı sen ne saçmalıyorsun diye kız biri var ona sorabilirsin demişti sonra vazgeçti onü katmayın diye (eşimin ona yazdığını bilen biri) sonra eşim bağırdı kıza çağırdı ben o gün hangi kafa bilmiyorum ama eşime izin vermedim gitmek istedi beni böyle şeylerle uğraştırma diye inanmıyorsan bitir falan dedi ama nisanda kalmış bir kaç hafta herşey hazır ailem hazır diyemedim içime attım işte öğün bugündür yediremiyorum her arkadaşı yanlış yapacak diye dusunuyorumEvlenmeden öncede böylemiydi yani kız arkadaşları olduğunu biliyormuydunuz
Benim bahsettigim is arkadasimin karisi da ogrermendi
Evet benim de karsima cikan erkekler hep guclu kadin asigiydi , guzel hikaye oldu bu arada ama konudaki kiz tepkisini koyamamis maalesefşimdi hikaye yazıcam, olaylar nasıl gelişebilir diye, konu sahibinden bağımsız, benzer tüm olaylar için..
iş arkadaşı kadın kişisi, adamın eşinden bu tavrı görüyor. adama da dönüp diyor ki "senin eşin ne münasebetle bana böyle davranır, ben evli adama tenezzül edecek kadın değilim."
bu dik duruş erkeğin bilinçaltına bir işlenir.
evde press bir yandan, dışarıda iş arkadaşı amazon kadını gibi dimdik, kimseye müdanası yok.
buradan gayette iş arkadaşına ilgi başlayabilir.
çünkü sanılanın aksine çoğu erkek güçlü ve kendinden emin kadını çekici bulur.
Evet benim de karsima cikan erkekler hep guclu kadin asigiydi , guzel hikaye oldu bu arada ama konudaki kiz tepkisini koyamamis maalesef
Adam ise gidince özrünü dilemiştir zaten.valla bana ağır gelir böyle şeyler. ha kız belki zaten birşey olduğu yok neden uğraşayım demiş de olabilir.
bana göre şahsıma hakarettir, tepki vermeden duramam.
Tahmin etmiştim bir olay yüzünden güvensizlik yaşadığınızı zaten eşi kıskanç olanların çoğu bir yanlışını görüp bu hale geliyor.Durup dururken kim kendine zehir eder hayatı.Keşke nişanı atsaymışsınız ama artık yapacak birşey yok size tavsiyem kendinizi yıpratmayın hem maddi hem manevi konuda kendinize yatırım yaparsanız Bir gün o sizi aldatıp gitse bile bu durum size fazla koymaz o zamanEvet evlenmeden
Evet evlenmeden önce ilk başlarda çok iyi geldi aşırı kıskanç kimseyle paylaşmayan kız arkadaşlarımı bile herkese izin vermeyen biri.sonralari bir olay oldu onuda anlatayım. Nisanlanmamiza 1 ay var herşey hazır eşim çalıştığı restoranda bir bayanın ondan numara istediğini söyledi bende ne yaptın dedim vermedim dedi kik çıktı gün kız restorana çalışmak için girdi dedi neden dedim tanıdığın varmış öğrenci para lazımmış part çalışacıkmış dedi sonra sen fazla samimi olma dedim tam dedi ben buna inandım çünkü ciddi ciddi hiç kötü bişey geçmedi aklımdan güveniyorum derken bir gün birini gönderdim restorana o izlemişkızı buna sen benim belammısın demiş eşimde evet tatlı bela demiş ben orda koptum inanırken böyle seviyesiz olmasına dayanamadım kızı görmek için restorana gittim öğün kız bana tip tip baktı daha fazla kafam karıştı sonra kızın internet hesabını bulup yazdım ne var aranızda neden bakıyorsun dedim bana kız direk canım bak sevgilin bana şunu dedi bunu dedi benden haşlanmış ben istemedim onu ben zor erkeği severim faln beni.dünyam yıkıldı eşimi aradım aramızda 1 saat var bindi geldi saatlerce ağladım kızı aradım eşimle yuzlestirdim telefonda eşim kıza bağırdı sen ne saçmalıyorsun diye kız biri var ona sorabilirsin demişti sonra vazgeçti onü katmayın diye (eşimin ona yazdığını bilen biri) sonra eşim bağırdı kıza çağırdı ben o gün hangi kafa bilmiyorum ama eşime izin vermedim gitmek istedi beni böyle şeylerle uğraştırma diye inanmıyorsan bitir falan dedi ama nisanda kalmış bir kaç hafta herşey hazır ailem hazır diyemedim içime attım işte öğün bugündür yediremiyorum her arkadaşı yanlış yapacak diye dusunuyorum
Ama bu çok yanlış.. Benim amcamın eşi de çok kıskançtr.. sonuç ne biliyor musunuz ? Mutsuz sürekli kavga eden huzursuz bir çift.Kızın nişanlı olduğuna emin deilim . Sadece bir duyum ve hiç belli deil.bana bu sebepten ilgi duymayacaksa duymasın ne yapabilirim ki
Evlenmeyecekti konu sahibi.Tahmin etmiştim bir olay yüzünden güvensizlik yaşadığınızı zaten eşi kıskanç olanların çoğu bir yanlışını görüp bu hale geliyor.Durup dururken kim kendine zehir eder hayatı.Keşke nişanı atsaymışsınız ama artık yapacak birşey yok size tavsiyem kendinizi yıpratmayın hem maddi hem manevi konuda kendinize yatırım yaparsanız Bir gün o sizi aldatıp gitse bile bu durum size fazla koymaz o zaman
Evet bende öyle yazdım zaten keşke nişanı atsaymışsınız dedim bir önce ki mesajımda da ya onu böyle kabul edeceksiniz ya da boşanacaksınız dedim.İnsanın aldatılacağı varsa aldatılıyor.Kıskançlık sadece sahibine zarar veriyor.Kıskanan insan hem ruhen hem bedenen yoruluyor.Başkada kimseye bir şey olduğu yokEvlenmeyecekti o zaman konu sahibi.
Daha nişan bile olmamış, istemiyorsan bitir diyen adamla nişanlanip evlenmeseydi.
Şimdi en ufak şeyden nem kapıp hayatı kendine zehir etmezdi.
Yine suçlu kendisi .
Adam ise gidince özrünü dilemiştir zaten.
Mecbur kaldım , kusura bakma diye açıklama yapmıştır. Dalga konusu olmadıysa konu sahibi bende birsey bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?