Eşinizin de sizin de normal olmadığını ve "basit/insani" dialoglara bile tepki verecek kadar evliliğin hayatı birbirine zehir etmek olduğunu sanmanızı bi kenara koyarak sadece şu yukarıdaki konuşmanın alt metnini yapayım size naçizhane;
Eşiniz bu arkadaşıyla sizin olmadığınız bir vakit şöyle bir konuşma yapmış; "gamze pek normal değildir, canım cicim laflarını kıskanır hayatı bana dar eder o yüzden sen onun yanında ve akşam konuşacak olursak telefonlarda konuşmalarına dikkat et ki başım belaya girmesin canım olur mu?" zira aksi taktirde hiçbir normal kadın, bir normal erkek arkadaşıyla yaptığı sıradan ve normal bir konuşmanın karşılığında böyle bir uyarı ve sitem duymayı gururuna yediremez bu birr.. İkincisi de bi de arayıp açıklayayım mı falan hiç demez
PS : Bir de dikkatimi çeken konunun başından beri "bayan da bayan" diyip duruyorsunuz. Bir "kadın"dan bahsederken "bayan" denmez "kadın" denir. Bayan bir hitap biçimidir, kadın cinsiyet belirtir. Üni. mezunu bir insana yakıştıramıyorum böyle hataları o yüzden uyarmak istedim.