Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Online görüşebilirsiniz uzmanlarla.

Yaptığım normal demedim.ben aşırı tepki göstermedi zaten ama bunu büyütsem mi.yoksa kapatsanız doğru dedim sorduğum soru bu bi yazı var ama bunun ana fikrini çıkarmak zor . Neyse
Evet tüm kk olarak biz konunun ana fikrini anlamadık ;onun için herkes benzer cevaplar yazıyor .
Bence siz bu konuyu uzatın ,nasıl canım dermiş,dünyayı dar edin

Onuda düşündüm hatta bir arkadaş ile görüştüm iletişim numarası verdi ama ilk önce i
Evet tüm kk olarak biz konunun ana fikrini anlamadık ;onun için herkes benzer cevaplar yazıyor .
Bence siz bu konuyu uzatın ,nasıl canım dermiş,dünyayı dar edin
Anladığınız için mi.hala ısrarla boş muhabbet yapuyorsunuz

Hayır calismiyorum eşime daha önce çok dedim.uygun bir dille buna zorluyor

EVET
mesaj atarak eşinizi küçük düşürmüş oldunuz durumdan rahatsızsanız bile eşinizle çözmeliydiniz
Mesaj atmamin yanlış olduğunu burda sizin gibi kibar dille anlatan çok oldu teşekkür ederim ama eşim bu konuda tam diyip işin içinden çıkıyor yarın yine ayrı davranış olunca bende böyle kopuyorum

Mesaj atmamin yanlış olduğunu burda sizin gibi kibar dille anlatan çok oldu teşekkür ederim ama eşim bu konuda tam diyip işin içinden çıkıyor yarın yine ayrı davranış olunca bende böyle kopuyorum
açıkçası ben bir art niyet göremedim arkadaşında ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız. durduk yere kuruntu yapmıyorsanız eğer dilediğiniz gibi davranmakta özgürsünüz elbette. Ama eğer gerçekten böyle bi durum yoksa , eşiniz açısından bakınca , yanında sürekli güvenmeyen , arkadaşlarına mesaj atıp onu mahcup eden biri konumuna düşersiniz bu da insanı soğutur.

Dışarıda bir problem yaşamadım umarım yaşamam da
İyi ki benim gibi birine denk gelmemissiniz , ama bu rahatsizliginizla gelme olasiliginiz cok yuksek
Bir is arkadasimin karisi vardi beni kiskanmis sirf yan yana masalarda oruruyoruz ve tum ofis topluca oglen yemegine gidiyoruz diye
Gidip bir ust yoneticiye sikayet ettim is arkadasimi , birileri ruh hastasi diye kimse beni evli bir erkekle yakistiramaz demistim yoneticime , bu bana hakaret herseyden once , yoneticim de bana hak vermisti ve olan adama oldu , bambaska evine cok uzakta bir ofise suruldu karisinin hastaligi yuzunden , birkac sene sonra da bosandiklarini duymustum artik adami nasil darladiysa dayanamadi adam

Özellikle bu durumdan memnun deil zaten. Eşime kızmıyorum bayan arkadas da bişey diyemiyorum cidden boşluğuna gelmiş olabilir ama kendimize durduramadim

Özellikle bu durumdan memnun deil zaten. Eşime kızmıyorum bayan arkadas da bişey diyemiyorum cidden boşluğuna gelmiş olabilir ama kendimize durduramadim
böyle durumlarda dur bi nefes al rasyonel düşünmeye çalış. Daha önceden yaptığı bi yanlış bi sadakatsizlik yoksa birini bu şekilde suçlamak kırıcı. eşin bi zaman sonra bıkabilir güvenmiyorsan bitsin diyebilir. kimse kendisine güvenilmemesinin bu kadar yüzüne çarpılmasını kaldıramaz. Eğer ciddi ciddi düşünür şüphelenirsen de uzaktan izle önce hemen tepki verme kendini frenlemeyi öğrenmen lazım.

Adami niye ekmeginden ediyim iyi misiniz siz ? Baska ofise gitti ve maasini almaya devam etti , o da duzgun bir insanla evlenseymis bana ne
Hicbir kadinin ya da erkegin baska bir insani evli birine asilmakla ya da baska bir seyle itham etmeye hakki yok , o itham kendisine doner elindekinden de olur sonra ornekteki gibi
Ve ayrica baska sebep vardir diyerek kendinizi kucuk dusuruyorsunuz her zaman yaptiginiz gibi , acilen psikologa gidin de tedavi olun

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…