- 1 Haziran 2012
- 6.758
- 22.493
- 598
- Konu Sahibi gamze660gamze
-
Benim eşimin telefonundan mesaj atmayın sebebi kızı aslında kırmadan olayı öğrenmek. Aklıma ne yalan ne dolan geldi nede kurdum eşim tv izlerken aldım teli yazdım o da yanımda ama dikkat etmedı kızdan cevap gelip ben tatmin oldum o bana yetti ve sonra eşime verdim telefonu. Bu son bir daha böyle olmasın diye eşim de biliyor yazdığımı..
Diğer konu ise bunun bir rahatsızlık olmadığını da soylemedim şimdi ikimiz basbasa iken bu kadr gerilip elim titriyorsa öyle bir konumda ne olurum siz tahmin edin yani tedavi olmam tedaviye karşıyım da demiyorum.ve yasaidg8m yerde psikoloji adında hiç bir polikinik yok . Yani çoktan giderdim imkan dogrudltusunda. Sevgi çok güzel birşey ben eşimi çok seviyorum ama bana bu arkadaşları falan can sıkıcı saygısızca geliyor ve saygı uçup gidince sevgiyide götürüyor ben o saygıyi korumaya çalışıyorum eğer yaptığımı mantıklı bulsaydım buraya yazmazdım .
Evet tüm kk olarak biz konunun ana fikrini anlamadık ;onun için herkes benzer cevaplar yazıyor .Yaptığım normal demedim.ben aşırı tepki göstermedi zaten ama bunu büyütsem mi.yoksa kapatsanız doğru dedim sorduğum soru bu bi yazı var ama bunun ana fikrini çıkarmak zor . Neyse
Onuda düşündüm hatta bir arkadaş ile görüştüm iletişim numarası verdi ama ilk önce iOnline görüşebilirsiniz uzmanlarla.
Online görüşebilirsiniz uzmanlarla.
Anladığınız için mi.hala ısrarla boş muhabbet yapuyorsunuzEvet tüm kk olarak biz konunun ana fikrini anlamadık ;onun için herkes benzer cevaplar yazıyor .
Bence siz bu konuyu uzatın ,nasıl canım dermiş,dünyayı dar edin
Dışarıda bir problem yaşamadım umarım yaşamam daSizin gibi tipler dışarıdan hasta görünüyor bilmiş olun. Hem kendilerini hem eşlerini rezil ediyorlar.
Mekan olarak dışarıda değil, dışarıdan bir göz olarak demek istedim.Dışarıda bir problem yaşamadım umarım yaşamam da
Hayır calismiyorum eşime daha önce çok dedim.uygun bir dille buna zorluyorBen evli bir insanın iş arkadaşıyla samimi olmasını hiç uygun bulmuyorum.Kıza mesaj atmak yerine eşinize bayan iş arkadaşlarına karşı daha ölçülü olması gerektiğini,samimi muhabbetleri hoş karşılamadığınızı belirtseydiniz daha iyi olurdu.Siz çalışıyormusunuz ?
Ya öyle olduğunu kabul ettiğim durum var ama öfkemi kontrol edemiyorumMekan olarak dışarıda değil, dışarıdan bir göz olarak demek istedim.
Ayrıca yaptığınız başlı basina bir problem zaten.
Mesaj atmamin yanlış olduğunu burda sizin gibi kibar dille anlatan çok oldu teşekkür ederim ama eşim bu konuda tam diyip işin içinden çıkıyor yarın yine ayrı davranış olunca bende böyle kopuyorumEVET
mesaj atarak eşinizi küçük düşürmüş oldunuz durumdan rahatsızsanız bile eşinizle çözmeliydiniz
Emin olun ço daha sert olurdu. Karşı tarafla iletişime geçmezdi belki ama benim burnumdan getirirdiRoller değişmiş olsaydı yani eşinizin yerinde siz olsaydınız eşiniz de size böyle bir tepki mi verirdi?
Inannirmisiniz daha nice kere kullanmadım o kelimeyi eşime bir kez bile demedimYalnız bu öyle bir yorucu durum ki eşiniz bir süre sonra nereden "seçtim" diyebilir. Eminim adam her şikayet ettiğinde ona da bilerek "seçtin" diyorsunuzdur. Bence bu iş bazı şeyleri koparmadan tedavi olun.
açıkçası ben bir art niyet göremedim arkadaşında ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız. durduk yere kuruntu yapmıyorsanız eğer dilediğiniz gibi davranmakta özgürsünüz elbette. Ama eğer gerçekten böyle bi durum yoksa , eşiniz açısından bakınca , yanında sürekli güvenmeyen , arkadaşlarına mesaj atıp onu mahcup eden biri konumuna düşersiniz bu da insanı soğutur.Mesaj atmamin yanlış olduğunu burda sizin gibi kibar dille anlatan çok oldu teşekkür ederim ama eşim bu konuda tam diyip işin içinden çıkıyor yarın yine ayrı davranış olunca bende böyle kopuyorum
Ben konuyu tam okumamıştım fakat okuyunca eşiniz de hatalı yani hem gireceğiniz işi beğenmiyor hem de o da size zamanında üniversite arkadaşlarınızı falan eklettirmemiş yani ikinizdede malesef sorun varGelirse gelsin patlasın hem.beni hem kendini kurtarsin
İyi ki benim gibi birine denk gelmemissiniz , ama bu rahatsizliginizla gelme olasiliginiz cok yuksekDışarıda bir problem yaşamadım umarım yaşamam da
Özellikle bu durumdan memnun deil zaten. Eşime kızmıyorum bayan arkadas da bişey diyemiyorum cidden boşluğuna gelmiş olabilir ama kendimize durduramadimaçıkçası ben bir art niyet göremedim arkadaşında ama siz eşinizi daha iyi tanırsınız. durduk yere kuruntu yapmıyorsanız eğer dilediğiniz gibi davranmakta özgürsünüz elbette. Ama eğer gerçekten böyle bi durum yoksa , eşiniz açısından bakınca , yanında sürekli güvenmeyen , arkadaşlarına mesaj atıp onu mahcup eden biri konumuna düşersiniz bu da insanı soğutur.
İyi ki benim gibi birine denk gelmemissiniz , ama bu rahatsizliginizla gelme olasiliginiz cok yuksek
Bir is arkadasimin karisi vardi beni kiskanmis sirf yan yana masalarda oruruyoruz ve tum ofis topluca oglen yemegine gidiyoruz diye
Gidip bir ust yoneticiye sikayet ettim is arkadasimi , birileri ruh hastasi diye kimse beni evli bir erkekle yakistiramaz demistim yoneticime , bu bana hakaret herseyden once , yoneticim de bana hak vermisti ve olan adama oldu , bambaska evine cok uzakta bir ofise suruldu karisinin hastaligi yuzunden , birkac sene sonra da bosandiklarini duymustum artik adami nasil darladiysa dayanamadi adam
Adamı ekmeğinden etmisşiniz. Bakın bide haberi gelmiş bosandiginin mutlu oldunuz mu bari. Emin olun o sadece yan masalarda diye degildir
Kıskançlık da deil başka yerlere doğru gidiyorBen konuyu tam okumamıştım fakat okuyunca eşiniz de hatalı yani hem gireceğiniz işi beğenmiyor hem de o da size zamanında üniversite arkadaşlarınızı falan eklettirmemiş yani ikinizdede malesef sorun var
böyle durumlarda dur bi nefes al rasyonel düşünmeye çalış. Daha önceden yaptığı bi yanlış bi sadakatsizlik yoksa birini bu şekilde suçlamak kırıcı. eşin bi zaman sonra bıkabilir güvenmiyorsan bitsin diyebilir. kimse kendisine güvenilmemesinin bu kadar yüzüne çarpılmasını kaldıramaz. Eğer ciddi ciddi düşünür şüphelenirsen de uzaktan izle önce hemen tepki verme kendini frenlemeyi öğrenmen lazım.Özellikle bu durumdan memnun deil zaten. Eşime kızmıyorum bayan arkadas da bişey diyemiyorum cidden boşluğuna gelmiş olabilir ama kendimize durduramadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?