• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet bende öyle yazdım zaten keşke nişanı atsaymışsınız dedim bir önce ki mesajımda da ya onu böyle kabul edeceksiniz ya da boşanacaksınız dedim.İnsanın aldatılacağı varsa aldatılıyor.Kıskançlık sadece sahibine zarar veriyor.Kıskanan insan hem ruhen hem bedenen yoruluyor.Başkada kimseye bir şey olduğu yok

konu sahibi nişan hazırlıkları tamamdı demiş. ayrılmamak için bahanelerinden biri bu mesela. insanlar nikah masasından kalkıyor.
kendini tanıyor, kıskancım diyor, herkesin buna saygı duymasını bekliyor ama önce kendi özüne saygı duyup; karakteri böyleyken onu kıskandıracak çok açık hareketleri olan adamı bırakmıyor.
zaten bu yüzden çoğu kişi profesyonel destek önerdik kendisine.
bence önce kendi içindeki mevzu neyse onu çözmeli.
kıskanmak ayrı, bu karaktere rağmen aldattığını gördüğü adamla evlenmek ayrı çünkü.
umarım yazılanları dikkate alır ve terapi yada her neyse başlar.

aksi halde bu davranışları katlanarak büyür.

Ya bir de benim anlamadığım konu şu;Kadınların talipleri erkeklere çok daha fazla oluyor.Yani bir kadın sokağa çıkıp 10 kişiye teklif etse 9 u kabul eder.Bir erkek teklif etse daha ilk kişide sapık damgası yer.Erkeklerin kadınları kıskanması gerekmiyor mu ?
Erkek de kadını kıskanıyor eşim mesela hala kıskanç çalışmak istiyorum kişiye göre seçiyor isi

Tahmin etmiştim bir olay yüzünden güvensizlik yaşadığınızı zaten eşi kıskanç olanların çoğu bir yanlışını görüp bu hale geliyor.Durup dururken kim kendine zehir eder hayatı.Keşke nişanı atsaymışsınız ama artık yapacak birşey yok size tavsiyem kendinizi yıpratmayın hem maddi hem manevi konuda kendinize yatırım yaparsanız Bir gün o sizi aldatıp gitse bile bu durum size fazla koymaz o zaman
Bende diyorum.ya hangi kafa ile nişanlandım.o an düşünemiyor insan sevgi yada başka birşey adını koyamıyorum olmadı o gün dusunemedimama dediğiniz gibi maddi manevi kendimı toparlamam lazim

konu sahibi nişan hazırlıkları tamamdı demiş. ayrılmamak için bahanelerinden biri bu mesela. insanlar nikah masasından kalkıyor.
kendini tanıyor, kıskancım diyor, herkesin buna saygı duymasını bekliyor ama önce kendi özüne saygı duyup; karakteri böyleyken onu kıskandıracak çok açık hareketleri olan adamı bırakmıyor.
zaten bu yüzden çoğu kişi profesyonel destek önerdik kendisine.
bence önce kendi içindeki mevzu neyse onu çözmeli.
kıskanmak ayrı, bu karaktere rağmen aldattığını gördüğü adamla evlenmek ayrı çünkü.
umarım yazılanları dikkate alır ve terapi yada her neyse başlar.

aksi halde bu davranışları katlanarak büyür.
Evet bir önceki mesajda dediğim gibi nişanı atmam gerekirdi ama o an sağlıklı düşünemedim kararım evlilik oldu

bana göre evlilik/ilişki aynı zamanda iyi takım arkadaşı olmaktır.
nasıl bir takımda bir kişi yüzünden diğerleri sürekli zorda kalınca o kişi elenirse, ilişkilerde de bu boşanmaya/ayrılmaya dönüyor.

geçmişte mevzu yaşamış adamla, tamam güveni sarsılmış. ama "nişan hazırlıkları tamamdı, aileme söyleyemedim" diyip güvenmediği biriyle evlenmek çok mu makul bir seçim.
insanlar nikah masasından kalkıyor.

konu sahibinin kendine güveni yok. bunu çözmezse de ömür boyu işte o canım dedi, bu göz kırptı diye yakınır durur.
Kendine güvenle alaka neresinde bunun.evet yaşadım ve nişanı atmadım atsaydım belki doğru olan oydu ama sağlıklı düşünemedim o an

Yok ya rahat olun benim de var erkek arkadaşım, eşi kıskanıyor hatta bazen onu da anlıyorum. Ancak aynı yerdeyiz eşiyle birbirimize destek olmak zorundayız. Canım demedim ama bende genel olarak konuşurken eşine selam söylemeye dikkat ederim, çok sorun yapmasın diye. İnsanları da zorda bırakmayın böyle yapmayın, aralarında bir şey olsa sizin yanınızda hoparlörde konuşmaz. Eski sevgililerimden biri arkadaş ayağına tanıştırdığı kızla aldatmıştı ama orda ben bi iş döndüğünü çok net hissetmiştim, sizde hissedersiniz bir bakış bile anlatıyor bazen
Evet hislerime güvenirim aldatma yok bu olayda kesinlikle eminim ama öfkeeme yenik dustum

Erkek de kadını kıskanıyor eşim mesela hala kıskanç çalışmak istiyorum kişiye göre seçiyor isi
İşi yapacak olan sensin sen seçeceksin ona söz hakkı vermeyeceksin.Bir şey demeye kalkarsa da bu bir iş sen kendi iş arkadaşlarına kötü niyetli bakıyorsun da başkalarınında bana öyle bakmasından mı korkuyorsun yoksa ? Benim iş arkadaşım olacak ve saygı çerçevesinde çalışacağız diyeceksin.İnan senin çalışma hayatın olunca her şey düzene girecek

Adam ise gidince özrünü dilemiştir zaten.
Mecbur kaldım , kusura bakma diye açıklama yapmıştır. Dalga konusu olmadıysa konu sahibi bende birsey bilmiyorum.
Kusura bakmayın ama yaniliyorsunuz . Eşim birebir ne konuştuğunu biliyorum asla öyle birşey yapmaz sizin tanıdığınız biri yapmış olabilir ama o konuda eşim benden dikkatlice ve kadına ne söylediğini biliyorum

İşi yapacak olan sensin sen seçeceksin ona söz hakkı vermeyeceksin.Bir şey demeye kalkarsa da bu bir iş sen kendi iş arkadaşlarına kötü niyetli bakıyorsun da başkalarınında bana öyle bakmasından mı korkuyorsun yoksa ? Benim iş arkadaşım olacak ve saygı çerçevesinde çalışacağız diyeceksin.İnan senin çalışma hayatın olunca her şey düzene girecek
İnşallah ya bende bakıyorum bir yandan düzenli bir iş bulursam eşimi ikna ederim zaten . Aslında çok iyi biri hani diyorlar ya sen bu kadar sıkmaya bırakır falan bir gün bırakırdı bilmem ama gerçekten konuşunca anlıyor hani bi şey var anlatamam bunu eşim hissettiriyor onu hani yaptığı şeyin oda farkında değildi daha evlilik ne demek yeni yeni anlıyor

Kendine güvenle alaka neresinde bunun.evet yaşadım ve nişanı atmadım atsaydım belki doğru olan oydu ama sağlıklı düşünemedim o an

neden bu kadar tepkilisiniz ? ben de burada kendi bakış açısına göre yorum yapan bir üyeyim.
bana göre kendisini rahatsız eden hem de aldatma gibi bir durum yaşamış insan ayrılmıyorsa, bu kendine güvenememektir.

korkmayın bu bir hakaret değil, herkes özgüvenli olmayabilir ama bu gücü kazanmak herkes için mümkün.
ben sizin yerinizde olsam hazır çalışmıyorken tüm gün oturur bu konuyla ilgili kitaplar okurum kendimi geliştirmek için.

Evet benim de karsima cikan erkekler hep guclu kadin asigiydi , guzel hikaye oldu bu arada ama konudaki kiz tepkisini koyamamis maalesef
Yaptığım hatanın sadece kıza mesaj atmak olduğunu düşünüyorum. Arkadaşı ne benden güzel nede bakımlı ne de güçlü bu yüzden eşimin ona ilgi duyduğunu yada duyacağınız dusunmuyorum sinirime dokunan bilinecek yapılması tepkimi nasıl koymam gerekirdi

neden bu kadar tepkilisiniz ? ben de burada kendi bakış açısına göre yorum yapan bir üyeyim.
bana göre kendisini rahatsız eden hem de aldatma gibi bir durum yaşamış insan ayrılmıyorsa, bu kendine güvenememektir.

korkmayın bu bir hakaret değil, herkes özgüvenli olmayabilir ama bu gücü kazanmak herkes için mümkün.
ben sizin yerinizde olsam hazır çalışmıyorken tüm gün oturur bu konuyla ilgili kitaplar okurum kendimi geliştirmek için.
Sizin eleştirmedim yada tepki vermedim.o bir soru cümlesi birde kitap okuyorum zaten önerilen kitaplarda var burdan öneren arkadaşlar özellikle onları okuyorum

Yaptığım hatanın sadece kıza mesaj atmak olduğunu düşünüyorum. Arkadaşı ne benden güzel nede bakımlı ne de güçlü bu yüzden eşimin ona ilgi duyduğunu yada duyacağınız dusunmuyorum sinirime dokunan bilinecek yapılması tepkimi nasıl koymam gerekirdi

siz nasıl başka insanlar için huyunuzu değiştirmiyorsanız başkaları da sizin için davranışlarını değiştirmez. ayrıca emin olun o kadın da oturup düşünüp dur sinir edeyim deyip canım dememiştir. o kadar kafasına taktığı bir durum değildir yani.
bunu kabullenseniz bence epey rahatlarsınız.

siz nasıl başka insanlar için huyunuzu değiştirmiyorsanız başkaları da sizin için davranışlarını değiştirmez. ayrıca emin olun o kadın da oturup düşünüp dur sinir edeyim deyip canım dememiştir. o kadar kafasına taktığı bir durum değildir yani.
bunu kabullenseniz bence epey rahatlarsınız.
İşte sorun burda ben kabullendim sizler de kabul edin ben yeterince farkına vardim😊

Eminim tabi. Siz de çok eminsiniz sizin kişiliğiniz öyle ise demekki
Emin olun hanımefendi. Emin olunda böyle şeylere takılıp ne küçük düşün ne küçük düşürün.

Konu sizin konunuz benim nasıl olduğum mühim değil şu durumda.

Emin olun hanımefendi. Emin olunda böyle şeylere takılıp ne küçük düşün ne küçük düşürün.

Konu sizin konunuz benim nasıl olduğum mühim değil şu durumda.
Bakin konu kıza sinir olmam anlayın artık şunu kızla beni aldatıyor demiyorum . Kız bunu bilerek yapmış gibi geldi bana bende dayanamadım en sonunda yazdım diyorum neyini anlamiyorsunuz.. küçük de düşmedim dediysem hak etti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back