Gelinlik Modelleri Siz Olsanız...?

Sileli

Hadi Hayırlısı......
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
841
0
96
36
İstanbul
Arkadaslar iki gelınlık arasında tereduutte kaldım :uhm:

yorumlarınızı alabılırmıyım? buyuk bı ıhtımal dıktırıcem hazıranda düğüm var a.s.

Eklentiler

• $tezel2126b.jpg
    4,8 KB · Görüntüleme: 85
  • $04-157.jpg
    24,2 KB · Görüntüleme: 84
canım öncelikle hayırlı olsun bana kalrsa birincisi cok güzel ve zarif ama sana kalmış bişi mutluluklar:):):)

sağol cnm a.s.

o model senelerdır aklımda,bazen daha şatafatlı kabarık bişiler olsun ıstıyorum bazende bu cko gzüel dıyorum -tatlicadiarzu-

ne zormuş gelınlık beğenmesi yaw :1no2:

canım buarada senınde önerebılecegın modeller varsa beklerım :enbuyukkk:

oncelıkle mutluluklar..ıkısınden bırı olacaksa bırıncı gelınlık daha guzel...

oncelikle hayirli olsun,Allah bi yastikta kocatsin canim:Saruboceq:

bence birinci olsun,oburu cok basit ve gelinlik havasinda degil,tabi tercih senin,mutluluklar dilerim canima.s.

canım bende birincisini beğendim umarım istediğim gibi olur mutluluklar

Bende birinciyi secerdim, daha zarif ve romantik duruyor.kaydirigubbakcemile2

birinci gelinlik daha kipar daha asil agir bir elbise.
iki elbise arasinda okadar cok tarz farki varki nasil ikisi arasinda secim yapmakda zorlaniyorsun hayret delikafadulden

canim bilmiyorum belki fikrin deisir bambaska bir elbiseye gönlün kayar ama ikinci elbise olmasin derim deisik bir model ama bana göre hic mi hic güzel degil :çok üzgünüm:

canim daha farkli modeller bakmani dilerim acikcasi..
cok cok cok daha guzel gelinlikler var.. ille ikisinden birisi olcaksa bu kesinlikle 2. gelinlik olmasin.

kızlar cok sağolun.aramızda evlıler var.nişanlım bana göğüs üstü gıydırmez tülden bırleşık cepken fılan olabılır.yalnız o sıcakta o oynamakta ınsan terlemez mı? :uhm: artı tül oldugu ıcın sankı rahatsız olurmusum gıbı gelıyo,terledıkce helede kafamçokkarıştı

gıyıpte rahat olanlar var mı aramızda?

bırde bırıncı gelınlığin kemerini nasıl bulucaz? :sm_confused:

dileklerınız ıcınde tesekkurler Rabbim herkesın mutlulugunu arttırsın inş. a.s.

slm öncelıkle hayırlı olsun cnm benımde ekimde düğünüm olcak ınsallah bende arayıs ıcındeyım resımlere gelınce ılk resım çok uzaktan görunuyo ve ıkısı çok farklı bana kalırsa 2.si daha orjınal tabı karar senın kendıne ii bak dilerim çok mutlu olursun

2. çok basit bir gelinlik bence hoş değil, ama 1. çok güzel hatta onun tesettürlü şeklini ben bile düşünebilirim...

Hayırlı olsun şimdiden...

Sağolun kızlar.herhalde artık yavaş yavaş bakmak gerek gelınlıge,suanda sadece camdan ızlemekle meşgulum

bu hafta sonuda nişanım var,ınş,resımlerı yuklerım sızlere gamyoncuiremsu

Canım çok güzel gelinlikler var, eminim ki biraz daha alıcı gözle bakıp deneyince bunlardan vazgeçersin... Çünkü resimde bakmakla, onu giymek çok ayrı şey... Henüz ben de beğenemedim gelinliğimi...

1. model derdim ama bencede biraz daha araştır bakalım belki daha içine sinen bi model bulursun...

2 nin önü hiç hoş değil bence bi gelinliğe gitmicek basitlikteyasakkelime ama birinci fena gözükmüyo.Hayırlı olsun bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…