• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelinlik Modelleri Siz Olsanız...?

Bence 1. guzel ama cok daha guzel modeller var birkactane gosteriyim belki hosuna gidenler olur.

evet bu modeller güzel ama bir hefesle diktiriliyor terziye ortaya alakasiz seyler cikiyor...
ya bunlarin orjinalini alacaksin resimdeki gibi olsun istiyorsan yada vazgecip baska bir model alacaksin... malsef ki öyle... hazirlari bunlarin bir ton para pronovias 4000 ytl gözden cikarmak gerek... bide bu gelinlikler manken boylu olan hanimlara göre söyle en az 175 180 boy olacakki gelinlik kendini göstersin...
biliyorrum cünki bende bir model kafama takmistim ama malesef resimdeki gibi durmuyor onlar maken 180 boy ben 160 beli basi oturmuyor kaydirigubbakcemile3 benden söylemesi

ikiside benim tarzım değil, daha hoş modeller varkaydirigubbakcemile5

Bence 1. guzel ama cok daha guzel modeller var birkactane gosteriyim belki hosuna gidenler olur.

cok güzel su pronovias elbiseleri.... göstermeyin bana :çok üzgünüm: bu elbise kina elbisesi icin de olur mesela dimi ay ya bayiliyorum bu modellere

Kızlar örneklerınız cok güzel.Aslında ben cepken gıymek ıstemıyorum.yada şöyle diyim,tül yada dantel olacağı ıcın terletmez mı kızlar? nişanlığımda tül cepken var,acayip rahatsız oldum,sımdıde aklımda tek askılı modeller var,27 hazıranda düğünüm var bende daha bakmaya başlamadım.vıtrınden bakıyorum modellere bı yerı hoşuma gıtse başka yerı gıtmıyo,dıktırıcem galıba kafamçokkarıştı

tek askı modeller moda mı bılmıyorum ama rahat olur herhalde? siz ne dersiniz?

valla benim icin rahat olmasi onemli degil,guzel olmasi onemli.nisanligimda da askili giymemisdim.dogru cok da rahat degildi ama guzeldi.tabiki karakterden karaktere degisir.sen rahatliga onem verebilirsin.o zaman senin icin ne rahatsa onu giy derim.

Mersı kızlar.suanda tarlatansız model ve tek askı düşünüyorum.en kısa zamanda bakmaya başlıcam artık.resımlerınıde paylaşırım.dur nı nettende bakayımşakkıdı

valla canım resme bakarak beğenmek çok riskli çünkü resimde durduğu gibi durmuyor oyüzdende bir kaç model dene ondan sonra karar ver derim ama 1.de güzel duruyor

Haklısın canım,fızıkler farklı bır kere :delphin:

diktirsem mi acaba :uhm: bu pazar bakamay gıdıcektık,mesaiye kalcakmış bizimki.şeytan diyor git transparan bı gelınlık dıktır cık düğüne delikafadulden

nasılsa yanımda yoklar deemi :delphin:

Back