Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gelinlik Modelleri Siz Olsanız...?
- Konu Sahibi Sileli
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
evet bu modeller güzel ama bir hefesle diktiriliyor terziye ortaya alakasiz seyler cikiyor...
ya bunlarin orjinalini alacaksin resimdeki gibi olsun istiyorsan yada vazgecip baska bir model alacaksin... malsef ki öyle... hazirlari bunlarin bir ton para pronovias 4000 ytl gözden cikarmak gerek... bide bu gelinlikler manken boylu olan hanimlara göre söyle en az 175 180 boy olacakki gelinlik kendini göstersin...
biliyorrum cünki bende bir model kafama takmistim ama malesef resimdeki gibi durmuyor onlar maken 180 boy ben 160 beli basi oturmuyor kaydirigubbakcemile3 benden söylemesi
- 25 Temmuz 2008
- 4.440
- 37
- 683
cok güzel su pronovias elbiseleri.... göstermeyin bana :çok üzgünüm: bu elbise kina elbisesi icin de olur mesela dimi ay ya bayiliyorum bu modellere
Kızlar örneklerınız cok güzel.Aslında ben cepken gıymek ıstemıyorum.yada şöyle diyim,tül yada dantel olacağı ıcın terletmez mı kızlar? nişanlığımda tül cepken var,acayip rahatsız oldum,sımdıde aklımda tek askılı modeller var,27 hazıranda düğünüm var bende daha bakmaya başlamadım.vıtrınden bakıyorum modellere bı yerı hoşuma gıtse başka yerı gıtmıyo,dıktırıcem galıba kafamçokkarıştı
tek askı modeller moda mı bılmıyorum ama rahat olur herhalde? siz ne dersiniz?
tek askı modeller moda mı bılmıyorum ama rahat olur herhalde? siz ne dersiniz?