Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi evimde kalırım.Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Ben yalnızlık seviyorum arada anneme de giderdim ama genel olarak evimde kalırdım.Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Kendimle vakit geçirmeyi seviyorum ailemin yanında rahat etmezdim. Ben olsam kendi evimde kalırdım canım sıkılırsa ailemin evine gitmek istersem giderdim.Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Kendi evimde kalırım. Evim evim güzel evim. Sonuçta 15 dk.mesafe var. Özlersen gider oturur sohbetini yapıp dönersin. Annem de olsa ben kalmam. Yapım öyle.Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Kendi eviniz de de ailenizin evinde de kalabilirsiniz yani sizin o gün ki durumunuza göre değişir bazı günler ev de kalın bazı günler ailenizde.Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Annemde kalırımEşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Nerede rahat hissedeceksen orda kal.Bir süre annende bir süre kendi evinde kalırsın.Duruma göre kalma süresini ayarlarsın.Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Konuşmayı, sohbet etmeyi sevdiğim ve annemlerde eğlendiğim için ben arada bikaç gün annemlerde kalırdımEşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi