Siz olsanız nerde kalırdınız

Sanırım 10 gün evimde kalır 2 3 gün annemlere gider sonra evi özleyip geri evime gelirdim. Canım nasıl isterse öyle yani. Ya da canım komple annemde kalmak isterse öhşe yapardım kimseye söz düşmez.

Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Kendi evinizde kalın. Eşiniz şehir dışına gittiği için bir defa ailenizde kalırsanız; sonrasında eşinizin her gidişinde ailenizin evinde kalmanız beklenebilir.

Nerde rahat edeceksem orda kalırım. Kişiden kişiye değişir bence bunun cevabı.
Çalışıyorsam hafta içi anneme giderdin ama yemekle uğraşmamak için :KK70: 15dk mesafe bir şey değil. Gece dönerdim eve ya da duruma göre kalırdım.

Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Ben Kendi evimde kalırdım ama bence bu
Sizin aileniz ile olan dinamiginize göre degisir.

Arada anneme giderdim sürekli kalamazdım.

Koca gitti diye keyfe gelir geniş geniş takılırdım evde

Kendi evimde kalır çaya yemeğe sohbete anneme giderdim . Ha yorgun olur üşenirsem orda da canım isterse kalırdım , sıkılınca evime dönerdim😂 Hatta arada annenizi çağırın bir kaç gün siz misafir edin ona da değişiklik olur .

Iyi de bu cok degiskenli bi konu degil mi kisinin calisip calismadigina , korkup korkmadigina , anne babasiyla iliskisine her seye bagli yani burda nasil bilelim ki nerde kalinca rahatsiniz nasil rahatsaniz oyle yapin

Biraz evimde canım isteyince ailemde kalırdım nasıl rahat ediyorsam o gün havam nasılsa

Ben yalnız kalmaya korkuyorum tek uyuyamam o yüzden benim oyum anneye 🥲

Canım evim, kendi evim... Tam sere serpe yatıp dinlenmelik...

Biraz annemlerde biraz da kendi evimde kalırdım 1-2 ay diyosun arada eve gidebilirsin hem annenlerin gönlü olur hemde senin dediğin olur. Ortak noktayı bulmalısın bunun için aile büyükleriyle kafa tutmaya gerek yok insan yeri gelince bu günleri de çok arayacak. Elhamdülliah çok şükür hayattalar rabbim mutlu uzun ömürler versin🙏🏼 şükretmeyi çok unutuyoruz çok.. bırakın diretsinler kötülüğünü mü istiyolar sanki.. annedir babadır başka kimse onların yerini tutmaz..

Ben ailemin evinde kalırdım ya evlenmediğim zamanlardaki gibi annem babam ben evde takılırdık eğlenceli olurdu. Evet artık evlendik ama ben annemle babamla arada baş başa kalıp bekar zamanlarımdaki gibi vakit geçirmeyi seviyorum. Şu an uzaklara gittim burnumda tütüyorlar :KK43:

Ben olsam arada birkaç gün annemlerde kalırdım. Mesela 2 gün annemlerde 5 gün kendi evimde gibi.

E gidin kalın canınız sıkılınca kendi evinize de gelirsiniz. Ben evde tek kalınca sıkılıyorum ara sıra git gel yaparsınız nasıl rahat ederseniz

Evlendikten sonra anne evide 1 haftadan sonra batıyor. Ben evimde kalırdım. Her iş Seyehatinde gidip kalamam bir yerlerde .

Kendi evimde kalır arada orada da yatılı kalırdım

Kişiye göre değişkenlik gösterir bu konu. Ailenizle aranız nasıl? Yalnız rahat kalabiliyor musunuz? Yalnız kalmayı seviyor musunuz? Tüm bu sorular doğrultusunda siz daha iyi bilirsiniz bizim vereceğimiz cevaplara göre niye hareket edesiniz ki. İlla soruyorsanız ben evimde kalırdım arada bir gider orda da kalırdım ama çoğu zamanı evimde geçirirdim.

X