- 3 Eylül 2010
- 998
- 2.242
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kendi evinizde kalın. Eşiniz şehir dışına gittiği için bir defa ailenizde kalırsanız; sonrasında eşinizin her gidişinde ailenizin evinde kalmanız beklenebilir.Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Ben Kendi evimde kalırdım ama bence buEşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Kendi evimde kalır çaya yemeğe sohbete anneme giderdim . Ha yorgun olur üşenirsem orda da canım isterse kalırdım , sıkılınca evime dönerdim Hatta arada annenizi çağırın bir kaç gün siz misafir edin ona da değişiklik olur .Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Canım evim, kendi evim... Tam sere serpe yatıp dinlenmelik...Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Biraz annemlerde biraz da kendi evimde kalırdım 1-2 ay diyosun arada eve gidebilirsin hem annenlerin gönlü olur hemde senin dediğin olur. Ortak noktayı bulmalısın bunun için aile büyükleriyle kafa tutmaya gerek yok insan yeri gelince bu günleri de çok arayacak. Elhamdülliah çok şükür hayattalar rabbim mutlu uzun ömürler versin şükretmeyi çok unutuyoruz çok.. bırakın diretsinler kötülüğünü mü istiyolar sanki.. annedir babadır başka kimse onların yerini tutmaz..Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
E gidin kalın canınız sıkılınca kendi evinize de gelirsiniz. Ben evde tek kalınca sıkılıyorum ara sıra git gel yaparsınız nasıl rahat edersenizEşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Evlendikten sonra anne evide 1 haftadan sonra batıyor. Ben evimde kalırdım. Her iş Seyehatinde gidip kalamam bir yerlerde .Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Kendi evimde kalır arada orada da yatılı kalırdımEşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi