- 7 Aralık 2024
- 35
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Kelebekmisali05
Allah senin belanı versin. İnsanların duygularını küçümseyen aciz yaratık. Senin gibiler yüzünden bu dünya bu kadar çirkinDiploma cahilliği alır eşşeklik baki kalır diye boşuna dememişler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah senin belanı versin. İnsanların duygularını küçümseyen aciz yaratık. Senin gibiler yüzünden bu dünya bu kadar çirkinDiploma cahilliği alır eşşeklik baki kalır diye boşuna dememişler.
Ailenizin durumunu anlatarak eline koz vermişsiniz maalesef. Bu saatten sonra biraz dişli olun ve eşinizi konuşturmayın. O bi şey demeden siz bozup atın. Siz sustukça o üzerinize geliyor. Meslek sahibi çalışan kadınsınız, kendinizi ezdirmeyin, ailenizle yaşadıklarınız geçmişde kaldı. Anne olacaksınız, kendinizi savunmayı ezdirmemeyi öğrenin ki çocuğunuzuda savunabilin. Çocuğunuzun ilk esas öğretmeni siz olacaksınız, sizde ne görürse o.Merhaba arkadaşlar,
Ailem küçükken bana verdiği ihmal ve aşağılama davranışları yüzünden yıllardır süregelen problemlerim vardı. Terapi ve ilaçla bir çoğunu hallettim. Ailemin davranışlarını değiştiremesemde. 31 yaşında bir adamla tanıştım ve evlendik. Babamın iletişimsizliği annemin aşırı kontrol edişi beni bu süreçtete çok hırpaladı. Eşim her fırsatta annemi arayıp ilişkimizle ilgili sıkıntıları anlatmaya başladı. Çok büyük kavga şiddet boşanma davası açıldı .Çirkin olaylar yaşandı. Özellikle ben çok ağır şeylere maruz kaldım. Baba evinde de çok kötü muameleye maruz kaldım. Sığamadım. Sonra eşimle bir şekilde bir araya geldik barıştık. Terapiye başladık. Çok güvensizdim etrafımdaki herkese. Korkuyordum ama sığınacak bir yerimde kalmamıştı. Baş edemiyordum. Derken eşimle barıştık. Allahın hikmeti 1 ay geçmeden hamile kaldım. İlk önce korktum. Sonra sakinleştim. Ruhum hayallerim canlandı. Terapiye devam ediyorum. Lakin eşim ailem konusunda zarar gördüğümü bildiği halde Güz ilçemizde belirtmeme rağmen sürekli her konuyu onlara çekiyor. İnsanlarla aynı şehirde bile değiliz. 5 aylık hamileyim. Bana özel hissettirmiyor. Bana dokunmuyor. Ve sürekli ailem ağzında. İnanın kurtulamıyorum. Brni anlamıyor. Bazen konuşamıyorum bile. Çok korkuyorum. Elimden de birşey gelmiyor. Başedemiyorum. Altında ediliyorum. Çok yanlız hissediyorum.İlerde çocuğumu elimden alır diye korkuyorum. Kimseye anlatamıyorum derdimi beni bu hayatta kimse anlamıyor... Anlamıyorum bir insanın zarar gördüğünü bilerek durmadan karşı tarafın zarar gördüğü şeyi yapması. Bu sevgi olamaz...
Ay evet çünkü herkes ezbere bildiği nutukları çekmek için konuyu yarım yamalak okuyup geçiyor ki hızlı hızlı yorumunu yazıp beğeni alsın güçlü kadın wow alkış sonra kendi hayatlarından üçbeş örnek verirler güçlü ve mükemmel olduklarına dair ve kapanışşş
1-Niye çocuk yaptın sorusu.olan olmuş mesela. Beş aylık bebeği aldıramaz ya da tekrar sperm ve yumurta haline döndürüp yok edemeyeceğine göre ancak suçlama yargılama sorusudur. Kadın da adam değişir düzelir iyiye gider yeni evliyim ümidiyle buna tutunmuş olabilir insanlar duygusal hareket edebilir bazen hepimiz yapıyoruz
2- konu sahibinin yazımı şeklinden çok bastırılmış ezilmiş bir karakteri olduğunu düşünüyorum çok normal değil mi birine tutunmak istemesi, sevgiyi görmek istemesi. biri de demiş ki çalışmak terapidir erkeğe sığınma .Allah aşkına yıllardır çalışıyorum aşkla çalışmanın birbirine benzeyen hiçbir yönü yok hani çalışan kadınlar aşk sevgi isteyemez mi herkes boşansın o zaman . Bir de kendime de söylüyorum diye ekliyorlar hani şey görünmemek için aman
Çok teşekkür ederim. İnanın kimseye derdimi tasamı anlatamıyorum. Terapistim dışında. O yüzden buraya yazdım ve bazı insanlar acımasızca yorum yapıyor. Ben sorunların farkındayım ve inanın kendim ve çocuğum için mücadele ediyorum. İnsanın barınağı evidir. Ben iyi değildim ve belki buraya yazarak rahatlamak belki paylaşım da bulunmak belki fikir almak. Anlamak anlaşılmaktı. Ama bazı arkadaşlarım hem cins lerim bana kötü hissettirdi. İnsanlara destek olmak ve anlamak zorunda değil kimse ama onun acısına acı ekleyip kötü hissettirmek. Ne kadar ahlaklıca. Hemde hamile birine...Ailenizin durumunu anlatarak eline koz vermişsiniz maalesef. Bu saatten sonra biraz dişli olun ve eşinizi konuşturmayın. O bi şey demeden siz bozup atın. Siz sustukça o üzerinize geliyor. Meslek sahibi çalışan kadınsınız, kendinizi ezdirmeyin, ailenizle yaşadıklarınız geçmişde kaldı. Anne olacaksınız, kendinizi savunmayı ezdirmemeyi öğrenin ki çocuğunuzuda savunabilin. Çocuğunuzun ilk esas öğretmeni siz olacaksınız, sizde ne görürse o.
Kamu sapotu olarak her yerde geçsin, evlilik ve erkekler kurtuluş değildir. Okumak, çalışmak, kendine güvenmek bunlardır!!!
İyi bari, sevindim.Evet. Çalışıyorum.
üstelik bu 20-30 sene önce vardıaile evinden kaçıp devlete sığındım, okudum veya meslek sahibi oldum diyen neden yok?
Konunun hiç bir tarafında çalışıyorum yazmıyor bu bir, ikincisi o daha kötü ya. Çalışan insanın ufku daha geniş olur, bilinçli olur.kızın zaten mesleği de var işi de var
zaten gidiyorum diyor, zaten tek konuşabildiğim psikolog diyor
hakketen ilginç bu da
bi' konu açılıyor yorumların yarısının konuyla bir alakası yok....
Kimsenin hayatı mükemmel değil evet güçlü bir kadınım. Yıllarça hayatımın önemli bir kısmını tek başına hem çalışıp, hem çocuk bakarak geçirdim (eşimin görevi gereği) şu sıra bayağıdır aynı şehirdeyiz.Ay evet çünkü herkes ezbere bildiği nutukları çekmek için konuyu yarım yamalak okuyup geçiyor ki hızlı hızlı yorumunu yazıp beğeni alsın güçlü kadın wow alkış sonra kendi hayatlarından üçbeş örnek verirler güçlü ve mükemmel olduklarına dair ve kapanışşş
1-Niye çocuk yaptın sorusu.olan olmuş mesela. Beş aylık bebeği aldıramaz ya da tekrar sperm ve yumurta haline döndürüp yok edemeyeceğine göre ancak suçlama yargılama sorusudur. Kadın da adam değişir düzelir iyiye gider yeni evliyim ümidiyle buna tutunmuş olabilir insanlar duygusal hareket edebilir bazen hepimiz yapıyoruz
2- konu sahibinin yazımı şeklinden çok bastırılmış ezilmiş bir karakteri olduğunu düşünüyorum çok normal değil mi birine tutunmak istemesi, sevgiyi görmek istemesi. biri de demiş ki çalışmak terapidir erkeğe sığınma .Allah aşkına yıllardır çalışıyorum aşkla çalışmanın birbirine benzeyen hiçbir yönü yok hani çalışan kadınlar aşk sevgi isteyemez mi herkes boşansın o zaman . Bir de kendime de söylüyorum diye ekliyorlar hani şey görünmemek için aman
kızın zaten mesleği de var işi de var
zaten gidiyorum diyor, zaten tek konuşabildiğim psikolog diyor
hakketen ilginç bu da
bi' konu açılıyor yorumların yarısının konuyla bir alakası yok....
bu konulara ne yazılabilir kiAy evet çünkü herkes ezbere bildiği nutukları çekmek için konuyu yarım yamalak okuyup geçiyor ki hızlı hızlı yorumunu yazıp beğeni alsın güçlü kadın wow alkış sonra kendi hayatlarından üçbeş örnek verirler güçlü ve mükemmel olduklarına dair ve kapanışşş