Siz olsanız nerde kalırdınız

Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Ailenle aran iyiyse kal sıkılmazsın en azından

Eşim iş için 1-2 aylığına şehir dışına gididcek benim annemlerle aynı şehirde yaşıyoruz çocuk falan yok tekim annem bizde kal diye diretiyo evimizin arası arabayla 15 dakika falan siz olsanız kendi evinizdemi kalırsınız ailenizin evindemi
Sıkıldıkça oturmaya, belki 1-2 gün kalmaya aileme giderdim ama genel olarak kendi evimde kalırdım.

tabii ki kendi evimde kalirdim. canım isterse bazi gunler anneme giderdim
ne alaka baba evinden koca evine koca evinden baba evine transfer oluyor bu kadinlar. asla kendi evlerinde, kendi düzenlerinde yasamalarina hos bakilmiyor.
ben kendi evimden ayrilmazdim keyfime bakardim. benim evim, benim duzenim.
Kadınları hiçe saymak istiyorlar çünkü kendi başlarına yaşayamazlar gibi saksıdaki çiçek gibi oradan oraya sürüklemeye çalışıyorlar.Evlenmeden babanın evi evlenince kocanın evi oluyor.

Ben elde bavul sevmiyorum öyle yalnızlığa alışmak da lazım gibi.Fakat çalışmıyorsunuz sanırım bu nedenle nerde isterseniz kalın.Anneden ise git gel zor olurdu sadece .Evde yalnız sıkılıp korkacağınızı düşünmüş olabilirler evde biri olsun iş yapsın diye düşünmüş olabilirler bilemem özlemiş olabilirler derimde arası arabayla 15 dakika onlarda gidip gelebilir yani.Caninizin istediğini yapın bence

X