- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Evet
Göster
Açtığım konudan haberim var o yüzden snaa soruyorum nerde bütçe sıkıntısı diye 10 bin ayırdım diyorum 10 gün mü yapsam 2 gün mü diyorum konu bu neyi battı snaaAy yazık kadının açtığı konudan da haberi yok.
Mutlu insanlarız çünkü bebem, bişey ispat etmeye çalışmıyoruz.
Salak salak yorum yapıyorsun mutsuz musun ezikAy yazık kadının açtığı konudan da haberi yok.
O yüzden mi on bin tl yeter mi diye ağlanıyorsunuzVarki alıyoruz
Yaa arkadaşım ne anlatıyorsun konu belli fikrin varsa sun ortaya yoksa yokAynı kombinleri giydiğiniz vakit pis hissediyorsunuz da yeni aldığınız kıyafetleri yıkamadan nasıl diyeceksiniz? Kaç tane insan deniyor nihayetinde. Yıkarım derseniz de eskisi de yıkanıca temiz oluyor. Ne mana mübarek?
Kudra az elleme konu kapanmasın eğleneyim nolur dur gülmeye ihtiyacım varAy yazık kadının açtığı konudan da haberi yok.
Neden ağlayım gördüğün gibi herkes alma kıyafetin yok mu diyor kaldı ki kıyafetim olmadığından mi alıyorum her taraf elbise dolu çok şükürO yüzden mi on bin tl yeter mi diye ağlanıyorsunuz
Bana niye batsın yahu ben çok eğleniyorum şu an. Aşırı cringe bir olay çünkü.Açtığım konudan haberim var o yüzden snaa soruyorum nerde bütçe sıkıntısı diye 10 bin ayırdım diyorum 10 gün mü yapsam 2 gün mü diyorum konu bu neyi battı snaa
Fikrim şu: ne oldum delisi buldumcuk tavrınız irrite edici. Kimse sizin vasat copy paste kombinlerinizi umursamayacak. Teşekkürler.Yaa arkadaşım ne anlatıyorsun konu belli fikrin varsa sun ortaya yoksa yok
Canım ben seni anlıyorum yapı gereği bende aynı kafadayım tatillere giderken illa yeni şeyler alırım kombin yapar fotoğraf çekinirim içimden gelen ve beni mutlu eden bu malesef şimdi havalar soğuyor bence üzerine mont tarzı bişeyler al ceket falan içine de evden kombin yap bence eşini de boşvergenelde kadınlar ne giymiş diye
Teşekkür ederimCanım ben seni anlıyorum yapı gereği bende aynı kafadayım tatillere giderken illa yeni şeyler alırım kombin yapar fotoğraf çekinirim içimden gelen ve beni mutlu eden bu malesef şimdi havalar soğuyor bence üzerine mont tarzı bişeyler al ceket falan içine de evden kombin yap bence eşini de boşvergenelde kadınlar ne giymiş diye bakılıyor
Canım modamız 1 sitesine baksana moda olan ürünlerin muadillerini yapıyorlar bence iş görüyor bazı ürünleri çok kaliteli oluyor ve uygun orasıYaa zaten 10 bine bişey alamam ki eşime bi kazak pantolon alsam bana kalanla ne alabilirim ki Bi çizme 3 bin zaten
Neden kendini bana anlatma gereksiniminde bulundunFikrim şu: ne oldum delisi buldumcuk tavrınız irrite edici. Kimse sizin vasat copy paste kombinlerinizi umursamayacak. Teşekkürler.
Böyle güzel insanlarda varrCanım modamız 1 sitesine baksana moda olan ürünlerin muadillerini yapıyorlar bence iş görüyor bazı ürünleri çok kaliteli oluyor ve uygun orası
Kendini ifade etme becerileri olmayan insanlar hakarete başvururlar. Seviyenize inemeyeceğim maalesef.Salak salak yorum yapıyorsun mutsuz musun ezik