Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 fikir ile geldim

Eklentiler

• bf79b41a8ec880b37141b1e13908d8c5.jpg
    99,9 KB · Görüntüleme: 55
  • 670499418f8d2f296287b26d70018b4a.jpg
    17,2 KB · Görüntüleme: 60
  • d4f0f474215ee10278c46eefaac3ea0c.jpg
    96,1 KB · Görüntüleme: 64
Mutlu insanlarız çünkü bebem, bişey ispat etmeye çalışmıyoruz.

Hem öyle hem de kimseyi detaylı incelemediğimiz için aklımıza böyle şeyler gelmiyor.
Konu sahibi eminim herkesin fotosunu didik didik ediyordur. Kendi gibi insanların da aynı şeyi yapacağına çok emin o yüzden.
Ama normal insanlar aa ne güzel çıkmışlar deyip beğenip geçiyor. Çevresinde öylelerinin az olması da hiç şaşırtıcı değil

Yaa arkadaşım ne anlatıyorsun konu belli fikrin varsa sun ortaya yoksa yok

Canım ben seni anlıyorum yapı gereği bende aynı kafadayım tatillere giderken illa yeni şeyler alırım kombin yapar fotoğraf çekinirim içimden gelen ve beni mutlu eden bu malesef şimdi havalar soğuyor bence üzerine mont tarzı bişeyler al ceket falan içine de evden kombin yap bence eşini de boşver genelde kadınlar ne giymiş diye bakılıyor

Açtığım konudan haberim var o yüzden snaa soruyorum nerde bütçe sıkıntısı diye 10 bin ayırdım diyorum 10 gün mü yapsam 2 gün mü diyorum konu bu neyi battı snaa
Bana niye batsın yahu ben çok eğleniyorum şu an. Aşırı cringe bir olay çünkü.

Demek ki kısıtlı bütçen var ki kıyafet alabilmek için 10 günlük tatilin sekiz gününden vazgeçmek zorundasın. Kendin söylüyorsun bunu işte.

Teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…