- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Varki alıyoruzMalı mülkü satın her gün farklı yeni kombin önemli
Yorucusunuz çünküüüüüüüüüüNeden acabaaaaaaaaaaa
Ben şaşırmadım, o kadar çok türedi ki bu tipler.Hayatlarını sosyal medya için yaşıyorlar.İş yerine hava atcak derdi o adama yazık ya
E tatile gidene kadar giyiyosunuz ? 365 ayrı kombininiz olmadığına göre ? Mevzu kaç saatinizi aldığı değil mevzu siz millet görsün diye tatile gidiyorsunuz ve bu dışarıdan bakınca anlaşılıyor gerçekten anı biriktirmek isteyen mutlu olmak isteyen insan tatili sırf kıyafet için kısaltmazSiz öyle düşünmeye devam edin sonuç olarak 1 saatimi almZ hazırlanmak tüm günumu değil o kombin de 1 gün Boyunca üzerimde durur maksimum çekecegm pozda 5 i geçmez ben böyle seviyorum hergün aynı şeyleri giyemem kendimi psikolojik pis zannederm tercih meselesi
İş yerine hava atcak derdi o adama yazık ya
Türkçe yazYorucusunuz çünküüüüüüüüüü
Yok ki alamıyorsunVarki alıyoruz
Bu ekonomide böyle dertlerin olması bana umut ışığı oluyor. Ahahahahaİş yerine hava atcak derdi o adama yazık ya
E yok ki ağlıyosunVarki alıyoruz
Varr amaa yeni şeyler giymek istiyorumHer gun ayni sey olmaz hem insan terleyebilir vs evde 10 gunu cikaracak esyaniz yok mu?
Tatile gitmeseniz ne giyiyordunuz?Hic biseyiniz yoksa bu derecede alin yani tabi.
Kitap al sen o parayla.Türkçe yaz
Snaa vereyim sen al o zaman baksana fiyatları seansları biliyosnGittiğiniz her ilde cami önünde mendil açıp ertesi günün kombinini çıkarın sjsjsjshs.10.000 tl ile en az 12 seans terapi alabilirsiniz. İhtiyacınız olduğu buradan bile belli.
Herseyden haberimiz var çok şükür :))) 15E yok ki ağlıyosunvar ki dediğin bütçe 10.000 işe yeni falan mı başladınız ekonomiden de mi haberiniz yok
Kütüphaneye bağışladım çok vardıKitap al sen o parayla.
Okusaydın keşke öncesinde.Kütüphaneye bağışladım çok vardı
Algida sorunun mu var bütçe sıkıntısınndan mi bahsettim bn sizeYok ki alamıyorsunkonu bütçe sıkıntısı değil miydi?
Evet.Algida sorunun mu var bütçe sıkıntısınndan mi bahsettim bn size