- 28 Şubat 2017
- 7.952
- 22.189
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Tamda öyle birisiniz kocan zaten senin evde envayi çeşit halini görüyor sence gerçekten her gün ayrı kombinle görmesi mi önemli uzun uzun tatil yapmak mı kendini kandırıyon da bizde yemezBnde nefret ederim o tiplerden öyle birisi değilim
Atarız arabaya sorun olmaz Yeter ki çeşit bol olsn
Degol
Ani amaa Anılar da güzel olsn istiyorm ayni pozlar aynı kıyafetler itici değil mi
Yabancılar kilometrelerce uzaklardan gelip çapulcu gibi geziyorlar bizim ülkede, bu kombin merakı bir tek bizim millette var yemin ederim.Yoo değil ne alaka insan sevdiğiyleyse mutluysa inan o fotoyu çekmek bile aklına gelmiyor siz çok güzel görünüyor sanıyorsunuz ama ben tatile gidip her gün özellikle ayrı kombin uğraşılmış pozla foto paylaşan birini görsem sadece acırım üzülürüm yani bak şuna konsept ayarlamaktan tatil bile yapamamış ne kadar yapmacık mutsuz çift derim
Hıhı inandık taamHayır inanın öyle bir derdim ykk tek derdim kocammmm güzel bulsun gttigmz yerlerdede tek foto olsa yeterli
Siz öyle düşünmeye devam edin sonuç olarak 1 saatimi almZ hazırlanmak tüm günumu değil o kombin de 1 gün Boyunca üzerimde durur maksimum çekecegm pozda 5 i geçmez ben böyle seviyorum hergün aynı şeyleri giyemem kendimi psikolojik pis zannederm tercih meselesiYoo değil ne alaka insan sevdiğiyleyse mutluysa inan o fotoyu çekmek bile aklına gelmiyor siz çok güzel görünüyor sanıyorsunuz ama ben tatile gidip her gün özellikle ayrı kombin uğraşılmış pozla foto paylaşan birini görsem sadece acırım üzülürüm yani bak şuna konsept ayarlamaktan tatil bile yapamamış ne kadar yapmacık mutsuz çift derim
Aynen cabulcu gbi leş gibi kıllı tüylü o şekilde çok gördüm leş gbii milleti rahatsz edememYabancılar kilometrelerce uzaklardan gelip çapulcu gibi geziyorlar bizim ülkede, bu kombin merakı bir tek bizim millette var yemin ederim.
AboooHep aynı kıyafet giymiş derler amaa
Sizi inandırmak gibi bir durumum olduğunu düşünmüyorumHıhı inandık taam
Hayır bir de insanların ciddi ciddi o fotoğraflara bakıp incelediğini falan sanıyorbiri arkadaşa çoğunu ayıp olmasın diye beğendiğimiz gerçeğini anlatsın dicem ama anlayabilir mi emin olamıyorum
Arkadaşım pis gezin demiyoruz,tertemiz giyin tabi ki ama her güne değişik değişik giyinmek zorunda değilsin.Aynen cabulcu gbi leş gibi kıllı tüylü o şekilde çok gördüm leş gbii milleti rahatsz edemem
Siz öyle düşünmeye devam edin sonuç olarak 1 saatimi almZ hazırlanmak tüm günumu değil o kombin de 1 gün Boyunca üzerimde durur maksimum çekecegm pozda 5 i geçmez ben böyle seviyorum hergün aynı şeyleri giyemem kendimi psikolojik pis zannederm tercih meselesi
Başka neleri düşünmüyorsunuz mesela?Sizi inandırmak gibi bir durumum olduğunu düşünmüyorum
Açtığım konuyla verdiğin yorumun alakası nedir neyse sen alışmışsın kendi kendine fikir üretip onu tasdiklemeye devam etBenim tatillerde ergen yeğenlerin elinden telefon toplamışlığım var. Hadi onlar ergen bir derece çekiliyorlar da insanın karısı böyle olunca çok vahim oluyor durum.
Ha o zekayla ışık açısı falan da biliyo yaniO kadar çok var ki böyle tipler bir iş arkadaşım 5 günlük tatil için yeni kıyafetler aldi kombin yaptı aşırı boş gelmişti. Tatilden döndü ee hani resim cekilmediniz mi sosyal medyada paylaşmadın onca masraf yaptın bu tatil için diye takıldımresim çekilmiş ama ışık acısını begenememis ondan paylaşmamıs var ilginc tipler
Gittiğiniz her ilde cami önünde mendil açıp ertesi günün kombinini çıkarın sjsjsjshs.10.000 tl ile en az 12 seans terapi alabilirsiniz. İhtiyacınız olduğu buradan bile belli.Aynen cabulcu gbi leş gibi kıllı tüylü o şekilde çok gördüm leş gbii milleti rahatsz edemem
Neden acabaaaaaaaaaaaBöyle yaparsanız eşiniz bir daha sizinle bir yere gitmek istemeyecek. Sonra gelip hiçbir plan yapamıyoruz diye konu açarsınız.
İş yerine hava atcak derdi o adama yazık yaYabancılar kilometrelerce uzaklardan gelip çapulcu gibi geziyorlar bizim ülkede, bu kombin merakı bir tek bizim millette var yemin ederim.
Mutlu insanlarız çünkü bebem, bişey ispat etmeye çalışmıyoruz.Bir yanda her gün 3 öğün farklı kombin yapma hayali kuran konu sahibi, diğer yanda 2 haftalık tatilde 3 tane tipi kayık foto çekilen ben. Dehşet içinde okudum konuyu sjshsh