Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bnde nefret ederim o tiplerden öyle birisi değilim
Tamda öyle birisiniz kocan zaten senin evde envayi çeşit halini görüyor sence gerçekten her gün ayrı kombinle görmesi mi önemli uzun uzun tatil yapmak mı kendini kandırıyon da bizde yemez

Atarız arabaya sorun olmaz Yeter ki çeşit bol olsn

Degol

Ani amaa Anılar da güzel olsn istiyorm ayni pozlar aynı kıyafetler itici değil mi

Anıların güzelliğiyle kiyafet cesitliliginin hiç bir alakasi yok. Siz tamamen insta fenolarina özenip hazirlikli çekim yapmaya gidiyorsunuz oralara hissi geliyor konudan.

Yabancılar kilometrelerce uzaklardan gelip çapulcu gibi geziyorlar bizim ülkede, bu kombin merakı bir tek bizim millette var yemin ederim.

Siz öyle düşünmeye devam edin sonuç olarak 1 saatimi almZ hazırlanmak tüm günumu değil o kombin de 1 gün Boyunca üzerimde durur maksimum çekecegm pozda 5 i geçmez ben böyle seviyorum hergün aynı şeyleri giyemem kendimi psikolojik pis zannederm tercih meselesi

Hayır bir de insanların ciddi ciddi o fotoğraflara bakıp incelediğini falan sanıyor biri arkadaşa çoğunu ayıp olmasın diye beğendiğimiz gerçeğini anlatsın dicem ama anlayabilir mi emin olamıyorum

Bir yanda her gün 3 öğün farklı kombin yapma hayali kuran konu sahibi, diğer yanda 2 haftalık tatilde 3 tane tipi kayık foto çekilen ben. Dehşet içinde okudum konuyu sjshsh

Her gun ayni sey olmaz hem insan terleyebilir vs evde 10 gunu cikaracak esyaniz yok mu?
Tatile gitmeseniz ne giyiyordunuz? Hic biseyiniz yoksa bu derecede alin yani tabi.

Benim tatillerde ergen yeğenlerin elinden telefon toplamışlığım var. Hadi onlar ergen bir derece çekiliyorlar da insanın karısı böyle olunca çok vahim oluyor durum.
Açtığım konuyla verdiğin yorumun alakası nedir neyse sen alışmışsın kendi kendine fikir üretip onu tasdiklemeye devam et

Ha o zekayla ışık açısı falan da biliyo yani

Aynen cabulcu gbi leş gibi kıllı tüylü o şekilde çok gördüm leş gbii milleti rahatsz edemem
Gittiğiniz her ilde cami önünde mendil açıp ertesi günün kombinini çıkarın sjsjsjshs.10.000 tl ile en az 12 seans terapi alabilirsiniz. İhtiyacınız olduğu buradan bile belli.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…