- 4 Şubat 2022
- 2.334
- 5.534
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Kompleks foreverHep aynı kıyafet giymiş derler amaa
Yorumları okudukça beynim döndü . Kim der ? Ya da şöyle sorayım siz tatile millet konuşsun diye mi gidiyorsunuz yoksa mutlu olup anı biriktirmeye mi ?Hep aynı kıyafet giymiş derler amaa
Yok kocası yeni kıyafet görcekmiş. İşin üzünçlü tarafı adam 1 kot 1 tişörtle 1 sene geçirebilir eminim ki.Yorumları okudukça beynim döndü . Kim der ? Ya da şöyle sorayım siz tatile millet konuşsun diye mi gidiyorsunuz yoksa mutlu olup anı biriktirmeye mi ?
Yine saçma bir alışveriş olurKırmızı noel christmas mutlu noeeller
Hep aynı kıyafet giymiş derler amaa
Gösteriş yapmaya. Muhtemelen fotoğraf çekmekten gördüğünden yediğinden içtiğinden bişey anlamayacak.Yorumları okudukça beynim döndü . Kim der ? Ya da şöyle sorayım siz tatile millet konuşsun diye mi gidiyorsunuz yoksa mutlu olup anı biriktirmeye mi ?
İşin üzünçlü tarafı bende geçirebilirim yani tatile gidiyor olsam afedersiniz ama mal gibi 10.000 i kıyafete harcayacağıma gide yerim içerim ya kim ne derse desin ne görürse görsünYok kocası yeni kıyafet görcekmiş. İşin üzünçlü tarafı adam 1 kot 1 tişörtle 1 sene geçirebilir eminim ki.
Atarız arabaya sorun olmaz Yeter ki çeşit bol olsnya kis degil mi zaten, ne giyersen giy uste ceket, butun fotolar ceketli botlu ayni kombin
Ayrica on bin tane kiyafetin olsa da tatile giderken, hele de bu sekilde bir cok sehir gezilecekse rahat ve de yer kaplamayan seyler tercih edilir.
Gecen yaz ailecek tam 6 haftaligina evden ayrildik, herkese 1 kabin boyutu bavul hakki verdim, hangi kiyafeti isterseniz secin, bavul disinda bir sey yok dedim. Paradan sundan bundan oturu degil, tatile bir suru esyayla gidilmez diye.
DegolKime şov yapmaya calisiyorsunuz ettafinizdakiler sizin nerede yasadiginizi, ne iş yaptiginizi, ne giydiginizi bilmiyor mu az cok?
bir kac yeni kombin olunca woow cok zengin mi diyecekler? Yeri geldi gittigim ülkeye sadece 1 tane montumu goturdum kac gun ust uste ayni montu giyindim foto da koydum.aklimdan bile gecmemişti ayni seyi giydi derler demeleri. derdiniz boş hava atmak.
Ani amaa Anılar da güzel olsn istiyorm ayni pozlar aynı kıyafetler itici değil miYorumları okudukça beynim döndü . Kim der ? Ya da şöyle sorayım siz tatile millet konuşsun diye mi gidiyorsunuz yoksa mutlu olup anı biriktirmeye mi ?
Kocasına acıdım kız hiç sevmem ben böyle tiplerle gezmeyi inan çoğu arkadaşımla bu yüzden plan yapmıyorum yok beni şurda çek burda çek sen benle eğlenmeye mi geldin film tadında story çekmeye mi belli değilGösteriş yapmaya. Muhtemelen fotoğraf çekmekten gördüğünden yediğinden içtiğinden bişey anlamayacak.
Hayır bir de insanların ciddi ciddi o fotoğraflara bakıp incelediğini falan sanıyorHer gün instada 348692 foto paylaşıp insanları canından bezdirebilmek için durduk yere kıyafete 10 bin bütçe ayırmak da ne bileyim...
İnşallah trollüyorsunuzdur. Aksi halde durum vahim.
Hayır inanın öyle bir derdim ykk tek derdim kocammmm güzel bulsun gttigmz yerlerdede tek foto olsa yeterliGösteriş yapmaya. Muhtemelen fotoğraf çekmekten gördüğünden yediğinden içtiğinden bişey anlamayacak.
Sizin anılarınız kıyafetle şekilleniyorsa o anında bi sıkıntı vardır ablamAtarız arabaya sorun olmaz Yeter ki çeşit bol olsn
Degol
Ani amaa Anılar da güzel olsn istiyorm ayni pozlar aynı kıyafetler itici değil mi
Bnde nefret ederim o tiplerden öyle birisi değilimKocasına acıdım kız hiç sevmem ben böyle tiplerle gezmeyi inan çoğu arkadaşımla bu yüzden plan yapmıyorum yok beni şurda çek burda çek sen benle eğlenmeye mi geldin film tadında story çekmeye mi belli değil
Valla benim çevrem öyle değil bakın önceki komumdada mevcut dedikodu yumağı insanlar incelerler tabikideHayır bir de insanların ciddi ciddi o fotoğraflara bakıp incelediğini falan sanıyorbiri arkadaşa çoğunu ayıp olmasın diye beğendiğimiz gerçeğini anlatsın dicem ama anlayabilir mi emin olamıyorum
Yoo değil ne alaka insan sevdiğiyleyse mutluysa inan o fotoyu çekmek bile aklına gelmiyor siz çok güzel görünüyor sanıyorsunuz ama ben tatile gidip her gün özellikle ayrı kombin uğraşılmış pozla foto paylaşan birini görsem sadece acırım üzülürüm yani bak şuna konsept ayarlamaktan tatil bile yapamamış ne kadar yapmacık mutsuz çift derimAtarız arabaya sorun olmaz Yeter ki çeşit bol olsn
Degol
Ani amaa Anılar da güzel olsn istiyorm ayni pozlar aynı kıyafetler itici değil mi
Hava olduğunu kim söyledi sizeAlışveriş için bütçe bile kısıtlıyken neyin havası bu?
Benim tatillerde ergen yeğenlerin elinden telefon toplamışlığım var. Hadi onlar ergen bir derece çekiliyorlar da insanın karısı böyle olunca çok vahim oluyor durum.Kocasına acıdım kız hiç sevmem ben böyle tiplerle gezmeyi inan çoğu arkadaşımla bu yüzden plan yapmıyorum yok beni şurda çek burda çek sen benle eğlenmeye mi geldin film tadında story çekmeye mi belli değil