Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yorumları okudukça beynim döndü . Kim der ? Ya da şöyle sorayım siz tatile millet konuşsun diye mi gidiyorsunuz yoksa mutlu olup anı biriktirmeye mi ?
Yok kocası yeni kıyafet görcekmiş. İşin üzünçlü tarafı adam 1 kot 1 tişörtle 1 sene geçirebilir eminim ki.

Yorumları okudukça beynim döndü . Kim der ? Ya da şöyle sorayım siz tatile millet konuşsun diye mi gidiyorsunuz yoksa mutlu olup anı biriktirmeye mi ?
Gösteriş yapmaya. Muhtemelen fotoğraf çekmekten gördüğünden yediğinden içtiğinden bişey anlamayacak.

Yok kocası yeni kıyafet görcekmiş. İşin üzünçlü tarafı adam 1 kot 1 tişörtle 1 sene geçirebilir eminim ki.
İşin üzünçlü tarafı bende geçirebilirim yani tatile gidiyor olsam afedersiniz ama mal gibi 10.000 i kıyafete harcayacağıma gide yerim içerim ya kim ne derse desin ne görürse görsün

Atarız arabaya sorun olmaz Yeter ki çeşit bol olsn
Degol
Ani amaa Anılar da güzel olsn istiyorm ayni pozlar aynı kıyafetler itici değil mi

Gösteriş yapmaya. Muhtemelen fotoğraf çekmekten gördüğünden yediğinden içtiğinden bişey anlamayacak.
Kocasına acıdım kız hiç sevmem ben böyle tiplerle gezmeyi inan çoğu arkadaşımla bu yüzden plan yapmıyorum yok beni şurda çek burda çek sen benle eğlenmeye mi geldin film tadında story çekmeye mi belli değil

Her gün instada 348692 foto paylaşıp insanları canından bezdirebilmek için durduk yere kıyafete 10 bin bütçe ayırmak da ne bileyim...
İnşallah trollüyorsunuzdur. Aksi halde durum vahim.
Hayır bir de insanların ciddi ciddi o fotoğraflara bakıp incelediğini falan sanıyor biri arkadaşa çoğunu ayıp olmasın diye beğendiğimiz gerçeğini anlatsın dicem ama anlayabilir mi emin olamıyorum

Hayır bir de insanların ciddi ciddi o fotoğraflara bakıp incelediğini falan sanıyor biri arkadaşa çoğunu ayıp olmasın diye beğendiğimiz gerçeğini anlatsın dicem ama anlayabilir mi emin olamıyorum
Valla benim çevrem öyle değil bakın önceki komumdada mevcut dedikodu yumağı insanlar incelerler tabikide

Atarız arabaya sorun olmaz Yeter ki çeşit bol olsn

Degol

Ani amaa Anılar da güzel olsn istiyorm ayni pozlar aynı kıyafetler itici değil mi
Yoo değil ne alaka insan sevdiğiyleyse mutluysa inan o fotoyu çekmek bile aklına gelmiyor siz çok güzel görünüyor sanıyorsunuz ama ben tatile gidip her gün özellikle ayrı kombin uğraşılmış pozla foto paylaşan birini görsem sadece acırım üzülürüm yani bak şuna konsept ayarlamaktan tatil bile yapamamış ne kadar yapmacık mutsuz çift derim

Benim tatillerde ergen yeğenlerin elinden telefon toplamışlığım var. Hadi onlar ergen bir derece çekiliyorlar da insanın karısı böyle olunca çok vahim oluyor durum.

O kadar çok var ki böyle tipler bir iş arkadaşım 5 günlük tatil için yeni kıyafetler aldi kombin yaptı aşırı boş gelmişti. Tatilden döndü ee hani resim cekilmediniz mi sosyal medyada paylaşmadın onca masraf yaptın bu tatil için diye takıldım resim çekilmiş ama ışık acısını begenememis ondan paylaşmamıs var ilginc tipler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…