Siz olsanız ne yaparsınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Biraz özel olsn istiyorm eşimle ilk tatilimiz balayından snra
Özel olması kıyafet ile olmaz hanımefendi yaptığınız şeylerle olur şahsen özel bişeyler istesem kıyafet e harcama yapmam eşimi o parayla tatil yerinde farklı bi aktivite, organizasyon a falan götürürüm giydiğiniz kıyafet ile ilişkiniz şekil almaz düşünce şekliniz bana çok garip geldi

Kış renkleri aşk renkleri falan olsn istiyorm

İyi de çok saçma. Yani paranız yokken kendinizi sırf bir iki beğeni alıp “ooovv her güne bir kıyafet giyiyorlar zengin bunlar” desinler diye olduğunuz dışında göstermek korkunç bir şey! Gittiğiniz yerin tadını bile çıkaramazsınız.

Yaa zaten 10 bine bişey alamam ki eşime bi kazak pantolon alsam bana kalanla ne alabilirim ki Bi çizme 3 bin zaten

Hep aynı kıyafet giymiş derler amaa

ya kis degil mi zaten, ne giyersen giy uste ceket, butun fotolar ceketli botlu ayni kombin

Ayrica on bin tane kiyafetin olsa da tatile giderken, hele de bu sekilde bir cok sehir gezilecekse rahat ve de yer kaplamayan seyler tercih edilir.

Gecen yaz ailecek tam 6 haftaligina evden ayrildik, herkese 1 kabin boyutu bavul hakki verdim, hangi kiyafeti isterseniz secin, bavul disinda bir sey yok dedim. Paradan sundan bundan oturu degil, tatile bir suru esyayla gidilmez diye.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…