- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
-
- Konu Sahibi sternoklavikular
Bilemedim şimdiYaaa ne özeli, köyün oradan iki kot, üç kazak yeter.İnstagram fenemonleri gibi her güne ayrı kombin oluşturacağız diye tatilin keyfini kaçırmaya ne gerek var?
Özel olması kıyafet ile olmaz hanımefendi yaptığınız şeylerle olur şahsen özel bişeyler istesem kıyafet e harcama yapmam eşimi o parayla tatil yerinde farklı bi aktivite, organizasyon a falan götürürüm giydiğiniz kıyafet ile ilişkiniz şekil almaz düşünce şekliniz bana çok garip geldiBiraz özel olsn istiyorm eşimle ilk tatilimiz balayından snra
Kombin:)Yeni bir şeyler almayın, evinizde mutlaka kıyafetler vardır. Tatil için neden böyle yüklü kıyafet alışverişi yapıyorsunuz? Hani bir iki elbise alırsınız, ama kazak gömlek ne alaka?
Keşke akıl fikir de parayla satılan bişey olsaymış da kıyafet yerine alabilseymişsiniz bir miktarAynen öyle :))
Kim ya da kimler diyecek?Hep aynı kıyafet giymiş derler amaa
Kış renkleri aşk renkleri falan olsn istiyormÖzel olması kıyafet ile olmaz hanımefendi yaptığınız şeylerle olur şahsen özel bişeyler istesem kıyafet e harcama yapmam eşimi o parayla tatil yerinde farklı bi aktivite, organizasyon a falan götürürüm giydiğiniz kıyafet ile ilişkiniz şekil almaz düşünce şekliniz bana çok garip geldi
İyi de çok saçma. Yani paranız yokken kendinizi sırf bir iki beğeni alıp “ooovv her güne bir kıyafet giyiyorlar zengin bunlar” desinler diye olduğunuz dışında göstermek korkunç bir şey! Gittiğiniz yerin tadını bile çıkaramazsınız.Aynen öyle :))
Bilin bilin, o kadar masraf edip yeni kıyafet alacağınıza bir Balkan turuna çıkarsınız.Bilemedim şimdi
Onu Allah vermiş canım bnm almama gerek kalmamisKeşke akıl fikir de parayla satılan bişey olsaymış da kıyafet yerine alabilseymişsiniz bir miktar
Kombin:)
Trollüyorsunuz değil mi?Hep aynı kıyafet giymiş derler amaa
Yaa zaten 10 bine bişey alamam ki eşime bi kazak pantolon alsam bana kalanla ne alabilirim ki Bi çizme 3 bin zatenİyi de çok saçma. Yani paranız yokken kendinizi sırf bir iki beğeni alıp “ooovv her güne bir kıyafet giyiyorlar zengin bunlar” desinler diye olduğunuz dışında göstermek korkunç bir şey! Gittiğiniz yerin tadını bile çıkaramazsınız.
Size göre mi:))Çok komik bir durum yalnız bu.
Bu kafa ile size bol şanslar ben anladım sizin derdinizi elalemin dediği basacağınız hava önemli sizin için özel olsun falan değil konu gerçekten çok komik ve seviyesiz bi durum buKış renkleri aşk renkleri falan olsn istiyorm
Burdan pek öyle görünmüyor ama neyseOnu Allah vermiş canım bnm almama gerek kalmamis
O zaman alışveriş seçinleriniz yanlış. Bunu bir gözden geçirin. Zamansız parçalar seçerseniz uzun bir süre gönlünüz geçmez severek giyersiniz.Evdekiler İçime sinmiyor
Cididiym yardmci olun varsa kaliteli uygun markalar flaanTrollüyorsunuz değil mi?
Hep aynı kıyafet giymiş derler amaa