- 26 Nisan 2023
- 1.034
- -301
- 27
- Konu Sahibi sternoklavikular
Yaa üzdün ama beniBurdan pek öyle görünmüyor ama neyse
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa üzdün ama beniBurdan pek öyle görünmüyor ama neyse
Hayrrr onu istesem de olamamInfluencer olmaya çalışıyor gibisiniz ama 10 bine zor
Aşk renkleri ne mesela?Kış renkleri aşk renkleri falan olsn istiyorm
Yok ablacım valla. 10 bine ben ancak tek parça zorlasam anca iki parça şey alabiliyorum. Uygun fiyatlı marka bilmiyorum ben.Cididiym yardmci olun varsa kaliteli uygun markalar flaan
Cidden özel olsnn yeni evliyimBu kafa ile size bol şanslar ben anladım sizin derdinizi elalemin dediği basacağınız hava önemli sizin için özel olsun falan değil konu gerçekten çok komik ve seviyesiz bi durum bu
Aynen öyle yaptm gördüğümü aldm moda diye zamanındaO zaman alışveriş seçinleriniz yanlış. Bunu bir gözden geçirin. Zamansız parçalar seçerseniz uzun bir süre gönlünüz geçmez severek giyersiniz.
Amaa cidden öyle gösteriş değil bn eşime gösterme niyetindeyimKocayla tatile gidiyorsunuz, kim diyecek size her gün aynı şeyi giyiyor diye? Gösteriş için gidiyorsanız öyle söyleyin, benim için özel çünkü eşimle balayından sonraki ilk tatilimiz deyince bu gösteriş merakınız anlaşılmıyor pek
TaamYok ablacım valla. 10 bine ben ancak tek parça zorlasam anca iki parça şey alabiliyorum. Uygun fiyatlı marka bilmiyorum ben.
Yeni evliysen milletin hep aynı şeyi giymiş diyeceği şeyler değil de gece giyip kocanla şenlenecegin şeyler al o zamanCidden özel olsnn yeni evliyim
Kırmızı noel christmas mutlu noeellerAşk renkleri ne mesela?
Evinizdeki kıyafetleri gösteriverin.Amaa cidden öyle gösteriş değil bn eşime gösterme niyetindeyim
Onlar daha boş adam bakmadan çıkarıp atıyor (Yeni evliysen milletin hep aynı şeyi giymiş diyeceği şeyler değil de gece giyip kocanla şenlenecegin şeyler al o zaman
Hep aynı kıyafet giymiş derler amaa
:)) gördüEvinizdeki kıyafetleri gösteriverin.
Hayrrr kanka olduk şuan kısır yapıyoruz biz Amaaa nöbette :))Aaaa ben seni hatırladım iş yerinde somurtup oturan, kimseyle konuşmayan kadınsın
Ciddi psikolojik problemleriniz var bence.
:)) tamam 10 bine kıyafet alın siz, her tatil öncesi muhakkak alın ama.:)) gördü
Hayrrrikişer üst ikişer alt kıyafet alıp kalan parayı da yiyin gitsin ya influencer falan mısınız