- 27 Aralık 2011
- 63.312
- 61.022
burada benim sizlerden almak istediğim fikir bundan sonrasında ne yapmam gerektiğiyle ilgiliydi
bu yüzden kimsenin benim özel hayatımı, sevgilim olup olmadığını sorgulama yetkisi yok, böyle yargılamalar yapmaya hiç hakkı yok
herkes konunun dışında çıktı yok hamilelik yok saf ayağına yatmalar yok adama aşıksın hadi kafesleleler.... o kadar çirkin ki yorumlarınız yazık diyorum sadece...
ozdn isimli kullanıcı, bul bakalım o adamın kim oldğunu bulabiliyorsan, meslektaşız diye geçinip duruyorsun ama bu yaşta edindiğim konumu hazmedemiyorsun ve ankarada kaç tane firma var onu bile bilmiyorsun bence
herkes ahkam kesmeye pek meraklı
dediğim gibi kendi işinize bakın, sizden rica ettiğim şey "başıma bu bu geldi bundan sonra ne yapayım?" idi . Ancak konu öyle yerlere geldi ki hayret doğrusu!!
ilgilenen tek bir mod bile olmadığından dolayı konu hala açık ama yaptığınız hiçbir yorumun benim için zerre kadar önemi yok şu dakikadan sonra.. çünkü gerçek samimi duygularla yardımcı olmak isteyenler özel mesaj kutumu doldurup taşırdılar sağolsunlar..
siz burdan popüleritenizi artırmaya bakın
popüleritemizi arttırınca ne oluyor ki,
ödül falan mı veriyorlar?
yine söylemeden edemeyeceğim
sanırım senın amacında bu.
baksana aklına neler neler getiriyorsun