• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız ne yapardınız?

Valla konu sahibesi sen bu adamı sevmiyorsun, kar zarar hesabı yapmıyorsun bize de hesabı sormaya gelmişsin. İnsan sevince orası öyle burası böyle diye düşünmüyor, sadece mutlu oluyor yaşayıp gidiyor. Boyu kısa ama geriye kalan özellikleri iyi, parası da var yazmışsın dümdüz bize bu olsun mu yoksam daha iyisini ararken elimdekinden olur muyumi buna razı gelir miyim diye soruyorsun. Sen bilirsin ama adam şu kar-zarar tablonu görse emin ol zaten kendi ayrılır
Evet haklı olabilirsiniz ama şurada ekleme yapmak istiyorum ben bazen çok sevdiğimi de hissediyorum bu yüzden ayrılmıyorum bir kere ayrıldığımizda o da ben de çok ağladık bu kafamı karıştırıyor demek ki sevmişim ki ağladım o kadar dedim kendime.

adam da onu beğenmiyor. o da kendisini fiziksel olarak üstün gördüğü için içten içe öfkeleniyor
Beğenmeme veya üstün görme değil tam olarak birbirimizin açıklari kusurları gündeme geliyor bazen. Ama sonuç olarak seviyoruz. Ben sadece bu durumu aşamıyorum.

Ayy ne tipi conconlular var bir halt olmaz geçinemezsin anlatılmaz yaşanır siz de keza öyle yaşıyorsunuz bakın nasıl güzel anlaşıyorsunuz benim önceliğim hep önce anlaşmak eğlenmek konuşmak ve iletişim oldu valla eğlendiğin kişiye sonra hayran olup aşık da oluyorsun

Kusura bakmasın kimse bir iki noktasını beğenmedim diye sevgilimden vazgeçemem. Uzak ilişki yeni oldu çünkü Batman'a atandı o. Daha iyileri de geldi ama karakterime yakın hissetmediğim için olmadi. İlk kez her anlamda uyumlu olduğum birisini bulmusum vazgeçmeyi öyle kolay düşünemem. Aşağılamam ben onu hatta o beni bazen küçümser benden daha zeki olduğu için. Her şeyi okuduğunuzdan ibaret sanmayın.

Ya ne saçma sapan düşünceler bunlar ben anlamıyorum ki nasıl kitleye düştüm 😅 arkadaşlar ben sevgilimi kabullenim mi yoksa ayrılım mi diye sordum. Onu nasıl değiştirebilirim demedim ki yani fikir sunarken hiç mi düşünmüyorsunuz iki saniye de olsa. Bu sevgi yani sırf bu yüzden silinecek bir şey değil ki kalpten. Seviyorsan görmezsin diye bir şey de yok gayet göze batabiliyor.

yahu hem bir iki noktasını beğenmedim diye sevgilimden vazgeçemem kimse kusura bakmasın diyorsunuz hem de buraya gelmiş sevgilimi kabulleniyim mi ayrılayım mı diye sordum diyorsunuz. vazgeçmeyecekseniz nasıl ayrılayım mı diye sorabilirsiniz ki? bir de yazanlar için "hiç mi düşünmüyorsunuz iki saniye filan" demeniz komik.. daha siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz ki

yahu hem bir iki noktasını beğenmedim diye sevgilimden vazgeçemem kimse kusura bakmasın diyorsunuz hem de buraya gelmiş sevgilimi kabulleniyim mi ayrılayım mı diye sordum diyorsunuz. vazgeçmeyecekseniz nasıl ayrılayım mı diye sorabilirsiniz ki? bir de yazanlar için "hiç mi düşünmüyorsunuz iki saniye filan" demeniz komik.. daha siz ne dediğinizi bilmiyorsunuz ki
İşte düz mantıklilarla mücadele etmeden edemiyorum. Şimdi benim yazdığımin bütününe baksaydiniz " ayrıl o zaman " diyenlere ithafen öyle kolay olmaz anlamında yazıdığımi anlardınız. Ondan kolayca vazgeçemem. Bu durumu aşamadigim takdirde ayrılabilirim. Bu yüzden burada fikir almak istedim. Düm düz düşünenler hariç yardımcı olanlar da oldu ve aştım gibi bir şey.

Ayy ne tipi conconlular var bir halt olmaz geçinemezsin anlatılmaz yaşanır siz de keza öyle yaşıyorsunuz bakın nasıl güzel anlaşıyorsunuz benim önceliğim hep önce anlaşmak eğlenmek konuşmak ve iletişim oldu valla eğlendiğin kişiye sonra hayran olup aşık da oluyorsun
Aynen öyle onunla eglendiğim gibi kimseyle uyumu yakalayamam. Bunu anladım aslında. Konuyu açma sebebim evlilik konusunu açınca ertelediğim bu düşünce tekrar aklıma geldi ve son vermek istedim.

İşte düz mantıklilarla mücadele etmeden edemiyorum. Şimdi benim yazdığımin bütününe baksaydiniz " ayrıl o zaman " diyenlere ithafen öyle kolay olmaz anlamında yazıdığımi anlardınız. Ondan kolayca vazgeçemem. Bu durumu aşamadigim takdirde ayrılabilirim. Bu yüzden burada fikir almak istedim. Düm düz düşünenler hariç yardımcı olanlar da oldu ve aştım gibi bir şey.
siz çok çelişkide olduğunuz için verilen cevaplar sizi tatmin etmemiş. yani bir yoruma seviyorum yazdıktan sonra diğer yoruma sevdiğimden emin değilim diyorsunuz burada da "düz mantık" olarak "ayrıl o zaman" denilmesi çok normal. çünkü gerçekten seven ve ya evli olan insanlar aslında sizin adınıza "bu kadar çelişki yaşasaydım devam edemezdim" diye düşündüğünden yazıyor. şahsi yorumum olarak ve evli olan biri olarak size düz mantıkla diyorum ki, eğer beni çelişkiye düşürecek kadar takıldığım durumlar varsa ben olsam ayrılırdım.

Ruh eşim gibi onun yanında istediğim kadar saçmalayabilirim hiç yadirgamaz. İkimiz de memuruz. Benden daha zeki ben hep ikilemde kalan biriyim yol gösterir bana. Doğru kararlar aldırir. Mizah seviyesi çok iyi çok güldürüyor beni. İkizler burcu ama beni çok yormuyor. Aldatmayacagina bu kadar emin olduğum tek erkek. Sadece kısa ve yakışıklı değil o kadar :KK43:
Uzun boylu poslu yakisikli ama sizi sevmeyen tam zıt karakterli size deger vermeyen biri olsaydı... İnanin gorunus biyere kadar onemli olan huylari ve anlasabilmeniz. Kimin ne dedigi nasil gordugu umrunuzda olmasin siz gercek mutlulugu onda bulduysaniz ne mutlu size. Benim kocamda coook hemde asiri yakisikliydi ama simdi kel. Yakisiklilik ve guzellik gelip gecici onemli olan sizinde dediginiz gibi ruh esinizi bulabilmeniz..

siz çok çelişkide olduğunuz için verilen cevaplar sizi tatmin etmemiş. yani bir yoruma seviyorum yazdıktan sonra diğer yoruma sevdiğimden emin değilim diyorsunuz burada da "düz mantık" olarak "ayrıl o zaman" denilmesi çok normal. çünkü gerçekten seven ve ya evli olan insanlar aslında sizin adınıza "bu kadar çelişki yaşasaydım devam edemezdim" diye düşündüğünden yazıyor. şahsi yorumum olarak ve evli olan biri olarak size düz mantıkla diyorum ki, eğer beni çelişkiye düşürecek kadar takıldığım durumlar varsa ben olsam ayrılırdım.
Evet ben zaten çelişkide çok kalan biriyim diye söyledim. Ben kendi adıma seviyorum diye düşünüyorum sadece o bir iki kusuru gözüme battığı için birçok kişiye göre sevmiyorum anlamı çıkıyor. Bu yüzden ben de şüpheye düşüyorum acaba sevmiyor muyum aslında diye ee bu durumda da çelişkiye düşmüş oluyorum. Bunu anlamaya çalışıyorum. Ayrıl diyenler yanlış yerden geliyor. o çocuğa haksızlık falan filan diye düşünüyorlar. Ben sevgilimi onlardan daha çok düşünüyorum. Bana böyle böyle düşünüyorsan sevmiyorsundur diyenlere bir şey demedim zaten.

Uzun boylu poslu yakisikli ama sizi sevmeyen tam zıt karakterli size deger vermeyen biri olsaydı... İnanin gorunus biyere kadar onemli olan huylari ve anlasabilmeniz. Kimin ne dedigi nasil gordugu umrunuzda olmasin siz gercek mutlulugu onda bulduysaniz ne mutlu size. Benim kocamda coook hemde asiri yakisikliydi ama simdi kel. Yakisiklilik ve guzellik gelip gecici onemli olan sizinde dediginiz gibi ruh esinizi bulabilmeniz..
Çok teşekkür ederim 🙏🥺

Ben sizin ne istediginizi tam olarak anlamadim, ne soruyorsunuz tam olarak ? Yanyana kisa duruyor olmanizin ne sakincasi var ki ? Baskalarinin dusuncelerini fazla onemsiyorsunuz gibi geldi. Yanima yakistirmiyorum sozunuzden bunu anladim, disaridan gorenler sizi yakistirmayacak da bunu dert edinecekmissiniz gibi anladim. Kalbiniz nasil istiyorsa oyle yapin. Gorsel olarak uyumsuz cift yakin cevremden vardi benim, erkek zayif kisa boylu ve yasi kadindan genc (6 yas kucuktu adam). Kadin ise kilolu, yanyana cidden uyumsuzlar goruntu olarak, kadin daha da yasli duruyor kilosundan ve giyiminden olabilir. Hatta adamin ailesi kadini istememis yasindan dolayi, ailesine de resti cekmis, evlenmisler. Birlikte cok mutlular, 2 de cocuklari var. Boyle cok ornekler var.

Çok teşekkür ederim 🙏🥺
Rica ederim seni kim mutlu ediyor gercekten deger veriyorsa onla ol. Yakisikli olur birzaman sonra huylari oyle bir batarki sana en cirkin oymus gibi gelir sana. Cok cirkin dersin ama senin en sevdigin huylar ondadir gunden gune dunyanin en yakisiklisi o olur gozunde

Rica ederim seni kim mutlu ediyor gercekten deger veriyorsa onla ol. Yakisikli olur birzaman sonra huylari oyle bir batarki sana en cirkin oymus gibi gelir sana. Cok cirkin dersin ama senin en sevdigin huylar ondadir gunden gune dunyanin en yakisiklisi o olur gozunde
Haklısınız galiba ilk zamanki gibi batmıyor gözüme artık zaten 🙏

Ben sizin ne istediginizi tam olarak anlamadim, ne soruyorsunuz tam olarak ? Yanyana kisa duruyor olmanizin ne sakincasi var ki ? Baskalarinin dusuncelerini fazla onemsiyorsunuz gibi geldi. Yanima yakistirmiyorum sozunuzden bunu anladim, disaridan gorenler sizi yakistirmayacak da bunu dert edinecekmissiniz gibi anladim. Kalbiniz nasil istiyorsa oyle yapin. Gorsel olarak uyumsuz cift yakin cevremden vardi benim, erkek zayif kisa boylu ve yasi kadindan genc (6 yas kucuktu adam). Kadin ise kilolu, yanyana cidden uyumsuzlar goruntu olarak, kadin daha da yasli duruyor kilosundan ve giyiminden olabilir. Hatta adamin ailesi kadini istememis yasindan dolayi, ailesine de resti cekmis, evlenmisler. Birlikte cok mutlular, 2 de cocuklari var. Boyle cok ornekler var.
Başkalarının bakışını önemsiyor olabilirim evet. Kendim de keşke biraz daha uzun olsaydı diye içimden geçiriyorum ilk günden beri. Bunu düşünmek ona haksızlık gibi geliyor üzülüyorum ama elimde de değil kabullenemedim bir türlü. Böyle hissetmem ona haksızlıksa ayrılım mi diye sormak istedim aslında açıklayamadim mi bilmiyorum.

Başkalarının bakışını önemsiyor olabilirim evet. Kendim de keşke biraz daha uzun olsaydı diye içimden geçiriyorum ilk günden beri. Bunu düşünmek ona haksızlık gibi geliyor üzülüyorum ama elimde de değil kabullenemedim bir türlü. Böyle hissetmem ona haksızlıksa ayrılım mi diye sormak istedim aslında açıklayamadim mi bilmiyorum.
Haksizlik etmek olarak değil de, bence kendi icinizde cozun durumu. Kisa boylu olmasi kabullenemeyecegiz bir konuysa, bu degisebilecek bir durum degil sonuçta ileride pişmanlık da duyabilirsiniz. Evlilikte ruhen uyumlu olmak, birlikte olmaktan keyif almak, anlasabilmek, sevgi, saygi, sadakat ve birbirini arzulamak bunlar onemli. Bu boy kisaligi meselesi bunlardan birini zedeleyecek gibi dusunuyorsaniz simdiden karar verin derim. İlaveten guzellik gelip geciyor, kimse gencligindeki gibi kalmiyor erkek de kadin da.. Her ne kadar kendimize bakiyor olsak da dogaya karsi duramiyoruz. Esim gencken uzun sacliydi, simdi saclari dokulmeye basladi, kilo aldi mesela. Ama ilk gunku gibi seviyorum onu. Hayallerimin de otesindesin demistim yillar once, hala oyle dusuyorum. En mutlu gunlerimi onunla gecirdim. Yillar sonra bile boyle diyebilecekseniz kimseyi umursamayin.

Güzellik gerçekten en büyük faşizm ya. Bir insanı sadece karakter olarak görebilmek büyük meziyet.
Değiştirmeye çalıştığınız kişiyi sevmiyorsunuzdur. Ben yaşadığım ilişkilerden bu dersi çıkardım. Siz bence mantığınıza uyduğu için sevmeye çalışıyorsunuz. Hiç kimse için asla yapmaz demeyin. Benim gördüğüm en gaddar adamlar kısa boyluydu, uzunlar biraz daha merhametliydi. Boyunu posunu bilmem ama bu kadar güvenmek için çok daha iyi tanımanız lazım

Ece, adama aşık değilsin ve seni fiziksel olarak çekmiyor. Bazen iyilik, iyi anlaşmak tek başına yetmez. Mantıksal olarak belki müthiş özellikleri vardır ama seni cekmediyse o ilişki boşuna zaman harcamak olur.

Bu kişiyi insan olarak sevdiğin kesin ama erkek olarak seviyor musun? Belki işler ilerleyecek evlilik teklifi alacaksin. Kendini onunla aynı yatakta hayal edebiliyor musun? Bu düşünce seni irite mi ediyor yoksa mutlu mu ediyor. Bu sorulari kendine sor iyi düşün taşın, hislerini tart.

1.65 boyu benim 1.60 Saydığınız bütün özellikleri taşıyor beni gözleriyle bile aldatmaz asla bu güveni verdi bana.
Sevgiliniz uzun boylu değil, ama siz de kısa boylusunuz. O yüzden boy pos, endam karsilastirmanız bana yersiz geldi. Tip hiçbir zaman ön planda olmamalı, çekici olan kadın ve erkeğin talibi de ona göre çok olur. Bir arkadaşım vardı çok eskiden çok da yakınımdı o zamanlar. Kendisi 1.53 boylarında falandi. Uzun boylulara çok hevesi vardi. Sanırım insanın doğasında var kendimizde ne eksikse onu beğenip isteyebiliyoruz hepimiz. Belki de karşımızdaki bizi tamamlar ümidiyle. Kaslı falan bir çocuk buldu sonunda boyu 2 metreye yakın. Evlendiler de. Çocuk vücut geliştirme falan olaylarina çok düşkündü. Spor salonundan çıkmıyordu, o dönem psikolojik sorunları da vardı. Arkadasimin tipiyle çok dalga geçti evlendikten sonra. Sevimli minnak da bir kadincagizdi halbuki.Sanki evlenirken kördü. Kıza yapmadigi psikolojik ve hatta fiziksel siddet kalmadı. Spor salonundaki kızların yanında dalga geçti ezikledi hep. Arkadaşımın yanında başka kızlara asıldı. Boşandılar epey olmuş. Arkadaşımın bütün özgüveni bitmiş. Psikolojisi de. Duygular, anlık beğeni bizi hiçbir yere götürmez, mantiksa her yere. Yani burada kıymetli olan karakter, aile, maddiyat ve maneviyat. Seni el üstünde tutuyor mu, destegini, saygisini, sevgisini esirgemiyor mu ona bak.

Back