• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsanız davete gider miydiniz?

Merhaba daha önce abimle kopuk olduğumuzdan bahsetmiştim. Evlendikten sonra bizimle pek görüşmemeye başladı kendisi. 1 senedir beni hiç aramamıştır. Annemin evinde 2 kez denk geldik. Bir araya gelince çok sevgi gösterileri yapıyor kendi de eşi de. Tatlım bebeğim falan diyor kız bana sürekli. Ama ben kendi evime taşındım 10 ay oluyor. Taşındıktan sonra defalarca davet ettim evime ama hep bir bahaneleri vardı. Abim evimi daha görmedi yani. Hayırlı olsun hediye almışlar ikili bardak takımı onu da anneme bırakmışlar bir de arayıp kendileri de demiyor bunu annem söylüyor gel al abinler senin ev hediyeni bıraktı diye. Ben sanki muhtacım onların bardağına ev hediyesi ev görmeye gelince getirilmez mi? Neyse iftarda ailemi iftara alacaktım haftasonu onlar da gelsin istedim. Aradım abimin eşini davet ettim. Uygun değiliz bebeğim ya dedi. Haftaya da ayarlayabilirim size uygun olan bir güne ayarlarım ben isterseniz dedim. Haftaya da uygun değiliz abinin mesaisi olabilir falan dedi. Tamam dedim bir daha davet etmeyeceğim demiştim ama dayanamadım işte ramazan diye. Dün akşam hepimize mesaj atmışlar ayın 22sinde iftara bekliyoruz diye. Daha yazmadım ama gitmeyi kesinlikle düşünmüyorum. Annem de aranıza şeytan sokma o gelmiyor diye sen de aynısını yaparsan ne farkın kalır ailemiz dağılmasın diyip duruyor bana. Aslında bir bahaneyle mi gitmesem yoksa açık açık abimle mi konuşsam sana kırgınım diye bilmiyorum. Daha önce defalarca konuştum bir sorun varsa söyle istemeden bir şey mi yaptım diye ama olur mu ne sorun olacak sana öyle gelmiş ben çok yoğun çalışıyorum falan dedi. Eşi beni pek sevmiyor bunu biliyorum sevmek zorunda da değil zaten. Olabilir uyuşmamışızdır beni tek kıran kişi abim. Siz olsanız ne yapardınız? Evime adım atmayan insanların her davetine enayi gibi atlamam çok saçma değil mi?
Ben olsam gitmezdim. Resmen değersizlik. Anneniz ailenizin bölünmesini istiyorsa size değil büyüğünüz abinize hediyeyi evine götür oğlum hayırdır neden buraya bırakıyorsunla başlardı.

Önceden bu tarz olaylarda demek ki siz de yanlış bir şey yapmışsınız ki karşı tarafın tavrı bu şekilde derdim ancak hem kkda okuduklarım hem reelde şahit olduklarımla fikrim değişti. Bazı insanlar için neden şöyle yaptı neden böyle yaptı diye düşünmeye lüzum yok. Bazı insanlar dümdüz sorunludur. Forumda sık sık konu açan aklıma gelen birkaç üye var ota b.ka alınıyolar. Mesela bir tanesi görümcesi yeğeniyle, yani konu sahibinin çocuğuyla foto çektirdi diye sinir olmuştu, başka bir tanesi görümcemle samimi değilim neden bana hediye getirdi diye konu açmıştı. Manyak çok. Yengeniz bir şeylere kendi kendine alınmış olabilir ancak bu kendi sorunu. Medeni insanlar sorunu varsa oturur konuşur. Ancak bu tarz insanlar o kadar saçma şeylere alınıp bozuluyolar ki karşı tarafa dile de getiremiyolar çünkü dile getirse ne kadar takıntılı ve hasta bir insan olduğu ortaya çıkacak. Kendi kendine bir şeylere kurulmuş ve mesafe koymuş bence. Fazla üstünde düşünmeye gerek yok.
Gelin hanım gerçekten de aklının ucundan geçmeyecek şeylere alınabiliyor. İnsan küsmek istesin bir şey bulabilir. Her şeye küsmeye kalksam etrafımda insan kalmaz. Gerçekten oturup konuşmak çok isterim iç dünyasında neler kuruyor da bu hale geliyoruz çok merak ediyorum ama konuşarak çözülmüyor anladığım kadarıyla.

10 aydır siz normal günlerde çağırmış olmalısınız. İftar daveti başka iftar davetine bence gitmelisiniz. Siz de bir iftar cagirmalisiniz. Eğer yine gelmez ise seneye ona göre gidersiniz. Gelirlerse de sürekli değil senede bir iftar daveti olarak misafirliğe sinirlayin.. mesafe iyidir.

Abimi koparmaya çalışması çok çok saçma karşısına çıkabilecek en kayın olmayan aileyiz yani. Ben asla görümce olamam. Annem de asla kaynana olamaz. Zaten biz öyle oğluşumuz abimizz falan diyen tipler değiliz koparmaya gerek yoktu yanii
Koparma durumu yok o artık başka bir aile siz başka bir ailesiniz. Bunu kabul edip saygılı seviyeli yaşamalısınız.

10 aydır siz normal günlerde çağırmış olmalısınız. İftar daveti başka iftar davetine bence gitmelisiniz. Siz de bir iftar cagirmalisiniz. Eğer yine gelmez ise seneye ona göre gidersiniz. Gelirlerse de sürekli değil senede bir iftar daveti olarak misafirliğe sinirlayin.. mesafe iyidir.
Ben taşındığımdan beri 5-6 kere çağırdım hepsi reddedildi. En son geçen hafta iftara çağırdım konumda da anlatıyorum bunu. İftar için uygun değiliz dediler. Siz uygun olduğunuz zamanı söyleyin ben ayarlayayım dedim. Yok canım abinin nöbetleri var falan dediler. Reddettiler yani. Ben ayrıca ramazan olmasa dahi evime normal oturmaya gelmelerinden bahsetmiyorum. Benim onların evinde o kadar emeğim varken bana bir hayırlı olsun ya da bir ihtiyacın var mı lafını çok görmelerinden bahsediyorum. Bütün davetlerimi reddedip üstüne şu gün bekliyoruz diye mesaj atmaları bana çok sahte geliyor. Beni çağırmak için çağırmışlar yani.
Koparma durumu yok o artık başka bir aile siz başka bir ailesiniz. Bunu kabul edip saygılı seviyeli yaşamalısınız.
Burada koparma durumu olamayacağını anlatmaya çalışıyorum zaten. bizim oğlumuz abimiz zihniyetinde insanlar olmadığımız için lafını etmek bile saçma koparmanın demek istiyorum

Zaten bana o an sinirli sinirli dedi ki ben eşimin asla dedikodusunu yapmam. ben de oturup abimin dedikodusunu yapacak değilim sakin ol espiri yaptım sadece dedim. Anlatsam çok şey var da her şeyi anlatmıyorum üstünkörü
Yani ben sizi anlıyorum siz abinizden kopmak istemiyorsunuz ama erkekler kadınlara göre daha vefasız oluyo evlendikten sonra.
Ben sizin yerinizde olsam gördüğüm yerde onlar gibi merhaba merhaba der geçerim bi tarafıma da takmam açıkçası görüşmeyin sizin canınıza minnet olsun hayatınıza bakın mis gibi.
Şu saatten sonra ne olursa olsun abinizle bekarlıktaki samimiyetiniz olmayacak araya çoktan mesafe girmiş bunu kabul edin yolunuza devam edin.
Çünkü siz saha önce de bu konu ile ilgili konu açmıştınız ve sizi baya etkiliyor yani belli

Back
X